Gästbloggare : sse ..

WOHO! Inte alla som får möjligheten till denna stora chans att göra sig hörd i en sådan stor blogg som denna!
För er som inte förstod vem gästbloggaren är ska jag förklara detta : i våran familj (främst bror Johan och pappa) använder vi oftast påhittade förkortningar där vi tar första bokstaven i varje ord, därav sse =söta syster erica. Nu vet ni de.

Jag är alltså Erica

Det här är jag! Och självklart storbloggaren Frida! :)
Min kära syster skulle nog beskriva mig som -glad, söt, dampunge, apunge men den bästa lilla systern i världen!
Jag skulle beskriva min syster som -glad, stark, (inte muskelstark..), grisunge & världens bästa syster. Vi är en.

Ni som följer hennes blogg, vet att hennes pojkvän gjorde slut i höstas och självklart var hon ledsen och totalt förstörd, dom var ju trotts allt tillsammans i 5år. Jag tycker om mickepicke, han e go! Har inte träffat honom sedan han åkte till USA, men jag träffade han ju i somsagt 5år. Nu tänker ni "vf tar hon upp detta?" Men jag har en väldigt nära vän, som jag kallar min bästa vän, Arijana.. Hon gjorde för 2 veckor sen slut med hennes kille. Hennes ord var "Kolla på Frida som klarade de.. Jag kommer också klara de" Frida är stark, likaså Arijana. Önskar att jag också va så stark och inte gick hem och lipa så fort de gick dåligt på bowling typ. Men dom två är modiga, jag ska också bli som dom! Om nu min pojkvän gör slut, eller tvärtom.

Tänk om alla hade en sån vän som jag har. Som Arijana alltså, inte som frida.. hehe :P Hon är snällast, hon ställer alltid upp, hon är partyt, hon är rolig och hon skäms aldrig! Frida har fått en sån vän, som jag vet att hon tycker om väääldigt mycket. Ni vet den "amanda" hon pratar om hela tiden.. (mer än va hon nämner mig.. glömde hon av mig när hon flytta till karlstad??) och det är jag sååå glad över. Att hon får en vän att dela sina tankar med. Som hon tränar med och som hon faktist passar väldigt bra ihop med! Hope u'll be friends forever! :)

Förresten, jag ska på jobbinterjuv! GRATTIS OCH LYCKA TILL ERICA! :) tack ..

Ikväll blir de pizza me min bebis, som jobbar.. mamma&pappa åt på jobbet. Imorgon kommer fridisen hem igen, träning och lipz står även på schemat. Imorgon rockar vi och går all in jay, okej? <3


Make love, not war..

Peace ^^


Kommentarer
Postat av: Anonym

way to go erica. puss amandaaa

2010-02-25 @ 15:21:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0