Tillbaka i Santa Barbara

Hej på er!
Nu är vi återigen på plats i S.B efter tre nätter i Vegas, som för övrigt var hur grymt som helst! Dagarna tillbringades i solen vid poolen och kvällarna bestod av promenader mellan alla hotell och casinon. Det blev dock inte mycket spelande så även fast vi inte blev miljonärer förlorade vi inte så mycket. En kväll var vi på The Lion King, ni som känner mig vet mycket väl att denna film går under min favoriter. Det var iaf grymt bra och roligt, det var som en musikal då och skådespelarna var kända från broadway så det var coolt! Till och med Mikael tyckte det var bra, haha!

Nu har vi bara en vecka kvar att spendera tillsammans, de sista dagarna ska jag ju som sagt spendera med min bror Micael och hans fru Maggie! Det ska bli jätteroligt också, jag och Mikael (observera stavningsskillnaden) åker själva till L.A på torsdag och där ska vi nog gå på Disney World och lite grejer, det ska bli grymt skoj!

Idag har det varit riktigt varmt här så vi har spenderat några timmat på stranden. Jag har bränt mig lite men det gör inget, det är inte så farligt. Förhoppningsvis håller vädret i sig så jag kan hänga på stranden medan Mikael går i skolan. Annars finns det ju iofs mycket annat att göra om fallet inte skulle vara så. Är ni intresserade av lite bilder kanske? Here you go!


Vattenspel Bellagio hotel


Vii


Mikael INNE på Venetian Hotel


Och jag!

Fler bilder får ni en annan gång! Nu ska jag dra mig! Ta hand om er!

/Frida

Kommentarer
Postat av: Lena

Hej vilka fina bilder på dej o Mikael.Rolig resa ni varit med om till Vegas.Ha de sa kul nu o njut av livet där borta.Kramar

2009-10-04 @ 17:00:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0