If this is communication I disconnect


Söndag

Söndagar har alltid en tendens att vara slappdagar. But I don't mind. Efter helgens bravader tror jag att jag behöver en dag som denna. Börjar ju bli gammal. Visserligen är jag ledig fram till onsdag. Eller jag har fri tid. (Fri tid ≠ fritid) så vi får väl se hur jag utnyttjar den. Förhoppningsvis får jag min telefon så jag kan leka lite med den. :) Nu ska jag plugga lite så att något vettigt blir gjort denna dag.

/Frida

such a huge ego




Y-day

/Frida

Mammas bäbis


Min älskling

Lärorikt - fast ändå inte.

God morgon på er! Jag vet att det kanske är lite väl sent men nu har jag nyss vaknat och så får det bli! Vad ska man göra liksom? Gårdagen var lika trevlig som fredagen. Utbudet på snygga killar var högre men därmed även på idioter. Man kan säga att det har varit en lärorik helg typ som att man kan bli utkastad från Burger King när man ligger på golvet och kastar hamburgare framför städaren. Eller att Amanda behöver bättra på sin attityd och komma ner på jorden lite eftersom hon tror att hon är bättre än alla oss andra. Stackarn. Jag visste om jag skulle börja skratta eller gråta när den diskussionen väcktes men jag kan ju säga att den sa mer om dom än om henne. Stackars pojkar. Nu ska jag samla lite ölburkar och sedan fixa mig nåt att äta. Later on!

/Frida

Are you ready to rock 'n' role?

Nu kommer snart ligan hit! :) Vad ska ni göra ikväll??


Jag har ännu inte kommit överens med min blixt på webbisen. Men snart så kanske...

/Frida

Finally

Åh! Jag har försökt aslänge med att komma in här och äntligen gick det! Ni har ju inte hört från mig på ett tag så jag tänker väl bara lämna ett litet kort avtryck och livstecken här. Gårdagen var mucho trevlig. Först va de BlåmåneBaren med Nachobuffé och öl. Sen blev det hos Amanda och ännu mera öl. Och jäger. Sen hamnade vi på Glada Ankisch där det var fullt med peeps. Dock inga killar i tofs och grå tröja - men jag och Amanda hade roligt ändå. Idag är Dj Friday och Dj Ahmed igång igen. Får väl inte glömma Joel och Mikael också. Spin that shit som man säger! Adios!

/Dj Friday

Blue moon

Nu blir de into the city och gå på afterschool och käka och bärsa. Later!

/Frida

Fredag

Äntligen fredag! - Som man alltid brukar säga. Idag har jag skola mellan 12.15-15 vilket passar utmärkt för då kan jag se Våra Bästa År i lugn och ro. Besatt som man är. Ikväll ska jag leka med Amanda och hennes kompisar som kommer upp från our beloved city Trollhättan. Blir nog att snylta lite på buffén som dom BJUDER på på Blue Moon Bar varje fredag. Gillart! Nu ska jag koncentrera på teven här. Smell you later!

/Frida

NJoy

Har precis kommit hem från ett träningspass. Idag var det Afrodans som gällde. Riktigt skoj men jag och koordination samt komma ihåg koreografi är ju inte nåt som går hand i hand så att säga. Men roligt var det! Blev riktigt imponerad av Njoy, deras lokaler och utbudet som de har så det ska tålas att övervägas att införskaffa ett kort där. Så bra är det när man får prova på gratis och se vilket som är bäst. :) Nu ska jag ladda upp med lite mat, hann inte äta något förut så är gött hungrig. Laters!

/F

Sömntuta

Carro väckte mig halv nio efter överenskommelse och hörde om jag skulle med ner till stan. Men trött som jag är så tackade jag nej och somna vidare och vaknade av att posten damp ner i brevlådan klockan 11 istället. Nu ska jag göra mig lite frukost och sen göra i ordning mig. Sen blir det en svängom på stan som sagt! Puss

/Frida

Läggdags

Klockan har passerat midnatt, egentligen var jag trött för längesen men har ännu inte lyckats resa mig från soffan. Men det är väl god tid att göra det nu, imorgon är jag ledig. Hade tänkt att spendera en del av dagen i Karlstads kära centrum och se om jag kan plocka hem lite plagg, sedan ska jag iväg och träna lite senare på kvällen. Lite plugg ska jag försöka hinna med också så jag har helgen fri sen, - smart va? (...Ni vet väl hur det kommer bli ändå...) God natt med er så hörs vi imörn!

/Frida

Can you feeeeel iiit?

What?
Is that all you've got to say?
What, what?
You're rubbing me the wrong way
See your lips moving
But I don't catch a word you say
Shut up your chatter
I need for you to go away

/F

Iväg

Nu drara jag mig! Hörs senare!




/Frida

Skola

Härligt det är med sovmorgon, speciellt för en sån som jag. Jag har precis ätit frukost och ska börja göra i ordning mig, börjar 13.15 så jag har den tid jag behöver om man säger så. Haha! Men det kommer väl sluta som vanligt att man ändå stressar sönder i sista sekunden. Puss

/Frida

Jag hade en gång...

Jag har svårt att sova ikväll. Många tankar i mitt huvud som jag känner att jag behöver få ut. Det här kommer förmodligen bli ett tråkigt, långt och helt meningslöst inlägg, men ingen tvingar er att läsa och jag skulle väl gissa på att det kanske är en som orkar läsa igenom allt..

Det känns som jag har förlorat så mycket. Jag har förlorat en vän, som var mer än bara en vän och en familj. Jag hade så mycket då som jag inte har nu. Men även om jag har förlorat så mycket så har jag ändå vunnit mer. Jag har fått veta saker om mig själv som jag inte visste innan, jag har än en gång rest mig från botten och ska sakta men säkert bestiga lejonklippan, igen. Jag har fått inse vikten av att vara en vän samtidigt som vikten att jag har vänner runtom mig. Jag har fått veta att min familj (hela min familj), återigen, gör allt för mig och för att jag ska må bra. Jag har återigen blivit övertygad om att jag är en stark individ och på något sätt känns det som att jag kan klara av hur hårda smällar som helst. Fast, vad är vitsen med framgång och lycka om man ändå inte får dela den med någon? Jag vill egentligen inte tänka så, men det är den funderingen jag har - och jag är säkert inte ensam. Jag har alltid varit en målmedveten tjej, men nu känns det som att jag inte riktigt vet vad jag vill längre. Det finns så mycket jag vill göra snarare. Ibland önskar jag att jag kunde se in i framtiden bara för att se vad som händer, kommer jag fortfarande  bara gå och drömma? Eller komma jag leva min dröm? Vad är min dröm? Det sägs att när man förlorar något så vinner man något annat, frågan är bara om vinsten är värt förlusten, och hur ska man i såfall veta det? Kan man veta det? Varje dag jag vaknar intalar jag mig själv att det finns så mycket "där ute" som är värt att leva för, mitt liv hänger inte på någon annans liv. Jag är en självständig kvinna som gör mina egna val och fattar mina egna beslut. Och det är bara jag som kan påverka hur jag vill se på livet, hur jag vill att det ska se ut och hur jag gör för att nå det. Det är jag som har makten över mitt liv, mina drömmar och min värld. Att förändra ens liv och livssyn kan vara så enkelt som att se det ur ett annat perspektiv;

Don't cry because it's over. Smile because it happened.

/F

Men först..

Dedikerat till Therese...

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6492245.ab


Bedtime

Det känns som det är onsdag idag och att det är torsdag imorn (ööh..logiskt?!) men det är bara tisdag. En bra tisdag dessutom, jag har tränat, kollat affärer i stan, beställt en ny telefon, sett på paradise hotel, inte slösat några pengar och haft en bra dag helt enkelt. Man ska ju sluta när man är på topp så därför lägger jag skorna på hyllan och går och lägger mig. Men vi hörs ju imorgon mina gullungar! Natti natti PUSS


I like fjortisbilder

/Frida

Ett paket kommer lastat

Jag ringde och va snäll mot telenors kundservice och dom var snälla mot mig också och kommer skicka en vit iphone hem till mig. wiiie. Hoppas jag får den snart. hihihihihihihi.

Ett försök

Jag ska ta mig en tur ner till stan och göra ett försök där och se om jag kan bli en telefon rikare på det sättet. Sen kan jag ju passa på och kolla rean också och handla allt som är på rea så vårkläderna kan komma snart! Puss på er



/Frida

Redig tös

Kom hem för en stund sen efter ett träningspass på gymmet. Idag testade vi på Karlstads Träningscenter helt okej men det känns som det är överpriser för det utbudet dom har. Då gillade jag friskis gym bättre faktiskt. Nu ska jag steka mig lite frukost. A'la omelett. Vad ska ni göra idag?

/Frida

Haha

Det kommer bli en vit. Om jag inte lyckas ångra mig igen vill säga. Men tyvärr går det inte att få beställningen hit eftersom min mor står som ägare till abonnemanget så jag kan lika gärna vänta lite med att göra beställningen och tänka efter en gång extra, eftersom jag ändå inte kan gå den förrän nästa gång jag åker till Trollywood. Imorgon bitti blir det träning igen, skolan börjar inte förrän 13.15. så passar på att få det gjort innan. Visserligen är det bara mattestöd imorn, som jag tror riktar sig till de som endast har läst Matte B, jag har ju läst Matte D men kommer knappt ihåg hur man sätter på miniräknaren så jag tror jag går dit ändå och fräschar upp minnet lite. Nu ska jag iaf krypa ner i sängen! Hörs imorn gullepluttar!

/Frida

Svart eller vit?

Jag sitter här och funderar fram och tillbaka på om jag ska ha en vit eller svart iPhone. Jag har bestämt mig för att beställa en. Förlåt pappa för att jag aldrig gör som du säger, men du känner ju mig! Den vita matchar ju min kära MacBook samtidigt som den är lite annorlundare och inte nåt som alla andra har. Samtidigt är jag rädd för att smuts o.dyl. ska synas mer på den vita än den svarta? Vad tycker ni? En svart eller vit?

/Frida

Träning

Nu ska jag snart iväg och svettas och röra på fläsket lite. Blir ett gympass med Amanda. So long suckers!



/Frida

Home

Hemma igen. Lagade lite mat så det har jag också fått i mig. Sen beställde jag böcker också så redan där blev jag 776 kr fattigare. Fattar inte varför studentlitteratur är så dyrt?! Men det är klart, det är ju nåt som studenterna måste ha så de kan väl i princip ta vilka priser de vill eftersom att de får sålt dem ändå. Nåja. Nu ska jag se om jag ska beställa en ny telefon eller inte. Ska räkna lite på detta...

/Frida

Skolan

Nu åker jag till skolan. Adjöken!

Cp

/Frida

Måndag

Ny vecka, ny kurs, ny termin och nya tag! Har änna sett fram emot detta. Att vi börjar 12.15 gör det ännu bättre för då kan jag se på Våra Bästa år. Perfekt! Nu ska jag göra mig lite frukost, får passa på att göra i ordning mig i reklampauserna. :P Hörs senare!

/Frida

Vårtermin

Imorgon drar vårterminen för mig igång. Förstår ni hur glad jag är för det? VÅRtermin - det innebär att det snart är sommarlov. (Okej, det är bara januari än så länge men optimistisk får man väl vara nång gång?) Dock ser mitt schema inte lika roligt ut som det gjorde i höstas, men det är smällar man får ta och förhoppningsvis kanske man blir lite mer engagerad själv då. Det är ju lätt hänt att man ligger på latsidan om man har lite lärarledd tid. Förlåt, jag ska inte dra alla över en kam men det är lätt hänt att JAG ligger på latsidan då. Jag börjar 12.15 imorgon så jag hinner nog få iväg ett inlägg innan dess. Nu blir det sängen om en stund. Natti natti!

/Frida

Destination; K-town

Väskan är packad, tältsängen är bortplockad och jag är mätt. Både på mat och på Trollhättan så det känns skönt att åka hem för ett tag. Men jag tar ju inte ledigt från bloggen för det. När jag kommer hem ska jag packa upp min väska och sedan blir det att mysa med Carro. :) Ha de gott så hörs vi säkert senare!

/F

Söndag

Så var det söndag. Jag fick sova ganska länge idag, vaknade kvart i tolv så jag känner mig utvilad. Mitt tåg går inte förrän 17.51 ikväll så jag har några timmar på mig innan dess. Men som sagt har jag lite grejer att ta itu med så tiden lär väl gå ändå. Vad ska ni göra idag?

/Frida

Måste sjunga högt med bergens alla röster

Det blev en lugn kväll för mig idag. Lite för lugn om jag får säga det själv då jag suttit uttråkad större delen av tiden. Men fick se sjätte Johan Falkfilmen. Den var också riktigt bra så nu har jag sätt alla. Imorgon är det söndag. Ska fixa lite projekt som jag velat ta itu med för länge sen, och sen bär de hem till Karlstad och Carro. Ska bli skönt att få komma hem till sängen och en ny vardag där uppe i Värmland. Nu ska jag och Erica lägga oss , undrar vad vi hittar på för rackartyg den här gången...God natt!

/Frida

Ibland räcker det inte riktigt


sängen brakade sönder, först befann vi oss i ett litet chocktillstånd sen kom asgarvet men de va efter jag filmade. HAHA.

Nu blir det kaffe/baylis

/F

Saturday

Det blev ingen skräll och jag gjorde nog min sämsta match i världshistorien. Jag skyller på för dålig sömn. Haha. på tal om det har jag ett roligt videoklipp som jag ska visa er. Lägger upp det senare. Men nu till saken. Det är ju lördag idag - Vad styr ni med för planer? :)

/Frida

Tagga

Snart bär det av till Mellis och spela match. Det är en speciell stämning hemma. Erica spelar i Trollhättan, jag i Mellerud och mamma är Melleruds tränare.  Smell you later

/Frida

Natti

Nu lägger jag hatten på hyllan och tackar för mig. Måste vara utsövd imorgon då det är ett storslaget möte i Rådahallen. MIF Vs. KFUM Trollhättan. Storasyster Vs. Lillasyster. Ja - ni hör ju själva. Hoppas ni haft en bra dag! Hörs imorn!

/Frida

Storslaget

Dedikerat till Amanda Hallberg. Nästa gång är det detta som gäller på Glada Ankan, snacka om succé. Jag döör!


In the city

Blir en träff med Amanda och Josse strax. Trevligt trevligt. Så nu vet ni iaf vad jag sysslar med. :) Smell you later!

/Frida

Fredag

Äntligen fredag! Eller för min del hade det gärna fått vara tisdag. Fast nä, men jag är lite delad där. På ett sätt vill jag att det ska vara tisdag just att det återstår en del på mitt lov, å ena sidan vill jag inte det för jag är så sugen på att komma igång med plugget igen. Jag måste ha ramlat och slått i mig ordentligt någonstans. Men det är faktiskt så! Nu är det Våra Bästa År på teven, går inte att missa!

/F

kaninmat


sitter och knaprar i mig morötter. (på bilden kanske jag suger i mig den?) undrar om det är så nyttigt egentligen, kaniner brukar ju inte bli så gamla menar jag...


/Frida

Vinterfärg

Jag ska strax träffa Weronica. Jag känner mig extremt blek idag. Någon som vill åka till Thailand och bli brun med mig?



/Frida

Vi ska bara sova alltså..


Okej, sorry för att ni inte ser något och hör mitt fula garv. Erica hoppar i sängen klockan är typ halv tre på natten och vi ska sova. Helt normalt!

/Frida

I'm so in agony, look at the state of me, left here broken. You said you'd never leave, look what you've done to me. Left here, broken



/Frida

Positiv överraskning

Åh! Idag gick jag plus på kontot! Fick tillbaka pengar efter varor som jag hade skickat tillbaka för typ en månad sen. Hade faktiskt glömt bort det så det var en positiv överraskning. Inte för att det var jättemycket, men ändå så jag har liiite att röra mig med i allafall. Passade på att boka tågbiljett upp till Karlstad med, åker på söndag. Har SJ höjt sina priser i år? För biljetterna är betydligt dyrare än förra året, nästan skamligt dyrt, fick betala 200 sek! (och ja, jag tog ungdomspris) Aja, det är bara att betala och se glad ut ungefär, hem kommer jag i vilket fall som helst. Men det är ju faktiskt två taxiturer från Kronoparken till centrum, om man gör som jag och prutar ner priset lite - bara för att relatera till något. Senare idag ska jag träffa Weronica, ska ta oss en sväng ut till Överby, kommer väl bli lika trevligt som alltid. :) Vad gör ni idag?

/Frida

FAN

Åh! Har ni tråkigt? Har ni bra tålamod? Är ni idérika? Då kanske det här är något för er!

http://www.xpl.se/v-rldens-sv-raste-spel-2.html

/Frida

No more mercy

Idag åkte Amanda till Karlstad. Jag blev faktiskt sugen på att följa med, men jag stannar kvar i Trollhättan veckan ut. Jag har ju match på lördag (mot Trollhättan) och det är väl en match som jag gärna spelar om man säger så :P Haha. Nu är det tv-tittande och vänta på att mor kommer hem o gör mat till mig. Det är ju en av fördelarna med att vara här. Nackdelen är att jag måste diska...

/F

Sovmorgon

Idag tog jag mig en lååång sovmorgon. För att sova i en tältsäng förstår jag inte ens hur jag kan sova så här länge, (jag vaknade för tio minuter sen) Visserligen vaknade jag kl. 6 i morse när mamma och pappa gick upp, sedan tänkte jag att jag vaknar vid tio igen - lagom till Våra Bästa år . Men så vaknade jag 11.27 då tänkte jag att då va de kört så kunde lika gärna somna om igen, vilket jag också gjorde. Men nu tog jag mig i kragen o gick upp när jag vaknade. Idag är det onsdag och jag får se vad som händer och fötter denna dagen till ära. Har ni några planer? :)

/Frida

Eta myror?!

Jag fick mig ett ryck och omvandlande mina funderingar till handling och verklighet. Upptäckte ett bra disney-album på Spotify med alla klassiska disneylåtar. Snacka om att göra städningen roligare, jag dansar och sjunger och ser allmänt störd ut. Men vad gör det när ingen ser?

/Frida

Tuesday

Lillfredag idag! Wohoo! Händer dock inte mer än vanligt, funderar på att skrälla och städa lägenheten och servera familjen mat när dom kommer hem från respektive jobb. Men som sagt - det är bara funderingar än så länge. Ikväll är det träning och handboll på agendan! Nice! Smell you later!

/Frida

Quiz

ysselsättning
längd
vikt
glasögon
tatueringar
vilken kändis liknar du
länder du vill åka till
stad du vill besöka
vilka är dina svaga sidor
vad är du bra på
DET HÄR GÖR DIG
glad
arg
ledsen
favoritsällskapsspel
hur mycket har du på banken
vad är det viktigast i din plånbok
din favoritsak att handla
har du kommit på någon som har haft sex?
största åldersskilnaden på dig och ett hångel
amanda säger: (21.36.58)
största åldersskilnaden på dig och ett hångel
när och med vem fick du din första kyss
har du någon kompis som du inte umgås med längre, men som du saknar
om du kunde ändra en sak med världen vad skulle du ändra
om du fick veta en sak om framtiden, vad skulle du vilja veta
på en skala 1-10 säg hur snygg du tycker att du är
vems dagbok skulle du vilja läsa
sysselsättning studerande
längd för kort
vikt för mycket
glasögon nix
tatueringar none
vilken kändis liknar du många har sagt Britney Spears
länder du vill åka till USA, Australien, Thailand, Vietnam, Frankrike, England, Spanien, Italien, Syd/mellanamerika
stad du vill besöka New York, Paris, London, Barcelona
vilka är dina svaga sidor man ska väl aldrig avslöja sina svagheter?
vad är du bra på Vad är jag inte bra på?

DET HÄR GÖR DIG
glad alkohol
arg orättvisa och respektlöshet
ledsen mycket

favoritsällskapsspel allt som innehar någon typ av frågesport
hur mycket har du på banken för lite
vad är det viktigast i din plånbok pengarna/kortet och körkortet
din favoritsak att handla kläder och skor
har du kommit på någon som har haft sex? ja
största åldersskilnaden på dig och ett hångel 6 år
när och med vem fick du din första kyss ska man komma ihåg sånt? det var längesen i allafall
har du någon kompis som du inte umgås med längre, men som du saknar ja
om du kunde ändra en sak med världen vad skulle du ändra att allt var gratis. ALLT!
om du fick veta en sak om framtiden, vad skulle du vilja veta om jag blir lycklig
på en skala 1-10 säg hur snygg du tycker att du är 7 med potential till en 10a
vems dagbok skulle du vilja läsa hm, svårt faktiskt. flera!

Fick denna av AMÄNDA! kuligt!

/Frida

Antingen eller..

 

Blond eller brunett
Hemmakväll eller utekväll
Svart eller vitt
Bärbar eller stationär dator
Glass
eller godis
Jeans eller mjukisbyxor
Fotboll eller innebandy
Ringa eller sms:a
Beethoven eller Mozart
Soptunna eller papperskorg

 


Bio eller bowling
Enkel eller dubbelsäng
Nagelsax eller nagelknippsare
Blyerts eller bläck
Sony Ericsson eller Motorola
Blått eller gult
Spray eller vax
Halsband eller armband
Linne eller t-shirt
Stol eller pall
Duntäcke eller vanligt
Badskum eller badkulor
Digital klocka eller vanlig
Brunögd eller blåögd
Osminkad eller sminkad
Halstabletter eller tuggummi
Tidning eller bok
Silikonbröst eller naturliga
Skridskor eller skidor
Sommar
eller vinter
Snowboard eller slalom
Scream eller Scary movie
Iste eller te
Varm eller kall o’boy
Kaffe latte
eller cappucino
Höst eller vår
Födelsedag eller julafton
Ge eller få
Harry Potter eller Sagan om ringen
Kalle Anka eller Musse Pigg
Stjärna eller måne
Stereo eller TV


/Frida


Young forever

Jag har fastnat för den här. Och då menar jag fastnat.

/Frida

Ny människa

Okej, jag har kryat på mig igen och blivit så gott som frisk. Underbart! Igår kväll satt jag hemma med mor och far och kollade Johan Falk, ingen av oss hade sett ettan och eftersom tvåan sändes på TV så gick jag och mamma och hyrde ettan. Riktigt bra tycker jag faktiskt att dom var så nu ser jag fram emot nästa. :)

Idag händer inte mycket, är alldeles för matt för att orka något typ. Sen är det så skönt att vara ledig också och inte behöva bry sig om något - det var längesen jag kände så här and it feels great så att säga. :D Hoppas allt är bra med er!

/Frida

Söndag

Morsning korsning! Söndag idag och jag är tröttare än någonsin. För att i korta drag sammanfatta lördagens bravader så var det en helvetes morgon där jag mådde apa. Sen tog jag mig i kragen och åkte till Borås för att spela i match som slutade med stortorsk. Kvällen till ära spenderades med min efterlängtade vän Amanda och några till och vi gjorde mer eller mindre Lippan osäkert. Men jag är inte något bakis (drack typ inget) så det känns ändå skönt att man kan göra nåt "vettigt" av denna dagen (som om jag nånsin gör något vettigt?) Jag ska i allafall iväg till älvhögsborg och kolla på Erica när hon spelar match.

/Frida

Fredagsmys

Ah! Snacka om fredagsmys! Jag och syster sitter och ser på American Pie 2 och käkar smågodis, som jag för övrigt börjar tröttna på. Efter att ha ätit några godisar ångrade jag mig att vi inte gick och köpte lite grönsaker och dipp istället - i längden är faktiskt det godare (och nyttigare). Men då vet vi det till nästa gång.. Tur att jag i allafall dricker vatten till (Ramlösa). Nu börjar filmen igen. Hörs imorn!!
/Frida

Trollywood

Hemma i Trollhättan igen. Tentan gick bättre än förväntat. Det kan gå bra men det kan lika gärna gå åt skogen, jag skulle inte bli förvånad om det gjorde det i allafall, men det får vi se om ca 3 veckor. :) Har fått prata lite med mamma och pappa nu, funderar redan på att åka tillbaka till Karlstad då jag känner mig som ett litet spöke jämfört med dem. Men jag fick lite presenter som plåster på såren, lotion från Biotherm (min favorit) och parfym från Hugo Boss och en Mascara, får ju passa på när det är Tax Free så att säga. Me like! Nu ska vi smida lite planer inför helgen! Lovely!

/Frida


Hoppas på det bästa...och lite tur

Jaha, det känns som att lite har lyckats fastna i min lilla hjärna idag trots allt. Den borde vara överbelastad snart. Har ni tänkt på hur sjukt mycket information hjärnan kan ta in egentligen? Aja, det är väl knappast mitt ämne att prata om men jag blir lite fascinerad när jag tänker på de, nörd som man ju faktiskt är. Nu ska jag säga God natt och hoppas att ni håller tummarna för mig imorn!

ps. Om tio minuter landar min kära mor och far och min fina vän Amanda. Välkomna hem!

/Frida

Studenters baksida

Att vara student är på så många sätt riktigt skönt, roligt och till en viss gräns glamouröst. Studentlivet erbjuder så mycket som långa utekvällar, roliga fester, nya kompisar, långa sovmorgnar, lata dagar, mysiga middagar, trevliga sittningar, pinsamma nollningar och studentrabatter på flera olika caféer/affärer/frisörer etc.. Men liksom allt annat har studentlivet också sin baksida, och nej, jag pratar inte om när man vaknar upp dagen efter man varit ute på krogen. Studentlivets baksida är ju själva pluggandet. Till en viss del även den svaga ekonomi som i flera fall kännetecknar en student. När det stundar en "Tentamen i Skrivsal" går de flesta studenter i ide för att uppnå ett resultat som krävs för att få godkänt på kursen, vilket också är ett krav för att 1. Få tillgång till studiemedel och 2. Få fortsätta på samma inriktning i utbildningen. Då gäller det att isolera sig ifrån allt vad Facebook och bloggar har att erbjuda, vilka events som nattklubbarna för just den veckan råkar anordna och de mysiga och långa fikastunderna med kompisarna. Sen när väl tentan är över väntas en stor brakfest för de som vill medverka. En fest man anordnar för både dem som vill sörja/glömma/förtränga tentan och för dem som vill fira. Men det gäller ju att göra sig förtjänt av det också, därför ska jag nu återgå till mina böcker och hoppas på att det i alla fall kan ge mig något att komma med imorgon då Tentan går av staplen.


/Frida

Dagens..

Dagens ord; THÈ

Spotify ♥ Björn Rosenström

Åh! Jag upptäckte idag till min förtjusning att Björn Rosenström finns på Spotify. Som jag har väntat! Nu kanske han har funnits där ett bra tag men inte senast jag kollade i allafall. GLAAAD!

/Frida

Utrikespolitik

Åh! Trots att jag suttit större delen av dagen (och hela dagen igår) känner jag mig inte alls klokare på vad denna kurs handlar om. Jo, det vet jag. Men jag vet liksom inte mer än det typ. Vad SSSR/Ryssland och USA driver för utrikespolitik är inte direkt mitt största intresse, inte heller effekterna av Kalla Kriget och organisationer så som Röda korset och FN. Det internationella politiska systemet, med olika världsbilder, multipolär, bipolär, monopolär etc. Nej det går liksom inte in. Att litteraturen är på engelska gör det ju varken roligare eller lättare precis. Även om jag förstår vad det står i boken fattar jag ändå inte. *suck* Nej, jag ska kolla lite stenciler och sånt istället. Om det finns några..

ps. Om ni av någon anledning känner er hemma på något av dessa områden jag nämnt får ni vänligen ta kontakt med mig och kanske klargöra vissa saker som ännu inte gått in i mitt huvud. Det vore snällt!


/Frida

Snoooozaaa

Jag borde egentligen stänga av snoozefunktionen på min telefon men jag är rädd att jag då skulle somna om helt och vakna upp flera timmar senare. Så det är väl lika bra jag snoozar en timme. Har precis varit på fastighetskontoret och fixat nyckel till tvättstugan. Tänk, vi har bott här sen i november och har inte tvättat en enda gång! Haha! Men vi har ju tatt med oss tvätt hem och tvättat hos mor och far men ändå. :P Bokade i allafall tvättstugan idag mellan 13-16, lite avbrott i pluggandet sådär, men jag behöver verkligen tvätta! Nu ska jag koka mig ägg och sen sätta igång med pluggandet. Hörs sen!

/Frida

Bed time

Dags att sova! Bra tv-kväll för övrigt, två avsnitt av Paradise Hotel följt av två avsnitt av Scrubs. Imorgon är det återigen plugg som står på schemat, ska ställa klockan på 8 och lär väl snooza minst en timme. Det gjorde jag idag och då hade jag ställt klockan på nio. Så förhoppningsvis "tjänar" jag en timme imorgon. GOD vilken pluggis jag är...

/Frida

Ett steg på vägen

Nu är jag färdigläst för idag. Mina ögon går typ i kors så jag kan inte riktigt hålla isär orden ändå. Då är det nästan dags att sluta. Sen vet jag inte om det sista kapitlet gick in i huvudet eller om det åkte ut lika snabbt igen. Nåja. Ibland kan man ha tur, förhoppningsvis har jag det på fredag. Nu ska jag ta mig en dusch, får skynda mig innan Paradise Hotel börjar. Dubbelavsnitt idag igen - Yeay! Hörs sen!

/Frida

Som jag hade dig förut


Music is to die for

Åh! Jag känner ett starkt behov av att lyssna på musik. Men jag vet hur det blir - jag kan aldrig stänga av efter en låt och jag har faktiskt inte tid att sitta här när jag ska plugga. Men guuud. Tänk, vad vore livet utan musik? Värdelöst. Men åh! Jag vill lyssna och sjunga och sugas med. Okej, då.. Bara en låt. Jag lovar!

/Frida

Tentavecka

Okej! Alla ni som läser eller har läst på högskola/universitet vet hur det är dagarna innan tenta. Det är inte som att plugga inför ett prov som man gjorde på gymnasiet direkt. Dock har jag väl inte tagit an det även om jag mycket väl är medveten om det, men det kommer väl så småningom hoppas jag - när man väl läser något som man är intresserad av. Världspolitik känns ganska uttjatat vid tillfället och jag vill bara läsa ekonomin som börjar den 25e. Men jag får väl ge det en chans de sista dagarna nu innan tentan så jag i allafall kan känna att jag gjort mig välförtjänt av tio dagars ledighet sen. Nu frukost - sen plugg all day long! Med vissa avbrott för att läsa lite bloggar och ev. blogga lite själv. Vad ska ni göra idag?


/Frida

Mellan månen och mitt fönster finns en bro

Happ! Då var julen borta här med. Skönt på ett sätt men samtidigt tråkigt. På nåt sätt är de mysigt med tomtar och stjärnor i fönstren, men det dröjer ju inte länge förrän de ska upp igen. Imorgon är det tisdag. En dag närmare helgen, som jag på nåt sätt ser fram emot. Kan det vara för att mor och far kommer hem tro? Eller för att Amanda kommer hem? Eller för att det är match? Nånting säger mig att helgen kommer bli bra i allafall. Hoppas det. Min mobil är jättekass nu!! Jag måste ladda den varje dag för att den ska orka med, det är kass. Tur jag får förlänga abonnemanget snart för då blir de nog en nyyyy. WIIIE!

Nu ska jag njuta av Lemarc en stund och lägga mig och sova. Natti natti!

/Frida

YES

Jag fattar inte varför jag ska ha så svårt för att öppna skolböckerna och göra det jag borde göra istället för att sitta inne på facebook och vara nyfiken på folks nyuppdaterade statusar. Det värsta är att folk uppdaterar inte ens sina statusar så det blir liksom inte intressant ändå. Jag blir så trött på mig själv så jag tar och diskar och plockar undan tomtar istället. De står ju fortfarande kvar i min lägenhet.

/Frida

En fundering

Varför ligger Karlstad i Värmland när det inte ens är varmt här? Svinkallt ju! Nu är det matlagning på gång. Lasagne står på menyn! Längesen så det ska bli gott. =) Oh! Jag fick tillbaka hemtentan idag med. I made it! Woohoo!

/Frida

StorSLAGEN entré

Framme i Kallestad. Började med att jag fick vänta på bussen UTE i en halvtimme, men det var inplanerat eftersom de inte går lika ofta på kvällarna. Sen när jag väl kommer hem så möts jag av ett berg med post (reklam) och jag bokstavligt talar ramlar när jag ska stänga dörren. Hoppas ingen såg. Det är väl egentligen inget man ska berätta för det är väl en aning klumpigt att ramla bara man ska stänga dörren, men jag får lov att skylla på 1. Posten. 2. Min stukade fot. och 3. Jag var för frusen helt enkelt och därmed stel som en pinne. Jag slog bara i knät men huvudet klarade sig så ni behöver inte oroa er. Men en sak innan jag avslutar denna dramatiska sammanfattning av min ankomst till Karlstad - det känns skönt att vara här igen, trots allt!

/Frida

Karlstad nästa!

Åh! Det slutade med en förlust idag igen, med tre bollar. (Vi mötte samma lag som i måndags) och vi skulle vunnit! Ledde i stort sett hela matchen men höll inte hela vägen tyvärr. Tung förlust! Nu är väskan packad och det är dags att bege sig iväg till tåget som ska ta mig upp till Karlstad! Hörs kanske sen!

/Frida


Gameday

The game is on. Match idag! "Hemma" i Mellerud. Börjar kl. 15 så jag ska snart ge mig iväg eftersom vi har samling en timme innan. Sen blir det lite bråttom hem eftersom jag ska med 20-tåget ikväll, skönt o hinna koppla av lite innan. Så lämnar jag kära Trollywood för K-town för gott, i allafall fram till fredag (mamma och pappa kommer ju hem då). :P Nej, nu ska det laddas med lite frukost! Hårda smällar idag!

/Frida

I am the rain that's coming down on you

Smulan ligger på granen, vi har ännu inte tatt upp den på vinden än utan den ligger ner i sin kartong på golvet. Snacka om ett klätterträd.

Currygryta it is

Oja! Kingen i köket talar. Alltså - jag. Jag är bäst! Haha. Snacka om att höja sig själv till skyarna, men lite självförtroende har väl aldrig skadat någon? Jag vågar i alla fall påstå att jag kan laga mat och att jag gör det bra. Min specialare currygryta är på gång och jag vet att den är uppskattad av flera. Hoppas den går hem hos syster och Daniel också. Annars blir det mer till mig ;)

/Frida

Saturday

LÖRDAG! WIIIE! Idag ska det tvättas, slängde precis i två maskiner. Gött och få tvättat upp en del när man kommer hem så man slipper göra det det första man gör. Åker ju upp till Karlstad imorgon. =) För övrigt händer inte mycket mer idag, vad jag vet i allafall. Måste ta tag i plugget då jag har en tenta på fredag. BLÄ! Sen får jag lite lov i 10 dagar igen. Gött! Nu blir de frukost! Ha en bra dag!

/Frida

Gonna tell the world I'm doing alright

ÅH! Jag fick värsta flippen förut och kolla igenom GAMLA skivor som jag brände förr. Förutom att det är typ samma låtar på varje skiva med några utbytta så är det ju bara så härligt att vara tillbaka på mellanstadie- och högstadietiden. Fjortistiden. Lovely!

/Frida

I miss Amanda

I miss my beautiful friend Amanda. När hon kommer hem från Thailand ska vi bosätta oss på friskis och Glada Ankan i Karlstad. Här är vi dock på Harry's.

/Frida

TILF?

Det sägs ju att de flesta lärare har glasögon. Kanske stämmer det? I så fall är det synd att jag inte blev lärare för damn jag är ju hot! HAHA
..eller inte.. JA JAG HAR TRÅKIGT!!

/Frida

Nu ska skiten ut!

Jag struntar i om det är några dagar kvar. Jag är trött på att se gransatan och tomteskaran. Nu ska julen ut! Dock vet jag inte var mor min har gjort av de vanliga lamporna som ska hålla till i fönstret. De låg inte där jag trodde att de skulle ligga. Hm! Jag har för mig att jag har sett dem någonstans men kan fasen inte komma på var. Erica kanske vet. Får fråga henne senare. Jag är rastlös, kan inte nån stackare tycka synd om mig och vilja hitta på något med mig? :)

/Frida

förjävligt

snow snow snow. fasen va det ska snöa. Jag blev avrådd att åka upp till Mellerud idag för att träna så hoppar nog det. Det var tydligen värre väglag uppåt och mer snö, så nej tack. Tråkigt, jag vill ju träna men vet inte om jag är beredd på att offra bilen och mitt så kallade liv för det. Nån som har något förslag/erbjudande på vad jag kan göra istället? :)

/F

Torsdag

Vecka 1 börjar sakta men säkert lida mot sitt slut. Eller sakta vet jag inte riktigt, det har ju faktiskt gått rätt fort tycker jag. Idag är det plugg som står på agendan, har ett grupparbete som ska in i morgon så ska göra en sammanställning av det vi har kommit fram till, senare ikväll är det träning i Mellerud, segt att åka och köra upp dit helt själv. :S Men vad gör man inte? Hoppas väglaget är hyfsat bara, det är ju fortfarande massa snö ute, jag kan inte minnas när vi hade en sån här vinter senast faktiskt, men kul är det även om man börjar bli trött på den nu..Nåja, nu ska jag göra i ordning lite frukost och sen ägna mig åt lite vettigare saker. Ha en bra dag!

/Frida

Sorry

Förlåt för min inaktivitet här på bloggen. Jag har väl inte haft något roligt att bjuda på. Och igår var det nästan fullt upp hela tiden från det att vi gick till min faster. Igår kväll var det party för hela sista slanten som gällde och det känns idag kan jag ju säga. Men fan va kul det var! Har dock inga bilder trots att jag tog med mig kamera, men Annika kanske kan skicka över några någon gång så man får sno av henne. Det kan dock dröja så det är väl bortglömt när det väl sker. Haha! På tapeten idag är det plugg som gäller. Hahahaha! Fan va kul det var, ni vet. man sätter ju i plugg i betongväggar, tapeter - plugg, osv osv. haha. Men jag ska i allafall plugga större delen av dagen i allafall. Slut på det roliga nu!

Hoppas allt är bra med er! Njut av livet och vardagen även om den är grå och tråkig! Det finns alltid några ljusglimtar att ta vara på i allafall - så gör det!

/Frida

Trettondagsafton

God morgon! Nu ska jag och Erica snart iväg till vår faster. Erica ska klippa henne och vår kusin..Matchen igår gick sådär faktiskt. Men det hör ju till vanligheterna numer, tyvärr. Aja, nu ska jag göra i ordning mig lite smått. Hörs sen!
/Frida

Det var inte mycket som var rätt.

Mysigt!
För Therese var det en lätt match..
För mig gick det inte lika enkelt. Här har jag väl ramlat ett X antal gånger innan vi ens passerat 500 m. Därav pannbenet på sned. ;) Men roligt hade vi i allafall.

/Frida

Trött

Jag....är...trött...måste..sova...men först. Vet ni vad jag har gjort idag? Sensationellt om jag får uttrycka det så. Jag har åkt skidor. Längdskidor. Jag och Therese kom överens om att vi skulle ta ett varv runt 5-km spåret med hjälp av skidor. Och jag har aldrig åkt skidor i mitt liv så ni kan ju tänka er hur det gick - ja, så som det borde gå för en förstagångare. De första 500 meterna var ett helvete och jag trodde att det aldrig skulle gå så bra som det till slut faktiskt gick. Men vi tog oss runt, även om det kändes som att jag var på backen mer än på skidorna. Lyckades även fälla en annan stackare. Jag lyckades med allt helt enkelt. Nu ska jag sova. Imorgon är det match och jag är sugen som fan! Natti natti med er!

/Frida

Sovmorgon

Oj! Vilken sovmorgon jag tog idag. Har sovit i tolv timmar cirka, vaknade 12.36. haha. Men det var gött. Undantag för att jag släppte ut smulan kl. 9 i morse men jag lyckades somna om. Gött de! Idag får jag äntligen träffa min BFF Therese. :D Och jag antar att det kommer sluta som vanligt med tacos o det där.. eller ska vi göra en skräll o köra på typ..pasta carbonara? Nej.

Idag är det en riktigt fin vinterdag, ca 1 meter snö (kan det vara så mycket? Jag är så dåligt på att uppskatta!) och klarblå himmel och strålande sol. Hade det inte vart så halt ute hade jag faktiskt tatt mig en välförtjänt joggingtur, det börjar liksom klia i kroppen nu. Tur jag har match imorn! Nu ska jag koka ägg till frukost! Hörs sen!

/Frida

No date

Det blev ingen date idag med Therese. Pga vädret blir detta uppskjutet. Det har kommit ca 2 dm snö sen nyårsafton och det kan ju ställa till det endel. Synd! Jag hade sett fram emot lite sällskap idag. Ibland räcker liksom inte Smulan till (hon ligger ändå bara och sover på en stol i hallen). Rastlös!
Inte ens min tvilling är ett bra sällskap.


/Frida

EN klassiker

Jag bjuder på en klassiker a' la Frida
HAHAHA..so me.

/Frida

Break your heart

Inte direkt originalvideon men den var inaktiverad. Ni får nöja er med låten och det är ju den jag vill dela med mig av, den är ju bra!!

/Frida

Bilder


/Frida

Avslut

Jag avslutar årets, förmodligen slappaste, första dag med att krypa ner i sängen och se på Ett päron till farsa i Las Vegas. Det är så tråkigt att vara själv men ibland har man ju inget val, då är det tur att det finns tv-apparater som kan göra lite ljud så det inte känns som man är alldeles övergiven i allafall. Haha! Vet inte riktigt vad morgondagen bjuder på men hoppas på att få träffa Therese en stund i allafall. :)

ÅH! Nu åkte dom förbi det hotellet jag och Mikael bodde på när vi var i Las Vegas. MINNEN! Jag vill tillbaka, nu är man 21 och jäklar vad det ska rullas på maskinerna nästa gång jag åker dit. Black jack direkt. ;)

Hörs imorn sötnosar!! Natti natti!

/Frida

Mr Bean

Mr Bean firar semester går på tv nu. Det är så man sitter och kommer på sig själv att skratta åt alla tragiska misstag han gör. Det är nästan så dumt så man blir ju nästan arg av att se det. Haha! Nåja, kul att man får lite underhållning i all ensamhet i allafall..

/Frida

Kelsjuk

En av oss är väldigt kelsjuk för tillfället..
GISSA VEM?! ;D

/F

Lipz

Jag hittade mig själv på Lipz vimmelbilder. Vi hamnade ju där till slut. :D Eftersom jag inte laddat upp mina bilder från min kamera än så kan jag ju i allafall bjuda er på denna.
Jag, Daniel och Frida =)

/Frida

2010

Vad härligt att säga 2010. Känner ni inte hur bra det låter på tungan? 1 januari idag, och man mår väl likadant som alla andra 1 januari. Jag kanske känner mig 15-procentig idag och tänker inte göra många knop men det var trevligt igår i allafall. Klockan sex somnade jag och vaknade lite till och från och sen gick jag upp vid tolv. Jag är långt ifrån utvilad men jag kunde inte somna om. Hoppas att ni hade trevligt igår så får jag passa på att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År! För jag tror jag glömde det igår. :)

Bilder kommer ev. lite senare..

/Frida

RSS 2.0