Jag älskar denna staden!

Åh vad jag älskar Stockholm. Fast gör man det bara för att man inte bor här eller är det för stadens charm i sig? Jag tror mest på det sistnämnda. Stockholm är tusen gånger finare än Göteborg på alla sätt och vis. Utbudet av caféer, restauranger, shopping och ALLT är så himla mycket bättre här än i Göteborg, för att inte tala om Trollhättan. - Just det, det var ju därifrån jag kom. Hotellet ligger precis vid globen och är hur fint som helst, Ser Globen utanför mitt fönster. I morse åt vi frukost I globen. Det var häftigt!

Jag lunchade med min bror idag också medan Mikael var på ambassaden. Det var trevligt att få träffa honom igen, senast var ju när jag var blond och tog studenten. Det där med hårfärgen kommenterade han som så här: "Trivs du som brunett?" Jag tolkade som att han tyckte jag passade bättre i blont, vilket han också tyckte. Vi får väl se.

Nu ska jag njuta ännu mer av storstaden och dess puls, ikväll blir det förmodligen besök till Skansen och det hinner väl slinka ner ett par glas rött innan dess. Ta hand om er!

/Frida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0