Hemmamys

Idag är jag ledig. Inga måsten - ingenting. Hade jag haft böcker hade mitt förnuft sagt att jag borde läsa, men jag får nog inte boken förrän imorgon, den har skickats från Bokus men den skickas ju till Trollhättan så får väl den när jag kommer hem imorgon. Så det blir till att plugga en hel del i helgen (och jobba på Maxi) och sedan hela nästa vecka. Så man i allafall kommer i någorlunda fas.

Igår var vi ju på bio som sagt. L.A Gigolo. Den var inte riktigt som jag hade förväntat mig, men å andra sidan, vilken film är det? Det står att den är barntillåten, och jag undrar om personen som valde att göra den det var full eller sov under filmen för jag hade då inte velat att mina barn skulle se den..

Idag funderar jag på att städa lite här. Typ dammsuga och skura golven och så. Så man i allafall får gjort något. Vad tror ni om det? Sen ikväll kanske det blir en sväng till Nöjesfabriken. Men har ännu inte bestämt mig för detta. Jag gillar inte att man måste ha en sån där toga på sig (vitt lakan typ som alla nollor har) Va fan, går jag ut vill jag ju i allfall göra det bästa av saken.. Inte klä ut mig till ett spöke. Nåja, vi får se! Vad ska ni göra denna härliga onsdag? (som för mig känns som torsdag av någon konstig anledning)

Au Revoire!
/Frida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0