I gotta feelin'

Tjejkväll. Jotack. Jag höjde väl medelåldern rätt så rejält när jag rullade in i MittiCity huset för att köpa ett par skor som mandisen hade lagt undan åt mig. ( TACK! ♥ ) Kvällen ser rätt så luddig ut. Har inte bestämt oss om vi vill att de ska vara dimmigt eller klart än så länge. Men spontant är ju aldrig fel. Här sitter jag med fett hår och luktar koskit. Men jag ska hoppa in i duschen och gardera mig ifaall vi väljer att sväva på moln inatt. Vad ska ni göra?

nattens härskare

måtte väl ändå vara jag. inatt låg jag vaken ända in i småtimmarna. ofrivilligt. klockan hann bli 03.52 sista gången jag kolla på den och sen försvann jag väl in i drömmarna. man blir lite stressad när man inte kan sova och framförallt trött när dom ska tömma alla jäkla tomflaskor en kvart på morgonen. vakna upp av en chock till det där jäkla dånet och tänkte att faan va folk dricker nu för tiden. idag är det skola 13-16. sen ska jag och amanda iväg till sats på nåt möte. jag vet inte vad vi ska bli informerade om eftersom jag vet allt jag behöver veta. men jag ska dra det till sin kant, för pruta måste man väl ändå kunna göra?

solen lyser idag också. lovely! trots att jag endast sovit i 4.5 timmar så känner jag mig relativt pigg. i allafall för tillfället. nu ska jag avnjuta lite musik denna förmiddag och göra i ordning mig. vi hörs sen!

To be there

I glada stunder. I ledsna stunder. I ljusa tider. I mörka tider. Genom lycka. Genom sorg. Genom dagar. Genom nätter. Vi ska finnas till för varandra. Stötta varandra och trösta varandra. Glädjas med varandra. Glädjas åt varandra. Alltid. Hela tiden. Resten av livet. All the way. Familj. Vänner. Nära.  Kära. Alla.

höstens irrande

tisdag fast det känns som onsdag. september fast de känns som oktober. jag och mandisen var ute och traskade bland höstlöven förut. luften är kall och varm på samma gång och det var härligt att känna den i luftrören. nu ska de bli en varm dusch innan läggdags. sånt som man är värd liksom. hejs!

nu kommer jag aldrig somna

jahaja. lägger mig på soffan och ska vila. vad händer? jo jag somnar och sover i två timmar. grattis. hur fasen ska jag lyckas somna ikväll? tur man är ledig imorn i allafall. men fasen va gött det var! som en ny människa. ikväll ska jag nog hem till kim en sväng. josse är här på besök med sin syster så de blir la lite myyys. :) puss

happy moments


trötter

good day! i morse när klockan ringde halv sju ville jag bara kasta telefonen genom fönstret. sen kom jag ju på att den faktiskt är bra att ha till annat också. åkte iväg till föreläsningen där föreläsaren låter som Leif GW Persson. kvart över 8 på morgonen är det som att höra en godnattsaga kl 22 på kvällen. Jag somnade. Camilla somnade. Therese somnade. Hälften av klassen gick i andra pausen och jag var en av dom. Tråkigt när det blir så. Men står (fast i detta fall satt han) man och pratar precis ifrån powerpoint så känns de meningslöst att bedriva en föreläsning överhuvudtaget. så va de me de. håller på och plockar lite här hemma. slängt in en maskin tvätt och fler lär det bli. sen ska jag försöka hinna med lite plugg också. :)

BMB


Frida Anna Amanda

Frida Anna

lördagsklubben

igår dansade vi in på lördagsklubben på blue moon bar. HEJA! sjuuuuuukt bra drag och sjuuuukt bra musik!! men mina dimmoln var inte alls lika täta som amandas och jag vet inte vad hon hade för dimmlampor i pannan men de borde varit varningsblinkers istället.  bilder från gårkvällen kommer väl läggas upp här och på amandas blogg så småningom. vi ska bara baka in oss i vatten först och se på lite film! smell u later!

thursday

vi hade brakfest här igår. grymt kul!

amanda's special

Det är ju nästan pinsamt att lägga upp denna.  Men den har ju blivit efterfrågad.


schule


ser ni att jag har blivit lite mörkare? om ni inte ser det så har jag det i allfall. i håret alltså. :P
nu är det dags för skola. smell u later

good day instead of good bye

jahaja. vilken härlig ledig dag jag har haft. plockat, dammsugit och skurat golven. blev hungrig för en timme sen och gjorde då i ordning min första måltid för dagen. satt fint må jag säga. tänkte gå ner till sats och köra ett spinningpass klockan fem och sen plugga resten av kvällen. man behöver såna här dagar då man bara gör bra saker. okej då, jag erkänner, jag åt lite godis förut och det är väl inte sådär jättebra att äta frukost/lunch/middag under en och samma måltid kl tre på dagen. men ni hänger me på va jag menar. right? dags att byta om! ciao!

saker man gör när inte sambon är hemma

  • lyssnar på julmusik och städar.
  • dansar med dammsugarn.
  • förvandlar moppen till ett mikrofonstativ.

just the way you are

Precis vart på en turnérunda här i kallestaden.

Rusta - Netto - IKEA- Coop.

Nu ska vi montera upp två bokhyllor här. NAAAAJS

charlestown

hemma i karlstad igen, sen igår då. precis kommit hem från en föreläsning och ska koka spaghetti. hade köttfärssås i frysen så halva måltiden är ju redan fixad. perfect! vad gör ni för något gullungar? har ni inget roligt att berätta? snälla. få mig att ramla av stolen av garv! EN UTMANING FÖR ER!

Demokrati?

Okej. Jag fortsätter lite med politiksnack..

Det har väl inte undgått någon att Sverigedemokraterna (Sd) fick mandat i riksdagen. 5.7 % av de som röstade röstade på Sd, alltså inte 5.7% av Sveriges befolkning.  Något som jag blir riktigt förbannad över är när folk pratar och skriver om att detta är pinsamt, skandal och som om det vore krig i Sverige. När vi röstar, är det vår chans att visa vad vi tycker och vart vi står - det är därför vi kallas för ett demokratiskt land. Men istället smutskastar vi de som röstat på Sd, vi smutskastar partiet, som ju faktiskt är ett politiskt parti, liksom alla andra i riksdagen. Jag trodde att det var fritt att ha sina åsikter. Men genom att ta avstånd, diskriminera och rent ut sagt MOBBA Sd och deras anhängare visar motsatsen och hur odemokratiska vi egentligen är.


Visst, Sd härstammar från nazismen, en rätt så odemokratisk ideologi. Men kollar man på de andra partierna? Vart härstammar dom ifrån? Leninismen, marxismen, kommunismen har ALLA gjort samma saker och vart lika odemokratiska. Och man måste börja någonstans!

Folk menar att dom är besvikna på Sverige. Men jag blir minst lika besviken på dem för att de nedvärderar friheten om att få uttrycka sin åsikt, som vi igår faktiskt fick göra. Oavsett hur "fel" man tycker att åsikten är, är den ändå lika mycket värd som alla andras åsikter. Det är något som jag tycker de flesta bör tänka på, om vi fortfarande vill vara ett demokratiskt land.


Ni har väl röstat?!

Valvaka. Sitter hemma i soffan hos mamma Och pappa. Enligt valundersökningen verkar Sverigedemokraterna få mandat i riksdagen. Så vad ska man säga? Vilket demokratiskt land vi har blivit...NOT! Jag sitter i allafall och hejar fram moderaterna! :)

When I become a star

Hakuuna matata. Har vart och rullat bland dimmolnen på lipz ikväll. Och ibland, typ ikväll, inser man hur bra man har det. Man kan göra vad man vill utan att bli ifrågasatt, prata med vem man vill utan att nån blir svartsjuk. Frihet helt enkelt. Men det är också kvällar som dessa som man saknar "kopplet" som drar en tillbaka. Någon man delar friheten med. Men just nu känns de som fördelarna väger över nackdelarna. Men nu är John här på besök så det är väl bäst att göra som han säger... Och förresten, jag har världens bästa vänner!

trollywood

I'm home bitches! kom igår och gick till syrran på salongen och vänta på att hon skulle sluta jobbet. sen gick vi och kolla på herrmatchen. (intresseklubben antecknar). idag bli det lugnt i pannkakan. ska ner en sväng på stan tänkte jag och ikväll ska jag och erica städa hennes lägenhet och käka tacos. jag återkommer kanske under dagen! have a good one!


la familia


jag, kusin, syster och bror

I did it again

Kikade lite i arkivet. Det är väl på både gott och ont att allt finns där. Både det ljusa och det mörka.
Men det bästa av allt är att se och veta att det är vägen som fört mig dit jag står idag.
Jag har aldrig känt mig mer självsäker än vad jag är idag. Fast jag vet att jag kan bli bättre.
Saker som sas som jag tog åt mig av förr skrattar jag åt idag.
Jag har världens underbaraste familj.
Världens bästa vänner.
Världens finaste sambo.

Men det kommer, trots allt, de stunder som man önskar att man kunde stanna tiden, spola tillbaka den och önska att man var någon annanstans. Men det gör vi väl alla antar jag.

find comfort in pain

stadsvandringen blev visst dyrare än planerat. men va gör de när det var saker som jag faktiskt behöver och kommer ha användning av? nu är även gruppuppgiften inlämnad i matten, hoppas vi får godkänt så jag kan lägga den skiten bakom mig sen. nu blir det lite "lugna favoriter"-tema på spottenfire. imorn blir de mys i trollis med min pissemisse


fast smulan är aldrig lika glad över att se mig...

how to save a life

hade ju visst en blogg också kom jag på. har vart uppe med tuppen idag eftersom jag skulle infinna mig på föreläsningen som började 8.15. Halv tolv var jag hemma igen - lagom till reprisen av Våra bästa år.  Inte mycket vettigt har blivit gjort, lite matte (som jag för övrigt snart spyr på - men snart är klar med) och nu sitter jag här och väntar på att ärtsoppan ska bli färdig. Så blir man mätt idag också liksom. Senare blir det väl en tur på stan (igen) med Amanda. Smell u later

all we have to do is hit rewind


brunhårig och långhårig.

smaskens


done! förresten, är det nån mer än jag som HATAR oskuldsreklamen på Spotify? Ni vet den när dom smaskar så när dom hånglar. Man blir ju avtänd direkt.

tuesday

tisdag är här. måste va den tråkigaste dagen på hela veckan. värre än måndagen. inte nog med att det regnar också. spray-regn. Är ledig idag så jag sitter här och försöker lägga upp dagen på ett bra sätt. funderar på att ta mig några våningar nedåt och göra en visit i stan. va nu fan jag ska där och göra. nåja, det gör ju tillvaron lite roligare i allafall. =)

gold is blinding

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Jag klarade tentan! Way to go Karlsson!!
Fy fan va livet är gött ibland alltså! LOVE IT!
(Även fast jag gärna inte ser mig själv i spegeln idag :P)

you have your bad days


Gosh, jag känner mig som ett monster idag. HAHA! Men nu är det skola, 13.15-16. Kontraktsrätt på schemat. AWESOME!

Visst bryr du dig?

En vecka kvar till det är riksdagsval. Jag har redan sagt att jag ska rösta. Och jag tänker rösta för ett rikare Sverige, för ett land med en växande välfärd, för ett land där massarbetslösheten ska vara ett minne blott, för ett parti som gynnar den enskilda individen att utvecklas och växa. Jag röstar moderat ! Hur gör du?

Uppmanar  er att verkligen ta er tid, er möjlighet, er chans att påverka vår väg för fyra år framöver. För mig kvittar det om ni så röstar på sossepartiet eller blankt, men visa att vi är ett demokratiskt land och sätt ett värde i det! Jag tänker inte rösta på valdagen 19 september. Jag är inte hemma då eftersom jag är i Trollhättan, så jag tänker förtidsrösta, så kom inte med några ursäkter för att slippa undan- den finns ett tillfälle för alla!

Okej, det var mina politiska intressen och lärarvanor som gjorde anspråk där. Jag har alltså inget med detta att göra.

sambolivet

scones står i ugnen. amanda har bakat. frukosten kommer käkas framför toy story 3 och massa mys i soffan. kan det bli en bättre start på dagen eller? don't think sooo. sambolivet när det är som bäst, om jag får säga det själv! puss på er

att släppas

vinterfrosten lättar.
blomman vill bryta loss.
känna frihet.
se dagsljus.
men är fast i sin knopp.
det är för kallt.
inget värmer.
det är för mörkt.
inga förhoppningar.

vårdnad och kärlek.
är vad som krävs.
det enda som begärs.
för att blomman ska släppas.
villkorslös kärlek.
för evigt blommande.
med samma glödande färg.


all I ever wanted..





sick

fortfarande förkyld. typiskt. sitter och läser lite civilrätt så man i allafall får något vettigt gjort på den lediga dagen. jag får väl erkänna att jag faktiskt tycker att det är intressant. idag är det fredag, äntligen. har inga planer varken för dagen eller för helgen men jag vill ta de coolt och bara ha hemmamys så man kan bli frisk. nästa helg åker jag till trollhättan i allafall. det ska bli skönt att få komma hem och mysa lite med familjen och mina fina friendsis. nu ska jag tillbaka till studierna. puss på er

mjukis


idag är de mjukisar på och lite förkylt hos karlsson. sambon är ute och roar sig. och jag känner inte alls för att gå utanför dörren mer idag. imorgon är jag ledig och de ska bli schönes

time for school


skola nu! hejs!

thursdaaay

haha. igår var jag ute med amanda och svängde med nollorna lite. de startades upp mjukt men jag måste nog träffat på den dummaste bruden ever. seriöst. jag och amanda framstod som två damer från NASA så då kan ni ju tänka er. vissa brudar är för dumma för att inse att killen bara är intresserad av att ligga, tacka och sen dra. för nåt annat är ju bara pinsamt. nu behöver jag i allafall inte känna mig värst när det kommer till saker och ting längre. men nog om det. idag är det skola igen, 13.15-16. så ska snart dunka huvudet i spegeln och rätta till misstaget som amanda så fint brukar uttrycka det. ciao!

beautiful morning

Jisses! Det sista jag ville göra idag när klockan ringde var att gå upp. Men till slut tog jag mig samman.
Va fasen liksom?
Det är inte värt att missa en föreläsning för att jag ska sova fyra timmar till.
Inte idag. Försöker jag intala mig själv i allafall.
Amanda var ute på nollning igår och har inte kommit hem än. "Jag kommer inte hem idag" SMS 01.37.
Vad ska man säga? Grattis? Eller DUGER INTE JAG LÄNGRE?!
Jag som trodde vi hade något speciellt....nämen, dags att inse allvar. Skolan börjar om ca 1 en timma, om fyra timmar är jag hemma igen. Havregrynsgröten är färdig. Äggjäklarna är slut. "Bra" start på dagen. Måste kila! ciao!

it goes on and on and on



varför skriva lappar när det finns facebook?

...och visst är jag gullig som städar?

it goes around the world

har precis kommit hem från skolan. var tvungen att åka upp och prata med en mattelärare som fick lov och hjälpa mig me uppgiften. har skickat in den nu igen så får vi se vad det leder till. förhoppningsvis kan jag lämna skiten bakom mig sen. haha. nu blir de farlig korv och makaroner

if we ever meet again


@tempel 02.14


jag och mina finaste amandisar

today is the day

Sovit gött inatt vill jag lova. skola idag 13.15-16 sen är det lite plock och plugg som står på schemat. har väl inget vettigt att skriva men för att göra mina medmänniskor en tjänst tänkte jag placera mig själv framför spegeln en stund för att åstadkomma något av mitt face. smell u later!

bakisdag

hello you!
vart en lagom dos av bakfylla idag.  och kvällen igår var en trevlig sådan. vi rullade in på Tempel där det inte var alltför mycket folk men vi gjorde det till det roliga i allafall.. idag har det mestadels varit häng i soffan framför solsidan och ett försök till att se "Salt" men de tog la en halvtimme så somnade både jag och Amanda. haha! ska strax gå och lägga mig för jag är tröttare än tröttast. hoppas ni haft en bra helg!

på tolvan



memememememe


Hoppas ni får en trevlig kväääälllll!!

blue my mind


mitt gullefjun till sambo ♥

Saturday

Sa-tur-day. Turdag. Kan man få nån tur idag tro? Sov jäkligt gött inatt. Vaknade halv tolv och jag får säga att det var länge sen jag sov så länge. Har precis pressat i mig två ägg, och ska väl snart rulla iväg till systemet och inhandla kvällens konsumtion. Josse och Amanda rullar väl in till karlastaden vid femtiden och innan dess tänkte jag städa och räkna lite matte. Vi får väl se om jag får hälften gjort ens. hörs säkert undert dagen!
ciao!

Vill du hångla?

har varit rejäla doser av fredagsmys idag. sett på The bounty Hunter och jag får säga att den var mysig och rolig. har shoppat lite idag med. men jag orkar inte visa. men det blev en väska, ett nagellack, och ett par byxor och en tröja. nu ska jag gå och lägga mig. smell u tomorrow

TGIF

Äntligen fredag. Igår klarade jag sista provet på matten och det firades med segerdans över hela lägenheten. Man får ju passa på när man är själv hemma. Amanda var ju ute och svirade med nollorna fram tills att tuppen vakna. Bokstavligt talat. Nu återstår alltså bara inlämningsuppgiften och sen är hela kursen avklarad. Äntligen!

Imorn kommer mina fina töser Amanda och Josephine hit! Blir lite party i hatten och förhoppningsvis inga brutna höftben, men risken finns där. Nu snart ska jag och den andra amanda, min sambo, ut och checka läget på stan. puss

säger bara en sak

Hakuuna Matata

when the drugs don't work no more you get high on life

jävla mattejävel. skona mig från detta SNART! visade sig att provet motsvarar Matte E, inte konstigt att jag inte kände igen det med tanke på att jag "bara" läste till D. Sitter mest och väntar på att bli träffad av en snilleblixt, eller träffa en. Whatever. Idag hade vi vår första "riktiga" föreläsning. Imorgon är jag ledig men ni vet ju säkert vad jag ska göra redan, för detta prov lär jag ju inte klara idag direkt. Och så ska jag hämta lagboken. Och göra allt man inte får göra.

RSS 2.0