glad FRIDA

nu är jag glad igen. gött att den surheten gick över va!!
ha ha ha så tokigt de kan bli

skit

asså detta måste vara den sämsta veckan på länge. diverse saker har rört till det i skallen. tentan gick inte alls som jag hade hoppats på. de SNÖAR ute. det ser för jävligt ut här hemma. jag är trött och jag vill hellre begravas än att ta tag i saker och ta en öl.

jag kommer tillbaka när jag känner att jag har lust med det! det är inte roligt att sprida negativ energi så jag låter bli. hoppas allt är bra med er iaf!

i min lilla bubbla.

hej på er. jag har tenta imorgon så större delen av dagarna spenderas med lagboken och gamla tentafrågor, därav min inaktivitet här på bloggen. men imorn är allt som vanligt igen, då jag har kommit ur min lilla tentabubbla. önska mig lycka till! :)

auf wiedersehen

varning för känsliga läsare




bara för att

vi lämnade trollhättan i snöstorm igår. idag är det vårvärme ute igen! på fredag får uteserveringarna öppna och det ska firas! rejält! efter tentan! ÅH JAG ÄLSKAR VÅREN!

karlstad

sådärja! har ju inte lyst med min närvaro här på bloggen under helgen direkt, men det är smällar man får ta ibland. helgen har, som ni vet, tillbringats i trollhättan med amanda och annat trevligt folk. fredagen var vi ute en sväng på oleary's och butlers. lördagen firade vi tomas på buddys, sen gick vi vidare till butlers och avslutade kvällen på lipz. mycket trevligt. jag får väl erkänna att bowlingen inte gick enligt planerna och sara tog hem segern på vår bana. jag blev dock starkt imponerad av att amanda klarade av att lyfta ett klot med en hand, och att klotet rullade (vad jag såg) åt rätt håll varje gång. starkt jobbat!

nu är vi i allafall tillbaka i karlstad igen, det första som jag gjorde var att sätta på den NYA tvättmaskinen. veckan kommer bestå av tentaplugg. tenta på torsdag och jag är inte redo för fem öre ens en gång. nåja, det ter sig. hoppas ni har haft en fin helg, bilder kommer säkerligen så småningom! puss

åh!

jag fick en sån trevlig överraskning när jag kom hem från träning.
nej det var inte en naken brad pitt som gjorde ordning en frukost,
nej hemmet var inte kliniskt rent av en renovering
tvättmaskinen har anlätt och jag har nog aldrig blivit så glad av att få en så "tråkig" grej?
:D

men jag hinner inte tvätta, som jag hade hoppats på. men så är det. den som väntar på nåt gott...

torsdag, träning, trollis

god morgon!
våra bästa år är precis slut och jag ska strax dra på mig träningskläderna och avklara ett spinningpass. fint väder idag, vilket tenderar till bra och glatt humör. i eftermiddag rullar vi till trollhättan och jag har fått order om att grilla. det ska bli göttit! sen hoppas jag att vår efterlängtade tvättmaskin kommer snart också! hade vart gött o hinna köra en maskin innan man åker. men det återstår att se. hoppas ni får en riktigt bra dag!! puss

haha :)


chändis

haha. ja, idag gjorde jag tv-debut. det var väl inte illa för att vara första gången och på tagning ett. haha. svt hade något reportage om fusk på universitetet och jag och amanda råkade passera dessa reportrar igår när dom stod och sökte efter folk som kunde ställa upp på intervju. snälla som vi är gick vi med på detta men vi ångrade oss direkt efter av diverse anledningar. haha. usch. nu har jag varit med i tv, radio och tidning. nästan så man är lite kändis. ha ha

BIO

vilken härlig tisdag. plusgrader visas på termometern, solen lyser igenom skolans alla fönster, rolig föreläsning, och världens bästa sambo. inte nog med det så avslutades dagen med bio (jag, amanda och pierre) vi såg the adjustment bureau och den va riktigt riktigt bra. så den rekommenderar jag er att se. på vägen hem hittade jag en 20-lapp som jag glatt plockade på mig, och tänkte att den va menad till mig (se filmen så kommer ni också ta det som ett tecken). man säger ju att man ska sluta när man är på topp så jag tänkte faktiskt knyta mig nu. imorn är det skola för hela slanten, två föreläsningar, en mellan 10.15 och 12. och den andra från 13.15-15. sen blir det ett spinningpass! gonatt med er! puss

pengarna tillbaka

loggade in på skatteverket för att se min deklaration. får pengar tillbaka detta året också.
perfekt! inte så att man tackar nej till det direkt.
nu sitter jag och inväntar amanda, hon har gett sig ut på vägarna och tagit bilen upp till karlstad.
med tanke på hennes körsätt så lär hon väl dyka upp här snart.. ha ha!

get on the floor


asså sommar. om och om igen. jag gillart!!!

måndag

så var det återigen måndag. hade vart lite mer uppiggande om vädret hade varit roligare men nu får man ju göra det bästa av situationen ändå. så är det. har precis, som vaniigt, startat dagen med våra bästa år. ska strax dra på mig träningskläderna och dra iväg på ett spinningpass  så är man igång på riktigt sen. är dock jäkligt hungrig men väntar nog med att äta till efter träningen. idag kommer mandisen hem också. JIPPI! och jag hoppas att det blir en ny tvättmaskin också. MÅSTE tvätta!! puss på er

kväll i härlig söndagsanda

söndag kväll. solsidan, time out och slutligen big brother. perfekt avslut på veckan och helgen
lite sällskap hade ju inte skadat dock, men man kan återigen inte få allt.
hela dagen har tillbringats i soffan, igår blev det utgång med pierre och gurra. månen hade mer att erbjuda än vad jag hade förväntningar på, med tanke på att det är helg innan löning. så det var helt klart en lyckad kväll. och roligt hade vi!
till helgen har amanda lyckats förhandla med mig till trollhättan. det vankas 25års barnkalas för tomas på buddys så det var ju ett bra lockbete hon kom med. men innan dess, några veckodagar och det är dags att sätta igång med tentaplugg 2.0

in your head, they are dying


en stund

det är lite jobbigt just nu
jag måste ta itu med lite saker
lyssna på mig själv och göra de jag vill
göra ett val

you can't play on broken strings

asså jag sitter och verkligen tänker : "YES det är söndag!!" anledningen?
jo, det är närmare veckan och det väntas leverans av en ny tvättmaskin.
jag är så nyfiken på va de kan va för nåt high tec vi får.
man ska väl inte ha för höga förhoppningar nu, men det är lite svårt att låta bli!
det här är nästan bättre än att fylla år! jag får nåt, men jag blir inte äldre på köpet!
guld!

hej amanda

..fick en så gooood lust att lägga upp en ful bild på dig men jag låt bli. KARMA liksom. what goes arond comes around. vem vet vad du har på ditt minneskort liksom..så jag lägger upp en på mig själv istället. efter att ha lekt lite i photobooooth


what a beautiful morning

ja idag verkar vädergudarna va lite mer på min (och förmodligen fler av er andras) sida. fortfarande kallt, men solen lyser i allafall. i sverige får man ju nöja sig med det lilla. speciellt när man är student och det är finanskris. på alla plan.
startade dagen med ett spinningpass. och jag kommer snart inte ha nån röv kvar för  komfort, när dom designade och skapade dessa cykeljävlar, var det sista dom tänkte på. men det är bara att köra på.
nu vankas de lite frukost. eller lite frukost. BRAKFRUKOST. haha. ne men lite ägg och macka. det är ju trots allt lördag. var är min ritzfrukost som jag i så många år blivit så bortskämd med? hemleverans någon?

I'll fly with you

fasen! lyckades somna till i soffan, och jag sov nog lite för länge för de känns som jag vaknat upp ur en koma. hur de nu äns känns. men men. ska iväg o köra ett spinningpass och sen blir det tacos med pierre och gurra. jag är redan hungrig!!

kontraster


man längtar ju inte tillbaka mindre när det snöar ute direkt...fy fan asså

vilken käftsmäll

har precis kommit hem från redovisningen, gick ju inte alls som jag hade tänkt mig men det är ändå skönt att ha den avklarad. när jag vaknade i morse fick jag se att snön yrde som om det vore december. VA FAAANNN liksom. vem beställde snö nu?! i mitten på MARS? här tror man att våren är på väg och att den kom för att stanna, men nej nej. sparka på oss som ligger ner bara. gör det. jävla vädergud.

bed time

då har man sett dagens big brother avsnitt då. seriöst, den sämsta säsongen ever och hade det inte varit för gurkan så hade det inte varit nåt att ha överhuvudtaget. han gör hela programmet om man säger så. nu ska jag läsa igenom mitt manus inför imorgon en sista gång innan jag kallar på john blund. sov gott mina vänner!

en snabbis.

nu hade amanda gjort en rolig lista på hennes blogg, så jag tänker jag gör en också! :D

Bästa låt?
men va fasen va svårt. de finns ju så jäkla många bra..
Värsta låt?
jag vet att det finns en låt jag hatar. men det vet jag inte förns jag hör den så jag vet inte
Vem bråkade du sist med?
hmm, det var säkert med pappa senast jag var hemma. :D
Vad står det på ditt senaste sms?
"Åh herregud. Det får jag verkligen inte göra!!"
Ditt senaste mottagna samtal?
mammsen
Uppringda?
weronica
Ditt sista skickade sms?
glöm inte datorn imorn förresten
Vem skrattade du sist åt?
therese
Något du ångrar detta år?
finns säkert något, men jag kan inte komma på nåt nu
Årets höjdpunkt?
än så länge så är de ju resan till thailand.
SISTA
Film? tror de va trassel/tangled..för andra gången..
Låt? please don't stop the rain - james morrison
Mat? jag lagade korvstroganoff förut med liiis
Dryck? mjölk
Stad? karlstad
Land? Thailand

I look to you


en njutning

vilken härligt morgon!
solen lyser in i lägenheten och det är en fröjd att se när fönstrena är rena.
kan verkligen inte släppa det där, men jag är såå nöjd! haha
idag är det torsdag, vilket innebär plugg inför redovisningen imorgon.
ska på spinning också. kl 17, hann aldrig med det  nu kl 12. men så kan det vara.
bättre sent än aldrig som man brukar säga..


11 mars 2011






ms brightside


baksugen

va sugen jag blev på att baka.
jag gillar att baka.
men bakar jag så vet jag ett jag kommer ju inte låta kakjäveln att vara
o det är väl de sista jag och min kropp behöver
usch
imorn ska jag på 12 passet spinning.
gött o få det avklarat.
påminn mig bara

ur galleriet:


haha. X antal år sedan när jag hälsade på bror i sthlm. jag skulle fylla 17 år och vi gick ut på stureplan, smuttade champagne och jag fick smeknamnet "paradise-hotel Frida" inför vakterna för att lyckas komma in. hur dum får man va?

lyseblau

Gud! Solen skiner och det är ju inte direkt att man gärna tittar ut när fönstrena är URSKETNA!
så jag tog tag i saken och putsade dom. Nu blev det genast roligare att se ut. såg knappt att det var blå himmel ute innan liksom.
"jaha, är de så här fint väder idag?" var nästan min reaktion.
det är så jag blir riktigt stolt över mig själv!
fast jag har fyra fönster kvar... det är bara att fortsätta i samma anda!


vad ska en kvinna göra?

amanda har lämnat mig.
och hushållig som jag är så körde jag igång tvättmaskinen i morse.
vad händer?
MASKINJÄVELN GÅR SÖNDER!
okej, den har inte låtit sådär jättebra de sista. det har inte ens gått att vara inne på toaletten när den börjar centrifugera för ljudnivån är högre än vad som vore godtagbart på en nattklubb.
en ny tvättmaskin får vi nästa vecka. tur att det inte ska vara så bökigt med sånt där. men jag hade velat ha en idag så jag hade kunnat ha något att sysselsätta med mig här nu i helgen när jag är själv hemma. men men
jag får ju en ny tvättmaskin i allafall. det ska faktiskt bli spännande! hoppas det är en snygg


don't look back over your shoulder



godnatt


all by myyyy seeeeelf

jahaja. amanda tog ett beslut att färda till trollis imorn. men jag har redovisning på fredag och måste stanna kvar, sen känner jag ingen större idé med att åka hem efter den heller.. så jag blir ensam kvar här i karlstad hela helgen. BORING! men finns de nån själ där ute som har lust att sätta sig så är det mycket välkommet. :) men annars överlever jag nog ändå. kanske.

hockey kan vara känsligt


är det någon som har problem med våra stavningsproblem så får ni kommentera.
men jag ber om ursäkt i förväg. men det kan bli lite hetsigt ibland!!!

what's the point

lite lamt så här på bloggfronten. men jag har inte glömt av er. bara lagt det lite åt sidan lite om man säger så.
dagen till ära har tillbringats i skolans bibliotek tillsammans med amanda. roligare än så har vi typ inte..jag försöker i nuläget få ordning på hemmet som vi lever i. känns som att det behöver skuras, saneras och mer därtill typ sen helgen. sugen på att spela biljard också. fy fan. på tal om biljard.. nu är systeryster i thailand. FY FAN VA JAG ÄR AVUNDSJUK! fast jag vet att jag har varit där. men ändå.. tur att man kan glädjas lite åt att våren är på väg i allafall. det är ju plusgrader ute!!!

vi vet hur man gör det


Avicii i fredags på Blue Moon Baar Karlstad

GRATTIS!!



Måste säga GRATTIS Weronica på din födelsedag!!! Hoppas du får en riktigt bra dag! :) PUSS

b-a-k-i-s

jag känner mig så orkeslös och lat idag. jag kan erkänna att det blev för mycket igår. i alla fall för mycket blandat. bäst att hålla sig till en sort i fortsättningen. sen åt jag ju dåligt också. att man aldrig lär sig...men jag straffas för det idag och även fast jag vet att det är självförvållat så tycker jag faktiskt lite synd om mig själv..nåja. kul hade vi i allafall!

imorgon åker systeryster till thailand i 2 veckor. inte alls avundsjuk. fy fan! men hon har åkt på magsjuka idag så jag hoppas hon blir frisk stackarn. inte för rolig flygresa annars liksom.

nu ska jag försöka hitta krafter. jag är hungrig. amanda sover, nina och anna städar vårt hem. ibland är det bra med gäster :)

nu kör vi


FANA
Frida, Anna, Nina, Amanda

städa städa varje fredag

med tanke på att det kommer gäster hit idag och det ser ut som FA-AN här hemma så har jag lite saker att stå i.
dammtussarna flyger. väskor, jackor och skor ligger överallt i hela hallen.
även fast jag vet att det kommer se förjävligt ut efter helgen så tycker jag ändå att det är värt att ha de fint när folk kommer. that's how I work.
nu är det våra bästa år! bra start på dagen!
för det här kommer bli en riktigt bra dag!
allt handlar om inställningen!

godnatt.

imorn kör vi ;)


if you don't make it, I fake it

imorn är det dagen D. förfesten a'la BOOM
har testkört ljud och ljus här idag. ser bra ut.
mycket bra.
pierre kom hit  förut över en bit mat. jag gjorde pasta carbonara
men, det var nog den sämsta jag gjort ever för de smaka mer som bacon o löksås
mest löksås
men det gick ner
men jag var bättre förr

over and out

time goes by



friends forever


tänk att just jag kan skatta mig lycklig i att ha en vän som du.
jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna det, men jag önskar att alla också får en vän som du.
en vän som man kan skratta med, gråta, prata, skämta, slappa, dansa, plugga, och framförallt BO med.
det är du.
jag älskar dig min muffel. min sune. min sambo. min slavdrivare. och framför allt, jag älskar dig min bästa vän! ♥

kvinnodagen

tänk att vi kvinnor, av alla 365 dagar på året, har fått en EGEN dag!!! otroligt. snacka om jämlikhet. männen får 364 och vi en. jo men man TACKAR!
men man kan ju va glad att det är semledagen i allafall. fet-tisdagen, fettisdagen.
sitter och TERRORISERAR amanda med diverse "fjortislåtar". (kommentarer som och liknande "du är ju en fjortis" undanbedes tacksamt) jag är nog den enda som har roligt. tur att ingen ser in i vårt vardagsrum.

på fredag kommer Tim Berg/avicii hit till karlstad. vet ni inte vem han är kan ni antingen spottenfajra honom eller yotuba han. men det blir fina grejer det. snygga tjejer från trollhättan kommer. lite pôjkar, och annat smått och gott. najs majs.


...country rooads take me hooome...

mini-frida






hahaha bilden näst längst ner är ju så jävla ful så jag skrattar ihjäl mig! :D

Tåget

Hej på er solstrålar. Rullar strax in i Göteborg här med Amanda. SJ tackar för sig och önskar oss en trevlig dag och välkommen åter. Idag är jag på jakt efter saker som kommer överskrida min budget, därför handlar det om att prioritera!! Solen lyser och jag är nöjd. För tillfället i alla fall. Nu ska jag nypa Amanda. Hejdå

apelsinclementinmandarin

du är fin

good times

vi har vart hemma i tre veckor redan. jag har längtat tillbaka sedan taxichauffören lämnade av oss på flygplatsen. tragiskt.






friiiidaaaa -y

fredag idag!! äntligen!
har precis käkat frukost framför våra bästa år,  bästa starten man kan få på dagen!
dagen till ära går åt till plugg och senare ikväll ska jag träffa Katarina och Sofia!
blir nog en middag på olearys. gottit!
amanda är lite deppad över saker o ting så imorn verkar det bli en tour till göteborg

pepp no.1


ja, jag sa ju att jag va glad

GLÄDJE

Åh! Det är inte bara för att solen skiner och att de faktiskt känns lite som vår ute som jag är glad.
det är så mkt annat.
men jag kan inte berätta för er än mina vänner. men det kommer. jag lovar!
HJÄRTEGLÄDJE!


trollywood

då har man bytt världsdel var jag på väg att säga, men jag mena län/landskap.
befinner mig på lite varmare breddgrader (om man nu ska tro på sånt). närmare sagt trollhättan.
kom igår men jag orkade inte plocka upp dattisen och innan jag åkte så funkade inte inloggningen här på blogg.se
idag ska jag träffa min fina vän weronica. blir en kortis för hon ska iväg och jobba och innan dess är hon hos syster och fixar håret, men hellre det än inget! :)
nu är det våra bästa år kombinerat med plugg! puss

jag är döden

och vem är han då och vad är de för nån jävla skitregel??
har precis sett på hämnden, den med mikael persbrandt. asbra faktiskt!!
imorgon ska jag försöka komma upp någorlunda i tid så jag kan plugga lite inna jag beger mig iväg mot trollhättan
har ju inga fler föreläsningar denna veckan så jag passar på att tillbringa resten av veckan hos mami och papi.
så karlstad ser jag igen på måndag kväll. :)
nu ska jag tjöta färdigt PPPPPIIIEEERRREE på skypers
sen ska jag läsa godnattsaga för amanda
puss

1 mars

klingar det inte underbart när man säger det?
1 mars
jo det gör det!!!
även om snön fortfarande envisas med att ligga kvar så har vi nu trätt in i mars månad. LOVELY!
för ett år sedan, om en månad och två veckor hade jag och amanda vinkväll en vanlig tisdag UTE på hennes balkong till solen gick ner. tänk er! snart är våren och (förhoppningsvis) värmen här igen!!!

ne nu ska jag sluta tjöta om våren. faktum är att vi fortarande måste dra på oss vinterkläderna och lämna sandalerna på skohyllan så det är bara att bita ihop lite till...

igår kom pierre hem till oss och förgyllde vår kväll. han köpte med Ben&jerrys medan amanda fixade film. vi såg paranormal activity 2 och med tanke på att förväntningarna på den var så låga (efter den första filmen som var urusel) så var det inte mer än så heller. bättre än första filmen i allafall. och jag gillar ju skräckisar. YEAH!

sitter fortfarande på skolan, väntar på att amanda ska känna sig färdig med dagens sysslor. vet inte om det är någon större idé att börja på en ny föreläsning (skriver av alla) för det känns inte som jag kommer hinna färdigt det idag ändå. jag kanske, eventuellt, antagligen, förmodligen, säkerligen bloggar när jag kommer hem igen. see you then!

RSS 2.0