Las Vegas imorgon

Sorry for dalig uppdatering, men Mikaels internet har blivit avstangt sa de finns inte tillgangligt, tyvarr. Det skapar en del problem eftersom det ar sa latt att kolla upp saker (som hotell etc) pa natet. Nu sitter jag pa ett internetcafe, Mikael ar i skolan sa jag far sysselsatta mig lite pa egen hand.

Idag reserverade vi en bil som vi ska hyra imorgon for att ta oss till Las Vegas, dar vi ska stanna till fredag. Det ska bli grymt kul! Synd att man inte ar 21 man kan knapptt gora nat om man inte ar det, inte dricka alkohol eller nat, sa det far bli nagra ol hemma i lagenheten.. men jag klarar mig.. nasta vecka drar vi nog till los angeles, och dar lar vi ocksa saga hej da till varandra for denna gangen, det ar kass.. men allt har ju sitt slut. de sista dagarna hade jag tankt spendera hos min bror eftersom han bor dar sa slipper jag aka fram och tillbaka.. det kostar ju!

det har inte blivit manga timmar pa stranden tyvarr.. kvallarna ar det jattekallt sa de ar langbyxor och langarmat som galler.. men det funkar. dagarna (nar solen ar framme) ar dock ruskigt varma, uppat 35-40 grader eller nat kan jag tanka mig.

Nu ska jag kika vidare lite har! Jag har det i allafall toppen har och jag njuter varje sekund jag far vara med Mikael. Tiden gar sa fort sa jag onskar om man kunde uppfinna en maskin dar man kunde reglera tidens hastighet..

Ta hand om er dar hemma! Ni lar val fa lite uppdatering fran Vegas, eftersom vi har internetaccess dar. Byyeee!

/Frida

Framme

Så var man äntligen framme! Klockan är snart halv åtta på morgonen här och jag kom fram till Santa Barbara vid halv tio igår kväll. Det var såååå skönt att komma fram och såååå kul att få träffa Mikael igen. Än så länge har jag inte märkt av några större förändringar men vi har ju inte haft tid att umgås så mkt än eftersom vi har sovit hela natten. :) Flygresan hit gick bra, över förväntan faktiskt. Inga problem eller något så det gick hur smidigt som helst och att komma in i landet var heller inte så svårt, de var hur trevliga som helst så de fick mig verkligen att känna mig välkommen.

Mikael bor väl inte så jättefint, ni som minns vårt första hotell i Cypern (det som låg fem minuter från flygplatsen), det hotellet är rena lyxen jämfört med lägenheten, så ni kan ju tänka er. haha. Jag ska tvätta idag också, får ju hjälpa till att få ordning på rusket, det var verkligen som att komma in i en ungkarlslya men jag vet inte om jag är så pigg på att städa, för gud så det ser ut här och som det luktar! haha, men jag antar att man vänjer sig. :) Och som tur är ska inte dagarna spenderas här inne så huvudsaken är att man har nånstans att sova. :)

Nu ska jag försöka planera dagen lite här. Jag komme ruppdatera fler gånger och förhoppningsvis kunna lägga in bilder så ni får se också. Adios!

/Frida

Departure GOT-LAX

Imorgon mina kära vänner är dagen då jag äntligen får träffa min älskling efter 6 veckors lidande. (okej då, det har väl varit vissa bra stunder också. :)) Planet går 10.20 från landvetter och vi åker vid halv sju här ifrån. :) Skönt! Jag är ju inte ett stort fan av att sitta på flygplatser innan. :) Allra helst inte ensam. Har precis tvättat färdigt. Skönt det, så har man kläder så man klarar sig.. har vart fullt upp hela kvällen, vart på överby och handlat på Bellbox, Mikael skulle ha lite grejer där. Sen var jag (eller rättare sagt mamma) inne på Elgiganten och köpte nån grej så jag kan överföra bilder från min kamera till datorn, ni som har följt bloggen sen en tid tillbaka kan ju kanske komma ihåg att smarta jag lyckades slänga usb-sladden till den. :) Men nu är alltså detta åtgärdat så nu kommer få, förhoppningsvis, lite bilduppdatering från mig i staterna.

Tentan idag gick nog ganska bra. Det kändes okej i allafall så jag hoppas att jag klarar den, men vågar aldrig hoppas på för mycket så det är väl lika bra att förvänta sig det värsta. Då kan det ju bara bli bättre, eller hur?
Nu mina vänner, ska jag börja packa. Har ännu inte gjort detta så det är väl god tid att börja nu, eller vad tror ni? :) Jag har skrivit en packningslista så det ska nog gå fort att få ner allt i väskan.

      
The ticket =)                            Packningslistan

/Frida


Höstrusk

God morgon!
Idag när jag vaknade (ställde klockan på 9.30) var det nästan kolsvart i lägenheten. Tänkte att nu är det säkert riktigt grått ute. Så gick jag upp och öppnade fönstret lite och vinklade upp persiennerna. Det är riktigt höstruskväder ute!! Smulan vill inte ens gå ut så hon gick och la sig och sov igen. Jag får väl stanna hemma och plugga idag, jag äger dessvärre inget paraply (hur man nu inte kan göra det när man bor i Sverige vet jag inte, men så är det i allafall) så skulle jag ut skulle jag bli genomblöt! Och det är ju onödigt, när man kan slippa. :)

Idag är det alltså, återigen, plugg som står på schemat. Har tenta imorgon så jag hoppas att det mesta kommer sätta sig på plats idag. Just nu ligger allt bara och snurrar i huvudet så jag tror jag behöver den här dagen för att organisera upp alla filosofer, ideologier och viktiga politiska händelser i vår historia. Jag åker upp till Karlstad ikväll och kommer hem imorgon kväll igen. Då blir det fullt upp. Har inte börjat packa än och jag kommer nog inte hinna göra det idag heller men jag tänkte att det gör inte så mycket om jag blir uppe så länge imorn för då kan jag sova bort några timmar på flyget istället. Bra va? Och förresten! Mamma bad om att få slippa mötet, eller i allafall komma senare så hon kunde köra mig till Landvetter, så nu har jag visst någon som kan vinka av mig på flygplatsen! Wie! Känns alltid tryggt! Nu ska jag läsa (typiskt att Våra bästa år börjar nu) vi hörs senare!

             
Hösten från mitt fönster       Älskade Smulan

/Frida


Höstmörkret

Jag gillar verkligen hösten! Även om favoriten är högsommar, och med det menar jag varma soliga och långa dagar. Men det är liksom mysigt på hösten, jag gillar när man kan tända i fönstrena, tända lite härliga ljus inomhus. Och på dagarna, nu talar jag om de fina soliga dagarna när löven innehåller alla möjliga olika färger. Det är så vackert! Hösten är den vackraste årstiden vi har i Sverige, när det är fina höstdagar. Och visst är det härligt att gosa ner sig i härliga stickade tröjor, stora halsdukar och underbart lena vantar? Höstdepression? -Nej tack!


Dålig kvalité, men ni ser ju lite hur mysigt det är i mitt fönster. :)

Även om jag föredrar sommaren..

/Frida

Måndag

Egentligen borde jag sitta och plugga nu. Men jag har ännu inte kommit igång och tänkte se klart Våra bästa år och sedan sätta mig på skolan och plugga där så man får någon ro och verkligen lägger ner tid och energi på det. Jag börjar bli nervös nu, men jag vet inte om det är inför resan eller för tentan. Usch! Förmodligen lite av båda två. Nej, nu ska jag förbereda här lite i reklampausen. Have a nice day!

/Frida


Handikappad

Vet ni vad? Jag var hemma hos mor och far förut på lite middag och vem glömmer inte sin mobil där om inte jag? Fattar inte! Även om jag inte behöver den just nu så känner jag mig ändå handikappad utan den. Det är inte klokt vilket beroende man skaffar sig till all denna teknik som vi är bortskämda med. Jag har ju ingen hemtelefon , och ingen reserv heller för den delen så min enda kommunikationsmöjlighet för tillfället är alltså internet. Men det skulle inte förvåna mig om det skulle krångla, min vanliga otur om man säger så.. Gud vad jobbigt! Aja, det är väl inte något att göra åt, jag får väl gå dit och hämta den lite senare. Men jag ska läsa först. Det tar aldrig slut, detta elände!

/Frida


Om du var här..

Sitter och dricker mitt morgonte, har fått i mig en macka och ska strax fortsätta att plugga. Tänkte att jag får uppdatera er först om vad som händer i mitt underbara liv. Inte för att det är så mycket! Det är söndag idag, gårkvällen tilbringade jag hemma hos mor och far och åt gott och drack vin. Aldrig fel! Just nu håller jag på att läsa om Ideologier i vår tid började på den igår och ska läsa ut den nu tänkte jag. Den var bara 236 sidor eller nåt sånt så de var ju inte farligt.. Hade det varit för fem år sedan hade jag tyckt att det var jättemycket! Men efter att ha läst litterturhistoria på högskolenivå sitter ribban för vad som är mycket väldigt högt. Väntar på att mamma ska ringa. Hon brukar ringa. På helgerna när jag är hemma, aldrig annars. Nästan aldrig i allafall. Jag tror hon är lite orolig inför att jag ska resa helt själv. Och ingen kommer stå och vinka av mig på flygplatsen. Pappa kommer inte visa vilken disk jag ska ställa mig vid, mamma kommer inte ha koll på bagaget. Nu ska jag få göra allt det här själv. Men jag tror inte det blir några problem. Det är ju ändå mig vi pratar om, och är det något jag borde klara av så är ju det att läsa på anslagstavlor och tvapparater så jag kommer nog komma fram, förr eller senare. Nu ska jag läsa! CIAO!

              
Min syster har fixat mitt hår. :)

/Frida


Något gammalt och något nytt


Thailand, 2005, mammas födelsedag


Jag har blivit blond igen.. hihi

My precious


Vi mot världen

Igår när jag gick och la mig drabbades jag av en "saknadattack". Saknaden efter Mikael växer sig bara större och jag känner mer av den nu när jag snart ska åka än vad jag gjort tidigare (bortsett från den första veckan). Jag vill inte vänta längre! Jag vill åka nu! Jag vill krama om och bli kramad, jag vill pussa och bli pussad. Jag vill säga att jag älskar dig och höra det tillbaka, jag vill se dig intill mig när jag somnar och när jag vaknar. Jag vill vara vid din sida och ha dig vid min. För alltid! Det är du och jag, jag och du. Det är vi.    Vi mot världen!


Home sweet home

Hemma i Trollhättan igen. Alltid skönt.. Sitter hos mamma och pappa, ska väl åka hem till mitt snart och gosa lite med Smulis.. Eller just det, Erica ska fixa mig i håret först.. Hon håller på och klipper min faster och kusin just nu så jag får vänta lite till.. Nu är det mindre än en vecka kvar till jag lämnar vårt avlånga land för en liten visit till möjligheternas land USA i tre veckor. Ska bli sååå skönt att få komma bort lite. Har ju inte vart utomlands sen januari/februari. (BORTSKÄMD!) Men resa är något som jag aldrig nånsin kommer tröttna på, det finns så mycket att se och att uppleva där ute i världen och jag har bara börjat!!

Nu ska jag mysa med mor och far. :)

/Frida

En vecka...

Åååh! Om en vecka och en timme lyfter planet från Landvetter (om det går som det vill så att säga) Kan ni tänka er? Det känns som det var igår jag bokade biljetten och att det var en evighet kvar till jag skulle åka. Men det är mycket som ska göras innan dess. Bland annat plugga och skriva tenta. Det får nog gå i första hand, även om det är svårt att fokusera på plugg när man har lite andra roligare saker att fokusera på. Men jag känner så här; resan får bli en slags belöning för att jag ska göra bra ifrån mig på tentan. Jag har ställt det kravet på mig själv och jag hoppas det hjälper!

Nu ska jag faktiskt gräva ner mig i boken och läsa ut den. Senare i eftermiddag ska jag träffa Sara, en av mina bästa vänner under högstadiet. Vi har inte umgåtts sen dess, tyvärr, så det ska bli jätteroligt att ses! Hon har också börjat plugga här i Karlstad nu i höst, vilket sammanträffande va? Ha det bra alla!

/Frida

Ångest

Åh! Om en vecka är det tenta..Jag har typ tre böcker och läsa ut till dess, tre och en halv närmare bestämt. Men den halva hade jag tänkt att läsa ut imorgon så då kan man ju säga tre, eller hur? Det är så mycket som pågår i mitt huvud just nu. Så många tankar som spinner på för fulla drag. Jag är liksom van att ha många funderingar i huvudet och många bollar i luften, men det här är liksom utöver det vanliga. Jag känner ett pirr hela tiden. Och jag har svårt att avgöra om det är ett bra pirr, eller ett dåligt pirr. Förhoppningsvis det förstnämnda. Men jag har en känsla av att det är en blandning av båda. Och jag känner mig otillräcklig, för det känns inte som jag har tid för mig själv ens. Fast ändå känns det som jag har all tid i världen men att jag förvaltar den på helt fel sätt. I hate it!

Idag har varit en tung dag. Det var en händelse som fick mig och mina tankar att gå på högvarv. Och det är jobbigt när man redan hade tillräckligt med saker att tänka på innan liksom. Så kommer det här som ett brev på posten. Usch! Jag hatar lögner - mer än så säger jag inte...

Nu ska vi se om en natts sömn kan göra lite gott för morgondagen. Natti natti!

/Frida

Den värmländska miljön

Vilket underbart väder det är idag! Jag och Carro har tillbringat lite av eftermiddagen på stan, där vi bl.a tog oss en fika på espressohouse och satt ute. Jag tog av mig jackan och satt i bara linne och det var så härligt! Jag älskar när man kan göra det i september så här på sensommaren, det var ju inte direkt så man kan kunde göra det i augusti.. Nästan inte i allafall. Jag är sååå shoppingsugen så det verkligen kliar in i fingrarna. Men som student är man inte direkt bra betald även fast man oftast lägger ner all sin tid och själ på plugget. Och sennär man ska till USA också, vilket inga många studenter har möjlighet att ens göra. Jag ska vara lycklig lottad som ens kan resa så mycket som jag gör, även om jag gärna hade rest mycket mer. :P

På tal om resa så vill jag ha en ny (och framför allt egen) resväska. Jag får ju låna mammas och pappas men det känns ju inte riktigt som samma grej. Ni hajar? Har sett en fin på Accent, frågan är om kvalitén är bra på de väskorna (någon som vet?) Samsonite är ju snygga också, men njae, 2500 för en resväska är inte så vänligt mot min plånbok. Den på accent kostar 1095:- och så var det 25% rabatt så det tåls ju att tänka på. Det blir typ 830 spänn. Hmm.. En rosa..hihi!

Nu kallar skolböckerna på mig! Ha en solig dag! Adios!

En bit på vägen

Det känns som jag har gjort tusen saker idag. Samtidigt som det känns som jag har tusen saker kvar att göra. Och jag vet inte vad. Jobbigt! Jag antar att jag skulle behöva rensa tankarna en och kanske till och med två gånger för att få lite ordning på mitt kaos. Jag har läst lite idag, det är ju i allafall något - dock långt ifrån tillräckligt. Men man är ju aldrig nöjd oavsett vad man än åstadkommer. Det är väl lika bra jag sätter i gång igen. Ska ju åka snart också (tåget går 17.51) och innan dess måste jag hinna packa med!

Au Revoire!

/Frida

Ny dag

Så vaknar man upp till en ny dag igen. Gårdagens problem är till att förglömma för idag kommer det nya. Jag har lite saker att ta tag i idag;

• Ringa elbolaget och säga upp abonnemang
• Ringa bredbandsbolaget och höra om bredband
• Plugga
• Handla
• Försöka fixa något hem till Smulis

Det är ju bra om jag får ordnat detta innan jag reser iväg i tre veckor. Det lättaste blir nog de två första punkterna. Handla också, men det är ju bara mat för idag i princip. :) Dags att sätta fart!

/Frida


Kaffe? Te?

Åh! Kommer ni som har flygit ihåg flygvärdinnorna som kommer fem minuter efter maten delats ut. "Kaffe?" "Te?" Jag ser det framför mig. Och snart sitter jag själv där på ett plan. Förmodligen med icke svensktalande flygvärdinnor. Men vad gör det? "Coffee?" "Tea?" Låter ju nästan lika som kaffe och te, eller hur? På tal om te så var Weronica här nyss på en kopp och tjöt. Fick bli en liten avskedsfika. Haha! Åker upp till Karlstad imorgon igen och stannar där till fredag, sen blir det hem till Trollhättan för att förbereda sig både inför tenta och resa! Det ni! Mycket som händer i min lilla värld nu. Nästan lite för mycket faktiskt.

/Frida

What's up with your hair?

Okey. Sitter återigen hemma hos mor och far. Blir bjuden på mat idag med. Så gött! (och billigt, rättare sagt gratis) Pappa gör köttbullar, potatis och brunsås. MMm sååå gott!! haha.

Sitter och experimenterar lite. Får se om jag kan gå utanför dörren sen.. HAHAH!

/Frida

Did you just smile at me?

Nu sitter jag hemma. Har knappt varit hemma idag. Eller inte i min lägenhet i allafall. Har spenderat dagen med min kära familj. Trevligt! Fick god mat också och det tackar man ju inte nej till direkt, eller hur? Jag fick dock ett erbjudande av min kära vän och granne Weronica om att hänga med till Amanda och dricka vin och sådär. Just då kände jag ingen lust faktiskt så jag avböjde. Så erbjöd jag mig att komma och hämta dem och köra in dem till stan så åkte ju bort dit en stund, och då fick jag faktiskt ångra att jag valde att ta de lugnt. De verkade ju ha så kul! Men men, det är väl smällar man får ta. Ska upp tidigt imorgon också åså för far min ska tapetsera lite. :) Imorgon lär jag väl inte ångra det i allafall. Eller? Gud jag hatar att ångra saker som man inte gjort! GAH! Jag antar att jag inte är nån direkt impulsiv tjej.. Planera, planera planera! Nu ska jag se om det blir någon nattkonferens med min kära darling som befinner sig ocean's apart.

/Frida

Finna sin ro

sådär! Då har jag plockat undan i lägenheten, diskar, bäddat och ni vet det där vanliga som man gör varje dag.. Nu är det dags att läsa. Jag kan inte finna någon ro om jag vet att sängen är obäddad, eller om det står massa smutsig disk på diskbänken, därför kan man lika gärna göra det direkt, för då slipper man tänka på det och kunna fokusera på boken eller vad nu man än håller på med. Jag ska läsa Politiskt tänkande nu. Det ska väl bli..intressant. not! Sen ska jag ta mig en sväng till Weronica. Det har nästan blivit en tradtion att vi träffas på fredagar nu, tredje irad. HAHA! Jag klagar inte. :)

/Frida

11 september

11 september idag. En dag vi många minns med skräck. WTC och Anna Lindh. Samma datum fast olika årtal. Det ligger nog en liten förbannelse över denna dag, tror ni inte? Jag minns dagarna som om det vore igår. Även fast det låg så långt ifrån min verklighet så blev man berörd på ett eller annat sätt. Jag minns när de visade detta på nyheterna, när planen styrde in mot WTC och pappa sa "Nu är det krig!" och än idag är det inte över. Förbannade stolta amerikaner.

Nu är det våra bästa år.. Ciao!

/Frida

Där är den..

Min lägenhet. Den ligger ute på Eidars hemsida nu. Usch! Va jobbigt. Tänk om man ändå hade haft massa pengar så man hade haft råd att ha kvar den? Jag trivs ju så här. Inomhus. Gårdsfolket är väl inte mycket till att hängra i granen. Men jag gillar verkligen denna lägenhet. Den är ju trots altt min första. Min egen första lägenhet. Det är som att förlora sin första kärlek. Det blir liksom tomt. Tänk när jag står här och packar i alla flyttlådor. Åh vad jag kommer ångra mig. Förhoppningsvis ångrar jag mig mindre när jag packar upp dem igen. På andra sidan sjön. På andra sidan Vänern. Och gräset var inte grönare där. Men det kanske blir? Det går ju trots allt mot höst nu, och det vet vi ju alla vad det innebär. Inte sant?

/Frida

Sun is shining

Wie! Nu har jag bara en fråga kvar på PMet, och sen diskussionen då. Men där är det ju bara att ordbajsa lite. Skönt att man börjar se slutet i allafall..Sen får man väl ta tag i läsandet.. Usch! Högen växer bara..Men solen lyser fortfarande ute. Men det känns som det skulle krävas mycket mer för att min tillvaro skulle lysas upp. Två veckor hade behövts. Och en flygresa på 16 timmar. Nåja, jag får nöja mig med Peter Lemarc så länge. om än dock otroligt dyster - men det får ju ens egen verklighet att se någorlunda ljusare ut..

/Frida


2 weeks

Åh! Om exakt två veckor vid denna tiden har planet precis avgått från landvetter. Jag kan knappt fatta att det verkligen händer på riktigt! 2 veckor!! iiiiiih! Äntligen ska jag få pussa på honom, hålla om honom, känna honom, höra honom och bara bjuta av hans närvaro igen! Gud jag saknar det så mycket! Hoppas det inte kommer bli lika jobbigt när jag åker hem igen som det var när han åkte. När jag åker hem är det "bara" två månader kvar till han kommer igen. Hoppas tiden går någorlunda fort. Fast ändå så man hinner med allt som ska göras. När jag kommer hem har jag två veckor på mig att packa mitt pick och pack till lägenheten eftersom vi flyttar in i månadskiftet oktober/november. Hoppas det kommer funka! Annars är det väl inget större problem än att skaffa sig något eget. :) Jag tycker ju faktiskt det är skönt att bo själv och som sagt, så hoppas jag ju på att Mikael ska flytta upp till skogen när han kommer hem. Men det är väl för mycket begärt som med allt annat säkert..

Nu är det Våra bästa år! Sen ska jag fortsätta skriva på mitt PM. Plugg hela dagen idag med alltså, och träning ikväll självklart! Hörs sen!

/Frida

De känslor

De känslor som finns runt omkring en. Känslor som är bra, känslor som är dåliga. Känslan av att finnas till, känslan av att vara värdelös och oduglig. De är många. Fler än oss. Och alla vill de olika. En del säger till mig ”Det ordnar sig” Jag säger till många ”Det ordnar sig”. Frågan är, gör det verkligen det? Jag har börjat tro att det kanske inte gör det längre. Okej, mycket fixar sig säkert om man har tur. Men lyckan kommer och lyckan går. Man tar de man har och av det man får. När allt det goda lämnat en. Finns bara minnen kvar. Minnen man längtar tillbaka till. Minnen man vill ska bli verklighet. Igen. Man går runt och hoppas. Hoppas på något man vet att det aldrig kommer gå. Inte någon gång. Vad gör man då?
Jag undrar. När tar allt hopp slut? Egentligen?


I need a glass of wine

Det går sakta men säkert med pluggandet. Håller på att skriva på PMet som ska in på onsdag nästa vecka. Vi ska läsa två texter och jämföra dem. Ungefär så fast lite krångligare, men orkar ju inte gå in på detaljer just nu. Jag är i allafall insatt i John Locke och Platon - då kanske ni förstår vad det är för typ av texter...

Jag är jättesugen på lite vin. Jag har suktat efter det ett bra tag nu. Jag har ju flaskor, men det är fina viner och man vill ju inte dricka upp vin med årgång från 2001 bara för att man är lite sugen, eller hur? Jag ska nog ta mig en sväng till systemet sen och köpa en tetrapak 1 liter, så står det sig ett tag också. :) Sen kanske jag passar på att ta en sväng in till Meddo och solar ett par minuter. Jag tycker jag förtjänar lite avkoppling efter en sån här dag. Tycker inte ni det med?

/Frida


Plugg

Idag blir det plugg för hela slanten. Hoppas ingen eller inget kommer och lockar mig med något annat. Det är lätt att tycka att allt annat är så himla mycket roligare än att plugga. Men än så länge ser det ljust ut för böckernas del. Jag har inte ens öppnat kartongen som boken ligger i. Är det illa då? Jag har ju bara en tenta om två veckor (exakt) idag. Haha! Snacka om turboläsning!

/Frida

En del av mig..

Du gav mig din hand.
Jag tog hela ditt liv.
Du gav mig din kropp.
Jag tog hela din själ.
Du gav mig nåt att tro på.
Jag tog allt för givet.
Du gav mig nåt att leva för.
Jag tog mig själv i kragen och börja leva.
För dig. För oss. För kärleken.
Kärleken som du fått mig att tro på.
Kärleken som får mig att andas, känna och älska.
För jag älskar dig.

/F

Tuesday

Goood morning sunshines! Hoppas ni har sovit gott, jag blev väckt av Smulan som var hungrig och sugen på att gå ut. :) Men jag hade räknat med det så jag struntade i att ställa klockan till Våra bästa år. Idag är det inte mycket som står på schemat, men det som står omfattar en del så det blir väl en del i längden. Ska ev. träffa Frida för lunch, sen plugga och ikväll ska jag träna handboll. :)

Jag vet inte om jag ska åka upp till Karlstad i veckan. Funderar faktiskt på att stanna kvar i Trollhättan och läsa hemma istället. Det känns meningslöst att åka upp ena dagen och hem igen nästa. Jag har ju ändå klasskamrater som kan ta anteckningar åt mig så det löser ju sig i allafall på ett sätt.

Nu är det Våra bästa år! Hörs sen!

/Frida


Schlafen

Ich bin müde, so wollte ich schlafen. Jag har spenderat kvällen hemma hos mor och syster (pappa är i Linköping med jobbet). Vi såg på Pirates. :) Wiiie! Nu är det bedtime! Haha. Värst vad internationell jag var idag då, tyska, svenska och engelska. Så det kan gå..

Au Revoire! (Där kom det in lite franska också)

/Frida

Du..

Så underbar
Så vacker
Så söt
Kan du då förstå?
Att jag älskar dig när jag säger så?

/F

Tråkiga vardagen..igen..

Så var det måndag igen. Härligt! Det känns som veckorna bara går och går utan att det blir något av dem. Man bara är liksom. Men just nu håller jag på att tvätta, ska väl göra i ordning lite frukost. Sen ska jag dammsuga och skura golven och sen P-L-U-G-G-A, sådär roliga vardagssysslor och därav min rubrik. För en vardag behöver inte vara tråkigt. Allt blir vad man gör det till, eller hur?

/Frida


My family

Min familj - den bästa av dom alla. I allafall oftast. Oavsett vad som händer så vet man att de alltid finns där. Ställer alltid upp om det är något, säger rätt saker vid rätt tillfällen. Ibland rätt saker vid fel tillfällen. Men det är väl så? Att i en familj kan man både hata och älska varandra massa. Men till slut är det kärleken som övervinner. Den övervinner allt. Och jag är jäkligt lycklig lottad som får ha dessa personer i mitt liv.

                

Jag tog de mest smickrande bilderna jag kunde hitta, märks det?


Ta mig..

Ta mig till dina drömmar. Ta mig till den värld jag inte visste fanns. Låt mig få ta. Låt mig få ge. Låt mig få känna. Låt mig få se. Där finns allt och lite till. Låt mig komma till din värld. Så länge du vill.

/Frida

Sunday

Åh! Igår kväll spenderade jag lite mer än tre timmar med att installera om HELA min dator. Den har varit så otroligt seg så jag hade inte tillräckligt med tålamod för att typ vänta 3 minuter (!) innan det som man tryckt upp kom upp och 19 minuter (ja, jag tog tiden) från att man startat datorn till att man kunde göra något på den. Det får inte gå till så. Men nu är den nästan som ny igen. :) Alla mina installerade program och filer försvann ju dock, sparade bilder och skolarbeten på USB- minne (som jag fick låna av Weronica) så jag i allafall har kvar något..

Idag är det bara 19 dagar kvar till jag lämnar Sverige för att flyga halva jordklotet och träffa min älskling! Vad gör man inte för lite kärlek? :) Jag är så exalterad så den tenta jag har dagen innan avgång kommer nog gå som den går. HAHA! Nej, fokus Frida, fokus! Så ska vi allt klara av detta också!

Idag ska jag jobba igen. 14-18 så det är en liten smörtid. Men jag får ju dubbelt betalt så pengarna rullar in som de ska ändå! Och Trollhättan lämnar jag nog inte förrän onsdag morgon! Så ni vet! *hemmakär*

Au revoire

/Frida


Visa vad du känner..

Innan allt går förgäves. Ta chansen medan du har den. Det är inte säkert att du får den någon mer gång. Säg vad du vill. Säg vad du tycker och tänker. Gör det. Det kommer att hjälpa dig i framtiden. Bry dig inte om vad andra gör eller säger. Gör vad du vill. Det du känner för.
Det är precis vad jag gör.

Trollywood

Nu ska jag lägga mig. Tänkte bara meddela er att jag är hemma i Trollhättan igen. :) Ska ju jobba hela helgen och på min lediga tid blir det plugg så det stinker om det!  Vad ska ni ha för er i helgen??

Natti natti

/Frida

Metaforisk jämförelse

Jag såg en sopbil förut. Den var grå. Hemma i Trollhättan är de gröna. På något sätt uppenbarade sig en spegel till verkligheten för mig. Att sopbilen är grå beror nog på att miljön är grå. Att Trollhättans sopbilar är gröna - är vad miljön borde vara; grön. Normativ tanke. Vad är? Vad borde vara? Hur ska vi nå dit? Karlstad visar vad som är, Trollhättan visar hur det borde vara. Jag gillar en blandning. Att se framåt, men ändå leva kvar i nuet. Det känns som att det alltid ska stå som en kamp gentemot varandra. Nutid Vs. Framtid. Grått Vs. Grönt. Karlstad Vs. Trollhättan.

Tänk vad en sopbil kan få en att fundera så mycket..

/Frida

Hemmamys

Idag är jag ledig. Inga måsten - ingenting. Hade jag haft böcker hade mitt förnuft sagt att jag borde läsa, men jag får nog inte boken förrän imorgon, den har skickats från Bokus men den skickas ju till Trollhättan så får väl den när jag kommer hem imorgon. Så det blir till att plugga en hel del i helgen (och jobba på Maxi) och sedan hela nästa vecka. Så man i allafall kommer i någorlunda fas.

Igår var vi ju på bio som sagt. L.A Gigolo. Den var inte riktigt som jag hade förväntat mig, men å andra sidan, vilken film är det? Det står att den är barntillåten, och jag undrar om personen som valde att göra den det var full eller sov under filmen för jag hade då inte velat att mina barn skulle se den..

Idag funderar jag på att städa lite här. Typ dammsuga och skura golven och så. Så man i allafall får gjort något. Vad tror ni om det? Sen ikväll kanske det blir en sväng till Nöjesfabriken. Men har ännu inte bestämt mig för detta. Jag gillar inte att man måste ha en sån där toga på sig (vitt lakan typ som alla nollor har) Va fan, går jag ut vill jag ju i allfall göra det bästa av saken.. Inte klä ut mig till ett spöke. Nåja, vi får se! Vad ska ni göra denna härliga onsdag? (som för mig känns som torsdag av någon konstig anledning)

Au Revoire!
/Frida

K-town

Back in business! Förlåt för min usla uppdatering, det känns som bloggen (och bloggläsandet överhuvdtaget) har blivit lite åsidosatt sen skola börja. Men så fort jag börjar få rutin på allt, riktigt internet osv så lovar jag att komma igång igen. Veckans hiss/diss ligger nere för ett tag framöver till jag känner att jag kan lägga ner mer tid på bloggen..

Idag ska jag och Carro på bio. Vi ska se L.A Gigolo, tror jag den hette. Kul att göra något annat också :) Idag har varit en dag som jag saknat Mikael. Jobbigt, men får tänka att på torsdag är det bara tre veckor till jag åker och tills vi ses igen. Wiiiie! Det kommer gå fort, hoppas jag! Hoppas allt är bra med er!

/Frida

RSS 2.0