K-town

Hemma i Karlastaden igen. Sorry för dålig update men det känns inte som att jag har så värst mycket att delge er. Har idag fått tummen ur och kollat på Twilight. Jag får väl erkänna att jag gillar den och tycker att det var en småmysig film. Kärlek när den är som starkast typ. Nu ska jag fortsätta att kolla hockeyfinalen. Heja USA!!

/F

I mitt andra liv


Som ni ser så skyltas det med att vi hamnade på Lipz igår. Amanda, jag och Anna. Joel var också med på ett hörn men han hittade något mer intressant vill jag tro. Idag bär det hem till Karlstad igen men jag antar att Amanda behöver bli körbar först, även om hon försökt få mig att köra.  Dream on, vill ju gärna komma hem hel och idag.

/Frida

No more blue days for you and me

Hey peepz! Vad händer? Nyss hemkommen från match och vi fick återigen se oss besegrade även om jag tror att många kan hålla med om att vi var det bättre laget för dagen. Brätte spelar ju ingen fin handboll direkt. Ikväll blir de party igen och vi startar hos Familjen Hallberg i Halvorstorp. Naaajs! Nu ska jag kolla champions league och slappa lite i soffan innan det blir allvar igen. Puss

/Frida

Att presentera ett svin

Match mot Vänersborg idag. Krig typ. Igår kväll gjorde jag, Anna och Amanda Uddevalla och Harrys. men med tanke på idag så vart det bara en öl för min del och Amanda körde. Snacka om karaktär. Desto värre lär det väl bli idag är jag rädd för. Nu ska det väl inhandlas lite till skafferiet. Puss

/Frida

Kaeng khiowan kai

För en liten stund sen blev jag positivt överraskad. Amanda saknade mig lika mkt som jag saknade henne så hon är på väg till Trollhättan. WIIIE!


Amanda fångar flugor.
/Frida

Jag gav dig min version av sanningen för att få dig att förstå

Va skönt det var att få prata av sig lite med Weronica. En vitamininjektion till tusen. Ikväll blir det myskväll med thaimat, orka vara Svensson och göra tacos som alla andra gör på fredagar. ;) Jag äter tacos så ofta annars haha. Och snön håller på att smälta bort, är det inte lovely? Jag saknar Amandafisen jättemycket. Det kanske blir hemgång imorn efter matchen. NÖJES!

/Frida

Trollywood

Home sweet home, eller vad säger man? Jag vet inte riktigt. Egentligen ville jag inte åka hit i helgen utan min vistelese här beror enbart på att jag har match imorgon mot Brätte (Vänersborg). Igår kväll när jag kom hem från träningen blev jag nästan medtvingad av min syster och hennes kompisar till Lipz, jag var ganska lättövertalad dock och kände att en chill kväll på Lipz inte kunde skada så mycket. Fast jag vet inte om det blev så chill, men grymt kul hade jag även om jag vissa stunder kände mig lite gammal.


Jag och Isabell

Nu ska jag träffa Weronica för en liten lunch. Vi har MASSOR att prata om. Hörs senare! Puss

/Frida

Hundtricket

Hello people! Ni har väl hört talas om hundtricket? Men har ni hört talas om tvättstugetricket? Jag fick sitta över min tid i väntan på att mina kläder skulle bli någorlunda torra. Vid kvart över ett så kommer nästa person som har tvättiden efter mig (som börjar 13) rätt söt kille faktiskt. Strax efter kommer hans kompis som va ännu sötare. Jag skämdes lite för jag hatar att "sno" andras tider. Men dom verkade tycka de va okej så vi småprata lite. Så mina vänner. Tvättstugan är inte att förakta, den kan faktiskt ge till guldsmak på tillvaron, om man har grannar som är lite ögongodis så att säga. ;)

/Frida

since you been gone I can do whatever I want

Idag är det 25e. Och den 25e smäller det. Kung i baren eller hur? Men jag är alltid kung i baren, så den 25e kanske man kan glänsa lite extra? ;) Två maskiner tvätt är fixade så nu slipper jag vända ut och in på underkläderna. ;) Idag bär det hem till Trollhättan igen. Men som vanligt blir det avhopp i Mellerud för lite handbollsträning först. Wiiie! Hörs senare sötnosar! Puss

/F

To infinity and beyond

Nu är jag sådär lagom trött, dock kanske lite för sent men vad gör det? Den enda tiden jag har att passa imorgon bitti är 10.30 då Våra Bästa År börjar (ja, jag ställer klockan för att jag ska komma upp till det). Sen ska jag kolla om det finns någon ledig tvättid också. Duktigt va? (jag sa aldrig att jag skulle boka om det fanns men det ligger väl en underliggande mening i det) God natt med er!



/Frida

inside

Frida säger:
först ville man inte gilla den
bara för de va spice girls
men nu skiter jag i vilket
för den är bra
amanda säger:
ne för att dom hade gjort "slut" med geri också!
Frida säger:
aaa
amanda säger:
gud ja grät då
hahaha
Frida säger:
ööööh........
amanda säger:
vadå
Frida säger:
looser
amanda säger:
men VAFAN FRIDA
du grät när ARNS HÄST DOG!!

One day my story will be told

Nu  sitter jag här och dricker mitt kvällste. Borde ha honung i men det har aldrig fallit mig i smaken så jag avstår från det. Halsen är fortfarande sådär och hostan blir alltid värre framåt kvällen och på något sätt intalar jag mig att Te ska fungera som något slags botemedel. Kan man köra bil på Te istället för bensin?


Jag och Jessika på Tempel. :)

/Frida

I kissed a girl

Mandisen är här. Jag bjöd över henne på en middag och serverade Currygryta. Denna gick hem hos henne också som den har gjort hos alla andra jag har serverat den till. Nu ska vi tralla vidare. PUSS

/Frida

Gästbloggare : sse ..

WOHO! Inte alla som får möjligheten till denna stora chans att göra sig hörd i en sådan stor blogg som denna!
För er som inte förstod vem gästbloggaren är ska jag förklara detta : i våran familj (främst bror Johan och pappa) använder vi oftast påhittade förkortningar där vi tar första bokstaven i varje ord, därav sse =söta syster erica. Nu vet ni de.

Jag är alltså Erica

Det här är jag! Och självklart storbloggaren Frida! :)
Min kära syster skulle nog beskriva mig som -glad, söt, dampunge, apunge men den bästa lilla systern i världen!
Jag skulle beskriva min syster som -glad, stark, (inte muskelstark..), grisunge & världens bästa syster. Vi är en.

Ni som följer hennes blogg, vet att hennes pojkvän gjorde slut i höstas och självklart var hon ledsen och totalt förstörd, dom var ju trotts allt tillsammans i 5år. Jag tycker om mickepicke, han e go! Har inte träffat honom sedan han åkte till USA, men jag träffade han ju i somsagt 5år. Nu tänker ni "vf tar hon upp detta?" Men jag har en väldigt nära vän, som jag kallar min bästa vän, Arijana.. Hon gjorde för 2 veckor sen slut med hennes kille. Hennes ord var "Kolla på Frida som klarade de.. Jag kommer också klara de" Frida är stark, likaså Arijana. Önskar att jag också va så stark och inte gick hem och lipa så fort de gick dåligt på bowling typ. Men dom två är modiga, jag ska också bli som dom! Om nu min pojkvän gör slut, eller tvärtom.

Tänk om alla hade en sån vän som jag har. Som Arijana alltså, inte som frida.. hehe :P Hon är snällast, hon ställer alltid upp, hon är partyt, hon är rolig och hon skäms aldrig! Frida har fått en sån vän, som jag vet att hon tycker om väääldigt mycket. Ni vet den "amanda" hon pratar om hela tiden.. (mer än va hon nämner mig.. glömde hon av mig när hon flytta till karlstad??) och det är jag sååå glad över. Att hon får en vän att dela sina tankar med. Som hon tränar med och som hon faktist passar väldigt bra ihop med! Hope u'll be friends forever! :)

Förresten, jag ska på jobbinterjuv! GRATTIS OCH LYCKA TILL ERICA! :) tack ..

Ikväll blir de pizza me min bebis, som jobbar.. mamma&pappa åt på jobbet. Imorgon kommer fridisen hem igen, träning och lipz står även på schemat. Imorgon rockar vi och går all in jay, okej? <3


Make love, not war..

Peace ^^


I skolan

Hello people!! Jag testar att blogga från min iPhone får väl se hur de kommer se ut sen :D sitter i skolan nu har rast och kommer förmodligen sluta tidigare än utsatt men jag gnäller inte. Nu ska jag fortsätta räkna, mikroekonomi is the shit! Puss

Days

Jag har vaknat flera gånger inatt av hostattacker, extremt jobbigt. Nu är det Våra bästa år på teven så jag återkommer om ett tag. Puss

/F

God natt

Jag ska väl försöka ta mig till sängen innan jag somnar. Det har väl på sitt sätt varit en trevlig kväll. Vad gillar ni den nya designen? :) Ny header kommer väl så snart snön försvunnit. Vi hörs imorgon mina vänner. Puss och godnatt!

/Frida

Till dig, Amanda

Amanda är totalt besatt av mina tänder. Så det här är till dig. Only for you;


;)

/Frida

Stockholmo

Jag och Amanda bokade precis en romantisk weekend för två på ett spahotell i Stockholms Skärgård i april. Eller inte. Men vi bokade ett hotell mitt i centrala Stockholm tor-sön (1-4/4). Kommer bli AWESOME!

/Frida

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är mig själv när jag är med dig


Amanda goes crazy

/Frida

Terapi

Det är tur att mitt hem ser ut som fan. Diverse hushållssysslor såsom städning och tvättning fungerar som terapi för mig och det är väl nästan precis det jag behöver nu. Och ett ligg. Eller ne vi stryker de ifall mamma eller pappa skulle läsa. Haha! Hello Dammsugare you look familiar. Dags att få bort dammråttorna!

/F

and like a ghost I'll be gone

JAG BEHÖVER KOMMA IVÄG! BORT! Jag borde inte skriva så mkt mer. För jag har aldrig känt mig så arg och sviken som jag gör nu...Hur vet man vilka som är ens vänner eller inte? Handlar det om en tävling? "Jag är mer vän med dig än med dig" Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

/Frida

This is the year


Jag kommer aldrig sluta älska den här låten. Tidlös

/F

Halsont

Halsont och hosta är två faktorer som inte går ihop med sömn. Nu har jag precis kokat upp lite tevatten och ska ta mig en Zyx halstablett innan läggdags. Jag glömde dem här när jag åkte till Trollhättan så har fått knapra Fisherman hela helgen men det går ju ner som godis ungefär. Förhoppningsvis blir det bättre imorn så man kan träna. Nu ska jag dricka upp mitt te sen blir det läggdags, hoppas jag somnar. Hörs imorgon!

/Frida

Nyvaken

Jag somnde visst på soffan och har nu sovit i 1 timma och 20 minuter. Yes! Bra jobbat! Får vi se hur jag ska lyckas somna sen då. Förmodligen inte alls. Nu blir det tvtittande resten av kvällen. Later!

/F

Framme

Framme! Det gick bra o köra. tog kanske bara 20 minuter längre än vanligt så det var ju helt accepterat. Fick dock en nära döden upplevelse när en gubbe bestämde sig glatt för att köra rätt ut ivägen men Amanda va cool och fixade oss ur situationen på ett bra sätt. Handlade ingredienser till tacopaj på vägen också - jag blev sugen på det eftersom Amanda tjatar om den hela tiden sen hon fick mitt recept. Men Karlstad är det iaf. Och hur länge jag stannar den här gången för det verkar som vår match på lördag blir flyttad. Och då stannar jag ju kvar här. :) (bli inte allt för ledsna nu) Smell you later!

/F

Mot Karlstad

Snart dags för hemgång. Hoppas det inte tar allt för lång tid. Inte för att jag har någon tid att passa men det är lille segt att sitta i bilköer i flera timmar..Vi hörs när jag är framme! So long!

/Frida

När mörkret faller

Nu känner jag att min förkyldning börjar utveckla en sorts epidemi på mig; hostan är värre och jag har ont i halsen nu också. Jobbigt. Jag är i allafall dödstrött så jag hade tänkt att gå och lägga mig i min sköna tältsäng och få några timmars sömn innan det bär av hem till K-town igen. Hoppas ni har haft en bra helg mina vänner och sov gott!!

/Frida

Tusen och en natt

Jag stannar kvar ytterligare en natt i Trollhättan. Jag och Amanda kände att de va bäst att åka på förmiddagen för säkerhetens skull. Blir en myskväll med familjen framför teven. Härligt! Hörs later!

/Frida

Sunday

God dagens. Hur mår ni idag? Här är de fint må ni tro. Gårkvällen slutade där den brukar sluta så jag behöver väl inte säga så mycket mer än att vi hade grymt skoj!! Slaggade hos  Johan som verkar bo i en igloo för det var grymt kallt och jag frös typ hela natten. Brr. Nu vankas det currygryta här. Vi hörs av! Puss

/F

flower power



Vad händer?

/F

Snökaos

Jahaja mina vänner. På vädret sa dom att vintern kommer ligga kvar långt in på våren. Det känns ju sådär. Jag vill liksom ta av mig vinterjackan och kunna gå ut barfota snart. Men jag kommer förmodligen få vänta ganska länge till innan det kan hända. Tyvärr. Matchen imorgon blev inställd, pga risk för takras så får vi inte vistas i hallen i Lidköping. Trist. Men lite kul är det ändå med snökaos. Det känns som allt stannar upp så det blir nästan som ett litet skådespel att titta på genom fönstret. Jag ska fortsätta titta nu. Smell you later!

/Frida

Trött

Sverige vann och Haag tog silver. Sikka prestationer, iaf det sistnämnda. Nu sitter jag och väntar på att Erica ska ringa så jag kan åka och hämta henne. Egentligen är jag inte alls pigg på att göra det eftersom det snöar som fan, är halt som en skridskobana och jag är trött som trötter. Bådar inte gott om man säger så. Förhoppningsvis hinner vägen plogas innan. Jag tackar för mig för idag och återkommer imorgon. Sov gott! Puss

/Frida

Watch me now

Äntligen har Frida fått tummen ur och skickat lite bilder till mig på mig från förra helgen. ;)



Jag har fler men det blir ju inte roligt om jag belastar er med för många på samma gång ;)

/Frida

Backhoppning

Sitter och kollar på OS, jag har inte alls varit en följeslagare till detta men ikväll är det ju hockey så det får man ju änna inte missa! Jag funderar på om backhoppning skulle vara nåt för mig? Förr hade vi ju en backhoppningsbana (?) här i Trollhättan men den är numer borttagen. Synd! Kanske skulle vara värt ett försök annars...

/F

I believe



/F

Trollyhood

Hem ljuva hem. Igår kväll/natt hamnade visst Amanda, Anna, Jesper och jag på Lipz tillsammans med massa andra 18åringar. Det kändes som att man var på ett mellanstadiedisco igen då jag inte vistats på Lipz 18 sedan gymnasiet. Anledningen till att vi gick dit var att det spelades house och inget annat. Men, vi höll ändå till i cowboybaren och sjöng med och dansa till gamla schlagerdängor och Queen. Det blir ju aldrig som man tänkt sig, eller hur? Snökaos är det också för den delen så jag fick bana spår för Amanda så hon kunde ta sig fram med sina små fötter. Nu blir det käk. Smell you later! Puss

/Frida

Mot Mellerud -> Trollhättan

Nu ska jag åka med o kolla på Amanda när hon ska dansa. Sen bär de hem igen. Hörs ikväll!!



Så här roligt har jag med kameran i väntan på att tiden ska gå..

/Frida

18 februari

18 februari. Vet ni vad det innebär? Just det. Jag har namnsdag! Fridadagen. No.1

/Frida

Käre gode Gud...




VA FAN SKA DET SNÖA FÖR?!

Thursday

Torsdag idag alltså. God morgon förresten! Jag vaknade nio idag och kände mig pigg och utvilad, vilket hör till ovanligheterna. Jag låg kvar en stund och funderade på allt som verkar ske i min krets, dels med en klump i magen och dels med massa hopp och förväntningar. Jag känner att jag skulle behöva fly verkligheten ett tag eller i allafall hitta en ny verklighet. Det känns som alla andra gör/har gjort roligare saker, drar och jobbar ett år och sen utforskar världen ytterligare ett, medan jag har fastnat i skolbänken sen jag tog studenten liksom. Jag är en sucker för resor, det är något som verkligen förgyller mitt liv så ibland ångrar jag att jag inte gjorde likadant. Men...jag antar att min tid kommer den också. Förhoppningsvis. Och vad är ett liv utan drömmar och mål? Slutar man drömma så slutar man leva så jag antar att jag får drömma vidare lite till.

/Frida

Hatten på hyllan

Nu lägger jag hatten på hyllan och tackar för mig. Jag ska lägga mig och pilla lite på MIN iPhone. Jag måste dock köpa nya hörlurar till den. Och ett skydd. Jag kan inte ha öronsnäckor i mina öron för jag får fan skavsår av det. Så jag måste ha Ear in och jag såg ett par som "hör till" för 700 spänn. Någon som vill skänka några kanske? Vi hörs imorgon sunshines! Puss

/Frida

In trust and honour

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag uppskattar ärlighet hos personer. Det är något som jag sätter och prioriterar väldigt högt. Dock har jag väldigt svårt att lita på personer med tanke på det jag har gått igenom i mina år.  Och det har inte blivit lättare det sista direkt. Jag hatar att vara den sista som får reda på saker och ting. Att vara ärlig och rak genom att säga som det är är inte så mycket begärt. Man ska inte behöva fråga eller dra ur någon något, det ska liksom komma automatiskt om man nu har lite kurage i sig vill säga. Och det förutsätter jag att vänner har gentemot varandra. Jag vill och tål höra sanningen oavsett hur mycket den än gör ont. För det gör ännu ondare att inte få veta den, eller att få veta den efter alla andra...

Sanningen kommer fram, förr eller senare - oavsett om man vill eller inte...

/F

Enorm

Snacka om total lycka. Jag måste befinna mig i ett tillstånd som kan beskrivas som Nirvana eller något typ.

MIN IPHONE HAR KOMMIT!

/F

I väntan

Nu sitter jag och väntar på att Amanda ska ringa mig. Hon skulle göra det när hon slutade skolan så ska vi åka och träna. Jag känner att jag börjar bli grymt slö och det känns som jag skulle kunna somna vilken sekund som helst så det är väl bäst att få träningen överstökad och få lite energi av den. Nu ska jag kolla lite tv under tiden. Vi hörs sen! Puss

/Fridisen

The reason is you


Över nollan, och blå himmel. Inte konstigt att man är på bra humör. =)

/F

Good day

Haha, jag måste vara uppe i något slags lyckorus. Det känns så bra att vara jag och att bara få vara den jag är. I'm just living and loving my life. Är våren på väg? Min termometer visar 0 grader, det blir ljusare och varmare. Snart kan man sätta sig på en uteservering med solbrillor, ta en kall öl och umgås med dom bästa. Oh! Underbart! Nu ska jag äta rester.

/Frida

EGO EGO EGO





/Frida

Standard



Detta är numer (sedan 4 månader tillbaka) min standardfrukost; två löskokta ägg och ett glas apelsinjuice. Försöker ju undvika bröd så mycket som det går men jag älskar ägg och jag älskar apelsinjuice så det här är ju en kanonfrukost. Även om hotellfrukostar är att föredra. ;)

/F

Onsdag

God morgon! Jag har sovit jättedåligt inatt, vaknat upp och har haft ont i halsen och kännt mig febrig. Nu mår jag bättre, har "bara" ont i halsen men funderar på att ta en alvedon så kanske det går över också. Nu väntar jag på att målarn ska komma hit, han skulle komma vid den här tiden så han dyker väl upp snart. Han håller på och tapetserar Carros rum, hennes rum och hallen var de enda rummens om inte tapetserades när vi flyttade hit så det behövdes änna för att få det lite enhetligt liksom. :) Nu ska jag koka mig ett par ägg till frukost. Hörs senare!

/Frida

Läggdags

Nu är jag trött som satan så jag tänkte ta och borsta tänderna och inta ryggläge. Det lär väl bli ett avsnitt av South Park först så somnar jag gott sen. :) Imorgon är jag ledig men målarn kommer hit vid halv tio så jag får gå upp tidigt ändå. Hoppas ni har haft en bra dag! Godnatt med er! Puss

/Frida

Hello good day!

Fan vilken bra dag detta har varit. Jag sprudlar av energi och önskar att den aldrig tar slut. Ungefär. Först skolan som lärde mig ett och annat, sen en tur in till downtown där jag fick shoppat en del, inte för mycket utan bara en del alltså. Sen blev det ett spinningpass på Sats och det var grymt kul. Bra musik, goa intervaller och framförallt en bra ledare. Imorgon ska vi inta Njoy igen men där blir det nog en vända på gymmet. När jag kom hem gjorde jag och Carro tacos och nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det en semla. Det är ju faktiskt semledagen! Har ni ätit semla idag my friends? Semla you later!

/Frida

Mellanmål

Jag gör så att min goda vän Amanda får vänta ytterligare några minuter på mig genom att blogga lite. Men hon har ju också nytta av det med tanke på att hon läser denna frekvent. Har nyss kommit hem från skolan, käkat lite mellanmål så gör jag tacos sen när jag kommer hem från träningen istället. Mat är alltid som godast när man har tränat. Håller ni inte med? Nu ska jag ställa in osten i kylen igen och sen packa träningsväskan. Hörs ikväll lovers! Puss

/Frida

Skola

Idag mina vänner går jag till skolan. Eller nej, jag tar cykeln. :) Sen blir det en sväng till stan och sen blir det ett spinningspass på Sats. Jag får se om jag hinner blogga emellan. Ha en bra dag annars! Puss

/Frida

Semledagen

Det är visst semledagen idag. Tänk att vi måste ha speciella dagar för att styra våra liv. Alla hjärtans dag för att älska någon lite mer, Mor och Fars dag för att uppskatta våra föräldrar mer, julafton för att vi ska få käka massa godis och träffa släkt och vänner och få julklappar, semledagen för att få äta semlor, våffeldagen för att få äta våfflor. Vad finns det mer för dagar? Det är lite kul att det måste vara en speciell dag för en viss sak. Man ska väl få äta vad man vill när man vill, ge presenter till någon när man vill och älska och uppskatta varandra varje dag. Man kan ju ha det åtanke i allafall. En kalender ska inte styra ens liv på det sättet. Men visst är det gott med semla? ;)

/Frida

Tuesday

Uppe i tid idag med. Vaknade klockan 9 men låg kvar och småsov lite i sängen. Så härligt att inte behöva jaga upp sig på morgonen. Igår kväll var jag i kontakt med Telenor för typ femte gången angående min telefon. De har ännu inte fått den i lager och det har gått tre veckor nu sedan jag beställde den. Jag får väl vänta ytterligare några dagar men jag börjar bli otålig nu!! Nu ska jag koncentrera mig på Våra bästa år. Smell you later

/Frida

Sats

Okej! Då har jag varit i Löfbergs Lila Arena och tränat. Nej, inte hockey och nej jag såg inga fbk-supporters som jag kunde bränna upp, om jag hade varit pyroman vill säga. Jag var på Sats och Bodyjam, det var jag, Amanda och en till som var där. Och ledaren förstås. Jag kan ju härmed dela med mig och erkänna att bodyjam inte är något för mig då det är alldeles för mycket och svår koreografi. Men det var ju skoj att få prova på det också. Även om Amanda och jag hade svårt att "fatta" att ledaren skulle vara vår spegelbild. Vi gjorde tydligen på vårt egna sätt men jag gjorde i allafall det som kändes bra. Whatever. Nu ska jag ta mig en dusch med massa silverschampo och skriva som Paow och Dessie att jag färgar håret LILA! No way! haha. Puss

/Frida

Svar på tal

"tar du inget seriöst i livet?? Skolan är alltid tråkig. Du åker bara till thn hela tiden. Och sörjer bara ett gamalt förhållande med en kille som var skit för dig!
Ta dig samman och fatta att du är fin och ta studierna på allvar. Stanna du kvar i din nya stad på helgerna så kanske du finner en ny kille."


Hej du anonym! Trevligt att du kommenterar. Men visst tar jag saker seriöst - varför skulle jag inte göra det? Och jag tycker inte att skolan är tråkig för då hade jag nog tatt nåt extrajobb istället för att plugga. Och är det något fel med att åka till thn? Jag har min familj och mina vänner där + att jag spelar handboll vilket är den största dragningskraften... Jag kan likaväl hitta någon ny där som här? Och jag kanske inte är ute efter någon ny? Och jag får lov att tillägga att han inte var skit för mig heller. Jag trivs med mitt liv både här i Karlstad och i Trollhättan och jag tar studierna på allvar. Men tack för att du bryr dig och visar intresse i mitt oseriösa liv.

/F

Bodyjam

Jag och Amanda ska till Sats och träna sen. Bodyjam står på schemat. Och tydligen ska det vara en fräck dans till populär musik. Enligt Amanda alltså...Vi får väl se.

/Frida

Full frys

Nu har vi varit på Maxi, mina händer värker fortfarande. Tänk er själva att bära hem mat (och lite annat) för över 700 spänn. Nu får jag inte handla mer får lyda pappas råd om att svälta en månad - det skulle ju bli jäkligt mycket billigare att leva liksom. Och angående skolan; Jag hoppade faktiskt över denna idag. Min lärare säger ändå bara det som står på OH-bilderna, som hon även lägger ut på nätet så jag kände att jag gjorde Carro sällskap och åkte och handla istället. :)

/Frida

Handla

Nu tar jag och Carro en tur till Bergvik och Maxi för att handla lite. Kylen ekar typ. Ikväll blir det träning igen, försökte få med mig Carro men hon kom med undanflykter den late. Smell you later!

/Frida

Monday

Måndag igen, vilket innebär att jag vid denna tiden sitter bänkad framför teven och Våra bästa år. Skolan börjar inte förrän 13.15 så jag har lite tid på mig. Perfekt! Nu ska jag koncentrera och vänta på posten och hoppas på en avisering. :) Och; jag börjar med ett par bilder från förra helgen. Puss


Min underbara vän Weronica och jag. :)


Jag! Skål på den! :P

/Frida

Karlstaden

Nu är jag uppe i Värmland igen, det är alltid lika roligt att komma in genom dörren och bli hälsad av Carro med sitt glada "Heeeej" haha. Det är en av alla fördelar med att bo ihop med någon. Det verkar även som att jag lyckats överleva Alla hjärtans dag utan några större problem så cred till mig för det! Nu i veckan hoppas jag att jag får min iPhone. Tjöta tjöta tjöta tänker ni, men ärligt. Hade inte ni också varit otåliga om ni hade väntat på något som ni gärna vill ha? Jag bjuder inte på bild idag men det dyker nog upp några imorgon. Så håll utkik vettja! Puss och kram

/Frida

Happy Valentine

Alla hjärtans dag. Alla fjärtans dag. Alla stjärtans dag. "Kul". Vad gör man en dag som denna då? Jo, - åker till världens bästa farmor och farfar på lite kalas. Jag kan behöva deras stöd, knäppa kommentarer och roliga skämt en dag som denna. Ni som inte känner mig så väl så kan jag ju tala om att jag avgudar min farmor och farfar mest av allt. De har betytt mycket för mig genom åren och kommer alltid att göra det. Gårdagen var awesome! Jag hade nog lite självförtroende trots mitt korta hår. Lite för mycket kanske, men det är ju bara Trollhättan. Orka vara chill här liksom. Bättre än så kan man ju. Nu är jag VRÅLhungirg och tänkte därmed mätta min mage med mina två kokta ägg. Asbra!

/Frida

YEAH

Singel, snygg och stark, ensam, får jag allt jag vill. Ingen annan som bestämmer nu. Här är jag; Singel, snygg och stark, ensam; klarar allt jag vill. Livet börjar nu och här, singel, snygg och stark är vad jag är....

/F

Mat!

Åh! Nu har jag fixat håret så nu känns det fräscht igen. Men jag har i allafall inte börjat trivas med det korta än. Usch! Jag vill vara långhårig och därmed basta! Nu blir det oxfilé och lite vin, något som man inte är alltför bortskämd med hemma i Karlstad. Haha! Enjoy säger jag bara!

/Frida

Lördag

God morgon!
Jag går upp tidigare på helgerna än va jag gör på veckodagarna. Idag vaknade jag kl. 9 och var rätt så pigg ändå i Karlstad får jag ställa klockan halv elva för att sedan tvinga mig upp till teven och kolla på Våra bästa år, visserligen ligger det väl en viss skillnad med att sova i min 140 säng jämfört med att sova på denna förbenade tältsängen som jag får göra i Trollyhood. What's up today? Jag tänkte ta mig en promenix till bolaget och öka på skafferiet lite. Vad ska ni göra idag? Puss

/Frida

Vinst!

Vi vann! Fan va gött den segen satt asså. Men satans va trött jag är nu känner jag. Btw. Jag har en ny låt I like very much. Den är säkerligen inte ny för er, men jag är ju efter med allt. Here it is;



/Dj Friday

A smile for life


ÅH, jag gillart inte asså.

/F

TGIF

Fredaaag! Wohoo! Match idag, vi ska till en liten håla som heter Hjo. Och det är förmodligen en värre håla en självaste Mellerud, även om många kan tro och tycka att det är omöjligt. Bussen avgår från Trollhättan kl. 16 så innan dess blir det lite fika och tjat med min kära vän Weronica. Jag ska väl göra mig i ordning lite smått så jag inte skrämmer iväg alla på stan sen. Jag kan ju inte svänga med mitt hår längre....haha. Men först; Våra bästa år! Puss

/Frida

Trollyhood

Hemma i Trollhättan igen. Är lite seg och go sen träningen, så gött. Jag hade dock förväntat mig att bli ompysslad i håret av syster när jag kom hem men hon hade bestämt sig för att leka rövare på Lipz istället, så jag får vänta. Får ta det imorn för kan verkligen inte se ut så här. Kan ju kanske vara bra för min hårbotten också och få vila lite för den är fortfarande öm sen allt uttrassel av tovarna jag hade. Iiiih! Nu ska jag fälla upp min tältsäng, kolla nåt avsnitt av South Park och sen sova. God natt lovers!!

/Frida

Naken

Ah! Jag känner mig så naken! Ikväll ska de färgas och klippas till. Men jag kan bjuda på ett par ändå.




Nu blir det Mellerud nästa! Hörs later!

/Frida

Hemfärd

Idag bär det av till Mellerud för att träna och kasta lite boll och sen vidare till Trollywood. Kommer nog stanna där hela helgen, har ju match imorn. Spännande. Den enda matchen i serien vi har chans att vinna typ. haha!, i höstas spelade vi oavgjort och det är den enda poäng vi har tatt. Kass! När jag vaknade och fick se mitt hår i spegeln i morse fick jag ytterligare en chock. Mitt hår är tillbaka och det märks tydligt för jag har alltid värsta affrot när jag vaknar. Och så la jag mig med blött hår också så det gör ju saken ännu värre. Tur att det finns något som heter plattång och hårspray så man kan få ordning på ogräset. Smell you later!

/Frida

Korthårig

Nu har jag precis fått ur de sista tovarna. Fan vilket jävla jobb. Som tur var slapp jag göra det utan det fick Amandasötnosen göra. Ni ska se va söt hon är när hon koncentrerar sig. Men sedan halv sju eller något har hon suttit och pillat i mitt hår och hon lämna väl mitt hem runt halv elva eller något i den stilen. Så länge som jag fick pinas genom att se håret falla av bit efter bit. Nu kommer jag inte vilja se mig själv i spegeln på ett jävla tag. Fan va jag ser ut i kort hår alltså. Jag kommer säkert gråta mig till sömns ikväll. Snacka om att mitt självförtroende försvann med håret. Nu är jag nere på jorden igen; så HEJ alla kompisar; KOM OCH HJÄLP MIG! Nu ska jag duscha och njuta av att det inte är massa limfästen i håret, något positiv i det hela i allafall. PUSS

Update: Carro var ju också med på ett hörn och hjälpte till. Solly! Tack båda två!!! ♥

/Frida

Dreads

Löshåret är borta. Borta som i gone. Gone som i försvunnet. Hur det känns?...kort? Nu sitter vi och vilar mitt huvud och Amandas armar. För att ta tag i dreadsen som har växt sig till i mitt kära hår. Det kommer göra svinont och det kommer säkerligen ta tid. Bäst att sätta fart....To be continued.

/Frida

Pillepill

Nu sitter jag och väntar på att Amanda ska komma hit och pilla i mitt hår. Vi ska försöka få bort mina extensions och limmet sitter som sten men förhoppningsvis hjälper lösningsmedlet. Jag har haft de sen i oktober nu så det är väl dags att ta ur det. Imorgon får syster äran att fortsätta jobbet genom att färga och klippa till det. Sikken tur att jag har personer i min närhet som ställer upp på att ta hand om mig. Love it! Jag uppdaterar senare och kan ju förklara hur jag kommer se ut i huvudet. UÄH!

/Frida

Onsdag

Onsdag idag alltså. Solen skiner men dessvärre verkar inte minusgraderna ge med sig. Åh! Jag vill ha vår. NU! På söndag är det alla hjärtans dag. Har ni någon att uppvakta? Eller någon som uppvaktar er? För mig är det i allafall första gången på fem år som jag tvingas ta mig igenom denna dag som singel. Har ni några tips på hur man klarar av det? =)

/Frida

Trötter

Nu ska jag sova. Jag läste ur min bok igår så det är lite trist att inte ha något att läsa när man går och lägger sig. Det är det bästa som finns! Jag funderar på att ta med datorn in och kolla några South Park avsnitt istället. Klockrent, bättre avslutning går ju nästan inte att få. Men, vi smells tomorrow. Sov gott alla gullungar!! Puss

/Frida

Lights will guide me home

I always get what I want, but not what I need. Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan vara så förfärligt, det kan vara så bra. The drugs don't work they just make you worse but I know I'll see your face again.



/F


I'm calling out



/Frida

9e februari

Tisdag den nionde idag. Pratade precis med farmor som fyller år. Var ett bra tag sen. Hon ställde frågan hur det går med kärleken. Jag var ärlig och sa att det inte fanns någon längre vilket hon också hade hört rykten om. Och hennes svar på tal va "Ja men man kan ju inte vara med samma person hela livet. Det är ju inte så roligt. Man måste ju få byta lite." Hon är bäst min farmor! Idag har jag även fått hem medel så jag kan fixa mitt hår. Grejjt. Antingen gör jag det imorgon em eller så väntar jag till fredag. Nu ska jag kolla teveen. PUSS

/Frida

Natti

Jag har tänkt att gå och lägga mig "i tid" idag. Vanligtvis brukar inte den tanken nå mig först om en timme. men jag har lyssnat igenom Peter Lemarc's album nu. Sentimental, det är med blandade känslor jag lyssnar på honom. Jag gillar hans texter men samtidigt påminner det om oss.Aja..Imorgon är jag ledig. Och då ska jag bara göra meningslösa saker. Som alltid. Hoppas på att min iPhone kommer. Men det är väl ingen risk.....Hoppas ni har haft en bra dag! Puss och godnatt!

/Frida

Natti

Jag har tänkt att gå och lägg mig "i tid" idag. Vanligtvis brukar inte den tanken nå mig först om en timme. men jag har lyssnat igenom Peter Lemarc's album nu. Sentimental, det är med blandade känslor jag lyssnar på honom. Jag gillar hans texter men samtidigt påminner det om oss.Aja..Imorgon är jag ledig. Och då ska jag bara göra meningslösa saker. Som alltid. Hoppas på att min iPhone kommer. Men det är väl ingen risk.....Hoppas ni har haft en bra dag! Puss och godnatt!

/Frida

Vi är "goda" vänner..

15:07:46] amanda säger:
ja satt här
[15:07:49] amanda säger:
o så kom en låt
[15:07:52] amanda säger:
taylor swift
[15:07:58] amanda säger:
o ja satt o fundera för mig själv
[15:08:05] amanda säger:
när fan ja va så dum i huvet o la till den låten
[15:08:10] amanda säger:
men de va visst din spellista ja va inne på

Wait til you see my smile

Så vart de måndag igen. Eller halva dagen har ju nästan gått men jag har inte haft tid att blogga förrän nu. Vad har ni för er en dag som denna? Jag har precis lagat och ätit mat. Fick bli något så enkelt som kotlett, kokt potatis och brunsås. Gott var det i allafall. Vad som står på agendan härnäst vet jag inte riktigt. Är grymt trött idag så har inte så där jättestora lustar att göra något speciellt. Men jag kanske ska dejta Dj Ahmed senare och vi får se vad vi hittar på. Vi hörs senare! PUSS



/F

Bed time

Okej, min ena halva hjärna har typ somnat för länge sen så det är väl mest för er skull jag bloggar lite. Men undrar om ni är värda det för ni kommenterar ju aldrig ändå. Okej, Amanda nån gång ibland och Carro lite av och till och sen Therese några enstaka gånger. Men ni är ju inte mina enda läsare, även om det inte är hundra till så kan det ju va lite roligt och få lite respons på det man skriver. Jag kan ta kritik och kom gärna med förslag om vad ni vill läsa om. Jag har ju faktiskt en bred kompetens vad gäller det mesta. Jag är i Karlstad nu förresten. Imorgon är det skola igen så det är väl lika bra att gå och lägga sig så man är på hugget när Dinky står och pratar om ekonomiska termer. Läser microekonomi nu om ni vill veta. God natt sugars!

/Frida

Söndag

Hello my friends! How you doing? Jag mår bra faktiskt. Vaknade tio och var nästan pigg som en mört. Gårdagen var trevlig. Kul att få träffa mina tjejor igen och det märks att det, trots allt, kan hända saker i denna staden, och tydligen har det en tendens att göra det när jag inte är här. haha. Men oftast brukar man ju få reda på saker o ting till slut ändå. Idag bär det nog upp till Karlstad igen, på ett eller annat sätt. Får se...Nu ska jag göra i ordning mig och iväg till Älvhögsborg och kolla på kära syster när hon spelar match! Hörs senare! Puss puss

/Frida

Time to party

Okej nu har jag gjort mig färdig. Mamma har bjutt på vin och drinkar så lite uppvärmd är jag. hihi. men hoppas ni har kul mina gullungar och ha en bra kväll. har faktiskt hunnit se bidragen i melodifestivalen och jag kan säga så här; vart är musiken? det var fan de sämsta jag har hört på länge.. aja. men vi hörs imorn babes, eller kanske inatt. :P


jag har lite svårt för att le... tydligen.

/Frida

Melodifestivalen

Okej, ni som känner mig, ni som följt mig och min blogg länge vet att jag är typ big fan of Melodifestivalen. Men idag sviker jag nog teven och tv-soffan och umgås med min nya bästa vän istället. Alkoholen. Var när och hur vet jag inte men det brukar ju Amanda vara bra på att lösa. Får se helt enkelt. NU är jag dock väldigt hungrig och väntar på mat. Smell you later!

/Frida

Good news

Oh! Jag klarade tentan!! Ni vet den om utrikespolitik och det ena och det andra. Känns för jäkla skönt faktiskt. Kan man säga att man är back on track nu kanske? Det blev ingen tur till Göteborg idag. Fanns ingen tid förns halv ett och det hinner jag inte. Får fixa det på annat sätt istället... Nu ska jag snart ta mig en sväng till systembolaget istället. Minst lika bra. SO LONG!

/F

Weekend

Det slog mig just att det är helg. Jag befinner mig i Trollhättan nu och ska väl gå och lägga mig strax, är sjukt trött! Imorgon bitti snor jag Clion och tar en snabb tur till Göteborg. Ska fixa håret mitt tänkte jag! Men ska bli tråkigt att åka själv bara..är ju inte världens roligaste väg precis. Men jag får se om jag orkar gå upp i tid måste va hemma vid två igen eftersom det är match på gång!! Yay! Ne nu är det bed time! God natt med er sötnosar!
Puss

/Frida

Bilder





Amanda går loss. Jessika och Carro på bild. :)

Sweet hangover

Okej! Inte lika taggad som igår kanske. Men det var fan värt det asså. Riktigt skoj hade vi, har till och med livebloggat från Amanda som ni kan läsa här. Idag blir det nog en sväng hem till kära Trollhättan, om Amanda kan vakna till liv igen förstås. Tempel igår var i alla fall asgrymt, riktigt bra ställe och riktigt härligt folk! Vi slutade som vanligt på BK men jag beslöt mig för att hålla i pengarna och satt bara och titta på när Amanda så gladeligen mumsa i sig en KÖTThamburgare och hon verkade lika förvånad efter varje tugga om hur god den faktiskt var. Tydligen kan man äta nästan vad som helst på fyllan. Sen åkte vi hem till Jessika på "efterfest" men det sluta med att alla däckade typ så jag tog en taxi hem och var hemma igen vid fem. Nu ska jag tanka vatten, kan behövas om min huvudvärk ska ge med sig någon gång under dagen.

/Frida

Whats up?!

TAGGA ELLER?!?!?! JA FÖR FAN! Det kommer bli astråkigt ikväll eftersom typ INGA ska ut. Har pratat med massa och ingen ska ut. Men det gör inget. MEN TAGGA ÄNDÅ FÖR FAN! Dj Friday och Dj Ahmed are ready to run this town! Jag och Carro ska öppna upp kvällen genom att ta en fin rosa drink (Flashback till lördag) och göra oss fina! No dilemma så att säga. Sen möter vi upp Amanda och Jessika in the city och drar till förkröket för att sedan inta Tempel med storm. Hell yeah! Nej nu ska jag sluta TAGGA så för man ska inte ha NÅGRA förväntningar och VARFÖR KAN JAG INTE SLUTA SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER?! Jag vet inte. Effekt.

/Dj Friday

Va fan ska man skriva här då?

Hello babes! Jag tänkte bara lämna ett avtryck här innan jag nattar mig. Första gången på ett jäkla bra tag som jag lägger mig innan midnatt, men jag är faktiskt sjukt trött så ser väl ingen större anledning med att sitta och plåga mig själv längre. Imorgon är det torsdag, skola står det på schemat sen är det party party på kvällen. Mucho roligt! Hoppas ni har haft en bra dag! Puss på er hjärtegull!

/Frida

Is it a true love story?

Såg precis What happens in Vegas. Blev en aning nostalgisk när dom gick på samma gata som en annan gjorde för bara några månader sedan. Vegas är ett ställe jag LÄTT kommer hamna på igen. SÅ jävla grymt! Dock börjar jag bli lite trött på alla jävla amerikanska kärleksfilmer. Kan dom inte göra som det ser ut i verkligheten? Typ som att tjejen är patetisk och kollar upp killen som i sin tur är "otrogen" och bedrar henne och senare övertygar henne att det inte är så för att "vinna tillbaka" förtroendet för att sedan kunna dumpa henne. Måste allt i sagorna, till skillnad från verkligheten, sluta så jävla lyckligt hela tiden? Fast å andra sidan är det väl kul om det kan sluta lyckligt någonstans. Men jag tror att livet har ett lyckligt slut. Jag är ju lycklig nu. Tror jag? Mår bra jag gör jag i allafall. Jag blir nog inte lycklig förän jag  får min iPhone och har några miljoner på kontot. FÖR JA: PENGAR ÄR LYCKA! Allt annat är bullshit! Peace Out!

ps. förlåt för dissen...

/Frida

Shopaholic

Blev en sväng in till stan förut. Vilket medförde att jag blev några hundralappar fattigare.

Klocka och ringar från Ur&Penn, T-shirt från H&M. Foundation från MakeupStore. =) Sen köpte jag även en concealer och en pensel till foundationen. haha.

Nu blir det film och mys med Carro! PUSS

/Frida



Onsdag

Shalom! Eller vad man säger. Slalom? Onsdag idag i allafall. Jag och Carro har precis storstädat lägenheten, dammsugit, dammat, skurat toaletten och golven. Så nu känns det fresh här igen. Snön vägrar ge med sig. Jag begär tydligen för mycket för det är inget som vill gå min väg nu för tiden. Telenor hade tydligen inte min iPhone i lager och de har en leveranstid på 2-3 veckor, iom att det "redan" har gått en vecka sen jag beställde den så har jag alltså minst en vecka kvar innan jag får leka med den. Typiskt. Alltid ska det vara nåt. Det blir eventuellt en tur ner till stan lite senare. Ska plugga först. Om det går utan böcker vill säga, jag får väl förhoppningsvis dom i denna veckan. NAJS! Ha en bra dag my friends!

/Frida

Mätt som en plätt

Eller hur va det man sa? Jag är i allafall mätt som fan. Ändå var det två timmar sen vi åt. Okej jag ljög, vi åt lite glass till Paradise Hotel - det var ju ändå final så man fick ju krydda till det lite extra, eller hur? Men det känns som jag inte behöver äta något imorgon. Enligt min pappa borde jag inte äta på en månad, minst. Men jag lyssnar sällan på honom även om jag vet att han har rätt många gånger. Amanda var här på lite tacomys ikväll. Trevligt. Egentligen vill jag ge feta dissen till henne eftersom hon alltid dissar mig i sin blogg..och på facebook. Men jag låter henne tro att hon är bättre än mig om hon känner att hon mår bra av det. Vi är så snälla mot varandra. Men jag trivs bra med henne i allafall, ibland. Ibland kan hon vara för mycket. Typ som när hon ska springa runt på Lindex och leka Kurragömma eller va fan hon höll på med förut. Eller när hon ska vara extra seg när hon ska ta saker extra långsamt bara för att vara extra störande. Men söt är hon i allafall, lilla Amanda. Men nu ska jag sluta tjöta om henne för hon är inte värd att nämnas så många gånger i ett och samma inlägg. Nu ska jag gå och söka hjälp och sen kanske lägga mig. Har ni tur kanske jag hinner blogga en gång till innan jag gör nattbesök i min säng. So long lovers!

/Frida

Hej kom och hjälp mig

Jag och Amanda tog en sväng i kära 240:n, eller förlåt, den har blivit en saab igen och låter som den ska. Men vi tog i allafall en sväng till Bergvik där vi handlade på oss diverse saker som man ska ha till tacos och fest. Sen hittade vi även in till H&M där jag fick köpt mig ett par shorts. Jag ser alltid ut som "Hej kom och hjälp mig" varje gång jag går in ett provrum. Att prova shorts mitt i vintern är heller ingen höjdare, om man inte har varit i Thailand förstås. Men ett par  svarta nylonstrumpor får göra susen som jag senare införskaffade mig på Lindex. Nu ska vi snart iväg och träna. Igen. Man kan nog tro att vi har blivit träningsnarkomaner, men det har vi inte. Vi passar bara på när det är gratis. Smell you later!

/Frida

2/2

2 februari idag. Woho! Jag rusade upp ur sängen när posten rann i brevlådan för att kolla om brevbäraren kommit med en avi till mig. När jag såg att det inte var någon (!) funderade jag på att skjuta honom men sen slog det mig att det inte är hans fel. Jag ska ringa Telenor (igen) och fråga om dom skickade telefonen till mamma och pappa iaf. Surt läge! Nu ska jag fräscha till mig lite sen hem till Amanda för att åka och göra några ärenden. :D PUSS

/Frida

Paradise Hotel

Måste vänta ända till imorgon för att se när XXXX vinner. Ja, jag vet vem som vinner men jag tycker det är kul att titta ändå. Det är ju inte varje dag man får se människor ha sex på TV utan att det ska klassificeras som porr. Nu är det snart läggdags känner jag. Man blir så härligt trött på kvällarna när man tränat. Spinningen var för övrigt askul och assvettig. HAHA! Jag känner mig som en man som svettas så mycket. Men Spinningsledaren blev också lite andfådd och kastade skivor i all frustration mellan låtarna, vad nu det skulle vara bra för, det vet jag inte. Imorgon är det tisdag och jag är ledig då med, så skönt så! Men ska se till och räkna lite på microekonomin som vi håller på med och jag har faktiskt en viss motivation till att göra det, bra va? Nu slänger jag in handduken för idag och nattar er! Godnatt!

/Frida

Vill ha!


Jag vill ha denna söta klockan! På Ur&Penn för 498:- Eller så kan man beställa på nätet. Vad tycker ni? Är den inte fin?

/Frida

Vet du om att du är söt?


Allas vår Amanda Hallberg. :)

/F

Go away!

Hej på er! Det har snöat ännu mer inatt. Det gör ju inte att längtan till våren blir mindre direkt, kan snön inte bara försvinna? Idag är det måndag och ny vecka med nya tag och nya träningstillfällen. Bokade precis plats på spinning  på Njoy ikväll. Får väl se hur det ska gå. Haha! Har ännu inte testat på spinning här uppe än men jag tycker det är kul och riktigt gött efteråt så vi får väl se om det håller måttet här också. Men det är jag inte tveksam till.

Har ännu inte fått en avi om min telefon. Jag slår vad om att den kommer komma hem till mamma och pappa i allafall. Min vanliga otur om man säger så. Aja. Nu ska jag se till att få denna dagen att gå också. Börja med städning och disk kanske och sen lite plugg. Smell you later!

/Frida

Februari

Eftersom klockan har passerat 00.00 är vi nu inne i februari. Man ska ju leva i nuet men tänk så här; Februari har bara 28 dagar som vi ska kämpa oss igenom, sedan är det mars - våren börjar sakta men säkert knacka på vår dörr för att sedan (förhoppningvis) hitta sin rätta plats i april. Nu ska jag hitta min rätta plats och jag tror bestämt att den är i mitt sovrum i min säng. Oh! Va skönt det ska bli att sova. God natt sötnosar!
PUSS

/Frida

RSS 2.0