2009 is over

Okej, man ska väl inte ta ut segern i förskott, men det återstår faktiskt bara 10.5 timmar på 2009. Så gott som slut med andra ord. Jag har goda och stora förväntningar på 2010. Enligt min spåkvinna kommer 2010 bjuda på kärlek och ekonomiska framgångar. Det tackar man ju inte nej till precis, eller hur? Hoppas det stämmer bara. 2010 kommer bli ett bra år känner jag. Och blir det inte det så får man väl göra det till det, för allt bli ju vad man gör det till. Hur jag ska fira ikväll? Ja, för det första ska jag fira att skitåret 2009 är över. Och för det andra ska jag fira att 2010 börjar. För det tredje ska jag fira med Frida och några till. God mat och dryck och party party helt enkelt. Jag ska försöka att tänka bort att jag hellre hade firat nyår i Thailand. Men man kan ju inte alltid få allt. Ett nytt år, ett nytt decennium. Ett nytt år med nya tag, nya möjligheter och utmaningar. Fasen alltså, 2010 - Du är välkommen!

2009 i bilder och ord 3

November:
November blev det inflyttning till lägenheten i Karlstad, inflyttningsfest och en hel del andra fester hanns också med.
December:
December bjöd också på en hel del party, jag fyllde 21 och så var de ju självklart julfirande med en vit jul! Lovely!

THE END

ÅH!

Vad tomt och ensam det är utan mor och far.. Änna jobbigt...Jag trodde det skulle bli skönt men fan heller. haha. Jag gillar inte att vara ensam nu för tiden. Tur att man har en del att göra i morgon. Natti

/Frida

2009 i bilder och ord 2

September/Oktober:




Åkte till USA och hälsade på Mikael. Santa Barbara, Las Vegas, Disneyland, Six Flags LA. Fick även träffa bror och hans fru. :)
Fortsättning följer :D


2009 i bilder och ord

Januari-Februari
Åkte till Thailand med Mikael för att koppla av och hälsa på Anna och hennes familj.
Juni:
Bästa syster tog studenten jag och Mikael åkte till Sthlm och bodde bredvid Globen
Juli:
Fick smakprov på Karlstad med Carro och åkte till Ullevi och såg GAIS- AIK
Augusti:
Bjöd på mest jobb och jag började skolan i Karlstad

Fortsättning följer..

2009

Snodde denna listan av Kenzas blogg. Som om hon skulle bry sig, men bara för att liksom.
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jovars, reste till USA helt ensam, flyttade från Trollhättan till Karlstad. 
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag minns aldrig mina nyårslöften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Bara bekanta.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, ibland har man tur..
5. Vilka länder besökte du? Thailand 2 veckor och USA 3 veckor
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Pengar?
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 8 augusti 
8. Vad var din största framgång 2009? Oj! Kanske att jag flyttade från familj och vänner 
9. Största misstaget? Misstag? Ja det finns ju några grejer som man skulle vilja få ogjort. 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag är alltid sjuk och jag har väl någon typ av skada så Ja på den..
11. Bästa köpet? Mina converse! I LOVE THEM!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Resor!! 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Min MAC?
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Oj, typ de flesta av Lady Gaga's låtar och I gotta feeling med B.E.P
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Sagt ifrån och ställt ner foten.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Lyssnat på andra
18. Hur tillbringar du julen? Med min galna familj och släkt.
19. Blev du kär i år? NEJ
20. Favoritprogram på TV? Återigen, South Park och 2½ men
21. Bästa boken du läste i år? Stieg Larssons böcker
22. Största musikaliska upptäckten? Musikalisk upptäckt? Jag satt inte med i idoljuryn direkt..
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar och i princip allt annat jag fick
25. Något du önskade dig men inte fick? En bil
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag var bakis
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, ni vet vad.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Ny
29. Vad fick dig att må bra? Har jag mått bra? Jo det har jag. Mina vänner och min familj som är värda mer än guld! Och handbollen!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Jag är inte den som suktar efter kändisar. Men Brad Pitt hade ju inte suttit fel.
31. Vem saknade du? Mina bröder och en som betydde allt för mig..
32. De bästa nya människorna du träffade? Jag måste väl säga Amanda här. Hon är liksom en tjej som man kan prata skit om andra (okända) med. Som man kan dansa med. Som man kan festa med. Som man kan resa med. Som man kan göra allt med. Hon har väl Det. ;)


/Frida

Var är min katt?

Min katt kom inte hem igår. Hon har varit ute hela natten, och jag var ute flera gånger igår kväll och ropade på henne. Har någon sett henne?
/Frida

New York!

Är hon grym eller är hon grym?


/Frida

Träning

Åh! Min vilja gick igenom! Det blir handbollsträning idag! Så på med träningskläderna och upp till Mellerud är det som gäller!


/Frida

Fyra dagar

Fyra dagar kvar på 2009. Äntligen! Första halvåret på 2009 var det bästa ever med Thailand och USA inräknat i bilden. Andra halvåret har varit det värsta i mitt liv. Men julen var bra. Allt ont för nåt gott med sig som min pappa sa. Så det gäller att försöka se det från den ljusa sidan. Den andra sidan. 2010 ska bli ett bra år och jag har redan börjat.


/Frida

Money

Snälla snälla någon där,
se till mig som fattig är
10 000 och jag blir glad
då jag kan tillbringa två veckor med sol och bad
det sägs att pengar inte kan köpa lycka
men det är en myt kan jag tycka
två veckor i Thailand med mor och far
då ska jag inte tjata mer på några dar
så snälla snälla någon där,
se till mig som fattig är



/Frida

I've been lost I've been found, I've been fooling around. I've been hold, I've been told, I've been changing my mind. I've been up, I've been down, come on in, take your time. I've been low, I've been high, I'm in love with this lie

Mamma och pappa åker till Thailand på onsdag. Dom tjatar om det hela tiden. Men åk ni. Tänk för guds skull inte på mig.

På andra sidan häcken

Åh! Idag kommer På andra sidan häcken på tv, den börjar halv sju. Jag kommer ihåg att jag och Mikael såg den på bio, vi fick med oss Emma så att det inte skulle se lika dumt ut att gå på en barnfilm. Haha! Jag är ett big fan av animerat och disney.


/Frida

It doesn't mean anything



/Frida

Vi börjar komma överens

Jag och min kära MAC börjar komma överens. Jag har precis kommit underfund med hur man ändrar visningsbild på msn. Busenkelt när man väl visste vad man skulle göra innan. Tur att google finns. Nu ska vi se om jag lyckas ladda upp några bilder här på bloggen. :P
Det gick ju ganska bra ändå. Dock är det hur segt som helst att ladda upp bilder nu så jag orkar inte med fler.
Smell you later!



/Frida

Maaat

Jag har ännu inte fått i mig någon mat idag. Jag orkade liksom inte lägga ner tid och energi på att äta när jag gick upp förut. Men nu står mamma och gör köttfärssås, gott. Är liksom trött på julmaten nu. Usch!
Jag och mamma tog en sväng på Oden istället för att åka till Överby. Jag fick tag i ett par löparbyxor så nu slipper jag springa i overallsbyxorna. 2010 ska det hända saker. Jag och Amanda ska ta med oss tältsängar på friskis och bosätta oss där så vi (jag) blir smala och fitta. Oj, ursäkta ordet, men fit-a då kanske? Jag vet inte. Jag ser fram emot 2010. Jag vill sudda ut 2009 och jag längtar till 2011.


/FRIDA

Annandagen

Hej på er! Jag får be om ursäkt för min dåliga uppdatering här på bloggen men jag har inte haft så mkt tid till att blogga. Det är ju trots allt jul. Igår vart det en sväng på Lipz där man träffade mycket känt folk. Alltid kul att se gamla bekanta tycker jag. Var hemma vid fem i morse och halv tolv stod pappa o banka på dörren och sa att jag skulle gå upp. Rätt pigg ändå trots allt även om jag gärna har slumrat några timmar till. Idag blir det nog en lugn dag, kanske en sväng ut till Överby med mor, den som lever får se. Hoppas allt är bra med er!
/Frida

GOD JUL

För första gången på flera år vaknar man upp till ett vinterlandskap på julafton. Hur härligt är inte det med en vit jul egentligen? Hoppas ni har haft en bra julafton och att tomten var på besök hos er. Han kom till mig och jag fick min MAC-dator som jag så länge velat ha. Så ni kan ju gissa hur glad jag kommer lägga mig sen. Får sitta imorn och försöka förstå mig på hur den söta apparat fungerar. Lite bilder kommer förhoppningsvis också, om jag lyckas förstå mig på hur man laddar upp dem. =)
Nu blir de sängen, sista natten i tältsängen för den här gången! WIE! God fortsättning på er!

/Frida

Dan före dopparedan

God morgon! Eller min är inte så god, min hals har svullnat upp så det gör jätteont när jag sväljer. BLÄ! Känner mig lite hängig också men jag ska jobba ändå. De behöver mig och jag behöver pengarna. Nu ska jag trotsa min sjukdom och kylan och ta en sväng på stan innan jag börjar. Ska köpa Zyx halstabletter på Apoteket. Dom är faktiskt bra!

Ikväll när jag har slutat ska granen kläs. Alltid varit en tradition hos Familjen Karlsson att göra det dagen innan. Alla tomtar ska upp osv, så man kanske kan få lite julkänsla ändå? Det är i allafall första gången på länge vi får en vit jul, äntligen! Ha en bra dag så hörs vi senare!

/Frida


Sjuk

Medan snön yr och påminner oss om minusgraderna sitter jag hemma efter en lång arbetsdag och är sjuk. Eller i allafall på väg att bli. Har fruktansvärt ont i huvudet, har tagit 4 alvedon idag och halsen håller på att svullna upp. Typiskt min otur. Hoppas de blir bättre imorn, ännu en lång dag då.

/Fofroridoda


Too bad for you



/Frida

Cause you had a good girl, good girl, that's a keeper


Silly boy

/F


jag är bäst!

jag är bäst i allafall! nu ska jag sova. natti



/Frida


förlåt

förlåt mig. men jag orkar inte tänka på bloggen idag. jag har 1000 tankar och en till som cirkulerar i mitt huvud. och vad ska jag skriva? har jobbat hela dagen och Maxi ser ut som en tomteverkstad när alla i kassan sitter med tomteluvor som kliar. sova snart!

/F

Hallelujah!

Så var det dags igen. Jobb idag 10-19 och jag är dödstrött. Men det är i allafall första söndagen på ÅTTA veckor som jag inte vaknar upp bakis.. och det känns ju rätt bra faktiskt. :) Hoppas bara timmarna går lika fort idag som de gjorde så ska de inte vara några problem att jobba - ska ni handla får ni gärna komma och sysselsätta mig på Maxi med andra ord. :) Ha en bra dag!

/Frida


Trött

Ah! Har vart igång hela dagen verkligen. Först jobbade jag som sagt och timmarna gick faktiskt (tack och lov) fort. Sen bar de hemåt och stressa med att göra i ordning sig för att sedan bege sig till Josse på julbord.  Riktigt gott och riktigt trevligt. Kvällen skulle avslutas på Lipz men efter att vi stod i kön, som var oväntat lång, i fem minuter bestämde vi oss för att gå till Olearys istället. Sådär kul...Nu ska jag sova, upp och jobba kl. 10 imorn igen.

Puss

/Frida


Jobb

God morgon!
Lördag idag vilket innebär två saker för min del.
1. Jobb 10-18.30
2. Julbord med tjejerna hos Josse kl. 19.
För er del innebär det att det inte blir så mkt uppdatering här, men ni har säkert bättre saker för er ändå så jag tror ni klarar er. =)

Nu väntar jag på att mina ägg ska bli klara sen ska jag göra i ordning mig! Ha en bra dag i julklappshysterin!

/Frida


vt 2011


You damn right!

/Frida

Vi är bäst


Vi (Erica) hade lite roligt med tortillabröden..

/Frida

Home sweet home

Nu har jag hamnat i Trollhättan! Skönt att vara hemma igen faktiskt! Ska strax träffa Weronica en snabbis och sen ikväll ska jag o sis käka tacos. =) Hörs senare ikväll!

/Frida


Hahaha

Jag läste min brors blogg och han har skaffat en MAC- dator. Han verkar inte vara djupt imponerad av den. Men jag ska ha en ändå, för tro det eller ej - men jag tillhör de få kvinnor som kan behärska dagens teknik någorlunda i allafall. Och det gör uppenbarligen inte min bror. ;)

/Frida


Fredag

Så kom dagen. Den som jag sett fram emot sen i somras typ. 18 december. Jag mådde jättedåligt när jag vaknade i morse och trodde jag skulle spy. Ville somna om igen och vakna upp när det är varmt och solen skiner igen. Nu känner jag inte alls för att inta denna dagen och jag har varit "rädd" för den sen flera veckor tillbaka. Men på ett sätt ska det bli skönt att det är över. För det är över nu.

Nu ska jag äta frukost, sen ska jag cykla till biblioteket och plugga lite innan jag har redovisning. Vi hörs senare!
Ciao!

/Frida


Youcam

Jag busar lite med webcameran. Saker som man gör när man inte har viktigare saker för sig. Jag kan bjuda på två;





God natt!

/Frida

Brev från kolonin

Snälla mamma och pappa, kan ni skicka lite pengar så jag kan köpa julklappar till er? Så blir både min o er jul godare.

/Frida

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

När ska man vakna upp? När ska man gå vidare? När kan man gå vidare?

Du förtjänar en nominering för rollen du spelade..

/F

En vecka

Det slog mig just att det är torsdag idag. Exakt en vecka kvar till julafton! Sjukt! Har ni köpt färdigt era julklappar?

/Frida


Smash into you



/Frida

Morning

God morgon!
Nu sitter jag och väntar på att Andrea och Marie ska dyka upp så vi ska göra klart vårt grupparbete som ska redovisas imorn. Blä! Hoppas vi blir klara snabbt i allafall..

Min hjärna måste vara hyperaktiv när jag sover för varje dag jag vaknar upp har jag enorm huvudvärk. Jobbigt. Förhoppningsvis går det över snart!
Nu blir det plugg! Ciao!

/Frida

You said move on, but where do I go?

Snart går jag och lägger mig. Har haft en mysig kväll med mig själv. :)

Vi hörs imorgon gullungar!



Jag har en lång lugg. HIHI

LOVE!

/Frida

Ett försök

Till vadå? Ett bättre liv kanske. Jag vet inte. Men jag har iaf skickat in uppgiften som bara skulle vara på tre sidor och fick det till 2.5. Rätt nöjd ändå faktiskt. Sen firade jag detta med en joggingtur- trots att mörkret hade lagt sig för länge sedan och trots att det var massa snö och minusgrader ute. Men har man väl bestämt sig för något så. Ska man nå ett mål så är det bara att jobba för det - om det så är världsfred man vill uppnå...(Det är nu ni ska säga att jag är duktig och jag ska ska kämpa på, gärna applådera också.)

Nu ska jag ta mig en lång dusch. Eller i allafall en dusch. Smörja in mig. Sätta mig här i bara trosor och handduk och se på tv och kolla alla statusuppdateringar på facebook. Facebook är nog det bästa som kunde hända alla nyfikna jävlar som mig.
 
/Frida


På väg

Jaha! Nu har jag lyckats krympa den text jag hade skrivit och ska gå vidare med punkt tre, där jag även väver in punkt fyra för att jag är lat och trött på skolan. Har precis ätit mat. Jag gjorde thaimat, fick bli green curry. Det såg ut som spy och jag fick flashbacks från i lördags. Men jag åt ändå och det var gott. Back to business!



Kiss

/Frida


!¤#?/@%¤?!&@#!

Kan någon döda mig?

Här har jag kämpat i två dagar med uppgiften. Skrivit fyra sidor som jag ändå kan vara stolt över. Så frågar jag Marie om det fanns någon maxgräns på uppgiften, eftersom det inte stod på uppgiften. Men visst ja, tre sidor max! Och jag hade bara skrivit två punkter av fem, vilket innebär att mitt skulle bli närmare 10! WHAT?! Sen när blev det svårt att skriva maxgränser på uppgifter? Ärligt?

Jag som trodde jag var duktig och ambitiös för en gång skull... Det är bara att börja om. Tillbaks på ruta 1!

/Frida


Onsdag?

För det är väl onsdag idag? Ja! Snön ligger fortfarande kvar här i Karlstad. Det är väl uppåt en 3-5 cm snö. Undrar hur det är hemma?

Idag blir det ytterligare en dag med hårdplugg. Men jag får nog plugga lite hårdare än va jag gjort i allafall, annars hinner jag aldrig bli klar. Så är de.. Hoppas ni kan ha roligare saker för er!

/Frida


God natt

Nu ska jag lägga mig. Den senaste timmen har jag suttit och plågat mig själv med diverse saker. Bilder, minnen. Allt finns kvar. Jag har några jobbiga dagar framför mig och jag kommer förmodligen inte vara i mitt esse ett tag framöver. Dessvärre blir det inte bättre när jag sover. Drömmarna finns där. Drömmar och förhoppningar. Men inga regnbågar. Bearbetning. Imorgon ska jag ta mig en joggingtur. För första gången på länge känner jag att jag är i en period då det hjälper. Lite i allafall. Sov gott mina vänner!

/Frida


Meanwhile..

Samtidigt som jag sitter och skriver om bistånd lyssnar jag igenom flera av Kents album. Jag gillar deras texter. Om än något tragiska - men fantastiskt gripande och fina. Det är lätt att relatera till flera av dem. Ibland önskar jag att jag också kunde skriva texter. Just för att få saker ur mig. Jag var bra på det förr vet jag. Nåja.. Jag får väl fortsätta försöka skriva akademiskt istället, och lyssna på Kent.

/F


20 frågor

1. Värsta känslan?
Brustet hjärta

2. Bästa känslan?
Att känna att man har personer som bryr sig om en

3. Din första tanke när du vaknar?
Vad är klockan?

4. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon?
Iyas - Replay

5. Har du någonsin varit kär?
Ja

6. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?
Tapeter

7. Vad har du under sängen?
Damm

8. Ser på?
Mycket, men favorit är som bekant South Park

9. Lyssnar på?
Mitt hjärta

10. Skriv nått smart!
Nått smart.. ?

11. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem?
Hmm. Eminem

12. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS?
Det får ni inte veta..

13.Vad vill du bli när du blir stor?
Mindre

14. Hur skulle dina vänner beskriva dig?
Det beror på vilka av dem man frågar. Men glad, enveten och speciell tror jag går hem hos de flesta

15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?
Alltså, egentligen var det när jag åkte till USA och fick se Mikael igen, men jag säger studenten istället.

16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i?
Allt?

17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?
Blindtarmen

18. Vilken superhjältekraft vill du ha?
Kunna frysa och spola tillbaka tiden

19. Vad är du beroende av?
Kärlek och närhet

20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
En båt så jag kan ta mig där ifrån när jag tröttnat

/Frida

Run this town



/Frida

Tuesday

Tisdag idag och jag vaknade upp i ett mysigt vinterlandskap. Dock mådde jag inte alls bra så det var nästan jobbigt att vakna, men ändå skönt att vakna på ett annat sätt. Men nu känns det lite bättre igen, men allt är verkligen omtumlande i mitt huvud just nu. Så mycket bara..

Nu är det Våra bästa år som gäller sen är de pluggish! Ha en bra dag!

/Frida


22:22

Make a wish. Jag vet preciiis vad jag önskar mig.

Jag är trött nu. Utrikesdeklarationen är rena rama sömnmedlet. Men måste man så måste man. Blir nog sovdags snart ändå så man orkar gå upp i normal tid imorgon.

/Frida


Ut i kylan

Nu drar jag mig till skolan och gör nåt vettigt istället. Som Therese sa. Om man nu vill säga att plugga är vettigt. I mitt fall : - Ja!

Adjöken!



/Frida


Hej mitt vinterland!

Nu är jag här! Vaknade upp och fick se att det snöade ute, vid en närmare eftersyn var det redan typ 3 cm på backen! Mysigt! Nu är snön välkommen här tycker jag, det blir så mycket ljusare ute och lite mer julstämning får man ju. Tycker inte ni också det? Bara det ligger kvar så det inte börjar slaska direkt - för det är det värsta jag vet...

Nu ska jag göra i ordning mig lite snabbt och sedan spendera resten av dagen på skolan. Mycket nu så det gäller att bita ihop!

/Frida


Natti natti

Nu har jag fått nog för idag. Ska slänga mig i sängen och läsa några kapitel tänkte jag. Hoppas ni har mått bättre än vad jag har gjort idag och att ni har haft det bra! Natti natti.

/Frida


Adventsfika

Nu har Carro kommit upp till Karlstad igen. Skönt att inte behöva vara ensam. Hon åker till Thailand i en månad på onsdag (jag är inte alls avis) så hennes vistelse blir därför inte långvarig, så därför får vi passa på att mysa nu dessa två dagar hon är här.

Nu ska vi tända tredje ljuset och fika lite. Tänk vad fort tiden går, bara ett ljus kvar - sen är det jul! Måtte det vara över snart. Nu kokar tevattnet. =)

/Frida


True friendship

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde jag en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Alla måste ha nån att kunna lita på, det är så
Och en trofast vän är mera värd än guld
Jag vet, vänner prövas genom tidens gång
Sviker aldrig fast din väg är lång
Finns där vid din sida när vågorna slår
Håller det de lovar, det är vänner som består


Therese a.k.a Rövet och jag i nian :P

/Frida


Dimman öppnade sina stora armar..

Och jag sprang rakt emot den. Ärligt talat. Vad hände? PANG! Och så var det toaletten som gällde fram till stängning. Läskigt värrre. Och jag mår fortfarande dåligt. Sov inte hemma inatt utan fick den hjälp jag behövde av Amanda och där har jag spenderat dagen fram till 16 och det var inget annat än dusch som gällde när jag kom hem. Nu har jag satt på ugnen och ska göra klyftpotatis, har kvar fläskfile sen igår. Och mat kommer sitta fint, - ja tack!

/Frida 


Soo looong

NU drar jag mig vidare. Have fun sunshines!


och så en lite gladare...


(...tönt..)

/Frida

Nyduschad

Jag är visst lite sen idag. Men vad gör det om sju timmar när man ändå ser ut som ett vrak igen? Har i allafall kommit ur duschen nyss, passade på att raka benen så nu är det fräscht på fronten igen. Första ölen är öppnad, blasköl, men whatever? Går ändå på vinflaskan senare.

För första gången på länge står jag inför ett dilemma; Vad f-n ska jag ha på mig?! Något svart får de ju bli. Hmm. Jag får rota igenom garderoben så hittar jag säkert (förhoppningsvis) något. I värsta fall får jag se ut som "Hej kom och hjälp mig" och hoppas på att nån frivillig tar sig an uppdraget! Aja. Nu är det party! Ciao lovers!

/Frida


Partylördag

God morgon! Jisses vilken sovmorgon jag tog mig idag. Jag gick och la mig vid tolv tiden igår kväll och tänkte att jag skulle sova till tio eller något, jag hade ju ändå redan sovit ett par timmar innan på soffan. Men icke sa Nicke. Halv tolv visade visst klockan när jag slog upp ögonen. Antar att det var behövligt. Utvilad känner jag mig i allafall.

Vad händer på dagens agenda då? Jag har inte planerat mer än att det blir utgång ikväll. Sen funderar jag på att ta mig en tur in till stan, har nämligen fått för mig att det är något mer i min garderob som behövs. Typ strumpbyxor bl.a. Men jag får se om jag orkar ta bussen ner. Så segt..

Vad ska ni göra idag?

/Frida

ps. Min kära pappa fyller år idag! Grattis far! ds.


Smälter

Ååh! Underbart! Det kunde inte bli en bättre avslutning på fredagen. JAG SMÄLTER! ♥

/F


Y-day

Igår berättade jag ju om att jag fick med mig lite saker från stan när jag var där. Here comes the pic's.

  
Boots från Monki                                              Jeans från VILA

Love!
/Frida

Förresten..

Ni som har sett på Ullared, minns ni den bögen som va där och skulle handla smink med sin mamma? Mattias? Han var ute igår, tillsammans med sin pojkvän och tvillingbror. Jag lyckades haffa  dem på bild med Amanda. lookilooki



Jag bjuder på en egobild också - när jag ändå är igång så att säga!



/Frida


Utgång

Det slutade visst med utgång igår. Jag och Amanda kände båda att det var meningslöst att dricka alkohol utan att göra någon nytta av den så vi tog en buss ner till stan och intog Glada Ankan med storm. Knökat med folk och riktigt roligt var det. Hemma inatt vid 03.15, i säng vid fyra, upp igen o iväg till skolan vid åtta. Jag fattar inte hur jag orkar. Men idag blir det en lugn kväll, jag kommer förmodligen somna framför TV. Hoppas E har överseende med det.

/Frida


Glögg och vin

Glögg och vin hos Amanda står nu på agendan. Det förtjänar man efter en joggingtur!

BYyyye



/Frida

Makalös

Jag måste vara helt makalös nu för tiden. Jag kan inte gå i affärer utan att få med mig något hem. Förr hittade jag aldrig något. Är det modet som anpassar sig efter mig eller har jag börjat anpassa mig efter modet? Men jag fick saker som jag verkligen behövde, ett par boots och ett par jeans som e lite sådär slitna.. kan visa bild senare!

Nu blir det en joggingtur! Tjohej!



/Frida


K-town

Nu drar jag in till K-town city och gör affärer!


Peace

/Frida

Torsdag

Hello sunshines! Nu är jag hemma igen, eller har snarare varit det i ca en timma. Vi fick gå lite tidigare så jag sprang in på Coop och handlade har nu gjort tacos o de satt riktigt fint. :) Sen så såg jag på mitt kvitto att det var extrapris på stjärnan så jag köpte mig en till. Det var typ 100 kr i rabatt o då tänkte jag att det kan vara värt det så slipper jag störa mig på att det bara står en i fönstret - för nu står det två! Ska in till stan snart tänkte jag, måste ju ordna julklappar. Jag är så dålig på det för jag har så dålig fantasi! Men men, man kanske får lite inspiration när man väl går där i affärerna, hoppas det i alla fall!

Adjöken!

/F


Tomorrow is another day

Dags att kojsa. (Är det ens ett ord eller uttryck? - Jag använder det i allafall) Det är ju trots allt en dag imorgon också. På agendan; Skola 9.15-12, handla, göra tacos, ta en tur till stan, ut på löprunda (återigen utan några ursäkter och undanflykter) samt plugga. Observera att plugget kommer sist, när det egentligen borde stå först. Men det är ju jag, Åse Frida Therese Karlsson, i ett nötskal. Jag borde önska mig en nötknäppare i julklapp så jag kan komma ur detta jäkla nötskal någon gång. Live and Learn men just nu känns det som att jag inte gör något utav det. Nog om det! Natti natti med er!! Sov gott sötnosar!

/Frida


I carry your heart

I carry your heart with me
I carry it in my heart
I am never without it
Anywhere I go you go, my dear; and whatever is done
by only me is your doing,my darling
I fear no fate for you are my fate,my sweet
I want no world, for beautiful, you are my world,my true
And it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;
which grows higher than the soul can hope or mind can hide
and this is the wonder that's keeping the stars apart

I carry your heart
I carry it in my heart

                                                                                                 Cummings


Don't bother, I'll be fine

Det där med julkort har jag aldrig riktigt förstått mig på. För det första är ett brev roligare, det är ju inte så att man stirrar ihjäl sig på motivet som råkar finna sig på kortets ena sida. Det intressanta är ju det som faktiskt står på den andra sidan, och man får inte plats med jättemycket text heller därför är brev bättre. Billigare också. Plus att julkorten slänger man bara när julen är över, de passar ju ändå inte in. Ett brev går liksom aldrig ur tiden. Men visst är det kul att veta om någon tänker på mig. Men bara för att jag inte skicka till mina nära och kära betyder inte det att jag inte tänker på dem. Vad tycker ni om julkort? Ska ni skicka några eller känner ni som jag?

/Frida


Commercial message

Det finns så många saker jag borde göra men ändå inte gör. Det står liksom längst ned på listan. Och över dessa saker står saker som "inte göra något, sjunga, glo på tv, snoka in andras bloggar, snoka på facebook" Riktigt väsentliga saker om jag får säga det själv. Imorgon ska jag nog ta mig en tur till K-town city och se om jag hittar några julklappar. Det känns som det är dags att jag göra de nu, eftersom jag jobbar varje dag fram till jul from 19e HELA dagarna så kommer det inte finnas någon tid till det sen..Det roligaste med julklappar är när man får slå in dem själv. Speciellt när det blir en riktigt fin inslagning. Jag har aldrig varit bra på sånt, det vill jag inte påstå. Men det blir mer personligt och dessutom hör det till. Visst?

/Frida


Do you remember? I do



/Frida

Onsdag

Sorry for bad update! Men jag har haft fullt upp hela dagen idag. Andrea och Marie från min klass va här och vi höll på med ett grupparbete. Men nu har jag all tid i världen för att slänga in meningslösa och ointressanta blogginlägg. Det gillar ni väl?

Det börjar redan bli mörkt ute. Fasen va trist det är. Usch! Tur att mina stjärnor lyser upp lite och gör det mysigare. Det är bara ett sällskap som fattas...

/Frida


God Natt

Nu går jag och lägger mig. Jag är trött, vilket inte är så konstigt. Har sovit ca 5.5 timmar inatt och jag lyckades hålla mig vaken hela dagen bara för att jag skulle kunna somna ikväll. Peppar peppar, jag kommer säkert ligga vaken några timmar till i vilket fall som helst. Några kapitel ur  boken får det bli först. Egentligen borde jag läsa något skolrelaterat, men njae. En annan gång..

Hoppas ni har haft en bra dag! Natti natti!

/Frida


I need som good wine and you need to be nicer

Det var skönt med en joggingtur. Men jag måste erkänna att badet och vinet var mycket mer bekvämt och skönare. Men det kommer väl inte som en skräll? Jag har i allafall upptäckt ett nytt behov; en Mp3 fast jag borde egentligen skriva iPod för det är det som är aktuellt.. Visserligen känns det säkrare att springa utan musik, just så att man hör allt omkring. Kronoparken känns inte som den säkraste platsen på jorden direkt. Men det fick mig att rensa mina tankar och komma på nya istället. Delvis i allafall.

Nu ska jag ta en pepparkaka, eller två. Man blir ju faktiskt snäll...

/Frida


Don't blame your daughter


Nu tar jag mig en joggingrunda! Trots att jag är hur trött som helst. Och trots att jag varken har tuggummi eller en mp3, saker som gör det lättare och roligare att springa!

/Frida

Julpynt

På vägen hem från skolan sprang jag in på Coop för att köpa lite praktiska saker, bl.a en julstjärna på fot. Fan va dyra dom var! 249 spänn och det var inte ens en vanlig lampskärm med. Men vad gör man inte? Jag köpte den i allafall, hade tänkt att köpa två men vet inte om jag vill lägga ut 500 spänn på det. Så nu har jag fått upp lite julpynt, bytte gardiner i köket så nu har julen kommit hit också. Men jag känner fortfarande ingen julkänsla trots att jag spelar julmusik varje dag. Vad är det för fel? Börjar jag bli för gammal för att fira jul? Känner ni några julkänslor?

/Frida


Tisdag

God morgon!
Jag hade svårt för att somna inatt och låg och vände och vred (mycket "och" där) på mig i flera timmar. Jag hatar när man inte kan somna direkt, för visst är det skönt när man lägger sig och man nästan hinner somna innan huvudet har landat på kudden? Jag har aldrig haft problem med att somna förut så jag vet inte vad det är som spökar, eller visserligen har man ju sina misstankar. Men ändå?

Idag ska jag i allafall till skolan, oavsett hur trött jag känner mig och ser ut att vara, men det är bara mellan 9.15-12 så jag borde väl kunna stå ut de timmarna. Hoppas jag! Nu är det dags att göra något åt det vrak som jag ser ut att vara idag. Hörs senare!

/Frida


Time to sleep

Nu ska jag gå och lägga mig. Blir några kapitel ur en bok som jag började läsa i somras, läste i USA och som försvann med handbagaget. Mamma hade samma bok så jag får fortsätta i hennes. Midvinterblod. Den är bra, jag gillar inre monologer och det finns det gott om i den boken. Men jag rekommenderar den endast till er som är läsvana, den är ganska svår. Men bra och jag förstår den.

Imorgon är det skola, sen ska jag ut på en joggingtur utan att komma på massa ursäkter till att inte göra det, sen ska jag bada i kokhett vatten tills det blir pissljummet och bara ta hand om mig själv. Plugga ska jag väl försöka klämma in någonstans också...

Natti natti!

/Frida


knock knock

Åh! Jag känner mig så ensam. Det är liksom bara jag och mina tankar. Mina jävla tankar. Jag har aldrig problem med att vara själv, har aldrig haft. Men det är skillnad på att vara själv och ensam, i allafall emotionellt. Och jag känner mig ensam. Det känns som jag saknar så mycket. Så mycket jag har haft, som jag inte längre har. Damn! Det känns som jag håller på att suddas ut, bit för bit. Jag känner mig så långt borta från allt vad en verklighet kan beskrivas som. Jag har varit här i snart nio timmar och jag längtar redan hem. Eller jag vet inte jag längtar inte hem egentligen. Jag längtar bara bort. Bort från mig själv, bort från ensamheten, bort från det här.

'

/F


Pictures

Nu har jag äntligen tagit mig tid och ork att ladda upp bilderna från i lördags, enjoy!


Amanda


Weronica


Love


Dance dance dance


=)


A&A


Carro

/Frida


Karlstad

Då var man uppe i Värmland igen, närmare bestämt Karlstad. Det var ju ett tag sen man var här men det känns faktiskt skönt att vara tillbaka igen. Kommer bli tomt och ensamt dock, men vad gör man inte? Kommer ha fullt upp med skolan nu innan jul så det är väl lika bra att det inte finns något/någon som distraherar mig.

Idag är det sjunde december. Vi närmar oss med stormsteg till julafton. En önskan är uppfylld. Fick en MAC av mamma och pappa i födelsedagspresent :) Dock är den inte beställd än, men jag ska få pengar till det. Jag är sååå lycklig! Hihi.

Bilder från lördag kommer senare!

/Frida


Förhandstitt







Love♥

/Frida


Yesterday

Gårdagen var lyckad. From the beginning to the end. Först var det lite kalas här för delar av släkten, sen på kvällen dök tjejerna upp här en efter en. Mina kära vänner verkar ha fått nys om att jag gillar vin vilket innebar att jag bl.a. blev 6 vinflaskor rikare. Jammie! Sen vart de vidare till Lipz, där det var kändistätt, Kitty från Big Brother och Björn Gustavsson, URGULLIG. Frågan är bara vad dom gör här i Trollhättan, och på Lipz.. Det blir inget Karlstad för mig idag i allafall. Biljetterna var slut på SJ, konstigt nog, så får åka upp imorn.  

Lägger upp bilder lite senare eller imorgon, men det kommer så håll utkik!

/Födelsedagsbarnet Frida


Happy B-day

Happy Birthday to me, Happy Birthday to me,Happy Birthday to meeeeee, Happy Birthday to me!
Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år!

Jag fyller år idag!! (för er som har missat det :P )

Saturday

Wiiie! Lördag! Idag blir det kalas för hela slanten. Först kommer närmaste släkten hit på lite middag och sen ikväll kommer alla tjejorna hit. Ska bli sååå kul!! :) Men, alla förberedelser är inte lika roliga, det känns som det är massa att göra innan, typ dammsuga, plocka undan, laga mat, duscha, handla, fixa bålen osv osv. En solstund ska jag försöka hinna med också.. :)

/Frida


Bullbak

Jag och syster fick ett ryck 21.51 att baka bullar. Vi fick inte göra det igår. Det blir tydligen så stökigt då. Nästan som om vi inte plockade/diskade undan efter oss. Aja, men vi sprang i allafall iväg till ICA och köpte jäst och nu står degen och jäser. Gott! Det blir ju kalas imorgon, både för släkt och vänner så de kan ju vara gott att bjuda på något hembakat.

Nu håller jag tummarna. Allt hänger på spel. Pirr pirr pirr.. ERIK!♥

/Frida

Vaccin

Gud vad det tjatas om svininfluensa och vaccin mot denna pest. Ska ni vaccinera er? Eller har ni redan gjort det? Jag är ytterst tveksam, av flera orsaker; Jag är LIVRÄDD för sprutor. Inte för att dom gör ont, men själva känslan. Usch ne nu mår jag illa. Sen alla biverkningar som denna dunderspruta verka föra med sig. Fan! Då måste man ju planera in en dag/vecka som man har tid att vara sjuk på. Innan jul passar sig inte. Pappa tyckte jag va dum som ens tvekade på att den. Eftersom jag tydligen reser så mycket. Men det gör jag väl inte? Jag har bara vart i Thailand och i USA i år. Är det mycket?? Not to me. Än är min kvot inte uppfylld.



Vaccinera, vaccinera inte, vaccinera, vaccinera inte...?

/Frida


Dagens..

  • Humör: Trött
  • Låt:  Lady Gaga - Boys boys boys
  • Outfit: Det vanliga = myskläder
  • Planer: Hämta mina skor, sola, städa och sist men inte minst träffa Erik♥
  • Bild: På min saknade bror som bor i LA. Som jag förhoppningsvis får se snaart igeen! :)
  • Mat: Tacos kanske?! *hoppas*
  • Ord/fras: Thank God it's Friday
  •  





    /Frida

    Shoooes

    Wiiiie! Fick en avisering idag! Mina skor finns att hämta! Fan va gött! Hoppas dom passar och sitter som en smäck!! Visar bild senare..

    /F

    Vaken

    Idag vaknade jag tidigt. Kunde somna om men fan, dessa jäkla drömmar asså. Usch! Jag vill bara få ett slut på det. Blä!

    Idag är det i allafall fredag. En dag närmare min födelsedag. En dag närmare my big time party imorn! Kul det ska bli att få hit alla tjejorna! Wie! Dricka är fixat. Var på systemet igår och handlade för 549:-. Hahahaha. Men man fyller ju bara 21 en gång i livet. :P Outfit är fixat. Det känns bra att veta vad man ska ha på sig för en gång skull.

     

    Nu är det ju Våra Bästa År på tv. Spännande! Tänk att man kan bli så fast.. och förresten, vi drabbades av strömavbrott förut, tydligen har hela Trollhättan gjort detta. Men det var innan det hann och börja så jag är glad att jag kan se på det. Tur i otuen! :P

    /Frida


    Dagens..

  • Humör: Matchsugen
  • Låt:  Kid Cudy vs. Crookers - Day 'N' Nite
  • Outfit: Träningsoverall (eller hur fan säger man idag?)
  • Planer: Thaimat, Baka bullar, spela match
  • Bild: Bullar
  • Mat: Thaimat (fick ju inget i måndags eller när det nu var vi skulle ha ätit det) 
  • Ord/fras: -
  •  





    /Frida

    3 december

    Good morning!
    Jag och Erica skulle gå upp tidigt idag (kl. 10), det är väl ingen match tänkte jag eftersom jag vaknat vid den tiden alla andra dagar denna veckan. Men vem sover till halv tolv? Jo, Me! Erica kunde väl sovit några timmar till om hon fick men det går icke!

    Idag väntas det match hemma (i Mellerud) mot Borås, så det blir till att sitta och tagga! :)

    /Frida

    Ett klick

    Ett klick. Och så är dom på väg. Ni vet skorna jag bloggade om härom dagen? Japp. Dom är nu på väg hem till mig! Hoppas dom kommer i veckan, och hoppas dom passar och hoppas dom är sköna! Oh yeah! Jävlar va man ska hoppas på saker och ting. Vart kom allt hopp ifrån?

    Ibland älskar jag internet. Sometimes I don't.

    /Frida

    Dagens..

  • Humör:  Seg
  • Låt:  Beyoncé - Sweet dreams
  • Outfit: Jeans och top
  • Planer: chilla dilla, överby (igen)
  • Bild: Egobild
  • Mat: Tacosallad
  • Ord/fras: "Orka!"
  •  

     



    /Frida


    Dimmiga dagar..

    Foggy days. Riktigt dimmigt ute idag. Inte ens Smulan vill gå ut. Hon har ju nämligen testat på stadslivet nu. En riktigt storstadstjej, om man nu ska jämföra centrum och Hjortmossen. Igår kväll fick vi hämta henne på hotell Oscar. De kanske har skönare sängar där? Eller bättre frukost? Vem vet, jag hade också velat bo på hotell så jag förstår henne..

    Nu ska jag lätta på dimman och få lite klarhet i denna dagen..

    /Frida

    Tjiho!

    Nu är klockan mycket och det är dags för mig att hoppa i säng, men jag tänkte att jag skulle ge er ett livstecken först. Så tyvärr - I'm still alive. Ni slipper tydligen inte undan mig hur lätt som helst, hur mycket ni ens önskar. Moahaha. Men idag har varit en helt okej dag faktiskt. Det blev dock ingen thaimat, thaiarna har väl inte lärt sig hur telefonitekniken fungerar och att svara i telefon. Men jag är inte bitter. Det blev i allafall en tur till Överby med syster där jag fick shoppat (igen). Så nu har jag något att ha på mig till helgen. Party party på lördag! YEAH! Lipz och jag fyller år och det ska självklart firas fullt. Jag ser faktiskt fram emot det riktigt mkt. :) Hoppas att vi ses där btw!

    Nu börjar sömnen få övertag så det är väl dags att gå och lägga sig innan någon allvarlig olycka sker här. Natti natti!

    /Frida


    Dagens..

  • Humör: Sjungande
  • Låt:  Melissa Horn - Jag kan inte skilja på
  • Outfit: Myyyskläder
  • Planer: Käka thaimat med sis och träna handboll
  • Bild: Myyys med Smulis
  • Mat: Thai
  • Ord/fras: It's a classic




  • /F


    Första december

    Herregud! Vad tiden går!! Redan första december och det känns så skönt att ha tatt sig igenom november, den tråkigaste månaden på hela året. Varför finns den ens liksom? Enligt kalendern så har vi nu lämnat hösten bakom oss och härliga vintern har tagit oss med storm. Dessvärre har vintrarna blivit allt mer höstiga också, men i år kanske det blir skillnad? Det är faktiskt frost på  blommorna där ute. Mysigt!

    Första december alltså, bara 23 dagar kvar till julafton. Tanken slog mig att jag måste börja köpa julklappar. Vilket jag också har gjort idag, två stycken i allafall, varav en till mig själv. Haha! Jag måste vara det största egot som går på denna jord, efter Anna Anka. Det hade varit roligt om man skulle lägga den under granen (God Jul Frida önskar Tomten) och sen öppna den på julafton och se mammas och pappas min "Vem fan har köpt den?!" Hahaha.

    Vad ska ni köpa för julklappar i år? Jag har ingen aning om vad jag ska köpa till min kära syster och bror, mamma o pappa är redan ordnat. Hmm. Har ni något tips??

    /Frida


    RSS 2.0