Sommarens första..

Vilken dålig uppdatering ni har fått av mig idag, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta. Denna underbara soliga dag har jag spenderat ute på kusten, närmare sagt Mollön, tillsammans med Carro, Lisa och Linda och väl där gjorde jag sommarens premiärdopp. Jag vill ju inte säga årets eftersom jag badade i Thailand i januari, och det räknas ju. Men det var i allafall skönt i vattnet, jag trodde det skulle vara mycket kallare men det var så man kunde ligga i en stund faktiskt. Och jag är ju ändå en badkruka. Sen när vi kom hem åkte jag med Carro en stund, sen åkte hon med mig hem och sen träffades vi alla igen på Strandgatan. Riktigt trevlig dag. Imorgon blir det en resa till Karlstad med Carro, vi kommer förmodligen stanna där till torsdag eller fredag och det kan ju vara bra att få ett smakprov på det med, eller vad tror ni? Nu ska jag i allafall kolla om Smulis vill komma in, sen blir det nog att hoppa i säng rätt så snart. Solen tar på krafterna. Hörs imorgon!

/Frida

Veckans hiss/diss

Som utlovat kommer detta, lite senare än tänkt men jag blev erbjuden att tvätta hos mor och far och kom inte hem förns nu. Men här har ni den i allafall. :)

Veckans hiss:

* Stockholm - det kommer väl inte som en skräll precis, och behöver jag ens säga varför? Stockholm har allt!
* Allsång på Skansen - nog för att jag missade premiären, men är det inte en härlig sommartradition?
* Långa naglar - if you don't make it - fake it. Vare sig det är plast eller naturligt är det fint. Om de sköts givetvis!
* Vädret - förlåt men jag måste, väderfanatiker som jag är. Men nu är sommaren här - på riktigt!
* Att träffa bror  i Stockholm - det var längesen och jag tycker man bör hålla kontakt med familjen!

Veckans diss:

* Snefylla - Gud va tråkigt detta fenomen är! När ska folk lära sig att hantera alkoholkonsumtionen?
* Att Sverige åkte ur U-21. Men cred för att de ändå tog sig till förlängning och straffar.
* Alla skrikande barn överallt, på stranden, i affären, på hotellet och på gården. När lär man sig att vara tyst egentligen?
* Att bränna sig i solen - nog för att man uppskattar solen i Sverige, men det känns inte lika bra när man lägger sig på kvällen och har bränt sig överallt. Och det ser förjävligt ut också.
* Långa köer, you name it - i trafiken, affären, uteserveringar och till krogen. Varför ska alla alltid lyckas ta sig till ställen på samma gång och stå och trängas i en kö innan det händer något?

Ja, det var veckans, vad tycker ni? Håller ni med eller inte? Nu ska jag i allafall sova! God natt!

/Frida


När Sverige är som bäst..

Det är såna här soliga och varma dagar som de flesta svenskar älskar. Jag kan inte sticka under solen med att jag inte gör det - jag älskar detta! Det är nu som Sverige är som bäst, det finns inget finare än Sverige på sommaren. Såna här dagar vill man inte åka utomlands, i allafall inte jag. Den svenska sommaren är den bästa sommaren. När det är så här! Håller ni inte med?

Förresten, idag kommer veckans hiss/diss. Håll utkik!

/Frida

Vilodag

Idag stannade jag hemma istället för att åka med mor och far till Lysekil. Det är lite smådisigt ute men jag funderar på att gå ut och lägga mig och läsa i boken, den är ju så bra! Igår blev det lite fest, dock inte mycket alkohol för min del, vilket jag är glad för idag. Men trevligt var det, i allafall större delen av kvällen. Jag fick dock ta taxi hem för min cykel gick sönder på vägen in till stan. Ena pedalen åkte av, hur gick det till liksom? Vi får hoppas att pappa kan lösa detta, man är ju nästan handikappad utan cykel. Så tråkigt! Nu blir det lite frukost - ett måste för mig.

/Frida

Mot kusten..

Då drar jag med mor och far ut till kusten för att sola och bada lite. Behöver få lite färg  på min spöklika kropp. Det värsta är att jag inte har rakat benen på ett par dagar så jag har en härligt fin stubb och jag vet att jag kommer att störa mig på den hela dagen. Men jag vet inte om jag hinner raka dem innan mamma och pappa kommer och hämtar mig. Vad tror ni? Man kanske ska ge det ett försök? Ha en bra dag och njut av solen!

/Frida

Stolpe ut

Så surt det kan bli. Tar igen ett 3måls underläge som går till förlängning och sedan straffar. Så skjuter han stolpe ut. Så tråkigt! Men så kan det vara, det är ju en del av spelets hårda sidor. Jag befinner mig nu hemma igen. Det blev en tur till Ljungskile där vi släppte av Jonas, Jocke och Nils och sedan åkte jag och Jenny vidare till en pizzeria och käkade. Sen satte vi oss på en klippa till solen försvann och sedan åkte vi hem till mig en sväng och nu har Jenny åkt tillbaka till Ljungskile för att hämta grabbarna igen. Men det var trevligt så länge det varade. Jag tänkte ta med mig kameran, men till min besvikelse kom jag på att jag hade glömt den när vi var på väg så jag kan tyvärr inte bjuda på några bilder från ikväll. Men ni överlever nog. Jag ska försöka få med den imorgon när vi styr kosan mot Lysekil.. Smulan har även kommit hem igen och både hon och jag är dödströtta så vi säger tack för idag och god natt!

/Frida

Roadtrip istället..

Det blev inget Munkedal för min del. Erica kommer inte hem så jag är tvungen att stanna hemma och kolla efter Smulan som fortfarande är ute på vift sedan igår kväll. Vi får väl se när hon kommer tillbaka, hon har ju några dagar att ta igen nu när hon varit hos mamma och pappa medan jag varit i Stockholm. Men jag blir inte sysslolös för den sakens skull. Jenny ringde mig förut och frågade om jag ville göra henne sällskap ikväll när hon ska vara chaufför. Så varför inte? Det blir en roadtrip till Ljungskile och det ska bli riktigt trevligt. Jag gillar ju att åka bil så. :)


Det blir vi två ikväll! :)

/Frida

"Borta bra men hemma bäst"

Det sägs att borta är bra men hemma är bäst. Jag vet inte riktigt om jag vill hålla med om detta. Hemma är allt som vanligt hela tiden. Man ser samma folk, samma sak på TV, man kollar samma grejer på datorn och det är väldigt vardagligt. Borta däremot är för mig en flykt från vardagen. Den trista vardagen. Slippa alla måsten och inte bry sig om tid och rum. Ja, ni vet vad jag menar. Men visst finns det höjdpunkter med att vara hemma också; som att sova i sin egen säng exempelvis...

Idag är det strålande väder och kokande hett så man blir lite sugen på att dra sig lite mer västerut i vårt avlånga land. Jag och Mikael funderar på att åka med hans föräldrar till stugan i Munkedal men jag måste ju ha någon som vaktar Smulan om jag ska kunna åka iväg. Jag får inte tag på Erica heller annars brukar ju hon ha möjlighet att göra det. Nåja, vi får se hur det blir. :) Vad ska ni göra i helgen när det väntas fint väder? :)

/Frida

Lite bilder..

Tänkte att det kunde vara roligt för er att se lite bilder från Midsommar och Stockholm. Eller?

Midsommar:

                                        
Isabelle och Frida          Anna och bebisen i magen      Den Perfekta midsommarstången

                              
Emma                                  Dans runt stången                             Filip

Stockholm:

                                    
Från hotellfönstret              Mikael                                            Scenen på Skansen


              
En ren på Skansen                 Älgkalv                                      En björnunge


Visst ser det mysigt ut? :)

/Frida

The big C

Det gäller att ha huvudet på skaft när man är i storstaden, speciellt när man kommer ifrån en så liten stad som Trollhättan. Vi struntade i Allsången igår och tog oss till en bar/restaurang där de visade fotbollen istället. Vi tog oss däremot en tur till Skansen idag där vi gick och strosade och kolla på djur. Lägger upp bilder från detta när jag kommer hem. Innan dess hann vi även med lite shopping, jag köpte en kjol från American Apparel och ett linne på lindex. Jag hade önskat mig en ny handväska, men jag är väldigt kräsen när det gäller den biten så jag får väl skylla mig själv. Jag vill ju inte lägga en massa tusenlappar på det menar jag, och för tillfället är det bara sådana som faller mig i smaken. Så kan det vara, synd att CSN inte betalar bättre. Nu blir det några glas vin och ikväll ska vi käka på T.G.I Fridays! Så gött! Får passa på att njuta det sista av storstadspulsen, imorgon är det hemfärd som gäller 09.55. Tråkigt! Ta hand om er!

/Frida

Jag älskar denna staden!

Åh vad jag älskar Stockholm. Fast gör man det bara för att man inte bor här eller är det för stadens charm i sig? Jag tror mest på det sistnämnda. Stockholm är tusen gånger finare än Göteborg på alla sätt och vis. Utbudet av caféer, restauranger, shopping och ALLT är så himla mycket bättre här än i Göteborg, för att inte tala om Trollhättan. - Just det, det var ju därifrån jag kom. Hotellet ligger precis vid globen och är hur fint som helst, Ser Globen utanför mitt fönster. I morse åt vi frukost I globen. Det var häftigt!

Jag lunchade med min bror idag också medan Mikael var på ambassaden. Det var trevligt att få träffa honom igen, senast var ju när jag var blond och tog studenten. Det där med hårfärgen kommenterade han som så här: "Trivs du som brunett?" Jag tolkade som att han tyckte jag passade bättre i blont, vilket han också tyckte. Vi får väl se.

Nu ska jag njuta ännu mer av storstaden och dess puls, ikväll blir det förmodligen besök till Skansen och det hinner väl slinka ner ett par glas rött innan dess. Ta hand om er!

/Frida

Midsommar

Vad helgerna går fort! Visserligen är nästan hela söndagen kvar så vi får väl se till att njuta in i det sista. Midsommarhelgen har för min del tillbringats i Munkedal. I en liten gul söt stuga. På landet. Med Mikael och hans familj. Det har varit riktigt trevligt och skönt att få komma bort. Lite miljöombyte är ju aldrig fel. Men nu är jag tillbaka till civilisationen igen och det känns skönt att vara hemma. Smulan har varit hos mor och far hela helgen. Hon kanske stannar där resten av veckan med, jag drar ju till Stockholm imorgon och stannar där till torsdag. Datorn åker självklart med, jag hoppas det finns internet på hotellet så jag kan slänga iväg ett blogginlägg eller två. Har er midsommar varit lika trevlig och mysig som min?

/Frida

Jag somnade visst om..

God morgon! Det är nästan så jag skäms när jag skriver att jag inte har varit vaken i mer än 7 minuter. Känner mig som en tonåring igen som sover bort halva dagarna. Men vad gör man inte när man har sommarlov? Ändå gick jag inte och la mig jättesent igår så jag antar att jag behövde sova lite längre idag. Mikael ringde vid halv tio i morse när han hade rast och då kände jag mig pigg när vi la på. Men tydligen inte. Så det kan vara ibland. Nu känns det som man måste skynda sig att göra massa saker och ting för att ta ikapp de timmar jag egentligen kunde varit vaken. Men visst är det skönt att sova?

/Frida

Vad andra tänker

Vad andra tänker om andra är egentligen inte väsenlitgt. Men ändå så är det det man har i huvudet när man exempelvis ska köpa något nytt klädesplagg. "Undrar hur folk skulle tycka att jag såg ut i den här". Det är ofta såna här tankar sätter stopp för många. Men egentligen borde det inte göra det. Vi måste våga vara oss själva lite mer. Och våga säga vad vi tycker och står för lite oftare. Det behövs mer sånt i dagens samhälle! Det jag egentligen vill ha sagt är att vi skulle bry oss mindre om vad andra tänker om oss, om vi inser hur sällan de faktiskt gör det. Jag menar. Jag har fullt upp med att tänka på mig själv och har varken tid eller lust att tänka på vad andra ska tänka eller tycka. Gör det du med! För vad är poängen egentligen? Just live your life - och gör det du vill, annars kommer du bara ångra dig senare! Och det vill vi väl inte?

/Frida

Skönhetssömn

Det kanske är dags att börja tänka på refrängen. Det värsta med sommarlov är nog att man vänder på dygnet lite som man vill. Det är inte förrän ögonen börjar rulla ihop som man inser att klockan är mycket och det är dags att lägga sig. Jag längtar till jag kan lägga mig så jag kan läsa ett kapitel, eller möjligtvis fler, ur boken. Jag håller fortfarande på med Män som hatar kvinnor och har läst mer än hälften. Fast nu har jag faktiskt inte läst på ett par dagar, igår när jag la mig var jag så trött att jag kände att det inte var någon idé att ens börja läsa. Men för övrigt är boken riktigt, riktigt bra! Sedan är det ytterligare ett problem. Jag har ju numer The Sims 3 som jag väldigt lätt kan fastna ett antal timmar med. Jisses! Men det dröjer väl inte länge förrän jag spelat lusten ur mig och tröttnat på det också. Så är det ju alltid menar jag - i allafall för mig. Nu ska jag i allafall läsa minst ett kapitel och sedan sova! Klockan är mycket för mig nu. God natt!

/Frida


Lite frågor?

Jaha, tänker ni. Varför har hon gjort så här nu? Ska hon sluta helt med sin förra blogg? Vad är det som pågår egentligen? Svaren är enkla. Jag har helt enkelt tröttnat på utseendet på min förra blogg, namnet var alldeles för töntigt och för barnsligt (borde det egentligen inte passa mig då?) så jag valde helt enkelt att starta om från ruta 1, med ett helt nytt namn och ett helt nytt utseende. Lite roligare, tycker jag, dessvärre kommer väl innehållet vara detsamma så där sker väl inga störra förändringar, tyvärr. Det är ju fortfarande samma författare men jag hoppas att ni kommer trivas med min nya blogg och att ni förhoppningvis fortfarande tycker det är lika roligt att läsa som innan. Och att ni gillar det nya utseendet förstås.

/Frida

Toddilooo

Nu startar jag upp en helt ny blogg med fräschare design. Yeeaahh. Och namn. Enjoy!

/Frida


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0