14 juli

Gud vad dagarna går fort! Och inget vettigt får man gjort heller. Eller inget man kan skryta om i allafall. Igår kväll träffade jag Jenny en stund och det var trevligt. Sen tänkte jag gå till Hemmakväll och hyra The Notebook. Men de hade inte den, den var tydligen trasig eller något och fanns bara att köpa. Kan de inte ta en köpfilm och göra till hyrfilm då? Eller? Det kanske man inte får. Vad vet jag?

Idag ska jag på kalas hos min lilla kusin. Eller liten och liten. Alla blir ju så stora nu för tiden. Jag minns honom fortfarande som en liten bebis och han kommer nog alltid vara en liten bebis i mina ögon. Varför är det så tro?

På torsdag har jag och Mikael 5års dag. Tänk vad 5 år går fort. Shit! Jag tänkte be er om lite tips - även fast jag vet att ni är dåliga på att skriva detta. Present och sånt är redan fixat, han får en kombinerad års- och födelsedagspresent. Men aktivitet? Först hade vi tänkt att gå ut och äta. Men sen så pratade vi på att det blir ju mer "egentid" om vi gör mat hemma och är för oss själva. Så vi tänkte göra trerätters. Men vad gör man då? Tipsa gärna! Helst förrätter. Mikael äter inte fisk eller skaldjur - annars hade typ räkor varit ett gott alternativ. Hoppas ni kan hjälpa mig!

/Frida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0