Framme

Så var man äntligen framme! Klockan är snart halv åtta på morgonen här och jag kom fram till Santa Barbara vid halv tio igår kväll. Det var såååå skönt att komma fram och såååå kul att få träffa Mikael igen. Än så länge har jag inte märkt av några större förändringar men vi har ju inte haft tid att umgås så mkt än eftersom vi har sovit hela natten. :) Flygresan hit gick bra, över förväntan faktiskt. Inga problem eller något så det gick hur smidigt som helst och att komma in i landet var heller inte så svårt, de var hur trevliga som helst så de fick mig verkligen att känna mig välkommen.

Mikael bor väl inte så jättefint, ni som minns vårt första hotell i Cypern (det som låg fem minuter från flygplatsen), det hotellet är rena lyxen jämfört med lägenheten, så ni kan ju tänka er. haha. Jag ska tvätta idag också, får ju hjälpa till att få ordning på rusket, det var verkligen som att komma in i en ungkarlslya men jag vet inte om jag är så pigg på att städa, för gud så det ser ut här och som det luktar! haha, men jag antar att man vänjer sig. :) Och som tur är ska inte dagarna spenderas här inne så huvudsaken är att man har nånstans att sova. :)

Nu ska jag försöka planera dagen lite här. Jag komme ruppdatera fler gånger och förhoppningsvis kunna lägga in bilder så ni får se också. Adios!

/Frida

Kommentarer
Postat av: Lena

Hej,va skönt att vara framme o att resan gick så bra. Jaha det blir tvätt för dej,tänkte det.Det behövs en kvinna i huset för att bli ordning o reda.Bry dej inte om att städa ,njut av din tid där borta, se dej omkring.Kramar

2009-09-26 @ 11:14:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0