math

sitter på stadsbibliotket och räknar för fullt. vill bara bli av med denna jäkla mattekursen så jag slipper tänka på det mer. men än är det några hinder kvar, två prov och en individuell uppgift som sedan ska diskuteras i grupp - över nätet. just nu håller jag på med trigonometriska ekvationer, motsvarar matte D. Yey! Finns det någon som var/är grym på matte D så får ni ju mer än gärna kontakta mig...

first day

Första skoldagen idag då efter sommarlovet! Yey! Har faktiskt längtat hit men när väl klockan ringde i morse hade jag lust att slå någon för jag var inte beredd att gå upp. Tur att man inte delar säng med någon ibland alltså...

Nu ska jag göra i ordning mig. Går 10.15-11.00. Förstår inte varför man alltid måste kastas in när man väl börjar. En mjukstart kan ju va bra, en kvart hade räckt!

ruinerad

damn! skolstart innebär ju att man ska köpa en massa böcker. men jag är för snål (ekonomisk) för det så jag köpte bara en. Sveriges Rikes Lag. 678 spänn. för en jävla bok! men det är ju en lagbok. tänk att man måste betala för att man ska veta vad man får/inte får göra i detta land!

kan man stjäla något, åka fast men argumentera för att "jag har inte råd att köpa lagboken och visste inte att det var straffbart" och bli frisläppt?

spott i fyren


klicka på bilden and you'll get a song. rätt så okej ändå ju!

I never get drunk enough to get you out of my head


YES! ett prov till avklarat. efter typ 1674530e försöket. tur att man har hur många gånger som helst på sig. nu är de bara att bocka av nästa.. jag börjar se ljuset.

kunde haft roligare..


borde hamnat på chalmers. VEM FAN ANNARS SITTER O RÄKNAR MATTE EN LÖRDAGKVÄLL LIKS?!
jag och facit kommer dock ej överens. och jag ger mig inte.

let's go ned på stan


Puss på er, drar ner till stan nu!

dancing in the rain

det regnar. bokstavligt talat öser ner.
härlig stadsrunda.
ska bara städa först. dammsuga och sånt ni vet.
så det är fint när amanda kommer. imorn kommer amanda.
min fina amanda.
det är ensamt här. finns ingen att prata med.
bara på nätet. jag gillade det förr.
hade lättare för att prata med någon gömd bakom en dataskärm.
låta bokstäver vara ord istället för ljud.
men inte längre. jag har förändrats.
antar att jag har lärt mig av mina misstag.
men det är härligt att känna att  man utvecklas.
att man inte står och stampar på samma ruta som man alltid gjort.
att kunna ta tag i problem istället för att fly från dem.
bli stark. för man blir starkare.

nu ska jag jaga dammråttor. vi luktas senare!



massa timmar senare

jahaja. har väl inte vart full aktivitet på mig och mitt bloggande idag. känner mig ganska uttömd på hjärnceller efter all denna jäkla matte. sju prov kvar + en individuell uppgift sen är den färdig. heja heja! imorn blir det en tur på stan och kolla om det är något som vill följa med mig hem. och så ännu mer matte förstås...natti natti!

Fråga 1

Hur fan ska jag kunna räkna matte med diverse logaritmekvationer när det borras för fullt i väggarna? Jag trodde vi hade administrativa företag i trappen, inga jäkla byggare!

..och nu spikas det också

ni har väl inte glömt?



vågar jag lova er att de kommer en ny, med en ny koreografi och ny låt? vad säger ni om det?
amanda har en specialgrej att visa, och det kommer bli exceptionellt. eller hur de nu stavas. fast hon vet inte om det än..

i love it


jag skrattar så jag grinar!

what to do?

hallå där! har precis (för ca 40 minuter sen) blivit väckt av amanda på telefonen ur min koma som jag befunnit mig i hela dagen efter tentan. tentan för övrigt kändes helt okej *peppar peppar* så nu blir det till att gå i ovisshet ett par veckor. ligger i soffan med en stark känsla av att det är fredag och att jag är förtjänt av något riktigt gött. men det är bara torsdag alltså.  har ingen aning om va jag ska tillbringa resten av dagen med, men jag vet exakt vad jag borde göra. Vad gör ni?

som en målad bild


vilket fenomen jag fick se när jag kolla ut genom fönstret! visst en regnbåge är väl inte så jättemärkvärdigt, men det här ser ju faktiskt som en målad bild. stengrå himmel, regnbåge och sen halvklar himmel. wow!

knock knock bomba

böckerna har ännu inte slukat mig. men nära inpå. idag är det sista slutspurten för imorn sitter jag och skriver tenta. just nu känner jag mig inte alls peppad för det men mina förutsättningar den här gången är ju så mycket bättre än förra. ja för det är ju en omtenta jag skriver som handlar om globalisering och utvecklingspolitik samt internationell handel. jag vet inte ens vad kursen heter. men det är lika roligt som det låter i allafall.

delar med mig av en krigs..fotbollslåt. (internskämt á la thérese och frida)

en härlig gammal "fotbolls"dänga.

back to business

why don't you wrap yourself around me?

sex och en halv vecka senare är jag tillbaka i karlstad. home sweet home. gud det känns verkligen att man vart borta länge. nu är det tentaplugg som gäller de kommande dagarna. tenta på torsdag alltså och jag har inget att förlora. bara till att köra med andra ord. har precis bäddat rent i sängen så det ska bli skönt att krypa ner i sin egna säng. visserligen hade jag min egna säng hemma också, min gamla barndomssäng, men den är inte ens hälften så skön som min. ;) och för er som undrar, så regnar det i karlstad nu också. förut lös solen.

men bara så ni vet så kommer det fortsätta att vara dåligt plinkande på tangentbordet för min del ett tag framåt. i allafall här på bloggen. men snart så! :) läggdags nu! PUSS

värmland och karlstad nästa

har precis packat färdigt. bara datorn som ska ner sen ska jag väl lita på att jag inte har glömt något. nycklarna har jag fått med i allafall. snopet annars. tåget går 17.51 så jag ska väl bara och sitta och vänta in sista 20. ska bli riktigt skönt att komma hem igen men känner samtidigt att jag kommer sakna att vara här. vi hörs uppe i de värmländska skogarna igen! puss

vad du anförtror åt mig ska jag anförtro åt dig

tänker inte skriva hur viktigt det här med ärlighet är. för det vet vi alla.
även om vi inte alltid lever som vi  lär. som vi kan. som vi borde.
jag skriver inte det här i tron om att jag är perfekt eller är bättre än någon annan på något sätt.
det finns ingen som är perfekt. men man behöver inte vara långt ifrån.

misstag gör vi alla. mer eller mindre. att göra misstag är helt okej, så länge man lär av dem.
lär sig av dom, och rättar sig därefter. jag har gjort misstag flera gånger. men även lärt mig att leva med dom.
att rätta mig efter dom. allt för att inte göra om samma misstag igen.
det bästa av allt är när man inser sitt misstag. erkänner det för sig själv. och alla andra.

jag har blivit sviken många gånger i mina dagar. av nära och av kära.
men jag förlät dom alla. även om jag minns de flesta av dom.
att förlåta är inte samma som att glömma. det går liksom inte att sudda ut.
hur mycket man än vill.

gå vidare. bli hel igen. finna sig själv.
det är mycket man ska gå igenom. och det är liksom bara början.
man vill ta ett steg åt sidan. titta på.
men ändå är man där. hela tiden. och man är med. även fast man inte vill. även om man inte orkar.
att kunna släppa taget. handlar det om vilja?

tvättsöndag

ho ho ho. finns det några snälla barn här? fasen, om två dagar är det bara fyra månader kvar till julafton. känns som vi inte ens har firat midsommar än liksom. nåja! igår var det lite spelkväll hemma hos tanya som sedan slutade inne på lipz. vet inte vad jag har hamnat i för stim men de var gott om fiskar runtom mig i allafall.

har även gjort ett litet avtryck i amandas blogg, vi gör ju det lite då och då hos varandra och idag fick jag äran. hon är ju fortfarande i turkiet så hon ville väl att nåt skulle hända när hon själv inte kan blogga. blir nog karlstad imorn bitti istället. snacka om att jag skjuter upp det hela tiden man jag håller på och tvättar så slipper jag stå med det när jag kommer upp.. bra tänkt! smell you later!

Jag älskar dig lillasyster♥


var inte rädd. Jag går brevid dig.
Kom ta min hand. Jag håller i dig.
Här i min famn. Kan du våga tro.
Sänk dina murar. Jag ger dig ro.

För att jag älskar dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyer allting för mig. Va inte rädd.
Jag går brevid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas. Här blir jag kvar.
För här vill jag stanna. Se på oss nu. Livet är vårt.
Se du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig så som du är
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyder allting för mig.

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära mig när hoppet sviker.
du betyder allt för mig. Va inte rädd.
Jag står brevid dig.
För du betyder allt för mig

Kära lillasyster♥

better

igår kväll hade jag jättehög feber. jäkligt jobbigt. men tog en rosa tablett från thailand och säga vad man vill om thaiar men det där med mediciner verkar dom kunna. för nog hjälpte den alltid! idag är jag feberfri och svullnaden i halsen är inte lika allvarlig som igår. har precis dammsugit, men blev svettig som en torsk så nu gör jag nog inte mkt mer idag. är ju inte riktigt helt återhämtad än. åker nog upp till karlstad på söndag istället. så får jag bli ompysslad liiiite till ;)

sjuk

har haft världens längsta natt inatt. har vaknat flera gånger av att jag har haft ont i kroppen och att jag frusit ihjäl typ. fy fan! vaknade vid sju och då visade det sig att jag har 39.1 i feber. nu har jag tatt två alvedon så den har väl gått ner lite. men blir alltså liggandes idag. fan va tråkigt.

would you be my doctor?

jag tänkte bara säga god natt innan jag lägger mig. har ont i hela kroppen och det gör ont i halsen när jag sväljer. hoppas bara det inte blir värre imorn! har i allafall lyckats göra lite matte med. och jag undrar bara vad jag vore utan therese, mitt mattesnille och min chalmersnörd. jag ibland är dom bra att ha dom där fjantarna, tro't eller ej. haha. god natt med er!

feber

har visst lite feber. inte så värst hög men tillräckligt för att det ska kännas. hoppas bara inte det blir värre imorn. nu ska jag vila! puss

inkorrekt/korrekt


har lyckats avklarat alla algebraiska uttryck (trots att jag har hälftem av min energi och ork) och har nu övergått till rotuttyck och sånt tröligt. bara 16 prov kvar jag behöver klara + en individuell uppgift. jag ser INTE ljuset än....
svullnaden i halsen har gått ner lite, men känner mig bedrövligt hängig fortfarande.

18e augusti

vaknade av att min syster ringde mig, en kvart tidigare än klockan. vilket jäkla sätt liksom. haha. men hon hade en bra anledning så det gjorde inte så mycket.  känner mig jättesvullen i halsen idag, vore ju pricken över i om jag skulle dra på mig en febervecka eller nåt sånt nu. känner mig lite hängig men jag får lita på att det går över under dagen. nåja, nu ska jag fortsätta kolla våra bästa år och göra i ordning mig. puss

a stamp

hello ppl. har precis haft en liten dejt med amandabusen ett par timmar. inatt åker hon till turkiet så vi passade på att träffas lite så det inte blir alltför mkt saknad. haha! har idag även gjort min sista dag på jobbet. både tråkigt o skönt på samma gång. men måste verkligen komma igång med plugget, men prioriterar mattekursen först här så tar jag tentaplugget när jag kommer upp till karlstad igen, vilket troligtvis blir på torsdag någon gång. även fast jag längtar hem så är det änna skönt att vara här och bli lite ompysslad, men alla måste vi återvända till verkligheten någon gång...jaja, nu vet ni att jag lever i allafall. tänk att ni aldrig blir av med mig. stackare. godnatt!

mattematematik

Ska snart bege mig iväg till tallis för att avverka mina sista timmar för den här gången. 15-21.45 lyder schemat och sen blir det en liten dejt med amanda, äntligen! har räknat matte hela förmiddagen här, matte som motsvarar matte B kanske matte C också, men fan va svårt det är. jag förstår inte var jag hittade mina VG i mattekurserna.. men matte B var den mattekurs jag hade svårast för, både  C och  D tycker jag var lättare. nu ska jag fräscha till mig lite. hörs kanske senare! pusss på er hjärtegull

last day

i fredags gjorde jag egentligen min sista dag på jobbet, men fick hoppa in och göra en 11(10)- timmars idag. 7-18. snacka om att jag är trött och världens sletnaste, eller, det var jag nog igår så jag tar tillbaka det. imorn ska jag också hoppa in lite extra men sen har jag faktiskt sagt ifrån att jag måste komma igång med skolan. very important så att säga. amandabusen åker till turklandet (IGEN!!!) på onsdag och jag ska sitta hemma en vecka och stirra mig blind på algebra och världsekonomin. fråga inte om ett samband, för det råder inget. nu ska jag fiska lite. tjarå!

herr konstapel

jag har ju glömt att berätta att när jag jobbade i torsdags och höll på att diska så kom det in två polismän, max 30 år. ni som känner mig vet ju hur svag jag är poliser (förmodligen för att jag själv vill(e) bli det) så jag gick glatt ut med mitt trevliga leende och fråga vad jag kunde stå till tjänst med. tyvärr var det inte mig poliserna ville leka med denna gång, men bättre lycka nästa gång. ;)

första gången

i år är det första gången jag får rösta intill riksdagen. förra valet hade jag inte fyllt 18 eftersom jag är ett decemberbarn. dessvärre tycker jag att valkampanjen varit dålig jämfört med tidigare gånger, men det är ju finanskris så antar väl att dom inte kan med att lägga pengar på att kampanja utan lägger det på "vettiga" saker istället. typ som egen städerska hemma, trädgårdsmästare etc. ja vem vet vad dom använder skattepengarna till. jag vet i allafall vad jag ska rösta på, för rösta det ska jag, anser att det borde vara en skyldighet som svensk medborgare för att ge demokratin en mening. jag hoppas att moderaterna får sitta en period till så där kommer jag att lägga min röst i september.

dagen efter..

ja, man mår väl som man förtjänar antar jag. har precis fått i mig lite frukost så här på morgonkvisten, gott. kommer nog inte känna mig som en människa än på några timmar men det är smällar man får ta. för igår hade vi i allafall riktigt roligt. först var vi hemma hos tanya där det bjöds på god mat och dryck, sen gick vi till Lipz och skakade loss lite på dansgolvet. Riiktigt grym kväll var det i allafall och jag kommer sakna mina tjejor när jag åker upp till Karlstad igen!

mot 10c



ha en bra kväll!!

saturday

lördag idag för er som inte visste. ikväll vankas det inflyttnings/förlovningsfest hos tanya och patrik som har flyttat in i trappen bredvid mor och far. känner på mig att det kommer bli en underbar kväll med några av favoriterna! :)
nu ska jag ta mig en liten tupplur så man är on track sen när det gäller! ciao!

saker som är viktiga

det är viktigt att ha någon som alltid finns där.
det är viktigt att känna att man betyder något för någon.
det är viktigt att ha någon som får dig att skratta.
det är viktigt att ha någon som hjälper dig när du behöver det.
det är viktigt att ha någon som man kan dela allt med.
det är viktigt att ha någon som man kan prata med och veta att allt stannar där.
det är viktigt att ha en vän.

lika viktigt är det för dig att finnas där. att visa uppskattning, att få någon att skratta, att hjälpa någon, att du lyssnar när det behövs och att det stannar hos dig. lika viktigt är det för dig att vara en vän.

jag har vänner som är bra på allt detta. och den som underskattar er måste vara dum. ni är bäst! och ni vet vilka ni är!


a part of me

Du gav mig din hand.
Jag tog hela ditt liv.
Du gav mig din kropp.
Jag tog hela din själ.
Du gav mig nåt att tro på.
Jag tog allt för givet.
Du gav mig nåt att leva för.
Jag tog mig själv i kragen och började leva.
För dig. För oss. För kärleken.
Kärleken som du fått mig att tro på.
Kärleken som får mig att andas, känna och älska.
Kärleken som du tog ifrån mig igen.



TGIF

fredag kväll.
ensam hemma efter att tagit en joggintur.
en av dom bättre gångerna faktiskt. jag är nöjd.
lars winnerbäckt strömmar ut ur högtalarna. lovely.
tänkte hoppa in i duschen och sen räkna lite matte.
så kan jag ta helg med gott samvete sen.
vad gör ni ikväll?

said and done

ja, hallå där ute i atmosfären!
jag ska väl till att börja med meddela alla inblandade i det här inlägget att det är Amanda Hallberg som trycker på tangentbordet och att Frida härmed tar avstånd från allt som sägs.

Världsfred hade vi på menyn idag men den jag råkade äta upp
..hungrig redan på morgonkvisten ni vet
Medans Frida på morgonen, med sin hårdrocksfrilla i allra högsta grad prioriterar "våra bästa år" före allt annat sitter jag redan och äter för kung och fosterland.
Frukost är det bästa som finns

idag är det fredag
imorgon är de lördag
efter det kommer söndag
och här har ni en bild

Frida ville ha en rolig.... och de här va ju iallafall en rolig kväll.

good times in estocolmo. soon to be visited again my fränemis




trodde du ja..

hola!
ska alldeles strax lägga mig. upp och jobba imorn med, men jag börjar halv åtta så det är liiiite sovmorgon. tänk vad en halvtimme på morgonen betyder mycket..tycker inte ni också det?

och AMANDA: jag vet inte om jag vågar svara än, måste se över min ekonomiska situation först även om jag vet att det är grymt pris och att de hade vart GRYMT KUL FRAMFÖRALLT!!!!

godnatt

what's cooler than being cold?

kvällen igår hos josse var underbar! tjöta lite skit och spelade spel, "absolut överens", riktigt skoj faktiskt! idag är det dags för jobb igen, 13-21.45.. bara att bita ihop de sista dagarna nu! det är fan att man ska behöva jobba för o få pengar. hade vart bättre om man tjäna ihop en månadslön på att sova. sova på jobbet?

Medicin

Har många gånger fått erfara att den bästa medicin mot träningsvärk är att träna bort den. Så jag tänkte ge mig ut i spåret idag igen. Typiskt att de börja regna precis...när jag kommer hem så ska jag göra i ordning mig för att sedan ta mig till Josse som anordnar "onadagsfylla". Jag ska dock bara ta me mitt fina leende dit. Smell u later!

on four wheels


såg en audi cab när jag åkte iväg till spåret igår. bilden är av dålig kvalle då jag kör i 45ans rondell när kortet tas. och det är lite svårt att få till ett då eftersom min största koncentration låg på själva bilkörningen. Amanda om nån vet hur grym jag är på att köra i rondeller. men åter till bilen. en svart sådan här ligger på min vill ha-lista...

it's an order

har precis fått order om att blogga. men va ska jag blogga om?
att jag har ett meningslöst liv?
att jag jobbar hela tiden? (idag är ett undantag)
att jag ska upp till karlstad nästa vecka, men amanda är inte där?
att jag läser en sommarmattekurs på kth?
att jag hatar detta vädret?
att jag saknar amanda?
att jag har träningsvärk sen löprundan igår?
VAD SKA JAG BLOGGA OM? törktörktörktörk

sidoreflektioner

just nu känner jag; liksom va faaannnn.

va är problemet?!

blött

fan asså. jag är pisseblöt. bara för att man är lite extra snäll på jobbet och går ut i skyfall till statoil och sen hemköp och tillbaka för att få handla lite. uppehåll, vad är det för nåt?

Nu fryser jag så jag skakar nästan, ska nog lägga mig under täcket och vila och torka lite. ciao

going faster than a roller coaster

tänkte lämna ett avtryck här innan jag går och lägger mig. imorgon är det dags för jobb igen. in på sista veckan nu, sen blir det karlastaden igen. jag vill köpa nya kollegeblock, en ny almanacka, nya pennor, sudd, pennfack. skolböcker. glasögon bara för att se smartare ut. att ge mig på den nya terminen och vara någorlunda förberedd för skolstarten. mitt fjärde år på universitet/högskola. jag har inte blivit ett dugg smartare men däremot fått ett vidgat synsätt att se på saker och ting. och det är väl i och för sig en lärdom i sig.

men just nu är jag i behov av en miniräknare. en sån jag har. någon som har en och låna ut?

drömmare

söndag kväll. är trött som en bomb idag men annars är de kanoners. gårkvällen var trevlig även fast det verkade vara borttappade folk i dimman. för mig var det i allafall nästintill solklart för en gång skull men det var ju trevlig att se alla andra klättra längs väggarna. och blöta håret på toaletten så hon såg ut som en golvmopp som någon hade tatt med som en mikrofonstav till dansgolvet. stackars människa. är man verkligen så omedveten om sig själv så behöver man kanske inte vistas ute bland vanligt folk. nu ska jag iväg och handla. pusss

säg det och få det gjort

lördag kväll. nyduschad. vet inte vad som händer. men det blir nog en sväng om hem till vackraste josephine jareskär på lite skvaller och bus. men jag måste skynda mig. jag är ju inte känd för blixten direkt. :P
have a good one!

fridaaay

varför blir pengar ett större problem ju mindre man har av dem? snacka om negativ effekt. nu kom jag inte hit för att diskutera ekonomi för det gör anders borg så bra redan. det är fredag idag och egentligen borde man ha maximal energinivå och vara aspepp på att hang around and do some awesomeness. men nejtack. jag är trött. grinig. och ett alllmänt jävligt barn för tillfället. imorgon ska jag jobba igen. 7-21 (delad) och det är jag fruktansvärt glad för. eller, jag lär vara det när lönen kommer i allafall.

nu ska jag sätta mig på balkongen och vänta på att maten serveras och mina kläder tvättas. lyxigt att bo hemma. ibland.

morgonstund

jobb mellan 13 och 21 idag. är lite trött faktiskt. men jag ger er en bild ändå bara så ni får se färgen i håret (har numer tre olika färger så det är lite mörkare).. nu ska jag göra i ordning mig. :)


HAHAHAHAHAHAHA

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7571343.ab


hahahahahahahahahahaha

haircut

tjippihejsantjenatjabbatjahallåhej! kom nyss från jobbet och ska strax till Hair and Face och Erica och fixa te mitt hövve. Jag ska va där klockan 16.00, men jag kunde komma lite senare vilket jag gör eftersom min klocka nu är 16.02. men ska strax bege mig. aja, nu ska jag inte ge er mer av min dyrbara tid. so long!

alfabetaohm

ne fan va meningslös det här är. tänker bara säga hej, jag lever. jag varvar ner efter jobbet och imorn ska jag upp och jobba kl 7 igen. sen kväll på torsdag. sen dag på fredag. och delad på lördag.  mitt i allt det här ska jag försöka hitta mig själv också. godnatt

schleeet


hur schleten som helst, men vem bryr sig när man bara ska jobba? håret ser förjävligt ut. men ska till syrran på salongen imörn o ordna till de. äntligen! nu är det tallis som gäller 13-21.45. måtte det gå fort!

Let's get it poppin' shorty we can switch positions

har sprungit o jagat flugor en stund. närmare sagt tog det hela 20 minuter. duktigt må ja säga. min belöning? ja, ett antal kalorier brända och när jag va framme så stod den nya saaben där. en fröjd för ögat. så det var väl värt det även om jag bara fick titta på den. även om det tar emot att säga det. he he he ehe eheh ehee.......nu önskar jag att jag hade ett badkar eller pool så man kunde plaska runt lite som en badanka. men en dusch får de väl åtminstone bli.

DU BAD OM DET mändahoe

okej, fick en vänförfrågan på ansiktsboken.
men tjena hallå där.
VEM FAN ÄR DU?
förstår inte vitsen med att lägga till folk man ens inte hälsat på.
men indierna verkar ha fattat att jag inte vill ha dom som vänner i allafall.
sen slog det mig. har vi hälsat? för du har ett bekant ansikte jag inte kan placera.
antingen hör det hemma i soptunnan eller så har det väl rullat i dimman någon gång någonstans.
men..tack men nej tack. jag avböjer snällt och ser gärna att du har en avsikt med att göra dig tillkänna genom att vara vän med mig på facebook.

vi får sitta längst bak i taxin


sthlm kl 6 på morgonen i en taxi på väg till efterfest.  fan va jag längtar tillbaka dit.

someone's missing


den människan har ju inte alla hästar i hagen. några är ju bortsprungna och jag lyckades fånga dem på bild förut.
stackars människa.

21:52

Emma Green tog silver i höjdhopp. Congratulationer till det.
har väl inget av större vikt att skriva.
som vanligt alltså.
imorgon är jag ledig, vilket innebär sovmorgon och våra bästa år.
säkert lite annat skoj också, men det är inget jag har planerat.
nu ska jag ta mig själv och mitt tråkiga liv och lägga mig och läsa.
natti natti

1 augusti 2010

fyra månader kvar till december. trots att vi inte har haft en kanonsommar som jag tror de flesta av oss hade räknat och hoppats på så ser jag faktiskt fram emot hösten och vintern. jag och amanda ska höstmysa i lägenheten med massa filmer och tända ljus, har jag bestämt. sen ska väl en och en annan skolbok läsas också men det är ju ett annat kapitel.

nu väntar snart tallis på mig igen. 16-21 och sen är jag ledig imorgon igen. :) hade vart skoj att göra nåt men den som inga pengar har den heller inget roligt har. det är bara att svälja den beska medicinen och se på den glaserade delen av kakan istället. ciao!

RSS 2.0