Färdigt

Hej mina vänner. Idag har jag haft fullt upp hela dagen med städning. Mamma och jag har slitit som fasen och vi blev faktiskt färdiga. Det tog sin tid men det var det värt. Så skönt att inte behöva tänka på det mer. Nu har jag sett min lägenhet för sista gången och jag sa Hej då till den med tungt hjärta. Jag kommer sakna den. Mycket!

Det blev ingen fest idag. Av två olika skäl; Jenny skulle inte gå, och jag är helt slut efter allt slit. Så det är lika bra jag stannar hemma och myser med mor och far. Men det hade varit roligt att träffa en vän men de flesta är nog upptagna. Och jag orkar tyvärr inte lägga ner energi på att ringa runt och fiska lite. Jag är för trött helt enkelt.

Nu ska jag köra syster. Jag ska försöka hålla mig på vägen. I promise.

/Fofroridoda

Trick or Treat?

Idag är det Alla helgona dag. Eller Halloween som vi så fint kallar det efter amerikanerna. Ska man klä ut sig tro? Inte för att jag tror det behövs, folk skulle nog bli tillräckligt skrämda av mig så som jag ser ut. Isblå under ögonen och ingen naturlig färg. Tur att det finns smink.

Idag har jag sovit fem timmar. Det var skönt, det längsta jag har sovit den här veckan. Jag fick sova i Ericas säng för hon sov inte hemma. Ikväll kanske det blir Halloweenparty, jag får se om jag går.

Nu ska jag och mamma iväg till Hjortmossen och städa ur lägenheten. Skönt att få allt gjort på en gång känner jag så det är lika bra att köra på!

Have a good one!

/F

Hemma i Trollhättan

Gud vilken lång dag detta har varit! Men flytten är gjord och vi fick upp alla grejerna på ett lass så det är skönt att vi slipper åka upp med fler saker! Grymt! Det tog dock sin tid och jag har inte varit hemma mer än 20 minuter och jag är väääldigt trött. Jag har i allafall världens underbaraste familj som har hjälpt mig med detta så mycket! Utan er hade det nog inte blivit någon flytt. Haha! Det känns inte som jag har gjort grovjobbet utan jag har mest bara stått och tittat på och funderat på vart man ska göra av alla saker. Men det gick ju bra till slut och hem kom vi och alla lådorna är i princip uppackade redan, så det känns skönt att det är gjort faktiskt.

Nu ska jag njuta av en helg hemma i Trollhättan. Jag blev utbjuden på fest av två alternativ idag. Nej det slutade med tre faktiskt. Men med tanke på att jag är hemma nu så kan ni ju gissa att det inte blev någon av dem. Jenny ville ha med mig ut. Sen var det en i herrlaget i handbollen som ville ha med mig på deras lagfest, och sen blev jag tillfrågad av Mandis att följa med på Pethras avskedsfest. Jag får se vad som händer imorgon, det är ju trots allt en ny dag med nya möjligheter.. och nya tag! Visst? Och just nu tar jag varje dag som den kommer och försöker blir starkare för varje dag som går. Det är inte lätt, men det går nu faktiskt! Förhoppningsvis kan jag börja känna någon matlust nån gång också, men antar att den kommer så småningom också. Liksom allt annat.

Nu ska jag soova. Om jag kan. Smulan verkar vara på hugget faktiskt, haha, sikken buse mammas älskling äääär. Aaaw. Sätter nog på ett avsnitt av South Park först. Jag kan inte få nog av Butters.
Natti!

/Frida


Today is the day

Idag  är ingen vanlig dag. Nej för idag flyttar jag. Från Trollhättan till Karlstad. Det är mycket blandade känslor kring flytten, men jag antar att det kommer bli bättre om några veckor. I allafall månader (man vet ju aldrig hur lång tid det kommer ta innan jag känner att jag trivs och känner mig hemma) Nu i  början kommer jag nog åka hem till Trollhättan en hel del på helger och så. Jag tror det uppskattas av både vänner och familj. (Annars får ni säga ifrån!) Men det blir så jobbigt nu. Vad är mitt hem egentligen? A house doesn't make a home, så bara för att jag betalar hyra för en lägenhet behöver inte det vara mitt hem. Och på något sätt kommer Trollhättan alltid vara mitt hem. Även fast jag alltid har velat flytta i från den här staden sedan många tider. Speciellt när jag och Therese planerade att dra hem miljonen i Big Brother. Vi skulle vara med i samma säsong och kan ju då inte bo i samma städer, i allafall inte en liten stad som Trollhättan. Därför skulle jag till Stockholm och hon till Göteborg. Stockholm har jag tyvärr inte kommit till än men hon har i allafall dragit sitt strå i stacken och tatt sig till Göteborg. Men jag kommer nog komma till Stockholm. Ska man bli Sveriges nya finansminister (med socialpolitisk regering) så är det nog lämpligt att bo där. Eller hur?

Nu kommer snart Mami och ska hjälpa mig! Gud jag har så mycket kvar att göra så jag vet inte vart jag ska börja. Ibland önskar jag att man kunde trolla bort allting ner i lådorna och upp till Karlstad utan att behöva göra en minsta ansträngning. Men det är bara att gilla läget! Och jag har ju trots allt vana flyttbärare till bärhjälp (min pappa och bror) så det kommer nog gå som på en räls!

ADIOS!
/F


Helt slut

Det blev mycket spring på träningen idag och jag var verkligen helt slut så hela kroppen skakade efter. det gillar vi! Men hade ju inte ätit något heller men fyllde på med två stekta ägg hos mamma efter men mår dock bara illa nu. Usch! Jag hatar att må illa, ni vet så de känns som man ska spy när som helst? BLÄ! Nu har jag tagit ett glas med magnesium. Och ska borsta tänderna. Sista natten här nu. Imorgon blir det spännande att se om vi får ut alla möbler härifrån. Jag kommer också spendera helgen i Trollhättan nu och åka upp till Karlstad på söndag igen. Vart jag ska sova det vet jag inte, men det löser sig. Anledningen till att jag stannar kvar här är för att jag vill städa ur lägenheten så att det blir klart och färdigt att lämna nycklarna sen. Så slipper jag gå runt och tänka på det mer.

Gud vad jag skriver dåligt känner jag! Haha. Tur jag inte ska bli lärare längre för det här är nog ett IG i meningsbyggnad och det finns knappt en röd tråd. Men jag gör det medvetet och jag vet hur man egentligen ska skriva. Ni vet när man bloggar så skriver man ju lite som man tänker. Och man tänker ju aldrig i hela meningar, utan snarare i bilder och det blir ofta ganska många bilder och tankar på en gång och ska man då få ner detta i bloggen så blir det som det blir. Hoppas ni har överseende med detta. Men detta är trots allt ingen uppsats som ska in för att korrekturläsas. Tur är väl det! Jag håller mig ifrån stavfel i allafall. Så gott det går. (Nu kommer ni säkert hitta massa stavfel bara för jag skrev det).

Och HEY! Jag har över 30 läsare per dag nu! (Välkomnar alla nya med glädje) Varför kommenterar ni inte? Jag tycker det är skitkul att se vad ni har att säga. Och kom gärna med förslag till olika saker och ting. Typ bra fikaställen i Karlstad, vart den bästa krogen ligger, billigaste flygresan till Thailand, och var man kan hitta snygga skor och handväskor. För det är jag i ett behov av just nu. Alla kommentarer uppskattas dock och det räcker att ni skriver hej. Skriv gärna vad ni heter också. :)

Nu blir det natti natti så får vi hoppas att jag kan sova denna natten. Jag är som sagt helt slut och dödstrött. Får bli några avsnitt av South Park och tycka synd om lilla Butters som är min favorit. Så söt! Jag skulle vilja ha honom som min lilla son! Nej nu blev det mycket här. Sorry for that! Ha de bra mina vänner!



/The one and only, F


En bättre dag

Idag har jag varit hemma hos Mikael där hans syster och hennes barn befann sig. Det var jätteskönt att få prata av sig och jag har verkligen en underbar svärfamilj. För en familj har dom verkligen blivit för mig.

Nu ska jag iväg och träna handboll. Alltid skönt att komma iväg och springa av sig lite. Det ger mig energi.
Hoppas allt är bra med er! Imorn är det flytt..

/Frida

Näst sista natten

Det är näst sista natten jag kommer spendera i min lägenhet. Det känns tungt faktiskt för jag har trivts väldigt bra. Även om det bor lite konstigt folk här så gillar jag mitt place. Och det är ju klart. Det blir som första kärleken. Första hemmet. Alltid något speciellt, eller hur? Förhoppningsvis kommer jag att trivas lika bra i Karlstad också. Men det tar ju alltid sin tid att känna sig hemma och så vidare.. Rom byggdes inte på en dag. och jag har massvis med grejer att stå i.

Imorgon är det en ny dag och nya flyttag som gäller. Fick gjort en hel del idag tack vare min syster. Det känns i allafall bra. :)

/F

Packa

Nu är syster här och packar för fullt. Hade hon inte kommit hade jag nog aldrig gått upp ur sängen idag. Min familj och mina vänner betyder allt för mig och jag behöver dem verkligen nu så det känns väldigt tungt att flytta härifrån. Hade jag kunnat hade jag stannat kvar och flyttat hem till mamma och pappa igen. Bli som ett barn igen. Jag har fått i mig lite näring nu i allafall. Ett glas mjölk och det kändes tillräckligt.. Jag går hellre och känner hunger än klumpen i magen.

Hakuuna Matata

Fix me..

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you 

Starkare?

Jag trodde jag va starkare än så här. Men jag vet inte om jag klarar det här så mycket mer alltså. Jag har inte ätit eller sovit sen i söndags. Men va e meningen med det? Det finns ingen mening längre...Jag känner  mig övergiven och utelämnad. Ensam i det tomma mörka. I belong somewhere else...

Du var min styrka...

Håkan är bäst

Han må sjunga som en kråka. Men han är en gud. Min Gud. Håkan Hellström. Innan jag träffade Mikael mådde jag jättedåligt och Håkan Hellström och Disneylåtar var det som gällde. För det mesta. Det är ganska sjukt att man har en viss artist som kan hjälpa en genom så svåra tider som dessa. Inte för att det får mig att må bra. Nu får vi se om Håkan kan hjälpa mig igen. Den där Håkan Hellström..

Men erkänn att ni gillar mina fina konstverk på Paint bäst?


En rädsla

Jag är så rädd. Livrädd för att förlora dig. Det får inte ske. Vi sa ju att vi skulle klara det här.

Lemarc

Om alla klockor skulle stanna. Om inte nu och då fanns. Om jag fick önska vad jag ville, så skulle jag vara någon annanstans. Tillbaks till glömda dagar.

Väntar du  nu? - Precis som jag

Tisdag

Jag skulle egentligen till tandläkaren idag, men jag somnade halv sex imorse och har inte sovit en blund på hela natten. Jag ringde mamma  och bad henne ringa återbud för det var kö på deras telefonlinje och jag har inga batterier kvar på min telefon. Min laddare är ju i handbagaget... Erica har sovit här inatt men hon gick precis och jobbade. Jag ska försöka somna om igen även om tankarna lever sitt vilda liv i mitt huvud. Jag har huvudvärk, mår illa och känner mig kraftlös, som om jag håller på att bli riktigt sjuk. Usch..vad vissa saker kan ställa till det.


Det är så jag säger det..


Kom heeem

                     


Other thoughts

Ibland är det svårt att koppla. Ibland alldeles för enkelt. Nu var det för enkelt men blått gick inte till blått utan snarare till rött. Felkoppling. Ändå är det svårt att koppla bort. Att stänga av. Tänka något annat. Men jag hoppas, tror och har blivit övertygad om att jag har fel. Men ni  som känner mig vet ju; jag ska alltid ha rätt. Men denna gången vill jag inte ha rätt. Men jag vill ändå veta. Det sägs att ibland är det bättre att ljuga om sanningen gör ont. Men jag tål att höra sanningen, oavsett hur ont den än skulle göra. Jag har gjort det förut. Jag är stark och kommer alltid vara stark. Och nu kommer snart Mikael hem. Då är jag starkare än någonsin. Vi kommer vara starkare än någonsin. Det hör till!

Och idag flyttar Smulan...

/Frida


Midnight

Nu har jag packat två lådor. En med bara glas och en med typ saker som sällan kommer till användning men som man inte klarar sig utan; som kaffebryggare exempelvis. Så jag tackar gud för reklam som droppar ned i min brevlåda. Utmärkt att ha som "inslagspapper". Nu känner jag mig trött och tänkte ge min kropp och själ ett försök att sova. Igår gick det ju inte jättebra men man kanske har bättre tur idag? Imorgon blir det att fortsätta packa. Det blir nog till att rensa i byrån och i garderoben och det lär väl ta sin lilla tid. Men på något sätt börjar det här bli roligt. Även om en ganska så stor del av mig skriker att jag ska stanna kvar i min lilla hemstad. Men någon gång får man väl lyssna på minoriteten, majoritetsstyre behöver inte alltid vara det bästa.

Och för er som undrar; Jag saknar fortfarande mitt handbagage med mina skor/sandaler och skolböcker i. Detta börjar bli frustrerande och det verkar som att det inte kommer tillbaka. Jobbig sits. Böckerna är ju inte ens mina eftersom jag lånade dem på biblioteket. Men skönt att ha någon/något att skylla på istället för att det hade varit jag själv som hade slarvat bort dem. Nåja, det får bli ett problem att ta itu med senare, en annan dag. Hoppas ni har haft en bra helg trots att vi nu definitvt går mot mörkare tider. Jag bara undrar vad det var för idiot som verkställde att vi skulle ha sommartid och vintertid. Och i såfall. Varför har vi inte vintertid på sommaren och sommartid på vintern? Det hade ju vart lite smartare. Men nej! Mörker är det och så ska de också förbli! God natt!

/Frida


Vart tog dagen vägen?

Jag somnade visst om. Vilket inte alls är så konstigt eftersom jag låg vaken till halv fyra. Fattar inte hur lång tid det ska behöva ta för att komma in i svenska tidsrytmen. Hmm. Ändå var jag jättetrött igår kväll när jag gick och la mig. Konstigt! Men nu är jag i allafall upp igen, denna gång har jag tagit mig ur sängen. Det är ju nästan hopplöst att ligga kvar där och tro att man ska kunna hålla sig vaken när man sovit i fem timmar. Men det är ju jag, Frida Karlsson, i ett nötskal.

Nu ska jag diska och sedan se vad jag kan börja packa ner. Det är nog mer än vad man tror. Eller så är det mindre. Jag har ingen superkoll faktiskt. Och det kanske är dags att jag skaffar mig det. Koll alltså. Det brukar ju underlätta lite i allafall. Adios!

/Frida


Vintertid

God morgon!
Ni har väl inte glömt att vi inatt ställt om klockorna till vintertid? Om ni inte gjort detta rekommenderar jag er att nu göra det. Klockan ska alltså ställas en timme bakåt, så istället för halv elva är klockan nu halv tio. Yes! Äntligen ett dygn som har mer än 24 timmar. Idag hade jag tänkt att packa en del, men vi får väl se hur det blir med det. Jag har ju tänkt det länge nu.. Nåja, städas och plockas i ordning behövs också. Ser ut att bli en rolig söndag. Vad ska ni göra? :)



/Frida


Dop för lilla Stina

Så har man vart på dop idag då. Det var ett hemmadop och det var verkligen jättemysigt! Jättelyckat och trevligt! Some pics. (Klicka på dem för att få en större bild)

        

Weei! Nu blir det snart läggdags. Imorgon ska jag försöka börja packa. Jag flyttar på fredag...

/Frida


Saturday

Idag är det lördag och världens bästa Therese fyller år! Grattis! :P

Idag är det även dop för lilla Stina (Mikaels systers dotter). Och självklart ska man medverka på detta. Ska bli så kul att få träffa min svärfamilj igen, var ju ett tag sen senast. Och att träffa dem är ju som att träffa en del av Mikael. Så vad ska man säga? Man får göra det bästa av situationen helt enkelt när han inte är hemma. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra i ordning mig! Hoppas ni alla får en fin dag och speciellt Therese som (som sagt) fyller år idag!! Ciao!

/Frida


For eternity

I glada stunder. I ledsna stunder. I ljusa tider. I mörka tider. Genom lycka. Genom sorg. Genom dagar. Genom nätter.

Vi ska finnas till för varandra. Stötta varandra och trösta varandra. Glädjas med varandra. Glädjas åt varandra. Alltid. Hela tiden. Resten av livet. All the way. Familj. Vänner. Nära.  Kära.

Alla.

Natti natti

/Frida


You

Du om någon borde förstå mig. Men gång på gång visar du att du inte gör det.

Vad är meningen? Hur svårt kan det vara att lyssna?

Just nu:

Damp framför webcam..

 

/Frida


Uppiggande

Vad kan inte var mer uppiggande än lite shopping? Jag ska nog ta mig en sväng senare in till stan och kika om jag hittar något. Jag vill ha en ny handväska, men jag har jättesvårt för att hitta väskor. Finns det någon väskaffär istan? De enda som säljer väskor är väl Åhléns typ. Hmm! Aja, vi får väl se! :) Ibland förtjänar man att unna sig lite shopping. Och idag är det min tur.

/Frida

Hello you

Vi har väl alla våra perioder som man inte får lust till något. Möjligtvis att ligga kvar i sängen, strunta i att dra upp persinnerna, skita i att svara när telefonen ringer och önskar att man vore en annan person. En bättre människa. En gladare människa. En snyggare människa. En rikare människa. Men jag har många gånger fått inse att det inte är någon idé. Jag kommer aldrig bli någon annan, hur mycket jag än försöker. Hur mycket jag än vrider och vänder. Rumpan är alltid bak ändå. Varför är det så många som har så svårt att vara nöjda med sig själva och sina liv? Visst, man kanske uppskattar det man har och njuter av tillvaron, men hade det inte varit lite bättre med det där lilla extra? Och det där lilla extra varierar ju, beroende på person och situation. Ibland vet jag inte vad jag vill få ut genom att skriva sånt här blask. Men behöver man ha en mening med allt? Ett syfte? Varför? Kan det  inte bara vara "Vad och Vem är?" -frågor? Jag mår dåligt och känner mig ensam och ledsen, men vi skiter i varför. För ärligt talat så vet jag inte. Men jag mår bra också. Jag har lite svårt att bestämma mig - även om jag inte kan välja hur jag ska må, tyvärr. Fast jag ler ändå. Lurar andra och mig själv att allt är som det ska. Det blir så mycket enklare då, och någon gång, kanske det blir som det ska tack vare det. Men inte idag.

/Frida


Match idag

Igår kväll var jag jättetrött, trodde jag skulle somna direkt när jag la mig. Men vet ni vem som låg vaken hela natten till halv sex? Jo, jag. Sådär lagom när alla grannar börjar gå upp och iväg till jobbet. Jag kunde verkligen inte somna och jag hör ändå till den grupp som har lätt för att göra det. Men så var alltså inte fallet inatt. Vaknade ca 13.20 av att Erica ringde, jag hade ställt klockan på 13.30 just för att jag skulle hinna vakna och så innan matchen.

Nu väntas i allafall en tuff match mot Brätte så det är väl lika bra att börja förbereda sig mentalt inför detta! Ha en bra dag!

/Frida

Nattslummer

Nu har vi sett filmen. Den var jättebra. Men jag tycker inte att den återspeglade boken lika bra som ettan gjorde. Kändes som att boken handlade om mycket mer. Men de två timmar som filmen varade gick väldigt fort så det kändes inte som man satt länge precis.

Jag är faktisk väldigt trött. Även sov jag till kvart över tio morse. Och sov två timmar till på eftermiddagen innan Weronica kom hit på besök. Hoppas denna jetlagen ger med sig snart, orkar inte vara så här seg längre. Jobbigt! Det är väl lika bra att gå och lägga sig. Jag hade hoppats på att få prata med min älskling men han verkar inte ha fått något internet. :(




Godnatt med er!

/Frida

Flickan som lekte med elden

Idag blir det bio med min kära mor och syster; Flickan som lekte med elden. Det ska bli kul att se! Har ju läst alla tre böckerna (och väntar på den fjärde) och sett första filmen så det här har jag sett fram emot. :) Fick ju aldrig tid att se den innan jag åkte till USA..

Idag har Weronica varit här, igen. Färgade hennes hår och det blev faktiskt jättebra. Kanske också borde bli frisör. Nooot. Skulle inte kunna jämföra mig med eliten. :P

Nu blir de lite mat och sen en tur till Spannmålsgatan innan filmen börjar!

/Frida

Seg

God kväll!
Nu har jag precis kommit hem från träningen. Det kändes gött att komma igång och röra på fläsket igen efter alla hamburgare som har slinkit ner på andra sittan vattenpölen, fast visserligen gjorde jag ju det även i lördags på matchen men mina vänner, vi vet alla att det krävs mycket mer än så. I allafall för mig. Haha!

Känner mig fortfarande väldigt seg efter resan. Det känns som man legat i influensa en vecka och är på bättringsvägen. Haha! Men så länge jag sover på rätt timmar om dygnet är jag nöjd. Jag håller mig vaken på dagarna iaf då det egentligen är natt för mig. Även om jag känner mig som en Zombie.

På torsdag har jag match också. Hemma. Och nu är det nästan verkligen hemma eftersom den går i Vänersborg, skönt att slippa behöva åka så långt! Egentligen skulle den ha spelats på lördag men den blev flyttad pga olika orsaker, vilket var tur för mig eftersom jag inte hade kunnat vara med annars. :)

Nu ska jag se om det är något på TV, sen blir det nog sängen om en liten stund. :) Natti!

/Frida


God morgon!

Idag fick jag en rejäl sovmorgon! Jag har fortfarande jetlag och vem vet när jag hade vaknat om inte pappa hade ringt för tio minuter sen och väckt mig? Jag vill minnas att Smulan var uppe och gjorde ett försök innan men det kändes som det var jättetidigt på morgonen (vilket det förmodligen inte var) så jag mumlade bara i sömnen så gick hon och la sig igen. Tur att hon också kan vara en sömntuta ibland. Nu har jag i allafall sovit 11 timmar så jag känner mig ganska utvilad, även om jag gärna hade lagt mig igen och myst i sängen. Försök motstå, försööök motstå! Vad pysslar ni med en dag som denna?

/Frida

Pic's

Som utlovat kommer lite bilder här; från Six flags till dagarna tillsammans med min bror Micael och hans fru Maggie. Enjoy!


Six Flags, Big Mountain

Deja Vu och Terminator

Viper och X2

Superman, Goliath, Batman, och några mer..


Älsklingen



Jag, en aning skeptisk...


Jag och Maggie utanför Universal Studios, Citywalk


Maggie, bror Micael och jag


Maggie och Micael


Hollywoodskylten (bakom dimman)


Micael


Santa Monica Beach. (Stranden där Baywatch spelades in)


Och sist, men inte minst, Mina nya älsklingar. :)

Och ja, vi åkte allt på Six flags. :)

/Frida


Måndag

Så var helgen över och måndag är kommen. Jag gnäller inte så mycket för det faktiskt. Vet ni vad? Innan jag åkte skrev jag ju tenta på onsdagen och jag har fått resultatet nu; jag klarade den!! Så jäkla gött. Det trodde jag faktiskt inte med tanke på att mina tankar var överallt (framförallt på resan) förutom på plugg, skola och tenta. Känns alltid bra att klara första tentan så nu har man plockat på sig ytterligare högskolepoäng. Mucho bra!

Idag ska jag träffa Jenny på en lunch. Ska bli trevligt. Jag blir kvar i Trollhättan hela veckan faktiskt så jag får passa på att täffa de som vill och kan. :) På lördag är det dop som gäller för Mikaels systerbarn Stina, det ska också bli väldigt trevligt att träffa min andra familj igen. :) Sen ska jag väl försöka komma igång med packning också inför flytt. För er som har missat lämnar jag Trollhättan nästa vecka och flyttar upp till en ny lägenhet i Karlstad. Det ska bli så kul! Jag ska bo ihop med en vän, Caroline, i en trea så det ska bli kul att slippa bo ensam. (Förlåt Smulis, med dig är jag aldrig ensam).

Nu ska jag käka lite frukost här. Så gött att vara hemma och få en ordentlig frukost utan massa socker, haha! Ha en bra dag så hörs vi säkert senare! Bilder kommer förresten upp senare under dagen så håll utkik!

/Frida

En väska kommer lastat

Vad jag sov gott inatt! Jag somnade nästan direkt när jag la mig, Smulan låg så fint och kurrade bredvid mig så det var jätteskönt. Vaknade vid elva i morse av att telefonen ringde, okänt nummer men jag svarade ändå och blev positivt överraskad av att det var från Taxi som skulle lämna mitt bagage under dagen. Så en väska är på väg (tack och lov) och förmodligen är det resväskan, mitt handbagage vet väl ingen vart det är. Konstigt nog. Egentligen är jag jättetrött nu (det är ju natt för mig egentligen) så jag skulle nog kunna sova några timmar till, men det är väl lika bra man försöker få bort jetlagen och komma in i det svenska tidssystemet igen.

Nu ska jag åka iväg och handla lite kläder så jag får något att ha på mig. Sen behövs det lite grejer till kylen igen åså. :) Have a good day!

/Frida


Home sweet home

Så mina vänner! Nu befinner jag mig på svensk mark i min egna lägenhet! När jag klev av planet på Landvetter var jag så lättad av att vara hemma igen och jag har nog aldrig någonsin varit så nöjd och bekväm med att komma hem. Mitt bagage befinner sig dock någon annanstans på vår vackra jord. Förhoppningsvis får jag hem det (både resväskan och handbagaget) snart. Har inga underkläder eller något så imorgon får det bli lite shopping så man klarar sig några dagar i allafall... Jag fick i alla fall flyga i Business Class hem (en enkelbiljett i den klassen motsvarar ca 12000 sek) efter att jag förklarat hur besviken jag var på deras hantering av service och bagage. Så det var i allafall en liten positiv bit med att ha sitt bagage förlorat.

Idag har jag spelat match, tro det eller ej, men jag orkade faktiskt med det efter denna hemska hemresa. Så det blev till att åka hem från Landvetter, packa väskan och iväg till Mellerud för att spela. Haha! Efter matchen var jag så trött så jag somna i bilen hem och en stund på soffan innan maten blev klar. Nu vet jag dock inte om jag kommer somna, men det ska bli väldigt skönt att lägga få lägga mig i min egna säng. Är ju över tre veckor sedan faktiskt. Och lilla Smulan! Vad glada vi blev av att se varandra igen. Jag ska ha henne på min kudde inatt hade jag tänkt. Lilla snuttegrisen som jag saknat såå!

Bilder och sådant hade jag tänkt att ge er men eftersom min bildöverförare befinner sig i mitt bagage har jag tyvärr ingen möjlighet att föra över bilder till datorn. Men jag kommer lägga upp några så fort jag fått den. I promise!

Nu hoppas jag på en god natts sömn och att ni mår bra! Jag är i allafall hemma oskadd och levande, vilket är det viktigaste! Natti natti!

/Frida

Ett helvete

Hej pa er!
Jag befinner mig just nu pa ett hotell i Minneapolis. Planet var forsenat fem timmar fran LAX vilket medforde att jag missade planet harifran, sa nu ska jag alltsa spendera en natt pa ett hotell har i narheten av flygplatsen. Jag kommer vara hemma 9.45 pa lordag svensk tid istallet for 16.45 fredag svensk tid. Det ar lite segt..

Och inte nog med det. Nar jag skulle ga pa planet hade jag min vaska, men hyllorna over satena var fulla sa den fick inte plats dar sa flygpersonalen tog hand om den sa fick jag ett kvitto som jag skulle visa upp nar jag skulle hamta ut den. Okej tankte jag, inga problem. Nar vi val landade i Minneapolis fragde jag flygvardinnan var vaskan var och hon hanvisade mig till "bagage claim" och dit gick jag. Ingen vaska dar heller och de gick och letade efter den pa gaten och overallt men de kunde inte hitta den heller.  Sa sa ngn dar att vaskan tydligen var kvar i LA, vilket jag tycker kanns lite konstigt med tanke pa att jag tog med den in pa planet..usch..

jag har aldrig kant mig sa har hjalplos och ensam i hela mitt liv. Jag vill bara hem just nu, med alla mina vaskor och helt oskadd. ar det for mycket begart??

nu ska jag forsoka sova lite.. klockan ar halv fem pa natten/morgonen har och mitt plan gar 3.10PM sa hinner fa ett par timmars somn i allafall..Hoppas allt e bra!

Min flygresa kan bara bli battre nu i allafall, och man blir ju alltid en erfarenhet rikare. Plus att hotellrummet var fint ocksa.. Forsoker se de pa den ljusa sidan och njuta av de sista timmarna i staterna...

Jag hor av mig nar jag e pa hemmaplan igen!
Adios!

/Frida

Hos bror

Hej pa er!
Tankte bara uppdatera lite har och saga att jag numer befinner mig i LA resten av min tid har tillsammans med min bror och hans fru. Det var jatteroligt att fa traffa dem igen och Maggie ar jattesnall och far mig verkligen att kanna mig valkommen. Det ar toppen! De har fyra katter och tre hundar sa det ar verkligen fullt hus, plus att de har en inneboende kompis ocksa sa man behover inte kanna sig ensam precis. HAHA! Imorgon kanske vi ska till Universal Studios eller sa blir det pa onsdag, det ska bli jatteroligt, sen ska de visa mig runt har i LA och ta mig till alla platser man ska se. Kanske inte riktigt alla for det hinns nog inte med, men nagra i allafall. :)

Six Flags var det igar ja. Det var nog ett av de grymmaste stallena jag har varit pa! WOW sager jag bara. Vilka berg och dalbanor!! Det gar inte beskriva - till och med Mikael tyckte det var grymt. www.sixflags.com om ni vill se, vi akte alla dom vilda grejerna plus nagra till. Det var i allafall grymt roligt och ett stalle jag lar aka till igen nasta gang jag aker till USA. Har tyvarr inte fort over nagra bilder till datorn an, det far ni vanta med till jag kommer hem eftersom jag inte har med min. Men det ar bara nagra dagar kvar sa jag tror ni klarar er.

Igar sa jag och Mikael hej da till varandra. Det kandes ratt sa bra da faktiskt, men desto varre nu. Tar val ett tag innan man inser att det ar att jakla bra tag kvar till vi ses igen och jag onskar sa mycket att han kunde aka med mig hem igen. Men det ar bara till att gilla laget och tacka gud for internet och hoppas pa att tiden gar fort (i allafall for mig) sa att vi far ses snart igen, tank att jag langtar redan.

Nu ska jag vara lite social igen. Far se om jag hinner blogga nagot mer innan jag aker hem men annars hors vi da! Hoppas allt ar bra med er dar hemma, jag har det i allafall bra aven om jag saknar Mikael mycket..redan. Adios!

/Frida

Endast bilder

orkar inte skriva så mkt, en bild säger ju trots allt mer än tusen ord, även om det är svårt att fånga allt på bild här i Californien, men ni kan ju föreställa er. :)

<lika som troll>

såja..nu blir det chips och champagne. SKÅL!

In L.A

Hej på er!
Nu har vi landat på hotellet på Sunset Boulevard i West Hollywood. Det är kanonfräscht (men vilket ställe är inte det jämfört med Mikaels? hihi!) Idag har vi varit hela dagen på Disneyland. Och det var hur grymt som helst, över förväntan, och tro mig då när jag säger att jag hade väldigt höga förväntningar! Det var så mycket att se att nästan en dag inte räckte för att hinna med riktigt allt. Men vi hann se det mesta faktiskt. Va där i tio timmar så ni kan ju tänka er! Jag har inte lagt över några bilder än, men eftersom vi har internet i helgen så lär ni få några då. I Promise! Så det är bara att hålla utkik!

Imorgon vet vi inte riktigt vad vi ska göra, är för trötta för att kunna planera in något nu. På söndag ska jag ju till Micael och han ska va hemma hela veckan så han och Maggie (hans fru) ska visa mig runt i L.A så det ska bli grymt kul! Dessvärre blir det till att säga hej då till Mikael för den här gången. Usch! Det gillar vi inte. Men får försöka göra det bästa av saken och njuta av tiden vi har kvar här tillsammans.

Nu blir det sängen, antar att jag kommer sova väääldigt skönt inatt! :)
Hoppas allt är bra hemma!

/Frida

Tisdag

Jag var tvungen att tänka efter vilken dag det faktiskt var när jag skrev rubriken. Det är skönt på ett sätt att slippa hålla koll på vilken dag det är, bara jag vet när jag ska flyga hem så är det lugnt, men hemresan är det sista jag vill tänka på just nu..Blä! Hade gärna stannat kvar här, men man kan ju inte få allt tyvärr..

Idag har vi varit på Zoo. Vi tänkte höra hur mycket de skulle ha för mig, Mikael har alltid tyckt att jag passat på Zoo, men de var dessvärre inte intresserade, trots att jag är en unik art från Sverige. Men de gick inte på den heller. Tog en hel del bilder där men har inte fört över dessa till datorn än så ni får vänta ett par dagar så kanske ni får se en skymt av djuren. :)

På fredag ska vi till LA. Där ska vi till Disneyworld - ett ställe jag alltid velat åka till. Och strunt samma om jag är 20, det finns säkert något för mig med och väl där så lär väl jag tycka att det är minst lika roligt som alla 6åringar gör. Don't you think?

Nu blir det en kik på nåt annat ställe här! Ha det bra där hemma! See you soon!

/Frida

Windy

Idag blåser det som bara den så man kan tro att det är höst ute. Svensk höst alltså, med lite varmare temperaturer. Ikväll ska vi på bio, ska se Toy Story 1 &2 i 3D, ska bli coolt. haha! nu ska vi snart hem igen till råttbot som vi kallar det här. och det är inte av slumpen utan snarare bokstavligt talat. haha! men det funkar helt okej. jag tog på mig uppgiften att städa toaletten. och den är väldigt väldigt liten men det tog kanske en halvtimme att städa bara den. nu luktar det inte gammalt piss i lägenheten längre i allafall. haha!

hoppas allt är bra med er där hemma. har alla löv åkt av träden än eller sitter de kvar? idag får ni inga bilder.. haha hoppas ni inte blir alltför besvikna men jag har ändå inga intressanta att visa. :) vi hörs av nån gång  veckan igen, när och var vet jag inte men det får vi se! ha de bra! Ciao!

/Frida

Tillbaka i Santa Barbara

Hej på er!
Nu är vi återigen på plats i S.B efter tre nätter i Vegas, som för övrigt var hur grymt som helst! Dagarna tillbringades i solen vid poolen och kvällarna bestod av promenader mellan alla hotell och casinon. Det blev dock inte mycket spelande så även fast vi inte blev miljonärer förlorade vi inte så mycket. En kväll var vi på The Lion King, ni som känner mig vet mycket väl att denna film går under min favoriter. Det var iaf grymt bra och roligt, det var som en musikal då och skådespelarna var kända från broadway så det var coolt! Till och med Mikael tyckte det var bra, haha!

Nu har vi bara en vecka kvar att spendera tillsammans, de sista dagarna ska jag ju som sagt spendera med min bror Micael och hans fru Maggie! Det ska bli jätteroligt också, jag och Mikael (observera stavningsskillnaden) åker själva till L.A på torsdag och där ska vi nog gå på Disney World och lite grejer, det ska bli grymt skoj!

Idag har det varit riktigt varmt här så vi har spenderat några timmat på stranden. Jag har bränt mig lite men det gör inget, det är inte så farligt. Förhoppningsvis håller vädret i sig så jag kan hänga på stranden medan Mikael går i skolan. Annars finns det ju iofs mycket annat att göra om fallet inte skulle vara så. Är ni intresserade av lite bilder kanske? Here you go!


Vattenspel Bellagio hotel


Vii


Mikael INNE på Venetian Hotel


Och jag!

Fler bilder får ni en annan gång! Nu ska jag dra mig! Ta hand om er!

/Frida

I'm in Vegas

Tjoho på er! Nu befinner jag mig i Las vegas. Och jag säger bara wow vilket ställe! Vi hyrde en bil och körde hit och kom hit igår kväll, det var en upplevelse villk jag lova. Det går ganska bra att köra här och så så det vsar inga problem alls! Nu har vi spenderat hela dagen vid poolen och ska snart börja göra i ordning oss för att upptäcka lite av staden. Vi ligger på hotell Flamingo, som ligger mitt emot Ceasars Palace, riktigt fint hotell.. Fast det är väl alla här kan jag tänka mig. Men riktigt bra pris också så det var kanon!

Lite bilder får ni här. enjoy!

  


CIAO!

/Frida

RSS 2.0