hoffmaestro bitches

hello bitchiiiis. har precis gjort i ordning mig. förutom att jag känner mig som en blek padda så blev det väl ändå lite bättre. tur att alkoholen gör en (och alla andra) snyggare. ikväll blir det alltså nöjes som gästas av hoffmaestro. det är syskonen hallberg, anna och jag som ska visa hur man gör det. gå till baren och ta en jäger och visa vilka som äger. nåja nu ska jag ringa musen och se vad som händer. so long bitchiiis

TGIF

Då var vi här igen. Underbara fredagen som vi så många alltid ser fram emot. Men vad är det som lockar egentligen? Är det bara de två dagarna som man (oftast) är fri från jobb och arbete? Man kan ta alldeles för många glas vin utan att behöva dölja det dagen efter. Bakfyllan stinker ända till grannhuset. Men det hindrar en inte från att stiga upp ur sängen, sätta på kaffebryggaren bre en smörgås, vänta på kaffet, käka och sen rannsaka gårdagens kväll i en lång avsvalkande dusch och försöka komma på vad som egentligen hände. Sedan ta den obligatoriska alvedonen och 2 liter vatten. Det är då man kommer på det; Det är LÖRDAG! Man skyndar sig en aning, i den takt som man har energi till rättare sagt, och ringer vän efter vän till man samlat ihop ett härligt gäng att tillbringa lördagskvällen tillsammans med. Förhoppningsvis hos någon annan så man slipper se disken dagen efter. På eftermiddagen när bakfyllan från fredagen har lagt sig lite är det dags för en ny omgång. Make up:en åker på, kanske en aning för mycket, (men det ska ju räcka hela kvällen) och den första ölen är upphälld. Trög början men när man kommit till halva glaset och partymusiken står på högsta volym så är vi där igen; Det strålande partyhumöret. Klockan tickar på och det är dags att ge sig av till den riktiga förfesten. Packar en röd icakasse full med alkoholhaltiga drycker, tar på ytterligare ett lager med läppglans, partyskorna på en sista kolla i spegeln och iväg; en lång partykväll/natt väntar och det ska bli SKITKUL!

Lika roligt på söndagen blir det dock inte. Man vaknar ännu en gång med en stank som man kan kräkas utav. Allt snurrar och man ångrar gång på gång att man tog de två sista drinkarna på krogen, men påminner sig själv om att man hade skitkul, trots allt. Ingen mat blir det inte heller. Pizza står på menyn och helst ska det vara med hemkörning. Det är inget bra på teven heller och eftersom man inte orkar något annat än att ligga i sängen hela dagen så bli det laddat med SATC- avsnitt dagen lång. En rätt så bra söndag trots allt. Och solen skiner ju.

underbara fredag. Let's get done with your job. Vi har en underbar helg att se fram emot!

en morgonstund

good morning!
morgonen börjar som vanligt med våra bästa år. oslagbart. är ledig idag så no stress för min del. på måndag börjar ny kurs. nu är reklamen slut. och fem minuter återstår. smell you later!

wanted


förutom att bilden ser ut som om det vore en efterlyst bild. typ att jag är misstänkt för nåt bankrån. (jag lovar, det var inte jag) men nyheten jag ville komma med var att jag precis kom på hur man stänger av blixten på webcameran. lite mer än fyra månader efter jag fick den. men nu gillar jag macen ännu mer. :)

Her beauty in the moonlight overthrew you


are you missing me at all?

jag har lite önskan om att tillbringa helgen i trollhättan. men let's get for real - it's not gonna happen. men lika glad för det är jag. väntar i denna stund på att amanda ska bli klar med sin dans så att vi kan åka på VIP-kväll i mitt i city. Så är det ju när man är VIP. ;)


Very Important Persons

Ja må du leva

imorgon fyller konungen år. Kung Karl XVI Gustav. Happy birthday!

peppapeppapeppapeppa

solen börjar komma fram. och jag vill ha en massage.

älskling


mys i solen förra våren. älskade bebis!

blev jag tappad på BB?

Asså jag kan inte ha en siffra rätt. I morse när jag vaknade, as trött, tog jag mig en dusch i hopp om att det skulle vara uppiggande.
Lite.
satte på två ägg och satte mig vid köksbordet och läste igenom anteckningar och åt upp dom där två jävla äggen. sen kände jag att det kanske var dags att göra i ordning sig. går och kollar på klockan,
7.48. 7.48?!?
med all stress rusar jag in i badrummet, kletar på foundation och borstar tänderna, fixar till håret och packar väskan med allt jag behöver och kommer iväg ca 7.59.
8.03 var jag på skolan. och väl där kommer jag på att jag har glömt körkortet.
JÄVLAR! FAN! HELVETES JÄVLA SKIT! (bara tankar som cirkulerar)
Ska jag skita i tentan? Jag kommer komma för sent.
Nej, med all hast sätter jag mig på cykeln igen.
Tur att den är snabbast istan. Cykeln alltså.
Springer upp för trappan hämtar plånbok med studentleg och körkort.
Tillbaks till skolan.
Och tentan? vad ska man göra? skratta? gråta? men bra gick det inte i allafall.

hej kom och hjälp mig. jävla puckokarlsson

hicka

avslutar dagen och kvällen nu. det känns som att de duktiga indianerna som hittade tillbaka till kanoten förut har flytt igen. blommorna har vissnat och kniven är slö som fan. jag vet inte hur jag bar mig åt. men illa är det i allafall. ge mig en lyckospark inför imorn. eller, om du av någon anledning har ett intresse av att göra min tenta åt mig, kontakta mig då! godnatt!

better up

sitter och gör lite övningar. känns som några av indianerna börjar hitta tillbaka till kanoten. knivarna börjar slipas. bladen i busken börja blomma. en del av femöringen har ramlat ner. hissen börjar ta fart upp. några av hästarna har kommit tillbaka i hagen.

men tro och hoppas inte på för mycket nu. det är ju bara som de känns.

and I keep asking myself..

är du lycklig nu?

inte en gnutta hopp

 

 




it's raining

håhåjaja. potatisen står o puttrar på plattan. eller vattnet som potatisen är i snarare. det blir stekt strömming, kokt potatis och spenat idag. gött som fan, och definivt nyttigt! det sägs ju att man ska bli smart av fisk. undrar om denna dosen räcker. kanske iaf tillräckligt för att jämna ut antalet hjärnceller som råkat försvinna under de senaste månaderna.

sympatihandla

okej, amanda vågar inte åka till välsviken själv. och drar med mig i skiten. nåja, att komma ifrån plugget en stund ska väl inte skada mer än vad det gör nytta.


fan va sleten.

makromakromakromakro

hello! hur mår ni idag? jag mår väl som man ska göra dagen innan tenta. smått stressad, fylld av ångest och känner för att göra massa andra saker än att plugga. men jag har snart redan avverkat en timmes plugg så jag har i allafall kommit igång. förhoppningsvis finner jag en motivation att sitta hela dagen och halva natten så man i allafall kan skrapa ihop 2 poäng. ne, dags att återgå till kompendiet som mandamusen skicka till mig igår. speaking of bitches, vart är hon?

Vem vare?

Vem vare som kasta? Haha. älskarn. Det blev inga 90 sidor. in fact, de blev ingen alls. tänkte bättre att jag läser vidare imorgon när huvudet är på alerten igen. men det lär jag väl straffas för på ett eller annat sätt. oh! nu ska jag sova. om jag kommer kunna somna med tanke på att amandajävel har ett jäkla smsmaraton med mig. utan att jag ens svarar henne. att vissa folk orkar alltså...

the best of..

 

tyvärr vill inte den tredje, sista, bästa och roligaste filmen visas, så ni får länken till den. Sjukt rolig!

http://www.youtube.com/watch?v=QLwtQGvkTpk&feature=related


make a picture



den här låten. och jag. 1+1=1. asså. hör själva. och se mig sjunga. together.


You belong with me, not swallowed in the sea

is it true?

fasen va timmarna går fort. mina ögon kliar och går i kors snart. men jag har ändå bestämt mig för att läsa 90 sidor till Ja! Good luck have fun på den! funderar på att steka mig ett par ägg först. så man får en liten paus och lite energi. synd att jag inte har en skogaholmslimpa hemma för det är gött med stekt ägg på. haha. nåja, klarar mig bra utan brödet. vad gör ni för något? är det något bra på teven? känns som man missar ganska mkt nu för tiden...amanda skickade sms och skrev att det nya 90210 är bra. exakt hur bra hon tyckte att det är väljer jag att inte gå in på. men bra i allafall. men jag håller mig till våra bästa år. Days of our lives, ni hör ju själva. Kanon ju!

Nya grannar

Herregud vilket bloggmaraton det blev. Tänkte i allafall säga att jag har fått nya grannar. Jag vet inte vilka de är eller vad det är för typ av folk. Men i fönstrena hänger det stora, fula, blommiga gardiner, fullt med växter och det är nerdraget. Kan bara tänka mig va det är för typ av människor, fördomsfull som man är. Hög musik spelar dom också. Låter som nåt arabiskt eller något annat typ mellaneuropeiskt. Men snart flyttar jag här ifrån. Lämnar Kronoparken och avancerar till Karlstad Centrum tillsammans med min finaste amanda. Lovely!

one look


I see you

I will never be the same

Good day! Idag har jag varit på anställningsintervju. Om jag får jobbet eller inte får jag reda på i slutet av veckan, eller i början på nästa. Kändes i allafall som att jag hörde hemma i miljön så vi får väl se. Har precis slängt i mig lite käk. Fläskfilé som blev över sen igår så rörde jag ihop dom i en sås och serverade med liiis. Gött! Nu ska jag ta en lite vilostund i 20 minuter och sen ägna de sista timmarna av dygnet åt böckerna. So long!

Får jag chans på dig?

Jäkla spotifyreklam. Det är inte första gången Linnea frågar chans på Henrik. Uppenbarligen får hon inte den chansen och det får alla vi spotifylyssnare lida för. Ge dig nu då! Eller så köper du premium till mig så jag slipper höra ditt fåniga frieri.

plötsligt händer det

god kväll.
hade jag haft en tv på mitt rum så hade jag nog lagt mig för länge sen. eller om min tv som jag faktiskt har där var inkopplad rättare sagt. jag tänkte i allafall lägga mig, känns som det blir en lång dag imorgon  med massa massa plugg. tenta på torsdag och det känns redan meningslöst och hopplöst att plugga till den. hur jag än kommer bära mig åt så kommer jag inte klara den. inte ens med facit i hand. jag nöjer mig inte bara genom veta att det är så, jag vill veta hur och varför det är så med. så jag antar att jag får skylla mig själv helt enkelt. nu ska jag nana! sov så gott vänner! puss


saker som du kanske inte visste

Att jag är jävligt bra på att laga mat.
Att det inte finns någon som skrattar lika mycket åt sig själv som jag gör.
Att jag vill ha tre barn.
Att jag har få kompisar, men de står mig samtidigt väldigt nära.
Att jag har haft häst och ridit som barn.
Att jag har tre äldre bröder och en lillasyster.


Jag och min häst Delwill

Nåt mer du vill veta? Fråga!


Monday

Så var det måndag då! Solen lyser med sin frånvaro men det har ändå lyckats bli 11 plusgrader. Kan ju alltid hoppas på att det spricker upp under dagen. Nu är reklamen slut. Vi hörs när vi hörs! puss

charlestown

God kväll.
Karlstad igen. K-town. Charlestown. Kallestan.
Kärt barn har många namn, som man brukar säga.
Idag fick jag köra upp oss.
Cykelfart tyckte amanda men jag kände att det inte var min tur att dö idag. Kan ju inte dö på en söndag, dom är ju redan tillräckligt trista och sorgliga.
Imorgon är det måndag. Ny vecka, nya utmaningar och ny tenta. Jippie! Om inte det här kommer ta livet av mig så säg!
Nu ska jag snart knalla till sängen. Natti natti

sporty spice

handboll på teven nu. Eslöv Vs. Skövde. Interesting. Känns som att min lilla sportfånemask börjar krypa ur mer och med. Men handboll är ju handboll. Så jävla sugen på att spela. Funderar på att börja i ett lag i Karlstad. Skulle ju lätt ta en plats i Heltons A-lag. Eller inte. Har jag tur får jag sitta på bänken i deras u-lag. ;) The game is on så dags att kika!

singularis

tjoho! gårdagen var mkt trevlig och vi satt på amandas altan hela kvällen till taxin kom och körde oss in till stan där vi gjorde ett besök på Lipz där, i sin tur, allt var i sina vanliga ordning. amanda kommer dock inte ihåg allt som hände så har du sett eller hört något som kan hjälpa oss att lösa detta, kontakta efterly..eller jag mena mig. Just dina uppgifter kan vara viktiga!

TocaToca!

Jag har tillbringat dagen hos farmor och farfar. Vet inte vart vi har varit men vi åkte förbi igenom Lilla Edet och mot Ljungskile och satte oss och sola lite. Gött! Nu ska jag HOPPA in i duschen, turbomotorn är aktiverad för det vankas lite partej hos Amända Hällbörg tonajt! Smells!

Saturday

Good morning sunshines! Så var det lördag igen. Lovely! Jag vaknade tidigt idag med, närmare sagt tjugo i åtta. ska väl strax bege mig till la sistema och införskaffa dagens kvot av alkoholkonsumtion. sen hann jag aldrig med fammo och faffa igår så hinner nog med en sväng till dem också. måste ju tänka på arvet...skämt åsido. Vad ska ni göra idag? :)

TicToc

Satan i gatan va trött jag är! Min kära syster har vart här under kvällen och hämtat lite grejer till hennes nya lägenhet. Gone for real. Men vi hann i allafall käka lite. Dock kom hon inte med några saxar som jag bad om men hon får väl klippa mig en annan gång. Oh ne mina ögon alltså, tror det bäst att jag kojsar nu. Imorn är det lördag, blir förhoppningsvis en liten dejt med Jenny och sen ev. lite galej på kvällen. Natti natti!


Jenny och jag i vintras nån gång. :)

Friday

Just ja! Det är ju fredag idag. Och inte vilken fredag som helst, löningsfredag! Tack CSN för ert ödmjuka och generösa stöd. Har precis vart i städartagen, känns som att det börjar bli en vana så fort jag kommer hit. Men det uppskattas ju i allafall. Nu tänkte jag sno bilen till sjuntorp och hälsa på fammo och faffa.


My favourites and I at my grad. day. -07

topmodel


jag kan knappast vara ensam om att tycka att Tyra Banks är en av världens snyggaste kvinnor. Gorgeous, isn't she?

Noise

God morgon! De värsta me o va hemma är att man inte kan sova hur länge man vill. Pappa är ledig och har tjatat hela morgonen i telefon. Typiskt. Men idag är de fredag, äntligen! Nu tjötar dom om ost och vin på teven. Fan va gött! Själv väntar jag på att days ska börja, en timme kvar. Aja, va ska ni göra idag? :)

heaven on earth


Jag har lyckats drabbas av huvudvärk och lite halsont. Lite smått ångest och längtan till varma, långa och soliga dagar. Där det är varmt på kvällen och där det känns som tiden står still även fast man har roligt. Där det inte finns några bakfyllor trots utbudet av massa färgglada goda drinkar. Där skratt avlöser skratt och där man får vara den man vill vara. Ne, jag tror det är bäst jag surrar vidare till sängs istället. God natt sötnosar! och vet ni? IMORGON ÄR DET FREDAG! TJOHO!

Trollis

Tjoho! Sorry för att jag inte hållt er uppdaterade idag men jag kan ju i allafall berätta att jag nu befinner mig på hemmaplan, Trollhättan rättare sagt! Haft en liten mysstund med Smulis och mamma och pappa har tjatat om flytten. "Du måste planera det och fixa det" etc etc. JAG SKA! Okej?! Allt ordnar sig när jag bara tar tag i saker och ting. Men en sak i taget. Nu ska jag kolla lite hockey. Djurgården leder med 1-0. Jag vet inte riktigt vilka jag ska heja på (Therese bli inte arg nu innan du hört min förklaring). Djurgården var ju ändå de som slog ut Brynäs och det känns ju lite bättre att säga att vi åkte ur mot mästarna. Då kan man nästan säga att Brynäs blev tvåa. Och HV vill jag ju heja på, ja, bara för att typ. Aja! Må bäste lag vinna!


Smulan har alltid mord i blicken, men hon är inte så farlig som hon ser ut, jag lovar! ♥

Tips tack!

Som jag skrev igår så kommer min kära syster också till Trollhättan. Och jag vill nu be er, kära läsare, om tips på vad man ska köpa till henne i present? Hon har ju fyllt 20. Någon idé? Hon önskade sig presentkort men det är ju så tråkigt att ge bort.


Love♥

inte riktigt okej

jag har ingen frukost hemma. inga ägg. inget bröd. ingen mjölk. men det känns inte som det var nån större idé att åka och handla de när jag ändå ska till Trollhättan sen. Men jag ska nog klara mig. nu ska jag duscha och så. Skola kl. 14.15 :) puss

Extra! Extra!

Fick precis ett glädjebesked på SMS. Min finaste älskade syster kommer hem till Trollhättan i helgen, vilket innebär att jag äntligen får träffa henne!! Åh va glad jag blev nu :) god natt!

sleep

eftersom jag endast lyckades fånga upp ca 4 timmars sömn inatt har det resulterat i att jag är jäkligt trött nu. därmed tänkte jag bara säga god natt och att vi hörs igen imorn! hoppas ni har haft en bra dag! puss puss

laundry


jag och amanda har tvättat ikväll. har nästan blivit en tradition hos Karlsson på onsdagar. Trevligt! Imorgon tutar vi till Trollhättan för att hälsa på nära och kära. Hoppas att amanda bränner en ny skiva. De skivor hon har i bilen har vi cirkulerat med ända sen i höstas och trots att de är många så vet jag nästan vilken låt som kommer efter den andre. jag kan ju också bränna en, men då antar jag att max två låtar kommer falla henne i smaken och dom två låtarna har hon redan på nån annan skiva. Det behövs inget matematisk geni för att fatta att det är ganska onödigt då.

vad en vän är till för..

jag sitter o gnäller på vilken jäkla pissdag detta är och amanda ska pigga upp mig:

amanda säger:
jag har gjort en sak ja tror du gillar
Frida säger:
vadå?    (hoppas på en rejäl överraskning)
amanda säger:
JAG HAR KÖPT EN DISKMATIQ!!!!!!!!!!!!
Frida säger:
en vad?
amanda säger:
en sån diskborste du har!!!!!!
Frida säger:
jaha
va bra!
dom är så smidiga
amanda säger:
så nu kan du diska hemma hos mig mer SMIDIGT
Frida säger:
men inte fan blev dagen bättre för de
amanda säger:
vill du komma o prova den?
--------------------

man ska inte ha för höga förhoppningar eller förväntningar med andra ord..

no mercy

Va fan! Oh! Dagen blev ju inte bättre när jag kom till tentan heller. Så fort jag såg frågorna ville jag bara skrika, gråta, kasta alla papprena i luften och springa därifrån. Det är nu jag behöver en mamma som kan säga "Men Frida, det är inte så allvarligt, du är så bra på så många andra saker" fast det skulle ändå inte hjälpa mig om nån sa. För i detta fallet spelar det ingen roll hur bra jag är på många andra saker. Jag är förbannad. Och Misslyckad. Det skulle inte förvåna mig om jag får en kommentar "Hur Fan tänkte du här lilla du? Har du tänkt på att överväga en annan karriär?" Fan, jag skulle blitt polis. Punkt.


Va fan?!

Va fasen ska det här betyda nu då? SNÖ?! NU?! Jag var liksom tvungen att gnugga ögonen en extra gång förut när jag fick se detta. Det måste vara ett misstag, eller? Det liksom snöar ju nu med...



:(

God natt

Nu orkar jag inte mer. Nu går jag och lägger mig. Imorgon är det tenta så det är bäst att jag är någorlunda utvilad. Önska mig lycka till, för jag känner att jag behöver det. Smells tomorrow!

confused or confusing?


jag blev så full i skratt när jag rätt som det var bara tänkte på hur det såg ut runtomkring mig så jag tänkte att jag ville dela med mig av det till er. det kanske inte är så konstigt att man är lite förvirrad trots allt, med tanke på att det ligger tre uppslagna anteckningsböcker, massa olika färgpennor, 1 "mini"räknare, 100 olika papper från föreläsningar och ytterligare 30 med övningar. Ja! Way to go! Men jag känner att jag har koll på alla grejer, även om det kanske inte ser ut som det just nu. Sitter nu med min andra (!) kopp kaffe (och jag är ingen konstant kaffepimplare) och känner att det kommer bli en lång natt. Fan om det inte finns nån mening med det här alltså...

Sörja, smet, sirap?

Hej på er! Känner mig sådär lagom seg i huvudet nu och stressen börjar sakta men säkert smyga sig på. Jag fattar ingenting. Eller det jag kan det kan jag jävligt bra. Och det jag inte kan, fattar jag inte överhuvudtaget. I ett sånt här läge är det nästan bättre att ha lite koll på allt än att bara ha störtbra koll på de enstaka. För med det utgångsläget gäller det att ha en jäkla tur på tentan och få frågor på det som man kan. Men tur var inte något jag föddes med och inte heller en naturbegåvning. Varför ska de alltid finnas dom som får allt och de som inte får nåt? Orättvist! Nåja, ingen idé att sitta här och gnälla. Dags att begravas igen. PUSS

vill ha


Känner att jag vill ha dessa och ett par bruna ben. Tack! 399:- på H&M

back to business


Tillbaks till pluggandet. Vet inte riktigt vart jag ska börja dock. Smell you later!

tuesday

God morgon! Sitter och ser på Våra bästa år som alla andra dagar. Härlig morgonrutin! Har precis satt äggen på spisen så väntar på att de ska koka upp. Idag blir det ytterligare en dag med massa plugg på schemat så det är lika bra att ladda upp ordentligt. Härligt att solen lyser också! Lovely!

just do it like you're supposed to

två timmar senare är jag återhämtad från springturen. nu kan jag andas normalt, känner inte längre någon blodsmak, mina ben viker sig inte när jag försöker stå och det känns inte som att hjärtat ska slå sönder skelettet längre. Härligt! riktigt så illa var det väl inte, för då hade jag nog inte ens övervägt tanken att gå ut och springa igen, men nästan. nu är det lite tvmys i soffan innan sängen kallar. och just nu funderar jag på hur mycket pengar jag är värd? mamma skulle kunna sälja mig för tio kameler till en turk (hur mycket kostar en kamel?) och vara nöjd med det. personligen skulle jag säga att jag är ovärderlig, men det är ju bara jag.

I wanna run smash into you


Dags för en löprunda. För er som vill komma igång; skaffa ett par riktiga sköna löparbyxor. Blir jäkligt mycket lättare att springa i plus att man känner sig en aning snyggare faktiskt. Jag köpte mina på Sportex för 500:- något jag inte alls ångrar!

friends ♥


Amanda och Frida♥


Emma och Frida♥

I got to hang on

Det blev inte plugg riktigt så som jag sa, men det ska, - jag lovar. Jag var bara tvungen att städa först. Dammsuga och moppa golven. Dammråttorna yrde ju runtom mig när jag gick runt här. Men nu är dem ett minne blott! Fresh! Ordning och reda, pengar på fredag! För det stämmer ju lite faktiskt. CSN extra tidigt denna månaden, och jag vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt men var sak har ju sina både för- och nackdelar. Jag vill bli miljonär. Eller i allafall rikare än vad jag är nu. Ett jobb hade suttit fint, någon? Har jag det som krävs för att bli miljonär? Som Rickard Sjöberg hade frågat.

days

good morning folks! hur har ni det i den härliga solen? amanda sov över här inatt igen. vet inte riktigt hur jag ska göra för att bli av med henne. nåja, sitter i allafall och ser på Våra bästa år nu, as usual! sen blir det plugg hela dagen eftersom det tydligen står tenta på schemat. vad ska ni ha för er?

pancakes

hello allihopa! sorry för min inaktivitet idag men dagen har i stort sett tillbringats hemma hos amanda på madrass i hennes sovrum. vi hade kul som alltid igår och det blev faktiskt rätt så lugnt trots allt. hoppas ni hade skoj åt videorna i allafall, det hade vi. hoppas ni har en fin helg! :)

in an absolute world


Här är filmen när vi tittar på videon ovanför, och inte vet att vi spelar in:


our own way



bjuder på denna.. we have no regrets, we do what we want to do tonight and we live our own way.

what is love?

helloo! sitter nu hos amanda och dricker öl. asgött! blir utgång idag, för ovanlighetens skull.. nu ska vi piska i oss öl och skruva volymen till max och vänta på att grannarna ska kasta sten på fönsterrutan. det är sånt man får vänta sig när man bor här i kronoparken.. so long

de-activated

Hola! igår var en toppenkväll och den blev tillochmed så bra så att amanda sov över. mysigt! ikväll blir de nog lite kalas och så en tur in till stan för att busa tillsammans med alla andra på dansgolvet. vad ska ni göra?
ooops

en magisk värld

hej på er. jag är helt slut. spinningen tog slut på mig men jäklar va gött det var. nu ska jag hoppa in i duschen sen kommer amanda hit och vi ska göra middag a' la deluxe. Det ni! sen börjar så ska de låta! kan de bli bättre? NEJ! vad ska ni göra ikväll?



TGIF

Underbara fredag här! Jag är ledig idag men tänkte ändå plugga lite. Tenta vankas nästa vecka så det kan väl vara bra att vara lite förberedd inför den i allafall. Ikväll blir det träning på Sats, Cycling Pulse. Hoppas det går bra för jag känner av en liiiten tränigsvärk i låren men det sägs ju att bästa medicinen för träningsvärk är ju att träna bort den. Upp till bevis alltså. Jag bloggar mer under dagen! Puss

sökhjälp.com

Hello alla peoples! Kom precis hem efter en liten runda på Tempel. En nykter och trevlig kväll och jag ordnade så att vi tjänade pengar på hemvägen. Det där kan misstolkas, men vi agerade svarttaxi och det visade sig att en av dom gick samma program som jag. coolt. (det är lugnt, vi skulle åt samma håll) trots att ögonen går i kors så envisas jag med att sitta här. jävla mac. nu ska jag tvätta bort sminket och sen sova. hoppas ni haft en bra dag! puss puss

break you down, MOTHERFUCKER

åhoj i skutan!! Här har vi Ahmed Potter som författar tre rader eller mer. Sitter just nu med Frida och lyssnar på fräck musik. Inte i klass med det min granne erbjuder med start från 07.00 på morgonen i all dansbandsanda - utan mycket bättre och öronberövande. Ikväll ska vi rulla ut på äventyr. "as always" (citat från Frida) inte mer storartade än att vi ska kolla läget på dansgolvet och skalla ner eller en eller annan dansbandskamrat.  För en stund sen blev vi bjudna på att komma på en räk och vin OCH spelkväll, kan ni tänka er. Här är det grilltider och vad skriver man på menyn då? Räkor. Sjödjur.
Fast så som tiden går nuförtiden lär man väl inte hinna mer än rapa efter middagen och så är det höst och fyrahundratjugo minusgrader igen. Njut av the time.

now look at this


löprundan gick bra. nu ska jag duscha och göra mig vacker och sluta lukta bäver. sen ska jag hem till amanda som ska bjuda på lax. gottit!

run bitch, run!


löpardressen är på. iphonen är laddad med musik. munnen är full av tuggummi. kan ju inte gå fel! dags för en löprunda alltså. CIAO!

bara för att

amanda säger:
ne men ja kan tänka mig o ta en öl eller vara nykter
ja vill inte supa
Frida säger:
okej
har du feber?
eller
har du fått herpes?
cancer?
eller lunginflammation?
njurtransplantation?
amanda säger:
vad är de me dig nu då
Frida säger:
ne ja bara undrar efter ditt allmänna hälsotillstånd
amanda säger:
hahahahaha
aaaaaa men ja mår bra
kan du hälsa hälsoinspektören
Frida säger:
bra
så jag behöver inte oroa mig då?
för jag blev orolig där ett tag
amanda säger:
nej

Detta fält måste fyllas i

Finns det nåt skönare än att sitta i soffan, läsa morgontidningen med en kopp kaffe, lyssna på musik, kolla statusuppdateringar på facebook med jämna mellanrum, snegla på Lyckohjulet som går på TV och försöka planera dagen i huvudet. Bortsett från att jag varken har en morgontidning eller en kopp kaffe så är det faktiskt väldigt skönt. Förutom när den jäkla spotifyreklamen dyker upp och stör mitt i mitt nirvanatillstånd. VEM FAN VILL FRÅGA CHANS PÅ SPOTIFY?!

spread som love

God morgon! Solen verkar ta sig en liten vilodag men jag hoppas starkt på att den kommer tillbaka under dagen. Lyser solen hos er? Nu ska jag käka lite frukost och koppla lite. Ciao!

moonlight shadow

dags att gå och lägga sig nu känner jag. har vart en härlig dag och hoppas detta håller i sig länge! lovely! hörs imorgon! puss


vi försöker göra ett hjärta. haha

sis♥

Åh! Tänk vad ett sms kan uppskattas så oerhört mycket. Jag fick ett av min underbara syster nyss och jag blev så glad. så här skrev hon:

Jag älskar dig min vackra syster. Saknar att höra ditt fina skratt som får mig på bra humör :) Hoppas du har det bra! Puss och kram

Åh det betydde jättemycket. Saknar dig min finaste!♥


Bästa teamet alltså. Brunett är jag här med ja.. :P

you don't have to be alone

hello sunshines! sitter hemma nu, jag och amanda slutade skolan samtidigt idag så vi tog järnhingstarna hem till mig och gjorde oss some tacos. asgött! föreläsningen idag var värdelös. usel föreläsare och det hade kunnat vara såå mycket bättre om det hade vart lite struktur i hans undervisning iallafall. så man i allafall kan få intrycket av att han vet vad han står och svamlar om liksom. aja. nu ska vi götta oss. puss

days

God morgon! Det är lika underbart väder idag som det var igår! Härligt! Idag är det skola på schemat, men börjar inte förrän 12.15 så jag hinner se Våra bästa år och göra i ordning mig innan dess! Perfekt! Nu ska jag fortsätta kika här! Hörs later! puss

beautiful day

oh! vilken härlig dag det har varit! jag och amanda har varit runt lite överallt och lämnat in cv osv. sen satte vi oss på en uteservering istan o käka, sen åkte vi hem till amanda och satte oss på balkongen och drack vin sen kom martin och jocke och joinade oss och de blev en ytterst trevlig kväll. en härlig dag minst sagt. :)




♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

busigt

nu ska jag och amanda och busa nere i alla butiker och kräva prata med alla personal ansvariga som finns. hårt jobb väntar. om vi så skulle få betala för att prata med dom. har slipat på våra cv:n en extra gång och ljugit om oss själva extra mycket i all desperation om att få ett jobb. PUSS

can I have your number please?

God morgon! Solen skiner och himlen är oskyldigt blå. Underbart! Man kan ju inte rå för att man blir på lite bra humör i allafall. Jag som alltid annars är så jäkla bitter menar jag. Eller inte. Idag är det  jobbsökning tillsammans med amanda på schemat. wish us luck!

give me the wine, bitter and sweet

Vet ni vad? Jag älskar mtv.  För nu har de börjat sända South Park igen, dubbelavsnitt från 23.25 I LOVE IT!

lilla butters... han i gult hår till höger. framför negern. eller den mörkhyade. eller va fasen man ska säga för att inte vara rasistisk. han är världens sötaste!

tack ska du ha


Hemma i karlstad igen. najs alltså. subway hann vi med också. och vi hade lika kul som alltid på vägen i bilen. men förmodligen har alla andra som råkar se oss ännu roligare åt oss. nåja. blir väl vaken några timmar till om jag känner mig själv rätt. underbar dag har det i allafall varit. underbar helg överhuvudtaget. tack mina fina vänner för att ni förgyllde den! ♥

tropicana

har precis proppat i mig en enastående frukost. två löskokta ägg och ett glas tropicana apelsinjuice.
redo att inta dagen med andra ord.
trots att klockan är innan tolv så känner jag av en liten rastlöshet. säkert pga vädret. UNDERBART!
vi styr kosan mot karlstad mellan 15-19 idag så de kan med andra ord bli lite när som helst.
vad gör ni?

Telephone?

Nu tackar jag för mig. Ska kika om de e nåt bra på teven först sen lär jag väl slockna ganska så snart antar jag. Vi hörs imorgon. God natt! puss

I need a lighter


Åh! Det var så härligt att sitta ute och njuta ett par timmar i solen. Dock blev de lite kallt de sista när solen höll på att gå ner så vi gav med oss. men trevligt var det. Inte minst att träffa Weronica! :)

En kaffe tack!

Hej på er. Sitter ute på strandgatan med weronica nu. Så jäkla underbart i solen! Åker inte tillbaka till Karlstad idag utan gör det imorn istället. Amanda skulle fixa lite med hennes bil först. :) hoppas ni njuter lika mycket av solen som jag gör! Hörs sen. Puss

är du vaken, Lars?

Hello sunshines! Vilket underbart väder det är idag. Synd att solen inte lyser här på balkongen förrän på eftermiddagen/kvällen, men men. igår hade vi jätteroligt. startade upp lite hos Emma och sen gick vi till lipz där vi skakade loss rejält. idag bär det iväg hem till Karlstad igen, men vi åker nog inte förns lite senare ikväll. Skönt att få dagen här med. Hoppas ni hade roligt igår och att ni får en fin dag! puss

ready set go

nu har jag ätit, duschat, gjort i ordning mig osv så nu går jag till Emma. Hoppas ni får en fin kväll allesammans!

OMG


Lördag

God dag mina vänner! Sorry för dålig aktivitet här idag men har vart igång sedan jag vaknade 8.40. Först iväg och sola sen iväg till Överby sen hem till amanda på after-shop där vi fick i oss ett par cider. Nu har jag precis kommit hem igen och ska strax duscha och börja göra i ordning mig åså vidare till Emma ikväll. :)

Vad händer för er ikväll?

good night

ne klockan börjar ticka. blir ju som sagt upp tidigt imorgon så det är väl bäst att gå och lägga sig så man är pigg och fräsch. hoppas ni har haft en lika trevlig kväll som jag. :)


Bjuder på en bild från Las Vegas! Grymmaste!

God natt!

what's your thrill?

God kväll. Vad gör ni? Jag sitter hemma och dricker lite vin och umgås med min big brother och mor och far. Trevligt. men jag saknar min lillasyster som en tok. blir en lugn hemmakväll idag och förmodligen lite mer fart imorgon med start med solning!

sun is shining

God dagens! Heldag idag kan man säga. Efter att jag och Amanda solade så gick vi till strandgatan o tog oss en liten fika, sen tog vi oss en promenad till mor och sen åkte jag med mamma och handlade. Nu ska jag nog sätta mig på balkongen en stund med ett korsord och njuta av solens strålar. Hur underbart är inte det då? Ikväll får vi oxfilé så det lutar åt att det kommer bli en bra helg detta. (bara för oxfiléns skull liksom.. ) Humöret är ju på topp i allafall :D

let it be

Good morning! Precis sett Våra bästa år och fick ett överraskande sms av Amanda U. Fan va jobbigt det är när man har kompisar med samma namn. I allafall för alla andra, så länge en annan kan särskilja dom så går det väl an. :) Vi ska i allafall iväg till borgen och sola. Kan behövas. I allafall för min del. Nu väntar jag på att äggen ska koka upp så jag kan käka min helt vardagliga frukost.


Jag o Amanda :)

it's all just a game



den här har vi typ spelat sönder i sthlm och i bilen. asbra ju!

In my head

Hello! Kvällen har tillbringats en liten stund med farmor och farfar och sen med mandisen. Hade lite funderingar på att smita in på Lipz men vi tog oss samman och motstod frestelsen. Bra va? Dessvärre fick vi uppleva den andra trafikolyckan för andra dagen irad. De verkar som att vi blir jagade av dem. Denna var, som tur är, inte lika dramatisk som den igår utan alla verkade överleva utan fysiska skador. Cred också till räddningsteamet som den här gången lyckades vara där innan vår ankomst!


do you wanna ride?

Hello peepz! Hur har ni det? Jag är dödstrött. Att läsa engelsk litteratur med ekonomiska termer tar på ögonen. Amanda kom och gjorde mig sällskap och efter en stund så tutade vi iväg till Överby och kollade läget lite. Men kan ju tillägga att det inte var mycket att hänga i granen. Nu väntar jag på att maten ska serveras på bordet. Igår stod jag för det och idag är det mammas tur. GÖTT! Ugnsstek falukorv med potatis och pepparrotssås. MUMS!

Men vad händer i Trollhättan ikväll förresten?

for you I'll wait

'
Nej jag har inte glasögon. Jag leker bara lite. Nu ska jag till bibblan. So long

kallt spel


I'm on fire for you, clearly

Torsdag idag. Ifall ni missade det. Jag drömde inga mardrömmar inatt (med tanke på olyckan igår). Gjorde du det Amanda? Har myst med smulisen hela morgonen. Som jag saknat henne, den lilla hårbollen. Mammas lilla älskling! Nu ska jag fixa i ordning mig. Plugg står på schemat!


Hahaha, skratta inte åt mig. Jag bjuder på den. Nyvaken.

kärlek är inget för dig



Håkan Hellström - För sent för Edelweiss

another shape of my heart

Hola! har precis busat lite med mandisen. Vi tog en varm choklad på Strandgatan och sen tog vi en biltur utan mål och destination runt om i vår vackra stad. jag hör ju till den målgrupp som älskar att åka bil. speciellt på kvällen. imorgon har vi stora planer på G. big time så att säga.


min tankar är väl "Åh! en kamera- SMILE!"

from another place

Hej på er gullungar! Förut tutade jag och Amanda iväg till Trollhättan så jag är på hemmaplan igen. Vi hade inte planer på att åka förns på fredag egentligen men vi längtade hem båda två så det var väl onödigt att dra ut på de. På vägen fick vi se en dödsolycka strax efter Mellerud. Väldigt läskigt och jag var väl i en lätt chock några mil därefter. Hemskt. Som tur var så var vi där innan räddningstjänsten hann dit så vi slapp stå i köer. Nu ska jag njuta av Trollhättans luft och städa lite till.


dimmiga dar

God morgon! Så här tidigt har jag inte vart uppe på länge. Bortsett från i lördags när vi kom till hotellet vid nio, men då hade vi ju inte gått och lagt oss än efter nattens bravader. Jag är i allafall dödstrött. Skola på schemat mellan 10.15-13.00 så det är bara att gilla läget. Nu blir det frukost! Hörs sen!

what a feeling

va skönt att få allt tvättat. jobbigt att behöva bädda innan jag lägger mig, vilket jag ska göra inom en snar framtid för jag är grymt trött. ändå har jag bara varit vaken i exakt tolv timmar nu.
vad har ni gjort idag?
Fattar inte ens varför jag ställer alla dessa frågor till er när ingen, INGEN, ens bemödar sig med att svara. Varför så blyga?
Bakom en dataskärm kan man ju vara vem som helst. Fråga bara Kissie. Godnatt nu

tvätt i stora lass

mandafisen är här och återigen hjälper jag henne att tvätta. jag hade också megamycket tvätt så det är ju kul med lite sällskap i tvättstugan. har nu kikat lite på american idol. interesting så att säga. fan jag har ju inget intressant att skriva. men jag återkommer senare när vi är klara med allt.

ibland är en lögn det finaste man har..

men jag tänker aldrig sluta drömma om det ljuva livet..


jag skäms för att be och jag skäms för att gråta

Har precis  sett fredagens avsnitt av Så ska de låta. Veckans höjdpunkt, typ.
Nu är det Håkan som gäller. Big time! På fredag ska jag till Trollhättan. Jag längtar hem som fan.
Men säg inte det till nån.

bookmarks

God morgon! Förstår inte vad det är som tagit mig till när jag sover så här länge. Gjorde ett försök idag igen med att ställa klockan på 10.20 till Våra bästa år men det gick inte mer än två minuter innan jag hade somnat om igen. Typiskt. Behöver väl antagligen vila upp mig ordentligt efter helgen. Nu ska jag fixa lite frukost. Smell you later!

green eyes


sminket är borttvättat. (helvete va jag ser ut) har vart en hel okej dag. inte för att jag har gjort något vettigt, mer än att handla förstås. men nu slänger jag in handduken för idag. godnatt med er!

jag har lurat mig själv för många gånger nu

Håkan. Är han inte underbar? Älskar han.
Hans musik. Den är bäst helt enkelt. Det bara är så.
Håkan Hellström. Vill du gifta dig med mig?
Nehe. nene, jag får väl leta vidare då...

your heavy heart is made of stone

god morgon! har haft en jobbig natt och drömt massa konstiga och eländiga drömmar som jag vaknat av. nåja, nu är jag uppe iaf, så får vi se vad denna dag har att erbjuda. inget solsken än så länge i allafall. vad ska ni göra idag sunshines?


vi hittade ett stort kyrktorn utanför vårt hotellfönster. haha.

pic's





efter berns i fredags rullade vi vidare till spybar för att sedan åka till två efterfester. jag har inte så många mer bilder som är roliga. men bilderna talar ju lite för sig själva ju. puss

back in K-town

hej alla tomtenissar. hemma i Karlstad igen. har vart grymmaste helgen på länge i vår kära hufvudstad. Fan va jag älskar stockholm alltså. Våren verkar i allafall trängt sig på riktigt i Karlstad också. De snöade för fan i torsdags när vi åkte, tror vädergudarna måste kört nåt aprilskämt där eller nåt. men det var fasen inte roligt! nåja, på ett sätt är de skönt att vara hemma i allafall. äta billigt. sova i sin egna säng. inte behöva passa tider till frukost. ni vet allt de där som kommer till vardagen. men vi har i allafall suttit på uteservering för första gången i år och det är inte mycket som slår det. en updt med bilder kommer lite senare. puss på er

stereo

hej kära bloggläsare. Jag ville bara signalera att jag lever och har det relativt bra i samband med min nästan kroniska bakfylla. Har varit lite tungt idag men eftersom det är jag som är Frida, tar jag mig igenom det och ska återkomma i all alkoholform ikväll igen. Amanda surfar med mig på vågorna och vi var bjudna på en förfest som vi utan ljud har råkat tacka nej till.
Nu ska vi leka vidare, love and hugs


skallebank


Jag och bror igår på berns. :)

Kvällen  var grym och vi rullade in på hotellet igen vid nio i morse efter att han varit på två efterfester. Beslöt oss för att direkt gå till frukosten och sen upp och lägga oss. Snacka om att vända på dygnet. Jag har en extrem huvudvärk och har absolut ingen aning om varför. Ikväll vet vi inte vad som gäller. Än. Men en återställare hade nog behövts. Vad ska ni göra?

Puss

i morse då


berns ikväll


2 april



VÄRLDENS BÄSTA SYSTER FYLLER 20 ÅR IDAG!!!! HOPPAS DU FÅR DEN BÄSTA DAGEN. ÄLSKAR DIG!!

ten feet off the ground

Hej på er alla kompizar! Gårkvällen va grym, var inne på Collage och skulle gå vidare till grodan men vi gick vilse så vi hamnade på Max istället och sen bar det hemåt vid halv fem. Pigga och glada. Ikväll ska vi till Berns, har fått en inbjudan dit av bror så kommer stöta på honom inne i vimlet också. Kul! Idag har vi sprungit runt på stan och fjantat oss. Ätit på tacobar men det var väl inte mycket att hänga i granen om man ska vara ärlig. Nu ska vi vila så vi orkar med natten! Helt sjukt!




SO LONG!

Stereo love



Nu drar vi snart till Collage. :) Taxin väntar kl. 23.00. Ingen tunnelbana här inte. Vi har redan vart tillräckligt miljövänliga idag. (VI KÄLLSORTERAR!)

I like that

Live from Stockholm och Dj Friday har ordet. Sitter här och dricker Stockholm 7.2or. Okej, ni behöver väl inte veta alla mina alkoholvanor, men den är god i allafall. Har precis satt på mig masken så jag kan vistas ute med Amanda och bland allt annat folk. Vad ska ni göra ikväll?
Jag ska iallafall inte gå in i dimman, jag ska rulla i den

Big city life



STOCKHOLM HERE WE COME!!!

Vi hörs i huvudstaden gullungar!

65631

En liten snabbis innan jag somnar. Har precis lagt mig för att sova i min underbara säng. Härligt! Imorn när jag vaknar så är de fullt upp. Amanda måste stressa för att hon har tenta till 11 och jag måste stressa för att våra bästa år går till 11.16. Vilka kontraster. Stockholm imorn alltså. Big time! Nån som vill tipsa om bra typ partylåtar som vi kan ha? Ni vet så man tänker "åh, denna låten får mig att tänka på Sthlm". Ge mig i såfall!! Nu ska jag nana. Stor dag för mig imorn då lilla jag ska till stora stan. Nu hör ju själva hur de låter. Nåja, vi hörs imorn mina små kycklingar. :) puss

RSS 2.0