Gott Nytt År!!!


året som gick (2010) no.3

oktober:vi har fortfarande hatten på oss. frost har premiär och vi går dit och avnjuter en god middag. :)

November:
i november tog vi oss friheten att besöka stockholm igen. denna gån träffade vi på betydligt fler kändisar än förra.
fart- och festfylld månad kan man säga..

December:jag fyllde år. vi spelade våghals och gav karlstads uteliv en sista omgång innan vi åkte hem. vi hade kul på jul (dan)

jaa. det var väl det det. inga direkt större händelser utan det har mest varit samma grej månad efter månad. nu är det sista dagen på året, alltså sista chansen att göra slutet till något gott. :)

året som gick (2010) no.2

Maj:Maj var minst sagt en månad i kärlekens tecken. Min fina vän Weronica gifte sig och vi anordnade en möhippa för henne, på Liseberg bl.a.

Juni:


I juni flyttade jag och amanda in i vår lägenhet i Karlstad. dock åkte jag hem till Trollhättan för att jobba så tyvärr finns det inte många bilder från denna månad..

Juli - augusti:
Vi hade inflyttningsfest i Karlstad och vi festade under fallens dagar i Trollhättan, och även när andra tillfällen gavs

September:
ännu mer kalas med mina fina vänner. josse och amanda kom upp till karlstad och anna tog sig också friheten till detta

Fortsättning följer...

året som gick (2010)

Japp.. ännu ett år har passerat, och tänkte göra precis som förra året en liten årsresumé om vad som hände i form av bilder. enjoy!

Januari:Året började hårt med längdskidåkning uppe i skidstugan med Therese. Ett under att jag klara mig utan brutna ben.
Trettondagsafton med Annika och Josephine där jag vill minnas att jag drack en häxblandning av starkglögg, rom&cola samt whiskey.

Februari - mars
jag var extremt blond. och amanda var nog den som jag roade mig mest med och ibland fick vi besök i Karlstad.

April:
april välkomnade vi våren, först genom att fira påsk i stockholm där vi hade grymt kul. sen hade vi lite vinkväll på amandas balkong, längtade till sommaren och kom bakfulla till skolan.

Fortsättning följer...

torsdag

guten tag!
idag ska jag och amanda gå runt och rannsaka varje klädesplagg för att se om vi kan finna nåt som är värt att ha på sig på nyår. hoppas nu att vi gör detta. annars vet jag inte what to do. :(
hade en ashärlig dröm inatt men jag tänker inte dela med mig av den här. det är ju nästan så man blir kär.
he he he. jag är så patetisk, jag vet.
nu ska jag sminka mig för jag är inte vacker utan spackel, hur mycket än Joakim Hillson försöker övertyga motsatsen.

ibland blir jag mörkrädd


jag önskar att hon skojade..

up and down

Varför kommer det sig att livet går upp och ned precis som en berg- och dalbana? Jag menar vissa stunder så är allt så ljust, klart och helt underbart. Stunder då man bara älskar livet och alla dess möjligheter och äventyr det bär med sig. Sen finns det stunder där allt är mörkt, trist och helt tomt. Något man bara längtar bort ifrån och önskar att livet bara kunde ta slut. Då man avskyr sig själv och alla andra och inte vet vad man ska ta sig till.

Det är som att stå i en helt kolsvart atmosfär, på en liten plätt. Du ser inget, du hör inget och vet heller inget. Du ska ta dig ifrån den här plätten. För den är hemsk. Du vet varken ut eller in. Det värsta utav allt, är att du inte vet hur du ska ta dig ifrån den. Ett steg ut och du faller, utan att något eller någon tar emot dig, ett ändlöst fall. Det finns många vägar att gå, men du vet inte vilken som är rätt.. vad gör du? Stannar du kvar på plätten och låter plågorna ta över dig? Eller stannar du kvar och hoppas på att det kommer ljusare tider? Du står inför ett ultimatum. Vad du än väljer så bär var sak med sig sina följder. Det är då du inte vet vad du ska göra. Vem du ska vända dig till. Eller om du bara ska låta allt vara som det är och låtsas att allt är okej...Ska du våga chansa?

Det är så här det känns att leva. För efter att ha varit på den svarta plätten så kommer det ljusare tider då man ser mycket klarare och vet så mycket mer. Det är då man vet hur det känns att leva. Att leva på riktigt. För att vara vid liv och att leva är två helt skilda saker. Det ena innebär inte automatiskt det andra. Det gäller bara att ta sig ifrån denna plätten. Det är många som inte klarar det, men man ska inte ge upp när man väl är där, för det är så det är att leva. Man ska inte ge upp efter minsta första och lilla motstånd, man ska ta sig igenom det, det är då man blir stark och det är då man lever. Jag lever nu.


en gammal goding:)

29e december

vi tågar framåt mot 2011
det känns som det hänt så mycket 2010 men ändå inte ett skit
på personliga plan har det ju hänt en hel del visserligen
men det är ju ingen nyhet direkt
idag ska jag träffa weronica och jag ska äntligen få komma hem till hennes o se deras hus. :)
sen blir det en sväng för att leta efter nyårskläder. tänkte ta amanda till min hjälp för tillsammans med henne lyckas jag för det mesta alltid hitta något. så får hoppas att detta sker även denna gång. :)
nu blir det lite våra bästa år och en macka. puss

plaaans

2010 går mot sitt slut
förra året skrev jag att det skulle bli så jäkla mycket bättre än 2009
har det det?
förutom att det är första året på 6 år som jag inte åkt utomlands så överträffade 2010 mina förväntningar helt och hållet.
2011 då?
slår vad om att det kommer hålla 2010 års takt för att eventuellt öka farten lite mot sommaren
jag och amanda smider planer
på privata plan
offentliga plan
på flygplan
och på planmark
en av planerna ska vi ta tag i nu efter nyår och när vi gjort oss hemma i k-town igen
nu tänker kärringen säkert : vadå för jävla planer?
men jag vet, du vet, och jag vet att du vet. hihihi

vimmeels


jag vet inte men det finns en del fel med denna bilden. vi var snyggare irl och jag ska ALDRIG mer dricka rödvin innan utgång. jag får LILA tänder, hur snyggt är det på en skala?! :( tacka vet jag champagne och shots

här är jag

har bott hos syster sen juldagen men har nu "flyttat hem" igen. har varit kattvakt till hennes katter medan hon och dani har varit i södertälje och firat jul. därför har jag inte haft tillfälle att blogga eftersom jag inte haft något bredband.
men nu är jag tillbaka igen som sagt.

juldagen var skoj.
annandagen ville jag dö. men jag fick thaimat så det va la värt det ändå
jag är lite förbannad för att jag inte har nåt att ha på mig på nyår
det finns inget roligt att göra
alla jobbar
och smulan är jobbig

julafton

julafton är över och idag är det juldagen. ikväll vankas det utgång med mina pinglor Amanda och Anna.
gårdagen var mysig, först blev det julfrukost hemma hos min bror johan för att efter det segla vidare till farmor o farfar en liten stund. hem igen till Kalle Anka, lika bra varje år.
syster, dani, mormor och min morbror var här och vi hade jättetrevligt. alla åt sig smällfeta och man lyckas alltid ångra att man tog den sista köttbullen. de finaste var när jag sa "tänk, här sitter vi och gnäller på att vi äter för mycket när det finns barn som svälter ihjäl där ute" varav mamma påpekar "ja men inte fan blir dom mättare av att jag slänger min mat" och det har hon ju visserligen rätt i. men jag skänkte en tanke i allafall.

hoppas ni hade en mysig julafton med god mat och dryck! puss

sär här "kul" är julen


klicka på bilden och ni får rolig en jullåt

dan före dopparedan

så va vi här.
uppesittarkväll
dagen innan julafton
det blir dock ingen uppesittarkväll för min del för jag är lika trött som ett svin
men klockan sex ska jag till erica på salongen, ni vet väl att hon jobbar på Hair and Face i Oden som frisör?
perfekt med släktingar som håller på med sånt. det ska iaf bli skönt att bli av med den förskräckliga utväxten jag åkt på och att kapa topparna lite. men jag ser mest fram emot schamponeringen. MMMM! haha
jag är så trött så jag skriver inte ens nåt vettigt. nu ska jag spreta lite på julgranskvistarna. Plastgran hos Karlssons!

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

Idag fyller världens bästa Mamma 55 år!! :D GRATTTTIIIIS!

Mamma är nu mer lite mer kortklippt och brunhårig (lite blekare också eftersom bilden är tagen i Thailand) men annars så! :D

dan före dan före...

hihi. det närmar sig mot jul. MYSIGT!
har jobbat o knegat som en jävla galning idag på tallbacken
kommer drömmar om att tömma papperskorgar och moppa golv inatt. FY FAN!
9 jävla timmar. HAHA
nåja, pengar :)
fick reda på att jag klara rättskunskapstentan också, tror ni min jul är räddad nu eller?
jävla makroskiten kan ta o slänga sig i väggen, rättsen var min räddning. ÖVERLYCKLIG!
det förtjänade jag (FAKTISKT)
nu ska jag be smulan massera mig

jäkla julklappshysteri!

men nu är den över.
tror jag. kanske ska köpa nåt mer till systeryster.
hon har ju faktiskt varit extra snäll i år.
sen är jag färdig med allt och alla!
och rätt så nöjd är jag med faktiskt
är ni färdiga med era klappar?? :)

sista chansen

idag är det (typ) sista chansen för mig att hitta julklappar.
ska jobba imorn och på torsdag, sen på torsdag kväll ska jag till erica och fixa håret!
har på ett ungefär lite koll på vad jag ska köpa så förhoppningsvis finner jag det jag söker.
nu blir det frukost framför våra bästa år!
smell you later

turn around


dirty situation


skenet bedrar?

har vart en heldag på ullared idag. har blivit ca 1400 kr fattigare men en hel grejer rikare. grädden på moset var när jag blev anklagad för snatteri i andra omgången vi var inne och skulle handla..varför?
det börjar med att jag går till en kassa och betalar. så kommer erica och säger att hennes plånbok är borta och frågar om jag kan betala hennes grejer så länge. jag ger henne mina grejer som jag har betalat och hon ger dom i sin tur till josse som står utanför kassorna och väntar. sen springer hon iväg..jag hade köpt 4 örngott och en HDMI-kabel. och när den andra kassörska som är intill ser att erica springer iväg med dessa ropar hon "du kan inte springa ut med varorna sådär" och josse (vår kompis) hängde inte riktigt med på va som hände så hon visste inte om jag hade betalt varorna.. så hon var tvungen att lämna dom till den kassörskan så länge. jag kommer o frågar efter varorna (har inte gått fem minuter ens en gång) men då kräver hon kvitto, vilket jag inte hittar, jag sa till henne "fråga den kassörskan som jag köpte de hos då hon måste ju känna igen mig" självfallet gör inte hon detta och hon ringer på vakterna. jag hittar till slut kvittot o skyndar att ge det till kassörskan. MEN då finns inte HDMI-kabeln med på kvittot utan istället är det fem örngott!(jag köpte ju bara 4!)  så hon tror jag har försökt snatta den när det i själva verket är kassörskan som slått in fel i kassan. det kommer FYRA vakter (varav en sprang verkligen), omringar mig och tar iväg mig och jag får förklara allt. sen får jag betala HDMI-kabeln till slut och får igen för det extra örngottet som dom tog betalt för..dom fatta nog att jag inte jag var den typen som stjäl grejer. jag hade handlat för 1400 kr tidigare, jag går inte o snor en HDMI-kabel då?

sen stod jag utanför och josse sa att jag skulle gå in och kräva kompensation för det som hänt.. så jag gick till kundtjänst och förklarade allt som hade hänt och sa att jag kände mig väldigt kränkt över detta och bad om någon slags kompensation för detta. detta ska jag nu få, de tog mitt namn o telefonnummer och ska höra av sig. kassörskan ska också få sin del av kakan tydligen. detta var fan det pinsammaste jag varit med om imitt liv. PÅ ULLARED dessutom. snacka om ett skämt.
HAHAHA

varför?


varför skiter man inte i all julklappshysteri? varför stannar man hemma i mörkret och kylan?
VARFÖR?!

lek inte med matenall I need is you


trollywood

hemma. tänk att vissa ställen kommer alltid bli "hemma"
har umgåtts med mor och far under kvällen, sedan när detta blev för långtråkigt så fick det bli en promenad hem till systeryster. mysigt
imorgon ska jag och mamma hem till farmor och lära oss att baka hennes tunnbröd. dom är dom godaste ever! sen på kvällen ska jag möta therese. och då vet vi ju nästan alla vad det innebär! (TACOS!) ha ha ha
på söndag blir det upp tiiiidigt för att rulla ner till varberg och ullared med systeryster. har laddat upp med pepparspray och batong. fan ta den kärring som ska ha den sista varan som jag ska ha! att jag åker till ullared är väl för övrigt en rätt så stor skräll. har varit på detta "palats" en gång tidigare i mitt liv på högstadiet. men nu har erica lyckats övertala mig (hon har tjatat sen i somras typ) och billiga julklappar är ju aldrig fel. ja. de man köper till andra såklart. jag vill ha dyra paket! ha ha natti natti

if I had you

amanda, jag vill också ha en thailand. köper du en till oss båda? jag kan bjuda på drycken och jordnötter(som du är allergisk mot) på planet :D
fredag idag alltså, och ska jag vara helt ärlig så vet jag inte varför jag är vaken med tanke på att jag inte alls är färdig med min skönhetssömn. den är ju viktig.
vrålhungrig är jag också. men det hör väl till så här dagen efter...
idag blir det en liten slutspurt innan jullov. vi ska kontrollera vår rättsfallsanalys en sista gång och göra lite småjusteringar innan vi lämnar in den, sen en liten kortis på föreläsningen innan jag måste hem för att hinna med tåget till trollhättan. sista gången för i år. MYS!

våghals

amanda ska dansa sexigt inför sällskapet. är hon smart gör hon de nu innan dom andra gästerna kommer.
vi kör lite oboydrink. after eight. marabou mintkrokant. ja va fan du vill kalla det. amanda har redan druckit upp sin (på mindre än 10 minuter) den som spar den har.

all of me


still waiting

lite time out från bloggen idag ja.
ber om ursäkt för detta men jag har liksom inte nåt att skriva
imorn blir det nog lite barty i hatten (skräll?) men det är sista gången i kallestaden innan hemgång för jul!
och är jag, precis som alla andra år, dålig på att köpa klappar i tid. har köpt en men det är en del kvar.
det värsta av allt är att jag inte har någon aning om vad jag ska köpa! tips?

om mig

Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: trött
Favoritgodis: sött, surt och salt
Du undviker helst att äta: saker jag inte gillar
Kläder just nu: jeansleggins, tröja

Musik just nu: Kent
Vad sa du senast: "hej då"
Fisk eller badkruka: Fisk 
Hur många kuddar sover du med: två
Bästa bok: Hypnotisören av Kepler, har inte läst uppföljaren än

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja: en kraft som gör att jag kan ha alla krafter
Vad vill du jobba som: drömjobb är polis
Chips, morötter eller godis: godis!!
Pizza eller hamburgare: oj. pizza
Skriver du dagbok: ibland

Anser du att du är stark: ja, men jag växer varje dag
Brukar du sola: så fort solen är framme i värme. sen blir det väl solarium några gånger om året
Vad gör du om du får hicka: hickar
Röker du: Nej
Snusar du: Nej

Använder du knark: Nej
Kaffe, te eller inget: Båda
Är du skolsugen: jag pluggar ju och då vill man ju alltid vara ledig, men hade ja inte gjort det så hade jag vart sugen
Är du irriterad: Nej, men jag är hungrig
Är du festivalsugen: Nej

Är du alkoholsugen: Nej
Är du saknad av nån: Det vet jag inte. Men jo, det är jag nog. :)
Bästa åldern: Gillar inte att mäta allt i ålder. Det handlar om hur man känner sig, men 23 är nog en bra ålder. Där vill jag stann för resten av mitt liv
Bästa tidningen: Korsordstidningar, haha! annars gillar jag typ Solo
Bästa TV-programmet: Våra bästa år! men sen 2 1/2 men, South Park, Simpsons, Family Guy, How I met your mother etc.

1..2..3..


fick maxpoäng på första rättsfallsanalysen också! happytime!

raaaur


pälshalsduken är amandas och vi hade roligt med den igår

back to where I was


monday

jag berättade aldrig för er att jag gjorde en egen julskinka för första gången i mitt liv igår va?
men det gjorde jag iaf. Mumsigt! :D
halva är snart redan slut.
imorn har jag skola tidigt så det blir läggdags här nu för min del! hoppas ni har haft en fin lucia! puss

lucia

hej mina små lussekatter! 13 december idag alltså.
är lite stressad för jag ska med bussen om 6 minuter.
men jag är skitdålig på att stressa. och det fick vi definitivt bevis på i lördags
jag och amanda spelade "stress" på kort, och den som förlora fick ta en straffshot
jag vet inte, men jag tycker det låter bättre att jag förlora med mening.
eller hur?
nu är det rättsfallsanalys på schemat! vi hörs senare under dagen

erik

åh! ser på reprisen av idol. såg ju i fredags med men de skadar inte att se en gång till!
för vems hjärta klappade inte lite extra när erik från förra året steg fram på scenen?
jo mitt!
jag vet inte varför jag smälter lite varje gång jag ser honom.
men han är som en oslipad diamant? så liten och oskuldsfull
som om jag vore världens jävla tarzan
haha, ne men nu är the moment där vinnaren ska utses! spännande
HEJA JAY

update: HAN VANN IDAG IGEN!

as fast as you can

jag orkar inte blogga
men vi ska i allafall till lördagsklubben idag
och så ska vi gå ut och lyxa till de på restaurang
så ni vet vad jag gör och att allt är som vanligt


KBK


fridaaay

TGIF eller vad säger ni?
ledig idag. ledig hela helgen.
underbart
amanda skriver tenta, så jag hejar på henne nu!
lars winnerbäck strömmar ur högtalarna
så det här blir nog en bra dag!

för jävla god!


Keldas soppa, Mediterranean tomato är för jävla god alltså. mycket smakrik och man behöver inte tillsätta något (om man inte vill förstås) MIDDAGSTIPS!

fett mycket bättre


grymt bra! här finns den på spotify

slänger in handduken

det har varit en lång dag idag.
satt hela skrivtiden på tentan, alltså från 8.15-13.15.
skrev frenetiskt nästan hela tiden och lyckades få ihop 15 A4.
innehållet är dessvärre inte att skryta med när det kommer till själva svaren på frågorna. men det är ju en annan femma.
klockan är inte mer än halv tio, men jag är sjukt trött så tänker (tantvarning) gå och lägga mig och lösa lite korsord innan jag får besök av John Blund.
imorn blir det heldag med grupparbete, vi har nu ett annat rättsfall som ska analyseras. Blir det sista innan jul nu så det är bara att lägga i sista växeln och köra slut på de sista krafterna.
jullov nästa fredag!!

hey baby

jag och Pitbull alltså.. haha

från oss till er


8 dec

har liite bråttom
ska med bussen snart
tenta idag
jag är cool-lugn eller ko-lugn som man säger i sjuntorp
amanda väckte mig med en skönsång, stämman är inte vacker kan jag säga men man vaknar ju i allafall till
sitter här och dricker kaffe, väldigt ovanligt för att vara mig så här dags på dygnet,
tog ett glas apelsinjuice också
amanda: "Åh! dricker du apelsinjuice?! att blanda kaffe och apelsinjuice är ju de bästa som finns. man får verkligen fram smaken i juicen"
okej - tack för lektionen gumman.
nu ska jag borsta tänderna
ciao

7 december

fick för mig att dammsuga mitt i allt pluggande.
vad händer?
dammsugarjäveln går sönder
eller ja, den är helt användbar, men grejen som man ska lyfta upp själva locket till dammsugarpåsen gick sönder på nåt jävla konstigt sätt.
har suttit med Karlssons klister så får se om det hjälper.
nu ska jag käka lite och sen återgå till pluggish

idag är dagen, dagen är min

den där grejen verkade inte så populär nä.
men jag tackar för att ni försökte ändå.
har precis anlänt till karlstad och är megatrött
trodde tåget skulle spåra ur sammanlagt tre gånger under resan
fan värre att åka tåg än att flyga ibland
men, here I am. tragiskt det vore att dö samma dag som man föddes på.
jag vet, jag tänker alltid det värsta.. men jag tror på ödet också
jag har i allafall haft en bra dag! spenderat den mesta av tiden på stadsbiblioteket tillsammans med lagboken
sen fick jag de lux mat hemma (falukorv och stuvade makaroner a' la Baba)
nu blir det lite pensionärsjävlar och sen ska jag nana!

vi kör en grej

tänkte här att vi kör en liten grej här på min födelsedag.
hur skulle du känna om du vaknade upp imorgon och var hundra kr fattigare?
inte så farligt va?
skänk 100 kr till mig, med mitt antal läsare så skulle ju de bringa mig en resa till thailand
hjälp ett liv

Happy Birthday!

Haha! Ja må jag leva uti hundrade år!
Shit! Jag blir bombarderad på facebook och sms. Va kul! hihi!

ett år äldre ja, men ett år klokare vettifan! :)


sunday

en dag kvar till jag fyller år
så det vankas lite kalas idag för släkten
åker hem till karlstad imorgon kväll med 20-tåget.
så innan dess ska jag fräscha till mig lite osv. :)
vi hörs sen!

slipzen

hej alla vänner och ovänner.
igår hade jag lite födelsedagsfirande hemma, som senare slutade någonstans inne på Lipz.
Vi gick till Lipz för att de sen några veckor tillbaka skyltat med att "en hemlig gästartist" kommer
så vi va ju tvungen att se vem detta kunde vara
väl där inne tyckte jag att jag såg tomtemor, för vem har på sig en RÖD långklänning?
ursäkta?
sen såg jag en tjej, som man för övrigt inte tyckte hörde hemma på Lipz (snarare på en bondgård för att mata grisar), min fundering var om hon hade sett Bring it On för många gånger då hennes dansstil gav det intrycket..
och sen. den hemliga gästartisten då..vem har dom tagit in?
Jo, DR BOMBAY! Whaaaaat?!
Ärligt talat så trodde jag att det var ett skämt först och att personalen skulle driva med oss för att sen ta in den riktiga artisten.
men nej. han körde dom gamla klassikerna, Calcutta, SOS, Rice and curry osv.
men seriöst? Dr Bombay?!
Ärligt talat så visste jag inte ens att han va svensk...

big brother

när jag gick på högstadiet (gud va gammal jag kände mig i samma ögonblick som jag skrev det) så var väl detta program som populärast. jag och therese var som galna i det, och jag minns att vi smet i väg till ett grupprum på lektionerna bara för att kolla på "big brohter live" som alltid sändes, dygnet runt, på kanal fems hemsida. vi sa att när vi blir 18 så ska vi söka dit, för vi skulle göra succé och visa svenska folket vilka två idioter vi är. jag skulle flytta till stockholm, therese till gbg. jag har dock inte kommit till stockholm. än. men jag såg nu att Big Brother söker nya deltagare. Ska man chansa? Alla får inte chansen att ligga i tv. Eller vara med i tv överhuvudtaget. Kanske kan vara min nyckel till framgång?

apartamento

haha. har bott här i ett halvår nu. fortfarande lampor och hyllor som ska upp. men här kommer de som ni (iaf några av er) efterfrågat; bilder på vår lägenhet!

mitt rum

mitt rum igen

vardagsrum

vardagsrum igen, och dörren till amandas rum

hallen, toa till vänster bredvid speglarna

kök, och ja - vi har två ytterdörrar! :)

v-rum från hallen, köket är mittemot köksbordet :)

Så, så här bor vi, amanda och jag. nu ska jag snart rusa iväg till stationen! ha en bra fredagskväll!

hej mitt vinterland


friday

okej. har vart lite frånvarande ifrån bloggen idag ser jag.
men tentan är i allafall gjord och jag vet varken ut eller in
men jag vet att jag ska till trollhättan
19.56
KOM IHÅG DET!!
jag har sovit i typ 2 timmar nu. så jag tänker inte klart
ska städa lite
sen packa
sen åker jag

tips i tentaplugget

tröttnar du på att sitta begraven i skolböcker?
ta många pauser. hitta på ursäkter. bara för att komma ifrån en liten stund. här är några:
visst hade du lite smutstvätt i tvättkorgen? TVÄTTA
använda glas står på diskbänken. ska man vänta? Nej, diska upp direkt, det sitter hårdare om det får stå.
du fryser? tänd lite ljus, byt ut gamla värmeljus mot nya så elden håller längre
hungrig? ta en macka? eller gör nån god maträtt som tar ganska lång tid att göra.
sugen? gå iväg till närmsta affär och köp dig något gott. det är du värd!
sätt dig på toa ifall du är nödig. oftast brukar de komma nåt
plocka undan grejr på golvet. man vet aldrig när man får oväntat besök
ring till släkten. dom blir glada av att höra din röst, och dom undrar alltid hur du har det
planera hur du ska lägga upp studierna. läs ett blad -ta en paus -läs ett blad - ta en paus
uttråkad? visst går ditt favoritprogram på tv nu? ta dig tid att se de, du vill ju absolut inte missa!
börjar du bli trött? brygg lite kaffe, det kan få dig att må illa. men många blir pigga av det.
glöm inte att hänga upp tvätten...
missat en föreläsning? kolla om det ligger uppe anteckningar på kurshemsidan, -annars ring en klasskompis!
glöm för guds skull inte att uppdatera dig om vad som händer på facebook.
sist men inte minst. lite frisk luft gör aldrig någon skada. ut i minusgraderna - men glöm inte att ta på dig!

2 december

jag har tenta imorn
och jag känner mig lika körd som en gammal volvo 240 i Kil
kan ju erkänna att jag inte har gjort något bättre utav saken genom att plugga
orkar liksom inte
men jag ska sitta hela dagen idag. HELA dagen liksom.
men jag har inte börjat än. bra gjort va?
jag har redan bestämt mig för att det kommer gå åt helvete så va spelar de för roll liksom
men jag gör ett försök iaf
mer kan man inte begära

1 december

Fasen va tiden går! Tänk att det bara är ca tre veckor kvar till julafton. ca 4 veckor till det är ett helt nytt år. WOW!
såg ni julkalendern i morse förresten?
verkar ganska rolig, men jag tycker inte att finlands-svenska (heter de verkligen så? ne?) gör sig hemma i tv i den utsträckningen. no fence at all men det var ett litet retligt moment så där på morgonkvisten.
på fredag blir det hemgång. alla jäkla tågbiljetter var slutsålda (?!) så jag får åka med 19-tåget. "rolig" fredagskväll.
nu ska jag och mandamusen till IKEA och äta JULBORD!!!!!

we can still dream


sagan fortsätter.. när blir drömmar sanna? och sagor verklighet?

RSS 2.0