skenet bedrar?

har vart en heldag på ullared idag. har blivit ca 1400 kr fattigare men en hel grejer rikare. grädden på moset var när jag blev anklagad för snatteri i andra omgången vi var inne och skulle handla..varför?
det börjar med att jag går till en kassa och betalar. så kommer erica och säger att hennes plånbok är borta och frågar om jag kan betala hennes grejer så länge. jag ger henne mina grejer som jag har betalat och hon ger dom i sin tur till josse som står utanför kassorna och väntar. sen springer hon iväg..jag hade köpt 4 örngott och en HDMI-kabel. och när den andra kassörska som är intill ser att erica springer iväg med dessa ropar hon "du kan inte springa ut med varorna sådär" och josse (vår kompis) hängde inte riktigt med på va som hände så hon visste inte om jag hade betalt varorna.. så hon var tvungen att lämna dom till den kassörskan så länge. jag kommer o frågar efter varorna (har inte gått fem minuter ens en gång) men då kräver hon kvitto, vilket jag inte hittar, jag sa till henne "fråga den kassörskan som jag köpte de hos då hon måste ju känna igen mig" självfallet gör inte hon detta och hon ringer på vakterna. jag hittar till slut kvittot o skyndar att ge det till kassörskan. MEN då finns inte HDMI-kabeln med på kvittot utan istället är det fem örngott!(jag köpte ju bara 4!)  så hon tror jag har försökt snatta den när det i själva verket är kassörskan som slått in fel i kassan. det kommer FYRA vakter (varav en sprang verkligen), omringar mig och tar iväg mig och jag får förklara allt. sen får jag betala HDMI-kabeln till slut och får igen för det extra örngottet som dom tog betalt för..dom fatta nog att jag inte jag var den typen som stjäl grejer. jag hade handlat för 1400 kr tidigare, jag går inte o snor en HDMI-kabel då?

sen stod jag utanför och josse sa att jag skulle gå in och kräva kompensation för det som hänt.. så jag gick till kundtjänst och förklarade allt som hade hänt och sa att jag kände mig väldigt kränkt över detta och bad om någon slags kompensation för detta. detta ska jag nu få, de tog mitt namn o telefonnummer och ska höra av sig. kassörskan ska också få sin del av kakan tydligen. detta var fan det pinsammaste jag varit med om imitt liv. PÅ ULLARED dessutom. snacka om ett skämt.
HAHAHA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0