Önskelista

Som bekant fyller jag ju år på söndag. Min önskelista:

1. En bil
2. En macdator, laptop
3. En iPhone
4. En resa till Thailand
5. En systemkamera

Okej, så ni riktigt välbärgade där ute som känner att ni har en slant över kan väl lägga ut till en present till mig? :) Jag vet i allafall vad jag vill ha. :P Nu ska jag i allafall sova! Natti natti

/Frida

Dagens..

  • Humör: Trött
  • Låt:  Goo Goo dolls - Become
  • Outfit: Jeans, vit tröja och en väst
  • Sysslor: Slappat, hämtat och lämnat böcker, pluggat, träffat Jenny och sett på handboll
  • Bild: Syrran kom ju hem så varför inte välkomna henne med en bild?
  • Mat: Kotlett, potatis och brunsås (rester från igår)
  • Ord/fras: Fan va trött jag är.

 


DAAAAAAAAAMP

/Frida


Monday

Måndag idag. Som vanligt är det ny vecka med nya möjligheter. Jag ska sitta och ta det lugnt nån timme till sen ska jag bege mig iväg längst bort på kungsgatan och hämta böcker som jag ska lämna till biblioteket. Sen när jag ändå är där kanske jag kan passa på att sätta mig en stund också och läsa lite. Smart va?

Nu ska jag drunkna lite i soffan igen. Mjau!

/Frida


Have2have


Är inte dessa gorgeous eller vad? Riktigt sugen på att klicka hem från have2have faktiskt..

/Frida

Trötter

Gosch så jag är trött. Hör till vanligheterna numer. Men man kan inte vara mycket annat när det är så här mörkt och trist ute. Blä! Jag vill till Thailand. Så är det bara.. Nu är det bara en vecka kvar till min födelsedag. Min sista vecka som 20 åring. Hur ska man fira detta? Eller om det ens är något att fira? Snarare sörja kanske? Har ni något tips? Jag ska i allafall vara ledig i största möjliga mån men ändå ta mig till HVs bibliotek för att inte få för dåligt samvete. :P Så är i allafall tanken, sen får vi se om tanke och handling vill samarbeta bättre den här gången.

Matchen mot Thn gick sådär btw. Vi spelade asdåligt och de var ett bättre lag så det var ju inte så konstigt att siffrorna blev som de blev. Så kan det vara. :)

Nu ska jag snart lägga mig, har redan sovit typ en timme på soffan men är fortfarande dödstrött. Hoppas ni har haft en bra helg!

/Frida


Dagens..

  • Humör: Taggad
  • Låt:  Lady Gaga - Bad romance
  • Outfit: Mysbrallor och "tischa" (hatar det ordet så va tvungen)
  • Planer: Match i Älvhögsborg mot Trollhättan 16.30
  • Bild: Från yesterdaaaaaay
  • Mat: Kotlett, potatis och brunsås, men pizza hade inte varit fel
  • Ord/fras: "Match idag"

 


Jag och sötisen Emma

/Frida


Första advent

Idag är det första advent. Jag sitter och kikar på när mamma putsar fönster, byter gardiner och hänger upp stjärnor och sätter dit stakar. Men ingen julkänsla. Ingen alls. Vart tog alla frostiga nätter vägen? All is och snö på gatorna? Som det var förr i tiden. Och kom inte o snacka massa skit om den förstärkta växthuseffekten för jag har hört och pratat nog om den. Jag pratade om den på mitt tal på nationella prov. MVG rakt av, nice, och därför lämnar jag det där!


Inte ens tomteparaden, som precis passerade, gav mig julkänslor

Hoppas ni får en mysig advent! Själv ska jag tagga för match mot Trollhättan. Niice!

/Frida

Right now.



/Frida

Dagens..

  • Humör: Rastlös
  • Låt: Det är ju lördag och lönehelg, partyhumöret finns väl nånstans? Pitbull ft. Akon - Shut it down
  • Outfit: Leggins, svart/vit rutig klänning/tunika
  • Planer: Öppen för förslag
  • Bild: En passande partybild kanske? Hmm..
  • Mat: Kyckling, ris o curry (för fjärde gången denna veckan)
  • Ord/fras: "Match imorn morsan!" ;) 




I hit the jackpot, ch-ch-ch-ch-ch-ch-ch-ching
/Frida

Saturday

Lördag idag. Som jag skrev igår slutade jag fredagen på topp, dessvärre ville det inte gå hela min väg för jag kunde inte somna och låg vaken till tre. Typiskt. Men nu är jag vaken igen och känner mig, ja, inte direkt utvilad men det känns ändå att man har sovit. Hur har ni sovit?



/Frida

Nightblogin

Okey, nu är fredagen över. Och det har varit en bra dag! Och man ska ju sluta när man är på topp så därför säger jag tack för mig och godnatt!

/Frida


♥♥♥******♥♥♥


And that's true...

/Frida

Dagens..

  • Humör: Glad
  • Låt: Iyas- Replay
  • Outfit: -
  • Planer: Städa, träffa Weronica, Erik. ;)
  • Bild: Sol och värme a'la Thailand (piggar upp gråa o kalla dagar som dessa)
  • Mat: Fredag! = tacos
  • Ord/fras: Det är niiiice

Nu kommer ja inte på mer.. :P




Adios

/Frida


I gotta feeling

That today is gonna be a good day! Är det inte lite konstigt hur man kan känna på sig sånt direkt när man vaknar? "Det här blir en bra dag!" eller "Bäst att ligga kvar för det här blir en dålig dag" Men idag känner jag på mig att det blir en bra dag.

Jag ska träffa Erik idag. Liksom varje fredag, och jag blir mer kär för varje gång! Det är det bästa med fredagar. Den stunden med Erik. Aaah! ♥ Men först blir det lite allvarliga saker; Jag har lovat mamma och pappa att dammsuga lägenheten och att plocka ordning i köket, för tydligen har dom problem med att göra detta själva. Haha! Tur att experten är här då! Sen ska jag på date med Weronica (fast det är inget allvarligt precis)! Wiie!

Nu blir det frukost; två kokta ägg! :)

/Frida


Thursday

God morgon! För en gång skull vaknar jag upp relativt tidigt och är relativt pigg. Allting är ju relativt. Men det känns skönt att vara någorlunda utvilad i allafall. Idag har jag skola till 10.15-15 och sen bär det iväg hem till Trollhättan, dock avhopp i Mellerud för att spela match först! Är riktigt spelsugen faktiskt så det ska bli grymt kul!

Nu ska jag boka tågbiljett, sen börja göra i ordning mig! Vad har ni för planer idag? (Varför jag nu frågar det eftersom det ändå aldrig är någon som svarar!)

Adios!


/Frida


Onödigt

Tentan gick precis som väntat. Åt helvete. Jag kunde bara en fråga som handlade om representativ och direkt demokrati. Det är så typiskt. Trodde ju att vissa saker skulle komma och det var bara det jag pluggade på men inget av det kom. Bad luck! Aja, men jag hade ju inte förväntat mig att jag skulle klara det men det kändes väldigt onödigt att gå dit och att dessutom slösat bort en hel dag med att plugga. Närå, något lärde jag mig i allafall.. Idag är det pissväder ute! Hatar detta! Man blir så trött, slö, nedstämd och allt är liksom tråkigt. En flygstol till Thailand hade inte varit fel alltså. Nu ska jag gå ut med soporna, alla dessa tråkiga vardagssysslor som man aldrig kommer ifrån!

/Frida


Tröttast

Trött Tröttare Tröttast. Hur många gånger fick man inte traggla alla adjektiv i positiv, komparativ och superlativ form i skolan egentligen? Nu förstår jag innebörden och varför, för tröttast är verkligen så som jag känner mig nu. Jag har suttit med böckerna uppslagna sen tolv idag, dock har jag inte varit nergrävd i dem hela tiden, men uppslagna har de varit i allafall och jag börjar bli trött på att plugga nu. Det värsta är att det känns som man pluggar helt i onödan för vad än så kommer tentan ändå gå åt pipsvängen imorgon. Hade det varit på gymnasiet hade det räckt att sitta dagen innan och plugga för att pussla ihop poäng till ett G, kanske till och med ett VG, men tyvärr funkar det inte så på högskolan. Eller förlåt, universitet - för det är ju faktiskt det jag läser på nu. Men jag ger det en chans i allafall, vad har jag att förlora? Det ska bli skönt när det är över i allafall. Men önska mig lycka till! För jag behöver all lycka, tur och tummar hållna man kan få. Kan jag inte lika gärna be om ett mirakel när jag ändå är i gång? För visst finns det mirakel?

 

/Frida


En månad

24 november idag. En månad kvar till julafton! Det är nog första gången på länge som jag känner att jag inte längtar dit på samma sätt som tidigare år. Men det har ju sina orsaker.. Däremot ser jag fram emot när all hysteri är över, då vi går mot ljusare tider igen. På söndag är det första advent, det ser jag faktiskt lite fram emot, mysigt sådär när alla julstjärnor och stakar kommer upp och lyser upp i vintermörkret.

Vad önskar ni er i julklapp?

/F


Have you forgotten how we used to dream?

Trött som få är jag! Jag ska gå och lägga mig snart. Så här "tidigt" har jag inte lagt mig på över två veckor tror jag. Men efter tre timmars sömn, plus några minuter på föreläsningen (Vi såg på film, det var kolsvart i rummet och jag kunde bara inte hålla  ögonen öppna, nickade till flera gånger. haha) så kan man nog inte vara annat än trött.

Jag har omtenta på onsdag. Det här tar aldrig slut. Ska göra den tentan jag missade när jag var i USA och härjdade istället för att göra vettiga saker. Men så är det, smällar man får ta. Jag har dessvärre inte kunnat plugga något, har inte haft några böcker (eftersom de är i mitt försvunna handbagage) så det blir till att sitta hela dagen imorn. Alltid värt att göra ett försök i allafall.

Hoppas allt är bra med er!

/F


Typiskt

Åh! Jag är så trött så jag tror jag spyr snart. Bokstavligt talat. Jag gick och la mig, dödstrött, när jag väl blev färdig med tentan, men tror ni att jag somnade eller? Nej nej, även fast man låg där trött som en gris så gick det inte. Jag har sovit i TRE ynka timmar och hade det inte varit för inlämningen av tentan idag så hade jag nog struntat i att gå upp än på ett tag. Jag vet i allafall en som kommer sova som en stock i eftermiddag. Nu måste jag i allafall skynda mig en aning. Ha en bra dag!

/Frida


KLAR!

Äntligen är jag klar med skiten! Jag är definitivt inte nöjd, men samtidigt är jag väldigt självkritisk också. Men jag räknar, återigen, med en komplettering. Men fan va skönt att det är över. Nu ska jag springa till sängen så man får sova några timmar innan man ska upp igen. Skola mellan 10-16 imorgon!  Natti!

/Frida

Vissa lär sig aldrig

Och jag är tydligen en av dem har jag fått bekräftat. Jag är expert på att skjuta upp allt som har med skoluppgifter att göra till sista sekunden. Jag borde få pris för det, allvarligt talat. Tentan ska in om ca elva timmar och jag har kanske gjort 70% av den. Way to go, Frida! Att jag aldrig lär mig? Det är samma visa varje gång. Förhoppningsvis tar jag tag i mitt kära studentliv snart, till sista terminen i allafall. :P

Nu sitter jag i allafall i Karlstad, har precis tryckt i mig FYRA koppar kaffe och det känns som jag mer eller mindre kommer att spy upp detta snart. Fy fan! Vidrigt ju! Men jag var lite tvungen om jag ska orka sitta uppe hela natten, vilket jag förmodligen lär göra, och skriva på denna jäkla tenta.

När jag är klar med skiten förtjänar jag ett (eller två) stort glas rött och en cigg. Inte för att jag röker men det skulle bara låta lite klyschigt. Jag bjuder på lite fler bilder från gårdagen också. Enjoooy!


Min fina vän Weronica


Mee


Sexy bitches


Snyggingar!


HAHAHA FULLTANKADE!

Nu ska jag göra lite vettigare saker som att skriva på tentan.. Hörs imorn mina vänner!

/Frida


K-town

Mot Karlstad igen då! Gårkvällen var lyckad! Hamnade på Oleary's och det MÅSTE vara Trollhättans tråkigaste ställe att gå ut på. Men men, jag blev faktiskt ditdragen av Jenny och Jocke så jag hade inte så mycket val. Tur att det var gratis och att man blev bjuden på öl och vin i allafall. Haha! Ett litet smakprov från gårdagen får ni här, har ännu inte laddat upp bilderna från min kamera så dessa är snodda från Amanda. :P


Josse, Jag och Weronica =)


Fredrik o Jag

Mer bilder kommer...

/Frida

My hair is done

Nu är håret fixat. Nu ska jag snart börja sminka mig och göra mig färdig. Ska vara hos Amanda vid halv åtta så jag har goood tid på mig. :P Tror det blir en riktigt grym kväll och hoppas det blir riktigt roligt! Weeei! Morgondagen är något jag inte ser fram emot dock..

/Frida -in partymood

Saturday

Wiho! Idag är det lördag vilken innebär Party (Party med stort P) hos Amanda. Hoppas det blir en grym kväll, å andra sidan brukar det inte bli något annat me mina tjejor! Outfiten är delvis bestämd redan så det är bara att gå till systemet och fixa drickat. Yeay!

Sen ska jag skriva på hemtentan också! Wiiie! *nooot* Det ska bli sååå skönt när skiten är inlämnad! Vad ska ni göra idag?


Me and Amanda 2 weeks ago

/Frida


Once upon a time

There was a better me. There was a better you. There was a better world. There was a better time. There was a better life.

But I'm still fine. I'm fine.

/F

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

ERIK ERIK ERIK! Jag är kär i dig! :) GRYYYYYYYYYM!

Still alive

Nej, jag dog inte av löprundan. Men nästan. Men lever gör jag fortfarande. Men det gick faktiskt bra, jag orkade hela varvet och det varvades med jogging och intervaller. Hårdträning! Men jag gav inte upp och jag blev faktiskt riktigt imponerad av mig själv, till och med min P.T blev det. ;)

Nu väntar jag på att maten ska bli färdig, det serveras tacogratäng idag. Mums! :) Fredagsmys!

/Frida


Städa

Precis när jag hade gjort färdigt min tankekarta för fråga tre till tentan kom syrran upp. Jaha, det var det plugget jag fick gjort för det var bara till att börja städa, jag som tänkte jag skulle hinna börja skriva lite i allafall. Men nu har vi städat hela lägenheten, skurat golven och allt sånt där skit. Jag hinner inte börja skriva nu heller ska ut och ta en liten joggingtur. HÖR OCH HÄPNAD! Men ni hörde rätt. Eller såg. Och jag lovar ni kan fortfarande läsa. Men som sagt, nytt liv, nya villkor för det måste man ha om man ska få andra förutsättningar. Och en joggingtur är väl inte helt fel i detta väder? :) Observera att jag inte tar mig vatten över huvud utan kör bara 2.5 km. Man måste ju börja någonstans.

/F


Fredag

Äntligen fredag! Eller egentligen borde jag inte säga äntligen för det hade varit bättre om det hade varit onsdag eller något sånt. För tentans skull. Men nu är det som det är.

Jag har fått frågor angående mig och Mikael. Och nej, vi är inte längre tillsammans. Han bestämde sig för att han ville utforska lite nya marker och singellivet i USA. Så då får jag utforska här helt enkelt. Öppen för förslag. ;)

Idag kanske jag ska träffa min goda vän Therese! Sen blir det att städa hela lägenheten eftersom jag och Erica lovade mamma och pappa det. Fattar inte varför Erica sa att vi skulle göra det. Nu har dom det som ett krav på oss plötsligt. Jag trodde vi skulle göra det som en överraskning. Aja. Vi får väl se! Lite rengöringsmedel i hörnena så luktar det nystädat i allafall. :) Vad ska ni göra idag? :)

/Frida


Tung dag

Idag har varit en tung dag. Jobbig dag. Psykiskt alltså. Men vi har ju alla våra bad days om man säger så. Jag har inte kunnat vara riktigt fokuserad på något idag, knappt något har blivit gjort på hemtentan, och ja.. Det är väl det jag borde fokusera på. Får sitta hela helgen helt enkelt. Men det är bara att le och se glad ut som jag brukar säga.

Nu blir det sängen.

/Frida

Makeover

Här sitter jag, med blekning i hårbotten och balsam i hårtopparna. Ibland är det tur att man har en egen frisör som kan pyssla om en lite. Och så tänkte jag bjuda på en bra låt också..



/Frida

Midnatt

Över midnatt. Igen. Jag ska snart lägga mig för jag är grymt trött. Sen vill jag inte sova bort hela morgonen. Men om man sover länge utan att vakna, är inte det ett tecken på att kroppen vill sova då? För jag känner ju att om kroppen är helt utvilad, så vaknar den väl? Konstigt det där.

Imorgon är det torsdag. Plugg - träning och sen ev. Lipz. Haha! Den som lever får se. :P Nu ska jag soova! Natti natti!

/Frida


Gottegrisen

Dampkatten har nu lugnat ner sig lite och ligger och sover i fåtöljen..gottegris.



/F

Det har hänt igen

Jaha! Så har man sovit bort ytterligare en morgon. Vaknade för tio minuter sen. Fan va segt! Men skönt var det i allafall, jag älskar att sova. Kanske inte i en tältsäng, men det funkar det också.. Nu är det bara jag och Smulan som sitter som två zombies, Erica sover fortfarande. Smulan ser ut att hoppa på och attackera mig vilken sekund som helst, men det ska inte få hända. Dampkatt. Hon måste seriöst ha någon typ av DAMP, för make till katt har jag aldrig varit med om. Men jag älskar henne för det. Nu ska jag koka två ägg sen SKA jag sätta mig med tentan. Jag har som mål att göra klart fråga 1 idag, (vilken jag egentligen skulle ha gjort i måndags) och börja på fråga två och förhoppningsvis göra klart den också (vilket jag skulle ha gjort igår). Det ser ut som att jag får sitta hela helgen med detta. Blä! Så är det när man inte gör det man ska och hittar massa andra "roligare" saker att göra, som att blogga exempelvis.

 

/Frida


Zu Hause

Hemma efter träningen! Nu är klockan över midnatt vilket betyder att det är onsdag. Mitten på veckan. Eller i allafall vardagsveckan. Jag har inte fått hälften gjort av det som jag hade tänkt göra. Men imorgon får jag hoppas blir en effektiv och produktiv dag. Det skulle jag behöva för att döva mitt samvete. Nu känner jag mig jättetrött och ska lägga mig tänkte jag. Det är så härligt efter träningen när man blir sådär seg och go. I love it!

Hoppas ni har haft en bra dag! Natti natti

/Frida


I don't want to play the broken-hearted girl

No no. I don't want to play that part.

Men nu har man fått lite grejer gjort på hemtentan. Yey! Snart är det dags att dra iväg och springa av sig några kalorier på handbollen.. Run run run

/FK (säger man det snabbt så blir det fuck)

Motivationen?

Okej, nu har jag gjort allt förutom det jag borde göra. Plugga. Jag och sis tog en svängom på stan och jag blev ett par skor och en kjol rikare. Utan att för den sakens skull att plånboken blev fullt lidande. Ibland hittar man ju sina kap. Visst? Men nu ska jag göra lite allvar, så jag faktiskt gör mig välförtjänt av mina nya inköp.

  
Inte riktigt som de på Scorett men snygga ändå. :P

/Frida


Trött

Gosh! Jag är sjuuukt trött trots att jag har sovit ca 11 timmar. Vad är det för fel då egentligen?  Jag har sovit riktigt gött också. Hahaa! Nåja! Nu ska jag sätta mig med hemtentan, ska käka lite frukost först. Och sen ikväll är det trääääääning! Wiiie!

Over and out
/F

En träff

Nu har jag kommit hem igen. Hade en underbar träff med Weronica, så kul att få träffas igen! Riktigt mysigt! Nu ska jag se om jag kan fortsätta skriva lite på hemtentan. Måste få lite gjort i allafall.. :)

Adios!

/Frida


Inte såå tidigt

God morgon på er solstrålar! I Trollhättan är det grått och trist hur ser era delar av Sverige ut på väderkartan? Jag skulle ju egentligen gått upp relativt tidigt idag, och med det menas runt 10- tiden. Men gissa vem som sov till 12? Jo, ingen mindre än jag. Jag säger då det. Typiskt mig. Det värsta är att jag kände att jag kunde sova ett par timmar till, men jag hatar att sova bort hela dagarna så jag lät bli. Nu ska jag sätta mig lite med hemtentan innan jag ska träffa Weronica. Förhoppningsvis kommer jag igång lite i allafall. Och jag struntar nog i att gå till skolan och sitter hemma vid köksbordet istället. Slipper jag slösa massa tid på att göra i ordning mig och gå dit. Smart va? Vad ska ni ha för er idag?

/Frida


Vid köksbordet

Klockan är efter midnatt, jag borde ha gått och lagt mig för länge sedan men här sitter jag. Erica gör mig sällskap, annars hade det känts väldigt ensamt och patetiskt. Men jag tror jag ska tänka på refrängen snart, det lär bli en lång dag imorgon eftersom jag ska sitta med hemtentan. Lika bra känner jag, för en gång skull. Sen om jag tänker och tycker något helt annat imorgon det får vi se. Men så ser i allafall planerna ut just nu. Sen ska jag träffa min kära vän Weronica när hon har slutat. Känns som vi har så mycket att prata och skvallra om så där går det nog lätt bort några timmar.

Nu ska jag borsta gaddarna. Och på tal om det så måste jag köpa en ny tandborste.

/Frida


Trollywood

Hemma i Trollhättan igen. Härligt! Vi missade dock tåget vi skulle ta, det gick framför ögonen på oss. Surt. Men vi fick nya biljetter utan att behöva betala något extra så det var snällt! Men skönt var det att komma hit i allafall.

Det blev inte så många bilder från igår, men några kan jag ju bjuda på..


Fina Josefin


Fina Annika


Ego ego ego ego




Kim, Annika och Josefin, ölspel!

Ja, som sagt, det blev inte många bilder tyvärr. Men kul hade vi i allafall! :) Hur har er helg varit? :)

/Frida

Lovelovelove

Igår när jag och syster var på stan så blev jag helt såld på ett par skor. aaah, de var så snygga, jag provade dom och dom satt som en smäck och var såå bekväma..


Såå himla coola! Mocka med gulddetaljer, finns att köpa på Scorett. Jag vill ha! Men priset?...1599:- inte riktigt vad jag har råd med efter en lång övervägan både en och två gånger... :(

/Frida

Straffet

Åh gud vilken kväll vi hade igår! Det var riktigt trevligt och det får man  verkligen känna av idag. Shit! Så här har jag inte mått på länge, känns som mitt huvud ska sprängas snart. Usch! Haha! Men det är såå värt det.och jag säger i allfall inte : Aldrig mer alkohol. hahaha. no no no. Nästa helg är vi påt igen.

Men gårdagen slutade iaf ute på Nöjesfabriken, första gången för mig och jag tyckte det var riktigt roligt, jävligt stort om inte annat. haha. Men det var tyvärr inte så mycket folk ute som man kanske hade hoppats på, fast å andra sidan hade jag inte räknat med annat med tanke på att det var länge sedan löning och långt kvar till löning. Men kul var det i allafall!

Idag bär det hem till Trollhättan igen. Skoj skoj, stannar där till nästa söndag faktiskt. Jag har ju hemtenta denna veckan så vi har inga föreläsningar utöver den, och då kan jag ju lika gärna göra tentan i Trollis. Nu ska jag försöka sova lite till så man kanske piggar till lite i allafall.. Adios!

/Frida


Löördag

God morgon! Idag tog vi alla en lång sovmorgon, riktigt skönt faktiskt! Jag blev väckt av att mamma ringde mig så det var väl tur det, undrar hur länge man hade sovit annars? Och riktigt så mycket tid har vi inte, har ju en del som ska fixas inför inflyttningsfesten ikväll! Wiie! Vi blir 15 pers, (som vi vet) som ska dela på utrymmet i vår lägenhet. Nice! Sen blir det nog nöjes för hela slanten. :D Dags att sätta fart!

/Frida

Fredagsmys

Samtidigt som jag sitter och bloggar har jag sällskap av Caroline, Malin och syster Erica. Johanna och Matilda har också varit här på lite tacokväll och idol. Jättemysigt! Fredagsmys på hög nivå!

Imorgon slår vi på stort och går All in på inflyttningsfesten! Det ska bli riktigt roligt! Annika och Josse är det från tjejerna som kommer hit, alla andra jobbar eller har andra förhinder, tråkigt. Men vi får ta det en annan helg, närmare min födelsedag kanske? ;)

Nu blir det nyheter, bra att hålla sig lite uppdaterad! Och förresten. Vem tycker ni ska åka ut ur Idol?

/Frida

Besök

Ååh! Min fina syster kommer på besök hit idag och stannar över helgen! Vad glad jag blir! wiie! Mysigt! :)


♥♥♥♥♥♥♥♥

haha vi är la för vackra? :p

/Frida

Full

Jaha! När jag började dammsuga hörde jag ett oroväckande ljud från dammsugaren. Den är inte mer än två år gammal så den är inte trasig, jag misstänkte direkt att det var dammsugarpåsen, för den har jag nämligen inte bytt ut någon gång sen jag köpte den. Och vet ni vad? Jag hade så rätt som man kan ha, för dammsugarpåsen är så full så det ser ut som den ska sprängas vilken sekund som helst. Hahaha! Det går liksom inte ens ner något när man trycker på den, hård som sten. Så jag antar att det är dags att byta nu eller vad tror ni?

/Frida

Fredagen den 13e

God morgon! Eller jag har varit vaken i snart en timme! Haha! Gud, jag sover verkligen länge här i Karlstad. Så skönt! Dock vaknade jag endel gånger inatt. Drömmar som hemsöker mig och då är det jobbigt att somna om. För drömmarna är mycket finare än vad verkligheten är. Men nu är jag i allafall utvilad och käkar min, nu för tiden, vanliga frukost. 2 löskokta ägg och en halv liter kranvatten.

Nu ska jag snart sätta i gång med städning. Dammsuga, skura golv, toalett och allt det där ni vet (hoppas jag inte välter ur skurhinken eller något sånt). Vad ska ni göra idag?

/Frida


Huvudvärk

Gosh! Vilken huvudvärk jag har. Den går ända ut till öronen så det känns som jag har lika stora öron som Dumbo eller Musse Pigg. Får hoppas att jag inte blir sjuk nu bara för det skulle vara extrem dålig timing. Om det nu finns bra tidpunkter att vara sjuk på..?

Imorgon (eller idag egentligen) är det Fredagen den 13e. Scary! Vi får väl se hur mycket otur jag har, bli sjuk kanske? Det skulle fan vara droppen. Det bästa vore ju om man slog i tån i tröskeln varje gång man går in på toa. Vi får väl se. Brukar ni ha otur denna dag?

Nu ska jag strax hoppa i sängen. Eller nej, det ska jag inte för då går madrassen sönder, det har alltid mamma sagt när jag och Erica hoppade i deras sängar. Men fan va kul det var. Speciellt när ingen såg. Men sova ska jag i allafall göra, även om jag inte är sådär jättetrött. Natti natti!

/Frida


IKEA

Tjoho! Har varit en sväng på IKEA idag. Fick fixat nya skruvar och grejer till soffbordet så nu gick det att skruva på benen igen! Wihoo! Sen fick jag även köpt mig ett överkast till sängen och tre kuddar som man kan ha på bara. Och lite värmeljus förstås! :) Fast IKEAs värmeljus är de sämsta som finns för de brinner inte alls länge! Tråkigt! Det är därför man får 100-pack för 19 kr. :P

Imorgon hoppas jag på att min kära syster ska komma upp på besök! Hade varit såå kul! :) Alltid mysigt med lite besök! :) Jag är ju ledig också. Men hade tänkt att städa här, dammsuga och skura golven åså. :) Jag är verkligen en riktig hemmafixare. Haha! Vad har ni för planer till helgen??

åh! Fan va sugen jag blev på julmat, dom äter det på Mammas pojkar! Inte för att jag är jätteförtjust i julmat, men det såg riktigt gott ut. Mm! Tur att det bara är 42 dagar kvar till Julafton!


/Frida


Näst intill kaos

Gud! Vilken morgon jag fick till slut, det ville sig inte alls! Jag tog mig en dusch och skulle tvätta håret med mitt silverschampoo. Och vet ni vad? Mitt hår har nu lila nyanser lite överallt. Jag fick smått panik och tvättade håret två omgångar med vanligt schampoo, det blev lite bättre men guud va tråkigt det är! Så duschen tog mycket längre tid än va jag hade räknat med och håret torkar ju inte på en sekund. Gissa om jag hade det stressigt? :D Men jag lyckades, trots allt, komma i tid till föreläsningen, tack och lov! :D

Nu ska jag värma lite rester som blev kvar när jag gjorde köttfärssås, skönt att slippa laga mat! Perfa!

/Frida

Tooorsdag

God morgon!
Idag är det torsdag och jag börjar inte skolan förrän 12.15. Idag får vi ut hemtentan, och ska jag vara ärlig så bävar jag lite inför den, jag har bara en bok och har reserverat två, men vet ju inte om jag hinner få dem innan  helgen. Men men. Det får väl gå som det går då.. Hoppas den inte blir alltför svår. Det känns inte som man har några föreläsningar att ta på men får väl göra det bästa av det hela.

Nu ska jag ta en lååång dusch, men inte alltför lång (Våra bästa år går ju på teven). Intriger! haha!

Vad ska ni ha för er idag?

/F


Snoow

Sedärja! Det snöar visst i Karlstad. Solen som alltid ska lysa här tydligen. Jag har fortfarande inte sett ett tecken på solsken. Men snö är ju aldrig fel det heller! Mysigt! Jag gillar snö! Men nu trotsar jag snö"o"vädret och drar iväg till biblioteket och försöker få något gjort av denna dag!



/Frida


Rakt och slätt

Bara sådär. Nu hänger gardinerna återigen på sin stång och äntligen slipper jag gå och störa mig på alla rynkor och veck som blivit. Nu är det rakt och slätt. Och tanken slog mig just att ALLT ska vara rakt och slätt. Gardiner, dukar, våra kroppar, vår hy. Fan. Kan ingen ändra på det? För jag passar inte in någonstans. Haha!

Nu är det bara massa annat kvar att göra. Frågan är bara vart man ska börja. Om jag ska duscha nu, eller ta ett bad ikväll? Jag måste göra hårinpackning. Om jag ska åka till biblioteket. Eller om jag ska göra något annat. Beslutsångest! Hur brukar ni göra? Eller tänker ni lika mycket som jag? Jag känner mig som en robot som har fått slut på progammeringar. Next step liksom, vart tog det vägen?

/Frobot


Onsdag

Lill-lördag idag! Yeay! Och ledig är man, kan ju knappast bli bättre. Idag ska jag stryka mina gardiner som hänger i mitt fönster. Det ser verkligen förjävligt ut, men å andra sidan är det säkert bara jag som tänker på det, om jag inte nämner något. Men eftersom vi har fest på lördag så kan man väl ändå göra det bästa utav saken! Sen måste jag åka till IKEA också, måste ju få ordning på mitt soffbord, har ju Carros nu men det känns lite litet.  Sen har vi fortfarande en del hyllor kvar att sätta upp, men nu är det bara betongväggar kvar så vi behöver en betongborr och betongspik för tavlor. Undrar om stiftelsen kan ha det och låna ut? Hmm.

Vad ska ni göra idag? :)

/Frida


So not my style

Okej, en snabbis bara. Har bara fastnat för en låt. Och det är verkligen ingen Frida-musik. Men såå härliga toner, grym text och sångaren är ju to die for! :D


Det bästa av allt är att låten blir bättre o bättre ju längre den går. :D

/Fridis

En början

Ja, som ni ser har det skett små förändringar här på bloggen. Hoppas ni är nöjda med dem. Lite coolare, lite mer Frida. Min favoritfärg är ju svart. Så bra! Rosa är fint det med. Men nytt liv =ny blogg. Och lite förnyelse är väl aldrig fel? Nu är det bara headern kvar. Men jag behöver en proffsfotograf som kan ta en grym bild på mig. Anyone? Annars är det väl jag själv som står högst upp på listan. :P

Imorgon är jag ledig! Ska bli skönt, men funderar på att ta en sväng till universitetet ändå och kolla om det finns några böcker man kan läsa i. Ja, skollitteratur förstås. Jag behöver verkligen komma i gång med det nu känner jag. Ta tag i allt vad som innebär att vara student. Men som student så lever man ett  ganska simpelt liv. Festa - sova - fika - slappa. Och just det ja, plugga! Men det är ju inte prio ett direkt! Det är därför studentlivet är så bra, för man kan göra vad man vill när man vill. Jag skulle kunna vara student livet ut. Tyvärr betalar inte CSN särskilt bra, och inte heller hur många år som helst så det är praktiskt (ekonomisk) omöjligt. Om jag inte gifter mig rik förstås. Anna Anka. Haha!

Nu ska jag kolla på South Park och charmas av Butters igen. aaah!
Natti!

/Frida


Gifts

Jag vill ha en guldklocka! Men plånboken säger stopp för detta. Ajaj. Men samtidigt älskar jag min dieselklocka, och den är för dyr för att kastas bort. Men det hade vart skoj med något nytt att variera med. Gärna ett svart läderarmband, och ett stort ur i guld. LÖÖÖV IT! Det kan ju bli en present. :D

Inflyttningsfest på lördag! Hoppas många kan komma! Hade vart så kuuul o få alla tjejorna hit!


Over and out

/Frida


Frida "Klanten" Karlsson

Jag lyckas då med allt. haha! Jag gjorde som sagt spaghetti och köttfärsås, som för övrigt blev grymt! När jag hade lagt upp en portion på tallriken skulle ta mitt glas mjölk och sätta mig, gissa vad som händer då? Jo, halva tallriken med spaghetti, köttfärssås och ketchup åker rakt ner på golvet. Lite på bänken, lite i lådan som var halft öppen och resten på golvet. Det värsta var att jag inte svor eller något. Annars kan det ju slinka ur ett och annat fult ord ur min mun. Men inte nu. Jag började nästan skratta, för det var inget som förvånade mig. Det var bara att ställa sig och kasta skiten och ladda på med ny mat. Denna gången gick det bättre och nu är jag mätt igen.

Jag tänkte ta en bild på hur köket såg ut med lite spaghetti åsånt överallt. Men så roligt ska ni inte få ha mina kära läsare så jag struntade i det. :P Nu ska jag försöka få ordning på mitt hemmabiosystem. Det ligger fortfarande nedpackat i lådan, jag vet inte om jag är tillräckligt teknisk för att kunna koppla in gult mot gult osv. Det återstår att se.

/F

Schule

Nyss hemkommen från skolan. Tänk att två timmars föreläsning kan kännas som en evighet. Gosh! Men nu har vi bara vi bara en föreläsning kvar denna veckan, på torsdag, då får vi ut hemtentan som vi får en vecka på oss att slipa på. Hoppas det går bra. Fick förresten tillbaka grupparbetet vi gjorde förra veckan. Vi klarade den. Känns gott! Jag var nästan bergsäker på att vi skulle få komplettera, vi satt ju kanske bara två timmar kvällen innan det skulle in. Men ibland antar jag att man har tur. :)

Nu ska jag göra mig lite mat. Spaghetti och köttfärssås får det bli minsann.  Ciao!

/Frida


New look

Jag funderar på en ny design till min blogg. Lite andra färger, en ny header (jag är ju numera blond och långhårig). Så det kan ju behövas en ny fräsch och coolare design. Vad tycker ni? :)


Sandra and I, utanför Olearys i lördags. Aningen fulla och goa. :D (bild snodd av Amanda)

/Frida

Måndag

Hej på er!
Idag är det måndag, ny vecka med nya tag och nya möjligheter! Fan va jag älskar att tänka postivit, men i tider som dessa (NOVEMBERtider) så är det ganska svårt. Jag hatar november men ändå känns det som att det kommer bli en bra november trots allt. :) hihi. Vad tycker ni? Är november en bra månad eller inte?

Jag ska strax hoppa in i duschen. Frukosten (bestående av två löskokta ägg) åt jag precis så det är väl lika bra att fortsätta göra sig redo för eventuella händelser. Det kan ju hända mycket i Karlstad. Bor man i Kronoparken som jag gör så kan det definitivt hända mycket. Därför är det bäst och säkrast att hålla sig inne bakom låst dörr.

Idag ska jag leka byggare bob och hänga upp lite grejer på våra kära väggar. Batteriet till borrmaskinen har stått på laddning i en vecka nu så det borde gå att borra upp en hel del. På de väggar som inte är betongväggar så att säga. Men det är bara att knacka, lite här och lite där så är det löst snabbt! Men skoj är det! FixarFrida på gång!

Adios!

/Frida


Pictures

Lite bilder från igår. :D Som för övrigt var riktig lyckad! Började festa kl. 18 och slutade strax innan fyra. Inte undra på att man känner sig som man gör idag. haha! Men det är de värt!





 











Hihi. Ja, bilderna talar ju för sig själva; trevligt sällskap, mkt alkohol och många skratt!

/Frida

Lite av kläderna

Gårkvällens outfit!


Lackleggings : Gina Tricot
Blus: Gina tricot
Tröja: Gina Tricot

/Frida


I'm on my own


Lördag

God morgon!
Idag är det lördag (nehe?!) och jag känner mig faktiskt lite kass idag. Men jag vet inte om det beror på att jag inte har ätit än eller om jag håller på att bli sjuk. Mamma och pappa är ju lite krassliga. Säger dom i allafall. Så jag ligger väl i riskzonen.

Men piggnar jag till under dagen blir det nog utgång. måste ju ut och utforska lite. haha. Men innan det händer något blir det nog chill till max. För det känns som jag ska spy när som helst. blää. Jag hatar att må illa! Pappa har varit och köpt frallor på Ritz idag, gott! Jag ska försöka få i mig en macka. Jag har inte ätit smörgås på hur länge som helst. Bara knäckebröd. Yey!

Vad smider ni för planer för idag då?

/Frida


Rätt beslut

Att fatta ett rätt beslut är inte alltid det lättaste. Men detta känns rätt. Och det känns bra. Mycket bra faktiskt!

I'm free!

/F

Jag är kääär♥

Eriiiik! IdolErik! Sjunger så bra. Så söt! Synd att han är så liten. hihi!!

Grymmaste ever!


Idol

Fredagsmys! Bror lämnade precis oss men jag har fortarande mor, far och kära syster är. Vi kikar Idol. Jag har inte sett det någon gång faktiskt, bara lite på auditons men inte mer. Så jag vet inte riktigt vem jag hejar på än. :P Men än så länge är Calle min favorit!

Har ni någon favorit?

/Frida


Shopping

Jag och Erica tog en sväng till Överby för att köpa skor. Men jag hittade inga. Kom hem med massa nya kläder istället, det är ju inte helt fel det heller! Jag ska ta något kort på dom snart, men jag orkar inte just nu. Är sjuukt trött. Vad har ni för er en fredag som denna? Som för övrigt är en väldigt tråkig fredag. Om man syftar till vädret alltså.. :)

/FRIDA

1 månad

Om exakt en månad fyller jag år. 6 december är min dag! Och jag vet vad jag önskar mig redan. (EN JÄVLA MASSA!) haha. Men ibland är inte materiella ting allt...

/F


Göteborg

Idag bär det av till Göteborg! Tur att snön inte ville lämna större avtryck än vad den gjorde. Perfekt! Eftersom jag ska ta bilen kommer det bli spännande om jag hittar. Det är ju en konst det där. Men det gick ju bra sist. :)

Nu ska jag koka mig två ägg som jag äter till frukost. Jag klarar mig på det nu för tiden. Sen blir det knäckebröd till middag. Det bästa av allt är att jag inte ens känner mig hungrig. Ikväll är det träning också. Sen är det match på lördag, om de lyckas lösa det. Det har tydligen blivit en dubbelbokning i hallen. Smart. Run run run!

Into the kitchen! Hörs senare! ADIOS!

/F


Snowflakes

Usch! Det är riktigt kallt ute. Snöflingorna yr omkring i luften och vägrar ta fäste på vår jord. Vi är helt enkelt inte redo för snön än. Den är inte välkommen! Undrar vem som tänker på den globala uppvärmingen såna här dagar? För skulle jag få välja skulle jag nog uppmana alla att köra mer bil så att det blir varmare. Men jag vet att effekterna blir mycket värre än så så jag ska väl hålla tyst.

Näsan rinner. Var precis ute en liten stund. :) Mysigt. Trollhättan är en väldigt vacker stad. Speciellt på kvällarna. Speciellt på hösten/vintern. Speciellt med sällskap. Ja, det är något speciellt med vår lilla stad.

Nu går det 2½ men på TV, jag antar att jag lär somna ganska snart, bara jag får upp värmen igen. :) Natti natti!

/Friidaaa


Shopping

Idag blev det lite shoppping. Ett jättesött linne från H&M och en sån där glansig jacka från gina. haha. Som jag har letat efter det. Bara 2 år efter alla andra, men bättre sent än aldrig, visst? :)

Imorgon snor jag mammas och pappas bil, stoppar in en cd och skruvar volymen i bott, hämtar upp världens bästa syster och drar ner till storstaden Göteborg för att hitta lite saker som man kan ha nytta av. Och saker som är helt onödiga men som man på något sätt hittar en anledning till att köpa i allafall. ja, ni känner säkert igen er!

Bilder på vad jag köpte idag och som jag förhoppningsvis kommer köpa imorn får ni imorgon kväll! :)

PUSS

/Frida

Trollywood

Idag åker jag hem till Trollhättan igen. Min kära syster vill ha med mig till Göteborg imorgon så jag får väl ställa upp. Har nyss kommit hem från skolan, första gången jag är där sen 23e september och jag fick faktiskt kolla på kartan för att hitta salen vi skulle vara i. Haha! Snacka om att ha kopplat bort skolan totalt. Men nu är jag ledig igen resten av veckan och har inte föreläsning förrän på måndag igen. (Så nej mina vänner, jag skolkar inte från något.)

Nu ska jag packa lite väskor. Ska ju ha träning och match under dagarna, eventuellt utgång på lördag och sen vanliga kläder. Jag behöver en ny väska som man kan packa i!

/Frida

Personen som uppfann snooze...

..Är ett geni! För första gången på väldigt länge har jag fått ställa klockan för att komma upp i tid och det var lika jävligt som vanligt. Men nu, efter att ha snoozat några gånger, är jag någorlunda pigg och så gott som uppe. Jag älskar att snooza! :)

Idag är det redovisning av vårt grupparbete som gäller. Det kommer garanterat inte bli min bästa redovisning men huvudsaken är väl att den görs. Grupparbetet är i allafall färdigt till att lämnas in så det är ju skönt, även om jag är säker på att det blir en viss komplettering men det problemet tar vi då helt enkelt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och komma på andra tankar. Morgonen och kvällarna är värst. Men det är väl så det brukar vara. Ha en bra dag!

                                                                                                                       Jag drömde om oss inatt..
/Frida


In my place

                 

Sådär! Vad tycker ni? Det är som ni ser inte riktigt färdigt än. Och undrar ni om jag tycker om rött vin så är svaret ja och det är därför det står 4,75 liter på min byrå. :)

/Frida


POOST!

Idag fick jag min första post! Och det var inte vilken post som helst. En eftersändelse i ett stort kuvert adresserat till mig. Och när jag öppnar detta kuvert, vet ni vad det ligger i då? Haha! Ett reklamblad från ICA Jätten i Trollhättan. Hahahaha! Jag visste inte att man eftersände reklam nu för tiden..? Det var lite småroligt.

/F


Första natten

Vad skönt! Jag har faktiskt sovit riktigt gott idag. Utan några konstiga drömmar utan några panikångestattacker eller nåt. Så härligt! Jag behövde det. Jag sov i "min" AIK-tröja, och hade hjärtat intill mig. Det kanske gav mig ett visst lugn och en trygghet? Vad vet jag? Men skönt var det i allafall.

Idag är jag också ledig. Har bara skola imorn denna veckan. Och då är det ett seminarie där vi ska redovisa ett grupparbete. Jag tänkte börja med det idag. Vi ska skriva om Greenpeace, så är det någon som besitter någon bra information om denna rörelse är ni välkomna att dela med er av den! :) Blanda gärna in lite politik också. Eftersom det är politik jag läser om jag inte minns helt fel. Jag har ju inte varit i skolan sen 23e september. Haha!

Idag ska jag försöka ta lite bilder av lägenheten och lägga in här på bloggen! Så håll utkik!

/F



Du får inte

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Snillen

Åh! Vilka idioter det finns alltså. Jag var på torgkiosken i fredags och skulle hämta ut ett paket från bredbandsbolaget, så fick jag ett stort kuvert med en sladd. Så kommer jag upp hit till Karlstad och ska försöka få igång detta bredband, som jag egentligen inte skulle fått förän i slutet av november så jag blev positivt överraskad när det ringde en snubbe och sa att han skulle komma hit och fixa det. Men så funkar tydligen inte min gamla router här och tydligen ska det ligga ett till paket på Torgkiosken. Vad är det för idioter som bara ger ut ett paket när det finns två? ååååh! Så nu får jag klara mig utan eget internet denna veckan och snylta på någon snäll grannes. :P Tur att det finns vissa som inte har upptäckt att det går att skydda. :P Att det alltid ska vara problem med internet! Jag hatar det!

Det var skönt att komma upp hit och inte behöva ställa sig och packa upp och massa det första man gör. Allt är ju i princip fixat. Bara en låda kvar med lite småskit i som ska upp. Bra ju? Jag ska ta lite bilder och lägga upp någon gång här så ni nyfikna får se. :) Vad säger ni om det? :)

Puss på er söta!
/F


Julschema

Jag rotade igenom min post och hittade ett brev från Maxi bland all skräp. Ibland är det tur man kikar igenom det. Jag fick mitt julschema och det är väldigt mycket tider, bra pengar sen i januari. Men kommer ju knappt att ha tid och köpa julklappar innan eller träffa någon.. Men det kanske det är värt?  :)

Lördag 19/12: 10-18-30
Söndag 20/12: 10-19.30
Måndag 21/12: 10-19
Tisdag 22/12: 12-20.30
Onsdag 23/12: 12-21

och sen är jag ledig framåt. I allafall som det ser ut just nu. Men va långa dagar jag gör, fast det är kul och jobba såna här helger för tiden går så fort med tanke på att det är huuur långa köer som helst! Gissa en som kommer vara dödstrött på julafton?

/Frida

K-town

Åh! Jag somnade om igen och sov ytterligare ett par timmar. Det var skönt. Det är första natten på hela veckan som jag sovit ordentligt, men jag känner mig ändå inte utvilad. Och typiskt är det att man ska drömma så sjuka drömmar när man väl kan sova. Varför gör man det egentligen?

Idag åker jag med Amanda upp till Karlstad. Hon har också jobbat på Maxi, och har också börjat plugga i Karlstad. Vissa personer har man vissa saker gemensamt med. Rätt fantastiskt.

Innan jag åker ska jag diska upp lite kastruller och sånt, jag lovade mamma att göra det. Sen ska jag ta en dusch och mysa in i det sista med Smulis. :) Vad ska ni göra idag?

/Frida


I died in my dream

Det här är riktigt riktigt kusligt. Jag drömde att jag dog inatt. Att hjärtat bara la av och jag slutade andas. Stillsamt och rofyllt. Det var som en lättnad för kroppen och själen, som att lämna allt det onda och gå vidare till något nytt, vackert och smärtfritt. En slags frigörelse. En räddning.

Det som var ännu kusligare var när jag vaknade. På något sätt kändes det som att jag inte hade andats på ett tag för jag fick anstränga mig för att få luft igen. Och hjärtat slog extra hårt och fort. Nästan som om drömmen vore sann. Det kändes också som en räddning. För även om det var mycket ljusare på andra sidan än vad det är här så känns det fel. För har jag klarat mig hittills så ska jag klara resten av alla nedfällda krokben som man stöter på i livet. Motgångarna. De har gjort mig starka. Och jag vet att döden inte är en flykt. Även om den många gånger har varit lockande i mitt liv så är livet man har något man måste ta vara på. Det gäller bara att vi alla inser det.

/Frida


Kompis det går bra nu

Åh! Jag mår så bra av att prata med dig! hihi

Tack!

Lejonkungen


Så fin

SM-GULD!!

Så var det avgjort! Och AIK vann! yeeaaay! Nu vet jag i allafall en som är nöjd.. :) Men detta satt fint. En bra avslutning på en dålig vecka.

Åh! Jag har ett bildspel på mitt skrivbord. Bilderna från USA -resan visas där. Jag längtar tillbaka! Och bilder från Thailand, - från alla tre resor. Tänk va bilder är bra! Snacka om att föreviga minnen. Man får verkligen nostalgikänslor!

Jag stannar hemma i Trollhättan en natt till. Fick ett erbjudande av en att åka bil upp med henne imorgon så det blir ju perfa.  Då får jag med mig dammsugaren upp också så de blir ju kanooon!

Jag sitter och lyssnar på Sonja Aldén nu. Du får inte. Det känns som den passar in lite nu. Det gäller bara för mig att inse. Men texten är fin. Väldigt fin! Nästan som om den vore skriven av mig. :)

Nu ska jag mysa med Smulan. Jag kommer sakna henne. Min lilla skatt. My precious. Snutteputtälskling. Skruttefian. Kärt barn har många barn. Och jag heter Frida.. :P

/Frida

Illa

God morgon!
Det blev lite ändrade planer igår kväll. Jag blev inbjuden till Daniel på lite förfest där även David och Henric befann sig så jag tänkte; Varför inte? Kan ju va skoj att komma ut lite. Tror jag behövde det. Även om jag mår APA idag. Efter en drink och två cider (a 30 cl 4.5%). Tänk om man kunde vara så lättpåverkad hela tiden? Hemma hos Daniel spelade vi Buzz, det var faktiskt riktigt kul! Sen gick vi vidare till Lipz där jag inte varit på år och dar. Efter en stund drog David och Henric så då var det bara jag och Daniel kvar så vi gick hem till honom och kika film. Eller han kollade iaf. Jag somnade. Som vanligt. Men det var kul att komma ut i allafall även om det var jobbigt i vissa stunder.

Idag ska jag åka upp till Karlstad igen. Vet dock inte när, har inte köpt biljetter än. Just nu känner jag att jag vill vara sängliggandes hela dagen, haha! Men jag ska nog träffa Jenny en stund också. Det är viktigt att sysselsätta sig för att komma på andra tankar. Men först ska jag nog försöka sova lite till. Är grymt trött! Hur har er Halloween varit? Vad har ni gjort? Berätta gärna! :)

 

/Frida


RSS 2.0