you may say I'm a dreamer


bu eller bä?

ko-lik? kolik. denna dagen tog slut den också. o vad fan har jag att berätta? förutom att timmarna har rusat förbi och att jag är älskad på jobbet. säger dom i allafall.

jag vet att jag är tråkig och att jag inte bedriver sveriges roligaste blogg, det fick jag höra senast imorse. men jag vill ju inte glänsa. finns redan så många andra som gör det så jag glänser på mitt egna lilla sätt istället. jag saknar min tösabeta amanda också. men jag ska försöka haffa henne lite grann imorn innan hon åker till kallestaden igen. jobbar 7-12 och 16-21 imorn. är alltså ledig mellan 12 och 16. gott.

the time passes by

hello friendsis. how ya doin? jag sitter och väntar på att mina ägg ska koka upp. sen blir det jobb idag 12-21.30. ska faktiskt bli mysigt att jobba, jobbar tillsammans med weronica också :) och jag får väl säga att det är tur att vädergudarna inte lyssnat på våra böner. nu är det bara två veckor kvar i denna stan innan det blir dags för plugg och karlstad igen. va ska man säga? fan va tiden går fort...

attitydsproblem?

ibland undrar man vad man har gjort för att förtjäna vissa saker. bara för att man inte kan göra vissa saker så tros det plötsligt något annat. jag blir så trött på sånt. för jag måste faktiskt. jag vet inte om jag orkar lägga ner så mkt mer energi på det längre. bättre att ägna sig åt såna som faktiskt uppskattar mig...

day off

är som sagt ledig idag. och vad händer? - Jo, det regnar. Skräll. what to do liksom?! har precis vart en sväng på stan i  hopp om att finna nåt men ikke. allt är på rea. tråkigt. det känns ju bara som att de hänger saker där som inga andra har velat ha. så tack, men nej tack.

no-no-notorious

jag höll mig vaken en stund till, men somnade till i fåtöljen förut så det är väl antagligen därför..men nu är det ord och inga visor - läggdags alltså. jag har ev. kommit fram till en lösning av ett problem som jag har. tack vare therese. haha. men jag ska sova på saken och göra klart vissa saker först innan jag bestämmer miiiig. spännande. god natt med er och sov gott!

ingenting är som det ska

jag har läst ut boken (hypnotisören). helvete också. den som va så bra. riktigt riktigt bra. sen att den va 572 sidor gjorde inget, den hade gärna fått vara 572 sidor till om det hade vart så. jag är LEDIG IMORN! fan va gött de ska bli. SOVA! började 06.30 imorse. klockan ringde 05.30 och jag ville dö. men jag sträckte på mig, gick upp och kamma till mitt morgonrufs som jag alltid lyckas få och trevade iväg till jobbet. nu ska jag se va jag ska tillbringa resten av dagen med. är gött sugen på en dusch göra lite inpackning och sen gå o lägga mig. men det orkar jag inte.

hazards

känns så jävla meningslöst att skriva här egentligen.
inget händer.
jag jobbar när det är fint väder.
när det regnar är jag ledig.
när det är nåt skoj som händer har jag inga pengar.
jag måste lägga mig tidigt på kvällarna.
gå upp mitt i natten. (06.00 är mitt i natten för mig)
missa våra bästa år.
lönen går ändå bort i räkningar.
jag är oense med mig själv.
den här sommaren blev INTE som jag hade tänkt mig.
jag vill till karlstad. men ändå stanna kvar.
jag längtar till höstterminen börjar. men ändå vill jag ha lov.
fan va beklagligt.

godnatt

det ser mörkt ut på kameruns avbytarbänk. FAN alltså. aja. Jag vill ha en fet motorbåt, glida runt på västkusten, dricka vin och bara njuta av livet. Men nu får man njuta av det man har istället och gilla läget helt enkelt. imorn är det jobb 7-15.30 så det är bäst jag kojsar så man är någorlunda utvilad. natti natti

satan i gatan

Jobb 13-21.45 idag så det är bäst att jag gör i ordning mig. Fick ett argt mail förut också. Satan!

y-day


igår blev de lite rajtantajtan med emma efter jag kom hem från kusten (som för övrigt var 10 grader varmare och soligare än hemma). sen gick vi vidare till stan och gick på en förfest där även annika m.fl höll till. mucho trevligt och det slutade inne på olearys där jag för första gången hade roligt även om musiken va kass. :D ser ni att mitt hår håller på att växa?? wiiie! längtar sååå till jag har långt hår igen. smell u later!

westcoast

nu blir det kusten! förhoppningsvis blir det lite färg på skinnet. :) ciao!

this could be heaven and this could be hell

mamma hade ryckt fram mina handbollsskor förut. FAN VA SUGEN JAG BLEV! ååååh. what to dooo?! vet inte hur jag ska göra.. alls.. hm.

always coca cola

hello! sitter och myser på balkongen tillsammans med smulis. ibland är livet gött. älskar sommarkvällarna när dom är så här. även fast jag har jobbat så gör det mig inte så mycket eftersom det fortfarande är ljust så känns det ändå som att man får kvällen. men det blir la läggdags snart för jag börjar sju imorn bitti. tungt. i karlstad är det rix fm festivalen ikväll. jag och minns att jag och carro va på den förra året. första gången jag var i karlstad. haha fulla och goa. :P men idag blir varken alkohol eller festival. men jag är inte bitter för det.. :) nu ska jag njuta av tillvaron lite. vardagsmys.

nya produkter

har införskaffat mig nya hårprodukter;


Serum 259:- och inpackning 216:- från TiGi!
Serumet luktar typ äpplegodis och skyddar mot bl.a. värme. Asgod. Inpackningen luktar mint och verkar kylande och den gör till och med mitt hår babymjukt!

kvällstur

idag är det jobb från 13-21. jag gillar kvällsturer. men det är bara för att jag tycker om att sova på morgonen. :) men det är gött att göra dag med på ett sätt, för då har man ju hela kvällen sen. så det är väl som med allt annat, allt har sina för- och nackdelar. :) hoppas det blir en lagom lugn dag bara. :)

Dessa dar är inte gjorda för mig

Jag kan komma vart jag vill. Vet inte vart jag vill. Ni får mig vart ni vill. Jag fattar ingenting och dom får mig vart dom vill. Jag får en karta men inte vilken väg jag ska gå. Vart vill jag komma? Det är mörkt nu. Det är kallt här. Jag vill inte veta vart jag kommer.

premiärdopp

jag har gjort årets första dopp i havet idag. enligt termometern var det 20.5 grader i vattnet men de vettefan. men jag får säga att det var härligt :) lite färgi facet har jag också fått. behövligt får jag säga. fan är blekare än ett lakan och så här års är det ILLA!

vill ha


till hösten. assnyggt! från H&M

saturday





från i lördags. fan de syns att man e lille seg sen fredagen. moahaha

days

Det blir en tur till westcoast idag. med hela familjen. gott. hoppas det spricker upp ordentligt bara. :) nu hoppas jag på att jag hinner se färdigt Våra bästa år innan vi åker. :) hörs senare! puss

hypnose


572 sidor. I LOVE IT! Då har jag att göra ett tag. :)

u-landsproblem

det kliar i ögonen. jag är grymt trött. har avnjutit en middag på Butlers med la familia. jobbat 7-15. ledig imorn. jag har läst ut min bok så har bett mamma att ta fram hypnotisören så den ska jag ge mig an på nu tänkte jag. vill egentligen läsa den fjärde kallentoftboken men den håller mamma på med. riktigt bra böcker om jag får säga det faktiskt. nu ska jag lägga mig. pallar inte mer alltså. puss på er!

changes

ändrade planer. blev inringd från jobbet idag så det blir jobb 15-21. Deg in. och en dag som denna gör det ju verkligen ingenting. :) nu blir de käk!
ciao!

pic's



goin in the limooo :D


nytt inlägg

har vart nere och kikat fyrverkerierna och fallpåsläppet. för att inte tala om Brolle. ohlala va han är S-N-Y-G-G. MMM-MMMMM! (come to mama) ne men allvarligt talat. fallens dagar är slut för i år och jag ska gå och lägga mig och läsa lite tänkte jag. är ledig imorgon. gottit. puss på er


erica har lagt till en liten röd slinga i håret. I like it!

yesterday

tänkte färska upp mitt minne lite ifrån gårdagen. först var de vinpimpling hos amanda. satt på altanen i solen och götta oss allihopa. sen tog några taxi ner till stan jag blev kvar. lite senare var det även dags för resten av gänget att dra oss ner och jag bestället en limousine. det var den roligaste turen jag åkt i mitt liv genom trollhättan i allafall. vita handskar och jag och amanda kände oss som michael jacksson. (levande) för att förtydliga (eller betydliga som jag brukar säga) så är det amanda uls jag menar. även om det är hallbergaren på bilden i inlägget tidigare. vi satte oss i strandgatans tält och dansa lite på borden och senare kom syster och mikaela och anslöt sig också. trippen till lipz var den längsta ever och jag fick reda på att dom tar kortbetalning i entren där. så nu behöver man inte ta med sig pengar. förutom till garderoben. inne på lipz tappade jag bort allt och alla förutom mig själv och sen fick jag syn på hallbergen och gick till henne. men det var en riktigt rolig kväll i allafall! idag smälls det fyrverkerier och brolle ska följa med mig hem men först ska jag jobba! :)

århundradets fulaste

fulaste vimmelbilden ever. OMG!

men vi bjuder på den ;)

fällens

messed up some things yesterday om man säger så. dimman var tät. en fyra minttuu. följd av en sexa minttu. som 1 minut senare blev ytterligare en sexa minttuu.  jag fatta nada och plötsligt var de som en spegel gått i tusen bitar. förhoppningsvis ska dimman inte vara alltför tät ikväll. det blir hem till amanda uls för lite party party med mina darlings. och som jag sett fram emot detta! nu ska jag duscha av mig. det känns som att jag har ett grönt luktmoln bakom mig. ni vet såna som dom får på The Sims om man inte duschat på ett tag. sen blir det mat. JAG ÄR HUNGRIG!

jobba jobba jobba

Ska strax iväg till jobbet. 13-21. Hoppas dan går fort. och att vädret håller i sig. :) puss på er

16e juli

16e juli idag. Mammas och pappas bröllopdsdag. För sex år sedan var jag själv förälskad upp över öronen. och denna dag blev en "symbol" några år framåt. Men inte idag. Idag är det vilken dag som helst. Ingen speciell liksom. Vad jag tycker om det vet vi ju alla redan. Men att jag ska jobba hela kvällen är ju dessvärre inte upplyftande, förutom till plånboken då. Tänkte städa undan lite först så mor och far blir glada när de kommer hem. Puss

on the third floor

23.54. Närmar sig midnatt. Jag sitter på balkongen. Även fast det är sommar så är det mörkt ute nu. Skenet från skärmen är det enda som lyser upp här. Ibland ändrar sig skuggorna av billyktorna. Halvljus. Hör ett liveband spela, troligtvis från Butlers. Men inte tillräckligt så att jag kan känna igen dem. Tankarna avbryts av mer eller mindre berusade personer som strosar förbi. Ingen man känner, men trevligt att det är lite rörelse i den här stan ändå. Fallens dagar. Det enda som händer i vår lilla stad förutom kommunfullmäktiges tal på nyårsafton och varsel från bilfabriken. När vi visar upp det fina vi har i Trollhättan. Fallen. Vad de nu är för speciellt med det, det vet jag inte men det drar turister i allafall. Men det är härligt och sitta på balkongen. Tänka fritt. Observera. Härligt helt enkelt.

Tänk om?

Jag hade en liten liten apa. Men det har jag redan. ;) Är ledig imorgon. NAJS. Ska träffa Weronica en sväng och sen ska jag väl bara göra så att dagen går så långsamt som möjligt. Något förslag? Nu ska jag lägga mig, är trött som en gnu så tänkte lägga mig och läsa lite tills jag slocknar. natti med er!

time for work

nu ska jag dra mig till jobbet. amanda ska också göra kväll. FUN!


...fast ikväll har vi arbetskläder på oss :P

matlåda

har precis kokat lite makaroner och stekt falukorv. det får bli dagens matlåda. enkelt, snabbt och gott. haha! nu ska jag hoppa in och duscha och tvätta bort stekoset. det är nästan så man är sotig i hela ansiktet. fast ne. men jag kunde ju vart. (erkänn att du saknar det amanda? ;) )

PUSS på er hjärtegull

sovmorgon

jag har sovit i 10 timmar. asgött. gör en kvällstur idag från 13-21.45 så då hinner man ju ta de lite lugnt på morgonen OCH se på våra bästa år. :) perfekt! nu är reklamen slut! smell you later!

FAN!!

Hela jävla helgen är förstörd o den har inte ens börjat. Min vanliga tur. Fan va besviken jag är nu alltså...åh! Nu ska jag fortsätta jobba. Vi hörs senare, förhoppningsvis på bättre humör då..

hard work work

lite sovmorgon idag alltså. Jobb 13-21 nu. Och jag ber för att jag ska slippa jobba i helgen! Hoppas ni är ute och njuter av det fina vädret! nu ska jag dra mig! ciao!

Happy b-day


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN FINA VÄN!!! :) ♥

det som inte dödar..

jag har riktigt ont i nacken. va faaan. nån som har lust att massera mig? jag betalar bra. ;)

sunday

ni får urstäkta min inaktivitet här på bloggen. men har ju inget sköj att berätta ändå. mer än att jag är ledig idag då.. det har i allafall varit första helgen på väldigt, väldigt, väldigt, väldigt länge som jag inte gått ut och roat mig. men inte lider jag för det. men jag stack ner till tanya som nu för tiden bor i trappen bredvid mig och spelade lite spel igår kväll. mucho trevligt. idag ska vi ut på lite grejer. spännande!

eis bitte

helloo. trötthet och huvudvärk. det märks att man har jobbat, men det är ju på tiden också. 7-15 idag och 7-15 imorn. tur att dagarna går fort i allafall. ikväll ska vi flytta. erica har fått lägenhet i vårt gamla hus på österlånggatan. så det blir ju inte ett långt flyttlass i allafall. nu ska jag vila mina hjärnceller. hejpa!

att konversera med sig själv



går tydligen inte...

ett mellanting

nu ska vi inte vara såna längre.
tänk att vara mitt emellan två saker. det är tydligen jag. mittemellan, ja, vadå? egentligen?
hoppas du inte blir sur nu. ;) men det är ett ganska taskigt läge.
har idag genomfört ett viktigt beslut. ett beslut som kommer påverka min framtid.
nej, jag syftar inte på sms-lån. smartare än så är jag faktiskt.
luft. tänk att vi andas in samma luft. du och jag. och alla andra.
va äckligt. men visst är vi givmilda som delar med oss av den?
sen finns det ju dom som tycker att endel tar för mycket luft.
pistol mot huvudet och så är det problemet borta.
enkelt.
nu ska jag sova. godnatt

maffia in k-town

godmorgon godmorgon. nu är det så att det är fint väder i karlstad idag. ÄNTLIGEN! så jag har inte tid med er idag. ska ut och sola och bättra på brännan. mandisen är ledig. så se upp alla karlstadbor. vi cyklar där man inte får cykla och tar oss fram genom terrängen i en avsevärd snabb fart. så nej. det är inga aliens som invaderar, det är bara vi.

00.01

en minut över midnatt. som säkert blir tre minuter över när jag publicerar detta. men vem bryr sig? kvällen har tillbringats med amandahoe framför fotboll, några dåliga serier, the sims 3 och facebook. snacka om att vara high on life alltså. nu har jag dock inget uppe att göra så tänkte krypa in i mitt bo och läsa lite och sen få besök av john blund som verkar göra besök allt oftare nu för tiden. vi hörs imorgon. natti..

och klockan blev visst fem minuter över..

100706

ja det är väl inget nytt som har hänt. mer än att jag tog mig en joggingtur på 3 km förut. men det är liksom allt. och 3 km tar ju inte en dag att springa direkt. inte ens för mig. ikväll är det fotboll också. känns som att holland kommer vinna även om det är tack vare brassarnas självmål som de är kvar. nu ska jag blöta ner mig lite. puss

tuesday

hello alla glada solstrålar. varför är de inte klarblå himmel här i karlstad så man kan ta sitt pick och pack och lägga sig i en park o bättra på brännan? återigen en meningslös dag alltså. hmm. är det klarblå himmel någon annanstans i sverige? typ hemma? nu kokar äggen. ciao!

paraplydrinkar och halvnakna peepz


the smell of beauty in every single dream I dream

vilka meningslösa dagar. what's the point med att vara ledig när ingen annan är det? eller när det inte är sol- och badväder? får väl lägga mig och läsa och sysselsätta mig med det i allafall. vad ska ni göra? :)

alors on danse

hello! gårkvällen blev riktigt lyckad får jag säga. det känns i allafall idag. haha. har tyvärr inga bilder än men emma tog en massa så får hålla mig till hon gör dom officiella så ska jag allt dela med mig av dom till er också. :) det började i allafall här med lite ståhej och vin och sen drog jag och tjejerna vidare till Tempel medan resten av gänget gled in på Glada Ankan. Nu ska jag dö lite i soffan och läsa bok. Hörs säkert senare! :)

helvete

argentina åkte ur VM. det var det det. men 4-0 va ju lite och ta i kan jag tycka. tycker inte det speglar matchbilden riktigt. nu har de första gästerna anlänt. peter kom först och jag tog hand om honom moderligt, mötte han vid stationen och stekte pannkakor till honom när vi kom hem. till mig själv också visserligen. ska strax sätta på mig ansiktet och göra mig respektabel att se på. det här blir nog en rolig kväll!!

the hosts


Dj Ahmed and Dj Friday

I'm your biggest fan

Satan i gatan vad varmt det är. Det får bli dusch nummer två när jag är färdig. Har sprungit två vändor på stan. Upp och ner på vinden (och det är bökigt att ta sig dit, bokstavligt talat) Ner och upp i soprummen med sopor. Svetten lackar liksom. Äckelfrida. Men jag är glad ändå!!


3 juli

Idag kommer mina bästa upp till Karlstad. Även om jag redan har en av mina bästa här så blir det här liksom typ fulländat. Även om inte precis alla kunde komma. Inflyttningsfest idag alltså. För er som missat detta. Har lite grejer att fixa innan jag kan koppla av och välkomna alla med mitt vanliga Frida-leende. Vet bara inte vart jag ska börja. Hörs later!

I got you babe

jag har en dejt imorn

and so are the days of our lives

Klockan är 7.24 när jag vaknar av att det borras i väggarna. "VA FAANNN. Har vi öronproppar? det ligger gömda i sänglådan. Nej, bara ögonskydd. Dämpar inte ljudet. Får inte ljudet att försvinna. Jag vill somna om. Låt mig sova. Sluta borra!!! " Man tänker inte fullständigt när man vaknar upp sådär så har väl ingen anledning att skriva i fullständiga meningar heller. Medvetet fel. Stil kallas det på högskolan väst. men jag vet inte vad jag tycker. mer än att skolan inte är den bästa julgranskulan att hänga upp i granen. klockan är redan halv ett. typ. vart tog dagen vägen? jag har ju inte gjort mer än ätit frukost. och småplockat lite, men inget märkbart. och sett på våra bästa år såklart. lika bra som alltid. nu ska jag försöka plocka med det jag kan plocka så vi någon gång kan känna oss färdiga med detta. AH!

was I ever loved by you?


those were the days

"you're such a disaster"

plockepillefix hos elefanterna på tolvan. det börjar ta sig. så jäkla gött. jag ser potential. jag ser en ljuspunkt. ser änden på snöret. det kommer hinna bli klart till lördag. även om det ser ut som helvete för tillfället. ja man kan ju inte gå fritt utan det är ju en hinderbana bara genom att ta sig från v-rum till toa till amandas rum. men vi gillar utmaningar. och har ödet sagt att vi ska slå oss. så gör vi det. annars klarar vi oss galant.

you stole my heart

många bollar i luften just nu men ändå känns de som jag inte gör något vettigt. tredje maskinen håller på och snurrar och gör rent våra kläder, och jag har fixat så att det trådlösa bredbandet fungerar nu. och nej, det gjorde jag inte på egen hand utan jag fick allt telefonsupport från comhem. ibland är dom ju bra att ha. vad ska man göra nu då?

crystal psycho


det tar sig

asså. JAG ÄR FAN BÄST! subwoofern funkar numer med lite mixtrande med tekniken. så jag har ett litet hallelujah moment här hemma. jag borde ha blivit en uppfinnare. ni anar inte va nöjd jag är nu.

lost in space

saker som jag glömde, trots min sista koll:

Hemnycklarna
En oöppnad bag in box med rött vin
Ölen



JAG ÄR HOPPLÖS!

thursday

sommarplaya på pitchers. betongborr som skriker i väggarna. gamla volvobilar med enorma baslådor. trådlöst internet som inte fungerar. subwoofer som inte fungerar. tvättmaskinen som snurrar 1000 varv i minuten. flyttlådor som står här och där i lägenheten. FAN VA VI HAR ATT GÖRA! fast på något sätt så känns det som att vi har ordning på allt ändå. organiserat kaos. ja, men det är precis så det är, så som vi har det. organiserat kaos.

RSS 2.0