månadsskifte; humle och dumle flyttar ihop

nu är det officiellt. the time is in. idag får amanda och jag nycklarna till lägenheten. kungsgatan 12 kommer alltså från nu vara min nya adress.


1. Hur fan gick det till?
2. Hur fan ska det gå?
3. Va jag älskar dig min fina vän! ♥

måndag

idag vaknade jag före tuppen så han vart rädd när jag, i mitt morgonrufs, lufsade iväg till tvättstugan. men jag förstår honom, det hade jag också blivit om jag hade sett mig själv. jag tänkte att jag lätt kommer somna om igen, men det var minsann lättare sagt än gjort för här ligger jag. klarvaken. borde kanske egentligen ta tag i en del men va fan, klockan är inte ens 8 så tycker inte att jag borde ha några måsten nu faktiskt. tror ni håller med mig. även om jag har enormt mycket att göra.

att hålla tider

god afton. är nu hemma i karlstad igen och arbetet satte igång så fort jag kom innan för dörren och fick springa ner till tvättstugan. hade tvättid idag mellan 19-22 och klockan var väl 22 när jag satte igång första maskinen. tänkte att det här kan jag ju göra i lugn och ro eftersom det inte är nån som tvättar på natten. upp igen, käkade lite tacos och efter det sprang jag ner till tvättstugan igen för att sätta in en ny maskinen och hänga upp resten. upp igen för att städa, jäkla gallret i ugnen som tog närare en timme (!) att få rent med svinto (sparade hårtopparna som klipptes av i fredags) tillbaka till tvättstugan där jag till min stora förtvivlan får se att strömmen har stängts av. jaha, tvätten var ej torr, maskinen hade inte tvättat klart och där står jag. som tur är var det ingen som hade bokat första tvättiden imorgon så jag får springa ner imorn bitti klockan 7 för att köra om tvätten och hoppas på att det andra är torrt. så jäkla typiskt. men nu förstod jag varför det står att man ska vara noga med att hålla tvättiderna. men en varning om att strömmen stängs av klockan 00 hade ju inte vart farligt..

hur gick det till?

igår när vi tog taxi hem från festen så beslöt vi (jag, josse, kim, tanya, patrik, annika och william) oss för att mötas på sibylla, eftersom vi fick ta två taxi. jag tog en chilicheese och va asnöjd, alla andra käka på ordentligt så vi satt där en stund. det roligaste var att josse frågade mig precis  "gick du aldrig och käka eller?" när jag i själva verket, om jag minns rätt, satt vid samma bord som henne. ibland undrar man ju hur mycket det snurrar i skallen på stackarn. :) men hon mindes ju i allafall att det var ljust ute när vi gick hem. jag minns inte ens att det hade vart mörkt.

i nöd och lust

hej på er godingar! bröllopet igår var hur lyckat som helst. Weronica var så otroligt vacker så jag grinade ju som ett barn som blivit fråntaget sitt godis. festen därefter var skitrolig och det serverades god mat och tårta samt obegränsat med dryck. jag var hemma igen kl 4 inatt och jag hade verkligen roligt från det att jag blev upphämtad till jag la mig i sängen igen. bilder får ni senare när jag kommit upp till Karlstad igen :) håll utkik vettja! :)

weddingweddingwedding

oh va det är pirrigt nu. undrar hur fasen weronica känner sig! nåja, ska i allafall hoppa in i duschen nu. blir hämtad halv fyra så det är lika bra att börja i tid. :) det här ska bli såå kul! kommer förhoppningsvis ta massa bilder så ni kommer få ta del av några. :) puss

submarines

är ganska så nyss hemkommen. har haft en superhärlig kväll som började på Stålverket tillsammans med mamma där vi åt och drack gott. senare blev jag upphämtad av anna och amanda och vi, eller rättare sagt anna, styrde kosan mot vänersborg och bio och hamnade i salongen där Sex and the city II visades. jag hade rätt så höga förväntningar på den och jag får lov att säga att den faktiskt upplevde dessa. gillar den skarpt och får 5 av 5 ubåtar.

IMORGON smäller det! Min älskade vän Weronica gifter sig. Vigseln börjar 16.30 och efter det blir det ett sjudundrandes party. Snacka om en kanonstart på sommaren! Hoppas bara det är uppehåll större delen av tiden, framförallt för deras skull! oh vad vi alla har sett fram emot detta! :) ♥

haircut

har precis vart o klippt mig. Therese lillasyster Victoria fick äran att göra något åt mitt svintohår. Så jäkla gött är det nu och jag är riktigt nöjd! men klanten herself hade ju glömt plånboken hemma, eller snarare tatt med sig fel så jag fick ju gå hem och hämta den o gå tillbaka. typiskt mig. nu ska jag dra mig. later on!

är det inte lite kallt här?


haha. jag fick vifta som fan för att va me på kort, efter att fotografen såg oss var vi tvungna att asgarva i tre minuter innan han kunde knäppa av. roligt hade vi i allafall. :)


riverside

jahaja, ni får tre gissningar om vart jag ska ta vägen ikväll. ja just det. behöver jag ens säga det. ne då skiter jag it. men amanda är här och det känns som de va evigheter vi sågs så vi ska trängas i min säng sen.


It should have been me

Sol
sommar
hav
kust
du
jag
vi

vackra kombinationer utgör en vacker helhet. Men även dåliga kombinationer kan vara en vacker miljö. Delad glädje gör en vackrare vy. Men vi tillsammans gör den vackrast.

fragile

håhåjaja. tror att jag nöjer mig med städningen för idag. har torkat ur samtliga skåp förutom två och sopskåpet. och alla lådor förutom en. men det är bättre vi torkar där när dom är tomma. snart går tåget, har haft för mig hela dagen att de skulle gå lite innan sex men tydligen var det lite innan sju. funderar på om jag orkar plugga på tåget eller inte. förmodligen inte. men det är ju tanken som räknas. ne lika bra jag packar ner datorn och allt som ska med å drar mig inåt stan. hörs senare!

mrs cleaner


osminkad, oborstat hår och jävligt onormal.

som en skugga ur mina drömmar

fan det är riktigt jobbigt att städa. nu har jag iaf packat ner allt, förutom alla toalettartiklar men det kan jag ta på söndag tänkte jag. har torkat ur alla överskåp som är tomma och en del underskåp och håller på och frostar av frysen. tänkte ta mig en tur utåt och få lite luft och uträtta några ärenden som jag har tagit åt mig. känner mig oerhört effektiv. förra gången jag flyttade, alltså när jag flyttade hit, lyfte jag knappt ett finger. stackars erica fick packa alla mina saker. vad ska man säga? det är tur att man har familj och vänner när man mår kass. och jag har världens bästa familj och världens bästa vänner! lucky me!♥

utan dina andetag

god morgon! vaknade upp ovanligt pigg och fräsch faktiskt. härligt! idag ska de kontrollbesikta lägenheten mellan 8-14, så dom kan ju komma i princip när som helst. och mamma, jag har bäddat sängen så du kan börja andas igen. nemen nu ska jag packa ner det sista i lådor här så det är färdig. åker till trollhättan ikväll som sagt och stannar där över helgen. jag kommer blogga frekvent under dagen.  ;) puss så länge

hypernevrotiskadiafragmavibrationer

satan i gatan vilken hicka jag har. har suttit här i fem minuter och hoppat till var 15e sekund eller nåt sånt. jobbigt läge asså. imorgon är de torsdag och ännu en dag närmare bröllopet. helt sjukt att en av mina närmsta vänner ska gifta sig, kan knappt trot. men shit va roligt det ska bli! åh!! så imorn kväll bär det alltså av till Trollhättan igen, och innan dess ska jag ha packat färdigt allt här hemma och städat ur lite skåp osv. bra va? nu ska jag nana. sov så gott! godnatt

overloaded överkurs

oj Oj OJ vad jag har stått i idag. pluggat så jag vore värd en resa till cypern. ett jobb som är välbetalt. tentor som blir godkända. en kompis som är snäll och ett långt och lyckligt liv.utan att överdriva alltså. nu ska jag läsa lite till. jävla makroekonomi.

sometimes it's hard to see, need to get a little bit higher up


sin, cos, tan

Morrn! Idag vaknade jag en timme innan klockan skulle ringa. Typiskt. Först fick jag sms av david och två minuter efter de fick jag sms av amanda. Synkade? kan nästan trot. men lite dålig stil var det allt med tanke på att ALLA vet att jag går upp 10.20 när jag är ledig. aja, nu är jag pigg och glad i allafall, Våra bästa år börjar snart och sen blir det plugg i några timmar. hörs sen!

Sex and the city

Woho! SATC 2 på fredag! Awesome! har sett fram emot denna film sedan i höstas. Finally!

it's a baby

HAHAHAHAHAHAHA. Jag brukar normalt inte lägga mig i sånt här men, asså dom måste skämta? Bingo Rimér och Katrin Zytromevafanhonnuheter har idag fått en baby. Ungen ska heta Ringo. VA FAN?! Ärligt talat. Ringo, hur kan man döpa en unge till ringo. Förstår inte. Att faderskaparen heter Bingo kan jag förstå. För de va la de farsan ropa när han fick se ungen ploppa ur. Bingo för att det blev en kille. Men ringo? Hur tänkte ni där?

Från nyheter24.se


ett skepp kommer lastat

tjipp! både jag och carro håller på att packar för fulla muggar. det känns nästan som att vi är klara snart. fast det är vi inte. allting ser så jäkla rörigt ut när man håller på och flyttar, låter både här och där och allt damm lyckas ju komma fram bland alla småsaker. usch. men skönt att man har kommit igång iaf. :D nu ska jag se vad som händer i thereses liv. hörs sen!

tisdag?

Va fan är de för dag idag? fick för mig att det var lite onsdag och lite tisdag. men det är väl tisdag? blir ju fan rädd för mig själv asså. har precis gjort i ordning mig. tänkte åka ner till stan och fixa lite ärenden och sen till skolan..men jag ångra mig. åker direkt till skolan istället. idag kom csn in på kontot så nu kan jag inte gnälla på att jag inte har några pengar längre. fast dom lär försvinna rätt så fort ändå, så därför är det lika bra att jag skippar centrum. anyways. nu ska jag och macen rulla till universitetet och spendera några timmar där. blä. smell you later!



True colors

God kväll. Inleder med att säga att jag fått två myggbett på benen som kliar som faan! Hatar det! Är ju lite överkänslig mot dessa små liv också så det ser ju ut som jag har stora bölder på benen. Men men. Avslutar härmed att säga godnatt och sov gott. Imorn är de plugg på schemat, och lite mer packning förstås. Hörs!

hey soulsister


Jag och söta Amanda på tåget i lördags! :)

amanda försöker sno en cykel


amanda i torsdags efter koriander. fyllo. haha

päckä päckö packa

tjosnopp! om en vecka flyttar jag så ni kan säkert gissa utan svårigheter att jag kommer ha en del att stå i den kommande veckan. inte nog med det så gifter sig weronica på lördag, jag har tenta den 1a juni och den 4 juni. jippie! so much's going on right now! Love it! men jag tycker fortfarande det är lika roligt att sitta med photo booth. :P och jaaa jag vet mitt hår är som svinto och utväxt är som ogräs. jag hatar det.


givemegivemegiveme


mm-mmm-mmmmm

monntag

Guten tag! Alles gut? Bra! Här också. Har skrivit tenta idag, tog inte mer än två timmar vilket var perfekt för då hann jag hem till Våra bästa år. Tentan gick väl helt okej faktiskt. Har hopp om att jag ska klara den. Men man vet ju aldrig när man ska diskutera med sig själv hur mycket poäng det ger. Nu ska jag fortsätta kika på teven. Och för att betydliga (som jag brukar säga) en sak så har alltså Smulan funnit sig till rätta. Hon kom hem imorse igen. Härligt! Hörs sen!

Efterlysning

Har någon sett min misse Smulan? Hon försvann i onsdags i Trollhättans centrum. Väldigt social katt och har inget halsband. PLEASE BRING MY BABY BACK!

 

HON ÄR HEMMA IGEN! :) Kom hem och skrek  imorse så nu är allt som de ska. Lilla smulfisen!


awesomeness

Hej på er darlings! Förlåt för bad update men har levt lite i hemlighet den här helgen. Igår hade vi nämligen anordnat möhippa för min kära vän Weronica som gifter sig nästa helg. Så jag befinner mig alltså i Trollhättan. Vi hade verkligen hur kul som helst igår och allt gick enligt planerna. Weronica gick till jobbet halv åtta, helt ovetandes om vad som skulle hända, väl där hade vi hängt dit en morgonrock och ett kuvert där det stod att det var hennes möhippa. Efter många om och men gick hon ut igen och då gav vi henne första cidern och hon skulle genomföra hennes uppdrag. Sen gick vi hem till Weronica, käkade champagnefrukost och hade lite mingel, sen gick vi iväg till stationen och tog oss till Göteborg där vi tillbringade hela dagen och kvällen i en park och på Liseberg. Jag orkar inte beskriva allt i detalj men vi hade verkligen superkul och Weronica blev jättepaff så det var roligt att hon inte hade en aning om vad som skulle hända. :)

Eftersom jag har tenta imorgon ska jag spendera dagen med skolböckerna hela dagen. Sen bär det ju hem till Karlstad igen också. :) Hörs senare!

friday night

oh! jag är hur trött som helst. har pluggat en hel del idag. och det lär väl bli plugg hela helgen. isolerad liksom. fan va kul. hade i allafall ett avbrott och kollade på postkodmiljonären så ska det låta. veckans höjdpunkt ju, som en annan pensionär man är. haha. tragiskt det lät. men jag är ju grym på låtar och på att sjunga så det är väl bra att jag får övertyga mig själv om det varje fredag, inte sant? Sova nu! Natti natti


friidaaay

Hello! Igår hamnade vi på Koriander amanda och jag. Jag var the driver och amanda utnyttjade detta med fullo. För full blev hon minsann. Vi kom hem till mig när det hade börjat ljusna efter att ha rullat runt i stan lite. Jag trodde aldrig att jag skulle få tyst på kärringen men det faktum att hon faktiskt somnade före mig gjorde att jag kunde somna tryggt och fridfullt. Lovely! Idag är de plugg som står på schemat. Ska bara uträtta några ärenden först. Smell you later!

Thunder

Nu har Gud tröttnat på sin inredning där uppe fär jäklar vad han möblerar om. Han verkar ta före och efterbilder också. Snacka om att han behöver en hobby. Nu ska jag gömma mig. Man vet ju aldrig ifall det kommer en byrålåda fallandes från skyarna.

Torsdag

Så var det torsdag igen. Solen är blå och himlen lyser så fint. Eller tvärtom menar jag. Vilket jävla sätt. Fick precis lite nyheter från bror min på andra sidan atlanten och det stora, beryktade landet i väst. Han kommer släppa en EP-skiva inom två månader och jag har fått äran att höra låtarna i förväg. Vill ni också höra? Kommer släppa en här senare, exklusivt på min blogg.  :)

Nu; en snabbdusch och sen Days of our lives. Hörs!

vilket jävla sätt


mjau

amandachocken


hahaha. kolla amandas chock när jag harklar mig sista gången. awesome!

hämnden är ljuv..(internt)


Lookalike


Glad elefant?                                               Therese?

show me some fierce

Yo! Åkte till skolan och satte mig där och plugga ett par timmar. Strålande duktigt må jag säga. Nu är jag värd något jag önskar mig. En resa? Ett jobb? Nåja, jag har långt ifrån underhållt mina hjärnceller tillräckligt så jag tänkte ge böckerna ett par timmar till sen får det räcka för idag.

Riktigt varmt och gött ute idag också. Har sommaren kommit hit också tro? Hoppas!

you can't make up your mind, please don't waste my time


upplev mer

kära nån! veckorna rullar på lika fort som ett däck rullar på en f1-bil. idag står det tydligen "ledigt" på schemat. men inte fan är jag det. mycket praktiska saker att gå igenom. men många är redan avklarade. YES! Nu ska jag plugga några timmar. tenta på måndag ju så det är väl lika bra att sätta igång. smell you later!

Natti

Precis hemkommen från mandamus. Fasen va bra filmen var asså! Shit! Sjukt bra! Både jag och amanda va frälsta i den. så kan det vara. nu ska jag nana. är dödstrött. puss på er

Karamellkungen

Hola! Sitter nu hos Amandabus. Jäklar va busigt. Har vart och rullat runt lite istan idag. Vi körde över tre pepparkorn och två fläskkotletter. Men annars gick det bra. Nu ska vi se film här. Alice i underlivet. Eller underlandet. Eller vad den nu hette. So long!

Whatever you want

Morn morn! Har ni sovit gott? Det har jag. Men av någon konstig anledning har jag vaknat mitt i natten (både igår och idag) och hoppats på att det är långt kvar tills jag ska upp igen. Och det var det. Hela fyra timmar. Eller, det hade vart fyra timmar om inte amanda hade ringt och väckt mig. Inget viktigt var det heller. Den människan kan nog inte klockan för hon ringer i tid och otid till mig. "Va gör du? Sover du?" Vilket jävla sätt.

Nu ska jag koka hönsavel. Eller ägg. Eller vad man nu vill kalla det. Eller tuppägg, fast den historien vill jag inte gå in på. Inte nu. Skolan vid 10 och vet ej hur länge jag blir kvar där. Grupparbete ska fixas. Så mycket nu så jag tror jag spricker snart. Och fan vilket osammanhängande inlägg. För mycket punkter. Men jag gillar punkter. Pauser. CIAO!

syttende mai

Har äntligen fått en ny header. Den gamla var så vintrig och kall. Det är ju liksom maj nu för fan. Norges nationaldag. Men inte har någon jäkel tatt sig tid att säga grattis till mig. Jag är ju lite norske om ni inte visste det. men jag talar flytande svenska och gillar att driva med norrmän. typ som att det står max 4 varv i rondellerna. eller som att norrmännen alltid tar på sig finkläderna och går ut och ställer sig när det åskar, eftersom de tror att någon tar kort. nåja. nu ska jag sova. puss på er

och tack min fina vän för hjälpen! ♥

smile, you're on camera

kladdkakan blev väl inte så där som vi hade tänkt oss. varken jag eller amanda gillar när kladdkakan är kladdig. vill ha den seg o go. de blev den efter en timme i ugnen typ. men, den smaka nästan bara sött så de va änna jobbigt. ändå följde vi receptet. under de senaste två timmarna har vi suttit och roat oss framför kameran. tusentals filmklipp som jag tyvärr inte vill visa. en annan gång kanske. om ni är snälla! kul i allafall att ni kommenterar. I like it!


åh, vad vi älskar varandra! ♥

köttbullar

Det blev ingen p-nap i tjugo minuter.
Istället två timmar.
Bra jobbat.
Jag funderar på att göra en kladdkaka.
Och plugga efter. För att skjuta upp det lite ni vet.
Vill ni smaka? Det får ni inte.
Kanske amanda. Om hon har tur.
Men då får du köpa med dig vispgrädde.
Detta är en inofficiell inbjudan.

Sommar?

Varenda jäkla blogg skriver om hur underbart väder det är, hur varm solen är och att sommaren äntligen är här. Givetvis från Stockholm. Varför ska man alltid vara på fel plats vid fel tillfälle? Jag vill också ha sommar och sol. NU! Orka vänta liksom, hallå eller?! Jag vill ha stockholm också.
Nu ska jag ta en p-nap i 20 minuter och sen blir det plugg några timmar.


Monday

Good morning! Har precis duschat rent mitt samvete och ska göra i ordning mig och sen vidare till universitetet. Coolt. Universitetet. Jag pluggar på ett universitet. Vilket skämt! I allafall, föreläsning mellan 10 och 13 idag sen blir det plugg.
Later on!

strawberries

Vet ni vad? Vi köpte en låda med färska jordgubbar på vägen till Karlstad. Tror ni det var gött eller? Dock ej svenska, men vad gör det? Sommarn börjar närma sig.....


Kebab Tarlik


Det första jag störde mig på var särskrivningen de lyckats göra. Det var inte förrän Amanda sa att det var felstavat som jag faktiskt såg det. Snacka om ordblind. Såg ni felet direkt?

zu Hause

Back in K-town bitches! Har visserligen varit det ett par timmar nu men ändå. Vistelsen i Trollhättan har som alltid varit kalas och utgången igår blev väldigt lyckad. Desto värre var det att vakna upp idag av att amanda tvingade ut mig på promenad för att nyktra till, Jo visst vettu. Sen gick vi till Intim och smällde i oss en pizza. Sen de har bytt ägare så är pizzorna sämre så jag rekommenderar inte stället längre i första hand, även om det var gött men inte Trollhättans bästa längre om man säger så.


for your information

trots att det är regnigt ute, trots att jag är hungrig, trots händelsen inatt så är jag på så jäkla bra humör!! LOVE IT!!!

ett fritt land?

vaknade tidigt i morse (ca 05.15) av att några idioter grälade på gården här. då dom pratade på arabiska eller nåt annat språk som jag inte kan identifiera eller förstå mig på så förstod jag inte vad dom sa. förutom att den ena sa "det här är ett fritt land". okej. Sverige är ett fritt land, men det beror på hur man ser på det. Det är inte så att att man slipper konsekvenserna av en handling för att det är ett fritt land. Är det så som resten av världen ser på Sverige? Att det är ett fritt land? Är det därför invandringen är så stor hit? Här får vi göra vad vi vill. I så fall vill jag inte ha ett fritt land längre. Jag vill ha ett starkt rättssystem med hårda straff där man ska få betala för sina handlingar. 2 år på ett rättspsyk efter att ta någons liv är inte tillräckligt oavsett vem det är. och i den bemärkelsen kan man verkligen säga att Sverige är ett fritt land, tyvärr, eftersom konsekvenserna av det vi gör inte är särskilt allvarliga. jag vet inte vart jag vill komma. men man ska inte väcka en björn som sover, men som tur var somnade jag om igen.

give me your heartbeat

så ska de låta står på teven, sitter med mitt andra glas vin och har smockat i mig oxfilé för hela afrikas räkning. jag tror inte jag behöver säga det, men jag gör det ändå; grym fredag alltså. jobbet idag gick fint. så jäkla mkt att göra och jag hann inte ens med hälften. så kan det vara. schleten som en gnu är jag. för att uttrycka mig i samma mening som till amanda så ser jag ut som korven som grillades igår. nåja. mamma tycker jag är söt i allafall. nu blir det mys!

hard work

jag ska tydligen jobba imorgon. ska hoppa in i städet på tallbacken. shit va längesen. 2007 var nog senast. haha. hur håller man i moppen? hur var det man inte fick blanda rengöringsmedlena? (finns det ens sådana regler?) nåja, pengar är ju pengar. men synd att det ska vara så jäkligt tråkigt jobb bara. hade hellre vart i vården och helst suttit i kassan på ica. men man får väl vara glad för det lilla antar jag. det värsta är att jag missar Våra bästa år och att jag inte får någon sovmorgon. *suck* aja, nana nu. natti natti

tidsresa

vilken resa bakåt i tiden jag precis har gjort. på facebook. jag har raderat allt som stått i min logg från nu till den dagen jag skaffade facebook. shit. tog väl nästan en timme. det var inte lika jobbigt som jag trodde de skulle bli, att se alla gamla inlägg. så jag är nöjd. stryka över gammelt och ladda på med ny skit. good shit! nu är det hockey och mamma gör chokladkräm. gott.

curry

currygryta serveras idag. one of my favourites. jag är hungrig som ett svin så det kommer sitta finfint. nu ska jag kolla resor.

tuna

hello! sänder här live i från Trollhättan. himlen är grå och det är stor risk för regn. men lika glad för det är jag. igår när jag kom hem så slängde jag i mig lite käk som mammsen hade tillagat sen bar det av hem till josephine för lite skvaller, vin och skratt tillsammans med amanda och tanya. kvällen avslutades på butlers med såna som verkligen firade kristihimmelfärdshelgen med bravur. jag spar mig till "helgen" jag. någon måtta får det ju vara. vad som händer idag är ännu en gåta, men nåt lär väl ske.

trollis next

vilken lång dag! har suttit på skolan sedan 10 i morse. har precis packat väskan och gett klartecken till amanda att jag är färdig att åka. trollhättan är alltså destinationen och jag ser faktiskt fram emot en helg hemma. nu ska jag packa ner macbooken här också så vi hörs i trollhättan nästa!


fear not die

gosch va trött jag är. tänkte faktiskt gå och lägga mig och läsa lite. finns nästan inget mer avkopplande. kanske blir ett samtal med david också. men jag lär nog somna rätt fort i allafall. imorgon ska jag vara på skolan kl. 10 för att plugga tillsammans med Andrea. En efterliggande tenta som jag hade i höstas när jag var i USA och levde i en bubbla om att allt var frid och fröjd. sen har jag skola 14-17 och efter det tutar jag och mandisen till trollis! men vi hörs imorgon bitti, om jag hinner. är ju rätt morgontrött..

stamp on the ground

fan alltså. detta måste vart den jobbigaste joggingturen i år alltså. jag fick tillochmed gå en liten bit. men när jag kom hem såg jag att jag hade sprungit 3 minuter snabbare än vanligt, trots att jag gick. måste betyda att jag sprang som en jävla idiot innan då. vad nu det skulle vara bra för då jag kom att lida av både mjölksyra, andnöd och blodsmak i munnen. nåja. gjort blev det ju allafall. nu är jag lagom seg och go och sitter här med mjukisar och är nyduschad. finns det nån frivillig massör? gärna av manligt kön.

hej hoe

ne. lads and gents. här blir inga barn gjorda. har suttit och funderat alldeles förlänge på om jag ska ta mig en joggingtur eller ej. dessvärre kom jag inte på några bra anledningar till varför jag inte skulle göra de. förutom att det blåser, är jobbigt och att det är pollen ute. men vem bryr sig? nu blir det i allafall en joggingrunda. kommer va så värt det efter. och jag längtar redan till den är över.


you always have a reason to smile


är väl ingen idé och deppa ihop. finns ju massa annat man kan le för/åt. som att jag flyttar snart exempelvis! 3 veckor.

warning sign



I started looking for excuses. but the truth is. I miss you.

studentklänning?

Fick idag ett mail från Bubbleroom där det i ärenderaden stod att "Vi har din studentklänning" ööh. jotack, förutom att det var tre år sedan jag faktiskt tog studenten så var ni väl ute i rätt tid. Eller?

Idag vakna jag av att grannen här under, som flyttat in ganska nyss, höll på att borra med betongborr för kung och fosterland. Ändå är han inte svensk men jag kunde känna hans energi genom taket. Kan man inte vänta med med att utföra sysslor som att borra och hamra efter tio åtminstonne? (jag har en inre konflikt med mig själv nu huruvida åtminstonne stavas med 'nn' eller 'nd') nåja. Våra bästa år står näst på schemat och därefter skola så jag antar att ingen bryr sig. :)

shooting star

Jag vet hur det känns, för jag har vart där.
Mellan månen och mitt fönster finns en bro.
Kom och gå med mig. Fall ner som ett barn. Jag är skuggan som du jämt kan anförtro.
Jag tänker inte stilla se dig gå isär. Jag tänker gå ett steg bakom dig, finnas där.
Jag är ditt rakblad och din vän, vad du än tror.
Och mellan månen och mitt fönster finns en bro.
Varför spjärna emot, varför vandra vill?
Mellan månen och mitt fönster finns en bro.
Låt natten ha sin gång. All den tid det tar. Det måste regna för att nåt ska kunna gro.
Jag ville också glida bort och suddas ut. Jag ljög vackert för mig själv, precis som du.
Lika rädd för denna rädsla utan ro.
Men mellan månen och mitt fönster finns en bro.

a change


sjukt bra låt och sjukt bra text.

SMS-dialogue

A: Vad gör du?
F: Är hemma i och sitter i soffan och söker recept på hur man gör en enkel bomb som jag råkar tappa på Bergvik.
A: Ska jag hämta dig så åker vi en runda? Har du ätit?
F: Jag åt för en timme sen så de har jag. Vad gör du?
A: Jag är hos Jessika nu. Åt också för timme sen men börjar bli hungrig igen. Ska jag hämta dig eller?
F: Haha, ditt jävla matvrak. Aa men hämta mig du om du vill dras med mig, sa jag att jag är arbetslös? Man är tydligen, enligt smittskyddslagen, skyldig att berätta de till sitt umgänge då de kan få drastiska påföljder.
A: Kommer snart då. Ringer så du kan gå ut och lägga dig på vägen. :)
F: Bra. Hoppas inte att dina bromsar funkar.

Jag mår bra alltså. Jag lovar. Nu ska det droppas i ögonen och ut i yrvädret. So long!

det finns inga mirakel

Hur svårt ska de va? Hur kan man tacka nej till mig liksom? haha. Hade jag vart arbetsgivare hade jag varit självklar. no matter what

måndag

Jag har alltid varit välsignad från allergier förutom mot svamp. Men nu har jag blivit känslig för pollen som jag har varit så glad över i alla år att jag inte har varit. Va fan! Nåja, igår införskaffade jag mig ögondroppar i allafall efter att jag fick testat amandas som faktiskt lindrade det hela. Så nej, jag är ingen knarkare eller nåt sånt. För droger är något som jag starkt avskärmar mig ifrån så det skulle aldrig hända. Men kort och koncist sagt; mina röda ögon beror på pollen och ögondroppar. Inget annat.

önskelista

jag vill ha:

- en resa till Thailand, 3 veckor eller mer
- en solresa nu,  1 vecka
- en systemkamera
- ps3
- ett shoppingkonto fullt med pengar
- ett träningskort på Sats
- ett jobb
- sommar, sol och värme

finns det någon som kan ge mig det?

skratt



Skratt är vackert. Du är vacker. Vackrast är du när du skrattar.

we look so good together


du fattar vad det handlar om

söndag och wipe out idag. bror är med så de får ju änna inte missas. är trött som faen idag så de blir nog en tidig kväll. trollis i veckan också. spännande.

tschüs!

jag är snygg!


bumbibjörn


saturday

hello! hade det riktigt mysigt igår, jag och amanda åkte till coop på bergvik och handlade sen åkte vi hem till mig igen och jag gjorde kycklinglåda. asgött. sen började vi tvätta vi 19 och mellan varven så tillbringades tiden framför Så ska de låta och en film. gött! vi la oss vid 12 -tiden och vaknade 12 timmar senare. way to go! nu blir det nybakta baguetter och lite frulle. inte helt fel! ciao!

ska jag släcka din eld?

kvällen igår slutade inte riktigt som vi hade tänkt oss. men det gör den nästan aldrig. grillkvällen avslutades i allafall i dimman inne på tempel. det var mest häng i baren där vi gladeligen blev försörjda med drinkar av en ytterst trevlig brandman. det där med varannan vatten har aldrig varit min grej så man kan väl säga att det blev rätt så dimmigt där inne. dock blev jag informerad om nödutgången så jag hade läget under kontroll ändå. Alltid koll. Stenkoll. idag är det i allafall fredag. ska spenderas tillsammans med amanda och vi ska (tro det eller ej) tvätta, äta gott och se på Så ska de låta. Lovely! snacka om en höjdpunkt på veckan

l-m-f-äj-oh


grillfest

tjoho! ikväll vankas det grillfest tillsammans med massa andra studenter. jag och amanda tänkte inte dricka något. men eftersom jag fick reda på att jag klara tentan så tar vi med oss en box och tar oss ett glas rött eller två. kan väl inte skada. först ska bara jäntan hem från dansen och sen tar vi järnhingstarna bort till campus. vad kan gå fel? grill, vin, brännboll och quiz. nada!

JAAAAAA

JAG KLARADE MIKRON! HIGH FIVE PÅ DEN! FAAAAAAAN VA GÖTT!

Celebrate good times!

sometimes

sometimes everything is wrong..
sometimes you feel you're all alone..
but hey, don't let yourself down..
because I know you're gonna make it..
totally make it..
please, I hope you've learned from my mistakes..
and when you do feel all right, don't let it go..
don't push it away. you're strong and I know you'll never let it go

sweetest ass in the world

hello sunshines! sorry för dålig uppdatering idag men har vart igång hela dagen. efter skolan mötte jag upp amanda och vi cyklade hem till henne och tillagade oss thaimat. megagött. sen åkte vi ner till stan och jag fick köpt mig en klänning för 700 spänn. aouch. det sved lite men lika glad för det är jag för fin var den. sen åkte vi till sats och tränade och har nu avslutat kvällen hos mig framför teven. :) vad har ni gjort idag? :)

days of our lives

Hello! Vilken härlig dag det är! Eller ja, vädret i allafall! Igår vart det ju nästan storm och regn hela eftermiddagen och kvällen. (även fast jag sov så märkte jag faktiskt det) Nu är det våra bästa år som gäller, sen skola! puss

P som i Powernap

och powernap som i power. Finns det någon regel på hur lång en powernap max får vara? För min var nämligen två timmar och tjugo minuter. Men ack så gott jag har sovit! Aamf som jag och amanda brukar säga. Hoppas bara jag somnar sen men det brukar ju inte vara några problem. nu blir det filten igen och tvtajm. :)


Wipe out

Sådär ja! Hemma i Karlstad igen. Inte ett skrapsår eller blåmärke har vi lyckats åkomma men bättre lycka nästa gång. Tänkte bara höra om det är någon av er läsare där ute som ser på Wipe Out? Det gör inte jag. Men på söndag är min bror med och tävlar som Miss Inga så då får jag väl offra den timmen av mitt liv och heja!


roadtrip

God morgon! Vaknade av att hemtelefonen ringde och fick se att jag hade 12 missade samtal på mobilen. Men det var bara Amanda som tur var. Nu ska vi snart rulla vidare i lastbilen och avsluta vår roadtrip. Destination; Karlstad. Alltid kul att få se sig om lite på Sveriges vägar. Gillade dock vägen från Karlstad-Sthlm bäst eftersom att det i princip bara var att gasa upp i 160/170 km/h. Ska försöka ägna lite mer tid åt hastighetsskyltarna idag. Men det är ju så lätt att glömma av dom ibland då det finns så mkt roligare saker att se på vägarna.

Trollywood

Hello!! Vilken jäkla resa. Är helt slut både psykiskt och fysiskt. Nu har jag iaf lagt mig ska bli så skönt och sova. Imorn bär de av till Karlstad igen. Najs! Hörs imorn. Natti natti

tjoho

håller på o gör i ordning en pastasallad till mig och amanda. det visar sig bli en rejäl en och ändå har jag inte haft i makaronerna än. nåja. man vet aldrig vad som kan hända på vägen så det är lika bra att ladda upp ordentligt. det blir alltså en tur till 08-land för att hämta syster och hennes grejer, jag ska alltså köra en lastbil. sen ner till trollhättan där vi stannar över natten och åker tillbaka till karlstad imorn morgon igen. snacka om roadtrip! kommer nog bli snålt med inlägg alltså, men jag har ju min iphone så när tid finns så uppdaterar jag er.

och just det, en sak till. försök er att håll er från mina vägar inom det kommande dygnet. för allas säkerhet! wish us luck!

monday

god morgon! vaknade upp på lagom bra humör för en timme sen. dessvärre inte lika pigg som jag hade hoppats på så jag låg och snoozade i 40 minuter innan jag slet mig upp. har precis proppat i mig två stekta ägg och ett glas juice o ska väl snart bege mig iväg igen. skola mellan 10-13  idag och sen blir det en rejäl roadtrip. så planerna är redan klara.
time to get set. ha en bra dag!

six flags

Åh! Jag vill bara slänga mig i en läskig berg och dal bana och åka om och om igen. fan va underbart det är!
vill tillbaka till six flags. grymmaste ever!


den som är längst bort i bild är den läskigaste jag åkt i hela mitt liv. jag ville bara dö. men jag skulle döda för att få åka den igen.

sunday

god morgon! inatt har jag drömt så jäkla sjuka drömmar. med personer som inte ens bör vara med i mina drömmar. jag drömde att jag och en till blev skjutna. båda två i bakhuvudet. den andra fick ta två skott och jag ett. men vi fortsätter leva. och vi tänker oss att vi ska dö. men efter att det gått fem minuter och vi fortfarande lever så bestämmer vi oss för att vi ska överleva detta. varav vi skriker på hjälp och personens pappa får köra oss till sjukhuset. (finns inte ambulanser eller SOS i drömmar?) blodiga åker vi. utan att ens stoppa blödningen. jag nickar till i bilen och personen som också blivit skjuten ropar till mig att jag inte får somna. jag tror vi överlevde. (och ja, jag vet vilka personer som var med i drömmen är)

senare drömde jag att jag var i Thailand och skulle åka på utflykt med båt. stranden visade sig dock ligga två kvarter ifrån amandas lägenhet. (vilka jag var med vet jag dock inte). jag hade glömt kameran och förbannade mig själv för detta men var ändå lite tröstbar med att jag hade telefonen som kunde ta bilder. för det var kritvita stränder och alldeles turkosblått hav.

Nån som vet vad det kan betyda?

you can't read my pokerface



som vanligt roar jag mig med webcam när jag har lite smått tråkigt. tyvärr får ni ju lida för det. ett ansikte utan smink. kan ju nästan inte bli mkt värre. spring inte iväg bara

uno

Hello!
Nej jag är inte sjuk eller bakis eller whatever. ifall ni undrar varför jag är inne en lördag. första gången sedan november. men jag är bara extremt trött så det fick bli lite kvalitetstid med mig själv, teven och datorn ikväll. inte illa! har suttit och spelat massa spel de senaste tre timmarna typ så är väl lagom slut i huvudet också. Jag vann ju självklart. mulitmiljonär nu.


på glada ankan för två veckor sen. :P

Maj

Oh! Det är ju 1 maj idag. Hur underbart är inte det? Det betyder ju att det nästan är sommar. Oh! Va jag längtar. Känns som att sommaren 2010 kommer bli en riktig härlig sommar på alla sätt och vis! Den börjar i allafall bra med flytt in till centrum. Fan va gött att slippa detta jäkla tattarområdet. Lite hatisk sen igår. Men det kommer väl gå över snart. Har ni några förväntningar på sommaren? Eller har ni planerat något roligt?

BRAVO!

Hello! Sov ut till klockan 12.01 idag. Hur skönt som helst! Gårkvällen va grymt rolig och nöjes var proppat med folk. Nästan lite för mycket enligt min smak men jag gillade läget ändå. Hoffmaestro var grymma live också. Så jag får säga att det var en lyckad valborg. Idag däremot tänkte jag inte göra något vettigt. (som om jag nånsin gör det?) tänkte börja ta igen lite avsnitt av lite grejer som jag missat. först ut blir så ska det låta. Hoppas ni hade en bra valborg! :)

RSS 2.0