this is the right time

Hello! tänkte bara lämna ett avtryck här innan jag drar mig. snart rullar jag och amanda upp till karlstad, hade först tänkt att åka senare men med tanke på att vädret inte blev som vi ville så tänkte vi båda att vi lika gärna kunde åka upp för det är en del som behöver göras innan helgen. nu ska jag göra en sista koll så att allt är medpackat. hörs när vi intar värmland igen. puss

stir it up

handbollen var rolig. eller, det var kul att få släppa loss lite på handbollsplanen i allafall. var ju grymt längesen för min del. är jäkligt trött nu faktiskt så tänkte ta och knyta mig och läsa lite innan john blund kommer och gör mig sällskap. ;) hoppas smulisen kommer imorgon. hade vart kul och få se hur hon reagera när det är en liten skit som har ätit ur hennes skålar och legat på hennes plats. haha. hoppas ni har haft en bra dag! vi hörs imorn! puss

nytt i garderoben (ursäkta röran, vi bygger om)


byxdress från vagina tricot. fick av bästa syster. ♥

bilden är gammal och jag är äldre

en olagligt gammal bild tagen med en olagligt dålig webcam. tur att tekniken går framåt men fan va jag vill ha tillbaka mitt långa fina hååår. :(


handbollhandbollhandboll


va faaannnnn

jävla moln. men tydligen så är de klarblå himmel hemma hos amanda. och vi funderar på vad vi ska göra. busa. leka. äta. frossa. något kul. som bara vi kan. ämända and friday. jag ska träna handboll ikväll. det är riktigt så det kliar i fingrarna. fan va skönt det ska bli o springa efter en boll, stuka fingrar, få ont i benen, känna blodsmak i munnen, få klister i håret. I LOVE IT!

nu kan jag tänka mig vad som helst. en resa. en glass. en godispåse. en sallad. en resa till. ett par skidor. en baddräkt. ett sommarlov. en timme till på dygnet. vad som helst. fast mest av allt en resa. till grekland. eller turkiet. eller cypern. eller italien. vad fan ska man göra i italien?

run bitch run

tänka sig att latmasken kröp ur mig idag så jag tog mig en tripp till sandhemsspåret och sprang en runda. dock inte längre än 3 km men jag kände att det fick räcka för idag. mina ben var (och är fortfarande) som spaghetti men det är det värt. visst är jag en redig tös nu, mamma?


sitter på balkongen och svettar ner möblerna så mamma och pappa får tummen ur och köper nya snart. visst är jag smart? :P visst har jag fått lite färg? eller jag kanske fortfarande är röd sen springturen. hahaha.  nu blir det en dusch i allafall. ciao!

sommarsommarsommar

fan vad jag älskar när det är soligt och varmt. såå jäkla underbart så det går inte att beskriva. hoppas att ni har överseende med att bloggen kommer i andrahand. sommaren är inte den bästa årstiden att blogga på direkt. men antar att ni inte sitter inne heller. haha. idag har jag vart på mollön och solat och badat fötterna i saltvatten med systeryster. åker upp till karlstad på onsdag och då blir det massa att göra eftersom det är inflyttningsfest på lördag! det har ni väl inte glömt? :D kommer bli awesome tror jag!! :D puss på er

otrogen

Lite mys med en annan pisse. Moster Frida. Hoppas inte smulan ser detta. ;)


somebody else


berättade ju för er att min bror släppt en skiva borta på andra sidan den stora pölen och jag lovade er att lägga upp en låt och här är en av dem. :)

midsommar

Hello! Nu var det ett tag sen jag skrev här men har haft en riktig skön helg faktiskt. Midsommar firades ju först med mor och far och mina faddrar. Amanda kom och hämtade mig vid halv tio och halv elva körde jag ifrån Trollhättan mot Grebbestad för att fortsätta firandet. Iom att vi kom fram rätt sent så fick vi shotta lite bacardi och skölja munnen med öl. men det var lugna puckar när vi rullade längs bryggorna. sen sov vi i bagageluckan inte världens bekvämaste sovplats men gick helt ok, vaknade upp klockan 8 på morgonen igen sprang in till ica och fixa frukost. rättare sagt 4.5 liter vatten. la oss på bryggan lite och lapade sol för att sedan åka till trollhättan vid tolvtiden där vi la oss vid poolen och gassa hela dan. asgött. sent igår kväll kom även erica hem så dagen har jag tillbringat med henne. mys! hon hade med sig en liten bebis hem som är urgullig. hoppas hon och smulan kommer funka ihop. :P

GLAD MIDSOMMAR!!

Glad midsommar på er allesammans! Hoppas ni får en bra dag och att vi klarar oss från regn och åska. Fast vad vore en midsommar utan regn? Jag ska fira tillsammans med mamma och pappa och mina gudföräldrar fram till amanda kommer hem då rullar vi iväg någonstans. Nu ska jag duscha, sen ska jag träffa Jenny en stund! Vi hörs!


Midsommarstången från förra året! :)

besviken

ooh! fick ganska nyss reda på att amandas och annas flyg är 12 timmar för senat. egentligen skulle dom ju kommit hem imorgon bitti men kommer inte komma hem förs imorn halv åtta på kvällen, åså ska dom ju ta sig hit också. ÅH! alla midsommarplaner åt skogen! fan va besviken jag är just nu. men vad ska man göra? jävla detur byter flygbolag mitt i alla. smaaaart. VAD FAN SKA JAG GÖRA NU DÅ?!

baby♥


smulisen har kommit hem igen. dock verkar hon inte lika glad av se mig som jag är av att se henne. :D

vrid, slicka, doppa

Hello! Har precis vart på systemet, fick köa IN dit. haha. men är det midsommar så är det. tänkte sätta mig på balkongen och läsa lite tills Sofia hör av sig. va jättelänge sen jag träffade henne också så vi ska ta en fika nånstans. :) nu är jag i allafall laddad för midsommar. mandisen kommer hem imorn också awiiiie!

6 månader

Dan före dopparedan. Vet ni att det är exakt 6 månader kvar till julafton? Vi går mot mörkare tider igen och de ska givetvis fira med nubbe och sill imorgon. Fast jag byter ut sillen mot en grillad köttbit istället. Och nubben blir väl ingen småland utan snarare någon form av drink/öl/vin istället. har ännu inte bestämt mig vad man ska tanka upp med. ska i allafall till systemet och förmodligen trängas med alla andra lite senare. ska bara kolla våra bästa år först. smell you later!

Friday

Det är ju midsommarafton på fredag. Har ni några planer? För Amanda och Anna och mig bär det av till kusten. Var/när vet vi ej. Vart ska du? :D Vart tycker ni att vi ska?

cartooon


i want to be a cartoon hero.

när ingen ser kommer gråten mitt i skratten

idag ska jag få träffa min therese! det blev ju aldrig av i måndags eftersom de blev så sent. imorgon ska jag ev träffa jenny. så nu kan jag bocka av alla vänner, (skämt åsido) och åka till karlstad och inta sommarens alla bravader. Söndagsklubb, måndagsklubb, tisdag=vilodag, onsdagsklubb, crazy thursday, rockin friday, lördagsbravader. MJIAAAO. Och inflyttningsfest den tredje, du kommer väl? :)

fussball

sitter och kikar fotbollen. argentine for the winner. tippade från vms start att de skulle vinna hela VM så får väl hoppas att dom tar hem det. stora pengar på spel. men med messi i laget så är ju chanserna goda. humöret är i allafall bättre för jag lyckades få med mamma att kolla på nya möbler. perfect! nu ska jag se färdigt matchen och sen lägga mig och läsa. håller fortfarnade på med Kallentoft - Sommardöden, har ju inte blivit mkt läsande i höst/vår för det har vart så himla mkt annat omkring. Men nu jäklar! Och messi sköt i stolpen. Ousch!

grinfia

Haha sitter och skrattar lite åt mig själv. Är grinig fast jag egentligen inte har någon anledning till att vara det. Är lite sur för att mamma inte vill åka och kolla på nya trädgårdsmöbler, kommer ju aldrig bli gjort liksom. Okej att hon har lunginflammation men har hon jobbat hela dan så borde hon ju kunna fixa det liksom. Huvudvärk har jag också dessutom. Och mulet har det blivit. Och kallt! Oh! Piss!

Saaay oooh, tired of using technology


grym!

Tropicana

Shit vad Våra Bästa år var bra idag!! Blir ju lika förbannad varje gång det tar slut, vill ju se meeeer! Har precis druckit ett glas apelsinjuice från Tropicana. Godaste juicen - jag lovar! Känns som man äter en riktig apelsin. Snart ska jag i allafall träffa Weronica blir nog lite lunch och några timmar i solen. :) MYS! Älskar detta vädret!!! :)

Subway

Är det någon som vet när Subban öppnar i Trollhättan??

Lemarc

Det blir en mysig morgonstund i allafall. Precis ätit en äggmacka och sitter och lyssnar på Peter Lemarc. Guld! Man måste ju göra det bästa av situationen och jag lovar er, när Lemarc spelas njuter både jag och mina öron.

bitter eller bara morgontrött?

det är dagar som dessa (klarblå himmel och sol) man önskar att man bodde i hus igen. det finns två nackdelar med att bo i lägenhet (som jag kommer på nu) och det är just på sommarn när man inte har en tomt som man kan gå ut och sola på eller grilla på sommarkvällarna. Det är kass. och eftersom mamma och pappa har kommit hem från Cypern så har ju självklart den late tatt bilen till jobbet så mina alternativ är ju minimala. Jag har länge funderat på varför dom köpt cykel för 6000:-/st när dom aldrig kommer till användning. Frida goes anti! Eller så saknar jag min bästa vän som ligger på playan i Alanya istället för att ta emot mig med öppna armar till sin altan. Jag vill ju sola!

there's something about trees

Spådde mig idag igen i spåkulan på ansiktsboken.

"Det finns ett träd i din närhet som du blir glad av. Gå dit ofta."

Undrar om det är en metaforisk spådom eller om det verkligen är ett träd? Vad tror ni?

it's all about the truth

fan. sa till pappsen att sommarn snart är slut. han tyckte jag var slut i huvet och sa att den inte ens hade börjat. men de känns som den är slut faktiskt. aja. sommaren är kort och det mesta regnar bort. imorn ska jag träffa min bäbis. a.k.a. elefantisch a.k.a. therese. det är på tiden. sist gång vi sågs var när vi försökte ta oss runt 5 km på skidor i vintras. vi tog oss runt visserligen men kanske inte på det smidigaste sättet. herregud. nu ska jag äta äggmacka. MUMS!

i'm on a boat

tjenis! amanda ringde mig precis från stranden i alanya. gottegrisar! för er som är intresserade och undrar så har dom ca 40 grader och en svalkande vind så det var riktigt gött tydligen. men jag vet inte om 40 grader och sol låter så lockande. då kan man ju inte sitta inne på facebooken liksom. haha. skämt åsido. (jag lovar) tydligen ska dom på en partybåt under dagen på onsdag och jag känner redan nu att det finns en mening med att jag inte åkte med. "man över bord" ekar liksom i huvudet. nåja. fotbollen kallar. heja paraguay!

spinning around in circles

det blev en utgång igår. kom väl inte som en skräll direkt. den blev dock inte vild och galen men väldigt trevlig må jag säga. det var jag, josse och annika som snurrade runt inne på olearys. inte mitt höjdarställe men det fick duga. idag händer det väl inte så mycket. men jag ska väl hoppa in i duschen och fräscha till mig i allafall.

snoop

Hello! Gårkvällen hemma hos Amanda var hur trevlig som helst, vi grillade lite kött och åt gött hela kvällen. Mycket skvaller och tjöt precis som det ska vara på tjejkvällar. :) Åkte hem vid tolv tiden för att få sömn i ett par timmar innan det var dags att styra skutan mot Landvetter och hämta mor och far. Pepparkakor. Har precis kikat lite från bröllopet. Får ju erkänna att det var fint och jag fick att hålla mig för att inte gråta, men måtte de nu bli ett slut på detta! För både vår och deras skull liksom. Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske en lugn hemmakväll eller en galen utgång. Den som lever får se. PUSS

ready set done


Grillmys

Jag har hållt på att städa hela dagen. Eller snarare från kvart över elva till kvart över tre. :P Men på dessa 69 kvm så är de ju ganska mkt. Allt från avlopp till gömda hörn har rensats och gjorts rent. Hoppas mamma blir nöjd, men jag kan höra henne säga "Men du putsade inte fönstrena va?" istället för "Oh, va bra Frida!" Men vem bryr sig. Snart ska jag iväg till Amanda för lite grill och girltalk. Kuligt! Inatt ska jag ju som sagt hämta mamma och pappa. Hoppas planet blir typ fyra timmar för senat, så slipper de bli så tidigt på morgonen. :) Ska byta om nu! Puss


ikväll blir de vi igen! :)

Wedding

Oh! Imorn vankas det bröllop för vår Kronprinsessa. Förhoppningsvis slipper vi läsa och höra om det här mer sen. Jag är ju lite emot monarkin (Frida For President) så jag tycker det har varit onödigt mycket uppståndelse kring detta bröllop. Vem bryr sig om Daniel är nervös eller inte? Eller om prästen får åka fram i rullstol eller i en rymdraket? Eller att hon inte får ha tärnor för kungen, som inte gick med på att Viktoria skulle gå fram med Daniel. Asså det är ju exakt samma bröllop som när Kungen och Drottningen själva gifte sig, samma kyrka, samma präst, samma gäster, samma "tåg" (de som dom ska gå efter/innan) samma fest. Det är änna lite förvånande att klänningen inte är densamma. Jag är trött på det här nu. Gift er och lämna oss i fred sen!

Friday

Jahaja, nu sitter Amanda och Anna på planet till Alanya, och här ligger jag och väntar på att Våra bästa år ska börja. Men det är i allafall fredag, mor och far kommer hem inatt så då blir det en tripp till Landvetter för min del i allafall. Önskar bara att jag hade tatt med mig skivor så jag kunde bränna en med lite bra låtar. Jaja.. Ikväll blir det brudmys hemma hos Amanda. Ska grilla lite på hennes altan och bara gotta oss från möhippa och bröllop! Vi hörs säkert under dagen! Puss

Jag måste


Amanda var före. Men jag diggar den. DAMN ooooh

Är jag en hemsk människa nu?

Jag har nog aldrig i hela mitt liv önskat att en människa blivit väldigt sjuk eller att någon skulle dö som jag har gjort idag. Är jag hemsk som människa nu? Det rör sig inte om någon specifik person, bara nån utav dem som har bokat resa till Alanya från Landvetter imorgon, (förutom Amanda eller Anna). För planet var ju givetvis fullbokat när jag ringde tidigt imorse. Har ringt fyra gånger under dagen utan något bättre resultat. FAN! Så jävla typiskt - när man väl hade bestämt sig. Men som vi brukar säga. Allting har sin mening. Jag kanske hade fått klamydia om jag åkt. Eller blivit biten av en fisk.

ang. kommentar

"tråkigt att din pojkvän sen 5 år tbx dumpar dig genom otrohet och sen blir tsm med Carros syrra. tycker du ska skrapa hans bil. eller ansikte."


Ja, jag tycker det är för jävla tråkigt. men att det var genom otrohet är mer än vad jag visste. och att han nu har träffat en ny spelar mig ingen roll för alla måste ju gå vidare med sina liv. att det är "carros syrra" gör mig heller inget eftersom jag vet att det är en bra tjej. föstår inte varför du tycker att jag ska skrapa hans bil (har han ens någon?) eller hans ansikte, jag skulle inte vinna något på det ändå. och att såra någon annan för att personen i fråga har gått vidare är ju bara barnsligt.

visst jag ska vara ärlig och säga att jag tycker att det är tråkigt att det tog slut, och på det sättet som det tog slut, men jag är glad för mikael och så länge det känns rätt så finns det inte mycket man kan göra, även om man kan önska att man kunde göra saker ogjorda eller spola tillbaka tiden. jag har också gått vidare. dock inte träffat någon annan. än. men mikael kommer alltid finnas i mitt hjärta, och det vet han om, och så länge han mår bra så är jag nöjd.

trollis

BACK IN TOWN! Vilken lång dag det har varit. Men va skönt att ha det gjort! Vi har alltså flyttat amandas grejer till lägenheten och städat ur hennes gamla så nu har vi båda lämnat kronoparken för gott. underbart! strax efter sju i morse blev jag hämtad och det var inte alltför länge sen som jag rullade in för denna dörren igen. jag är dödstrött och funderar seriöst på att lägga mig redan. att åka fram och tillbaka från karlstad och trollhättan på en o samma dag tar på krafterna. i allafall när man flyttar emellan resorna. och på tal om resa så har jag även hämtat ut mitt pass idag. en timme efter stängning fick jag snällt komma in genom polisens portar. efter att ha ringt och talat om att det var akut. vet ännu inte om jag ska åka till alanya på fredag eller inte. vad tycker ni?

k-town

det blev alltså en liten sväng på strandgatan. amanda käkade en bautamuffins och jag tog en öl. om ni undrade. imorn ska vi rulla upp till Karlstad tillsammans med amandas mor och far och flytta amandas möbler till lägenheten. ska bli så skönt att få det gjort! men vi kommer alltså hem till trollhättan under dagen igen, så jag finns fortfarande tillgänglig ifall det är någon som vill leka. :)

strandis nästa


bajs

fan vilket jäkla gränsfall jag ska vara hela tin dåååå. trött jag blir. ÅH! det blir en dusch bara för det.

hundvakt

hello! somnade väldigt sent igår. mådde så jävla illa så det kändes som jag skulle spy. funderade tillochmed på att stoppa två fingrar i halsen men eftersom att jag hatar att kräkas så sket jag it. men bättre mår jag nu i allafall. är hemma hos Johan och är hundvakt nu. vet ej vad det är för ras men kan beskrivas som en liten golvmopp. rätt så söt faktiskt. tänkte gå ut och lägga mig o pressa lite i solen, för den råkar ju lysa!  hörs sen

summer

underbart det är med sommarlov. man får sova hur länge man vill och lägga sig när man vill. det är i allafall minnen som jag har av mina sommarlov som liten. jag minns när jag var 15-16 och satt och chattade tills det blev ljust ute igen. mys. sen blev det lite mer seriöst och vi satt utomhus o tjöta istället. busigt. vart fan tog den tiden vägen? va gammal jag känner mig. är de någon som vill gå ut och ta en nattpromenad inatt? och se hur stan vaknar tillsammans. känna gräset och dess morgondagg. smälla myggor på varandra. kasta stenar i kanalen. leka?

det gör ont att veta, men lika ont att undra

Det gråter i mitt bröst.
Det regnar över staden.
Vems är den sorgsna röst,
som klagar i mitt bröst?

Hur vänligt regnet låter
Kring gator och kring tak.
För hjärtat, när det gråter,
hur regnets visa låter.

Det gråter utan skäl
i hjärtat, när det vämjes.
Allt är ju gott och väl
Jag gråter utan skäl.

Men bittrast är min plåga
att inte veta vad,
ej hat, ej kärlek..
Fråga mitt hjärta om dess plåga!

Paul Verlaine

you keep me alive








the more it hurts the more it seems so clear

vaknade för en timme sen och kände att klockan var jättemycket och trodde att jag hade råkat stänga av mitt alarm på mobilen. och min första tanke var; FAN, JAG HAR MISSAT VÅRA BÄSTA ÅR!!! Snacka om besatt. Nu var ju inte fallet så utan jag gick glatt och pussade god morgon på min bebis som också hade tatt en sovmorgon. Mitt lilla hjärtegull. nu ska jag hoppa in i duschen så håret hinner torka :)

samlar drömmar i fickan

Trots alkoholkonsumtionen igår så har det varit en rätt bra dag ändå. Först vaknade jag upp och trodde att huvudvärken skulle döda mig. Bokstavligt. Sen somnade jag om och vaknade av att amanda ringde. Sen höll jag på att dö av uttråkan. För att sedan få besök av amanda. Vi åkte till Wilai Thai och köpte thaimat och åt nästan så byxorna sprack. såg en sådär bra film som jag tydligen hade sett förut, men det kom jag inte på förns det var 10 minuter kvar av filmen. Imorgon ska jag träffa Weronica! Vi har mycket att prata om, inte träffats sen bröllopet så det här ska bli smaskens! Nu ska jag rulla in i sängen. PUSS

bu

Va fan ska jag skriva då?

flyr in i solen

JagVillJagVillJagVillJagVillJagVillJagVillJagVillJagVillJagVillJagVillJagVillJagVillJagVillJagVill!

you're all that I want


brumbrum


Pappa ska köpa den här bilen till mig. Han vet tyvärr inte bara om det än.

yesterday

kan ju dra gårdagen i stora drag.

var hemma hos farmor och farfar ett par timmar. åkte hem, gjorde i ordning mig, gick till Annika med Josse. Amanda och Anna rullade in lite senare. Sen gick Amanda, Anna och Jag till Lipz där vi hade kul och pratade med folk. Jag knöt kontakter både högt och lågt, utan någon större framgång men veckan är ju inte slut än. Sen rullade vi till Sibylla och vi beställde mat för hela Afrika. Jag beställer alltid halv special med räksallad på. MEN jag orkar aldrig (nästan) med korven utan äter bara moset och räksalladen. Något att tänka på kanske. Sen blev vi utkastade därifrån och jag gick hem i alltför snurrande takt. Sängen var en karusell, förstår inte vem som hade ställt den på en snurrande (och osynlig) plattform inatt men yr var jag när jag vakna.

Vad händer idag då?

törstig

fan va gött det är med vatten

rajtantajtan

det finns alltid en anledning till att skåla. just idag kommer jag inte på nån men jag skålar ändå.


HELLO TROLLYHOOD

Ich bin zu Hause. Har ganska nyligen anlänt till kära Trollhättan. Min bebis va inne och hon vart jätteglad när hon fick se mig. Spann som en motor på en splitter ny Audi S6. Mm-mmm. Nu har hon dessvärre gått ut så jag får sova ensam inatt. Jobbigt läge. Men tänkte att jag hoppar i säng direkt för jag är trött som satan! Smells tomorrow! Natti

jag skulle byta plats med vem som helst om jag kunde


ge mig en chans att tro


jag vill också gå på en strand. mamma och pappa åker idag. amandajäveln åker nästa fredag.
men vem vill lämna sverige och regnet? va fan!!!!!!! INTE JAG I ALLAFALL!!

mitt sista gnista hopp

Alla gånger man älskat men aldrig fått nåt tillbaks. Alla gånger man vetat fast man inte såg. Alla gånger man ville fast man inte fick. Alla gånger man kunde men inte gjorde. Alla gånger man gråtit utan att fått nån tröst. Alla gånger man skrattat utan att få dela med sig. Alla gånger man skrikit fast ingen hört. Alla gånger man viskat fast alla hört. Alla gånger man flyttat fast ändå stått still. Alla gånger man inte orkat men gjort det ändå. Alla gånger man synts men inte märkts.

Hur länge ska man stå ut?

SOMMARLOV

Har haft redovisning idag. Fan va vi kickade ass alltså. OJA! We nailed it! så nu har jag SOMMARLOV! WOHOOOOOOO!

Summer in the city

Hallo i stugan. Sitter i parken i solar. Svingött! Om bara molnen kunde försvinna, men det är en liten stackare kvar sen är det helt molnfritt. Nice! Imorn vid den här tiden har jag sommarlov. Ett efterlängtat sommarlov!

sista minuten

oh va det kliar i mina fingrar! hade så gärna velat åka en vecka utomlands nu. hade vart så jäkla gött och komma iväg o få känna lite på solen och dricka goda drinkar i solnedgången. avkoppling. är det nån som kan låna ut lite pengar? :D Eller bjuda?  :D


into the night

Oh! Jag och amanda tog oss en liten promenad förut, varav ca 100 meter var jogging och 5 meter var en kullerbytta. Heja oss! nu är det läggdags, ska bara låta håret torka lite först. Jag har ännu inte städat rummet. MÅSTE göra det imorgon. Annars får jag inte gå ut. Så det så!


I wanna love you but I don't know if I can

Jag och amanda upptäckte på vår promenad häromdagen att det finns en salladsbar precis mittemot vårt fönster. Vi invigde denna nyss och jag må säga att det faktiskt var ett riktigt bra ställe. Lilla Saluhallen heter stället och ligger på Östra torggatan för er karlstadbor som läser här. Vi trillade även in i stan förut och jag lyckades bli en tröja från H&M rikare. I like it!

Nu ska jag smälta maten lite och sen städa rummet. Fortfarande ogjort. Inte okej!

snart sommarlov

Hello sunshines! Idag är det slut på ledigheten..ska upp till skolan och förebereda redovisningen vi ska ha på fredag. Det sista för den här terminen sen tar jag sommarlov! I någon vecka i allafall för sen väntas det ju jobb. Har jag ens sagt att jag har fått jobb? Det har jag i allafall. Här i Karlstad! :) Så kommer alltså spendera sommaren här i Karlstad men ska försöka komma till Trollhättan någon gång i allafall. :) Nu ska jag catcha en buss! Smell you later!

nytt


mina nya skor. inköpta på monki. :)

ever lasting, like the sun

några hundralappar fattigare men ett behov stillare. måste ju säga att det är farligt att vandra i staden efter några veckor utan pengar.. snart kommer mandamus hem. vi ska äta middag ihop. sådär äckligt gött som sambolivet kan vara. :) fantastiskt! jag hade tänkt servera henne mat men eftersom hon inte uppskattade att jag skulle göra fisk så får jag gladeligen äta upp den själv. nåja, jag klagar inte.

I drank away your memory


fan va gammal jag har blivit. haha. men jag rullar ner till stan nu. ingen åldersnoja ska hindra mig inte!

To be left outside

Åh! Mamma och pappa åker till Cypern på fredag. En vecka. Jag vill också också. Frågar mig själv varför inte jag får åka med hela tiden. Men jag vet ju varför. HAHA! Har inte vart tillräckligt snäll. Så ni alla barn där ute, se till att vara snälla mot mamma och pappa annars kanske dom åker utomlands utan er. Så nästa vecka kommer alltså tillbringas i Trollhättan ensam, förutom Smulan då, i mammas o pappas lägenhet. AWESOME! Någon som vill leka?

en ledig dag

hej på er mina vänner. idag är jag ledig. och då menar jag LEDIG. jag har ingen aning om vad jag ska göra dock. hade vädret vart finare hade jag cyklat till parken och solat. hade jag haft pengar hade jag rullat ner till city. hade amanda vart hemma (hon jobbar) hade jag jävlats med henne. men nu är det inte så. borde iofs städa mitt rum. har ännu inte packat upp lådan ordentligt så alla saker ligger lite halvt som halvt utanför lådan och andra i. verkligen inte likt mig. så kanske borde ta tag i det där nu när jag ändå bott här i över en vecka. nåja. vi hörs under dagen. :)

duppidopp


hahahahaha. vi utnyttjar verkligen ytorna i lägenheten. nästa gång kör vi ett handbollspass

colorado


be happy


KÄRLEK

ljushuvud


satan i gatan. ibland blir jag ju rädd för mig själv. tänkte bara visa att jag numer inte har någon utväxt. erica hade lite rajtan tajtan i håret. även om vi köpte blondering istället för blekning så blev de ju rätt bra till slut..observera att solen reflekterar som fan så det är egentligen inte så jävla vitt som det ser ut.. det är gult.

eller inte. det är bra. men fan va snäll jag är som lägger upp på en bild på mig själv, helt osminkad, ej utsövd och ser allmänt mongo ut. för er som inte är riktigt uppmärksamma kan jag ju notera att jag även har en brun slinga i håret. coolness

paperplanes



ytterligare bilder från Weronicas bröllop! Oh va roligt det var!

Trollhättan

Helt plötsligt så va man i Trollhättan igen. Hur gick det till liksom? Jag förstår inte heller va jag gör vaken nu eftersom jag kom i säng vid halv fem inatt. Eller imorse. Åker tillbaka till Karlstad idag igen för övrigt och innan dess hoppas jag att jag ska få spendera lite tid med min syster som också är här. :) vi hörs sen! Puss

heeeeeelg

Vad underbart det är att vakna upp en lördag av väckarklockan, snooza 4 gånger och veta att man ska iväg till skolan. NOOT. Men vi har i allafall tur med vädret. Vi har ett grupparbete att ta itu med innan måndag så det lär väl bli några timmar. Igår satt vi hemma och hade lite fredagsmys med tacos och Så ska det låta. wunderbart! ne nu ska jag fixa till mig. Jag skojar inte när jag säger att jag ser ut som Frankensteins monster. Okej, lite sötare kanske men mitt hår står åt alla håll. Laters!

inside revolution

en aning förstörd inombords så, för att citera amanda, rullar jag ner tre våningar och intar vårt kära centrum. minns att jag har en check på vaginan som jag kanske kan spendera. för att tröstas lite alltså.


!/&#?"!%+€@$]?!

svordom a'la gammal tecknad serie. FAN tentan gick åt hela helvete!! Precis innan sitter jag och pluggar på en fråga, som jag sen tycker verkar vara för krånglig och tänker "den kommer säkert inte.." men vet ni vad? TÄNK ALDRIG SÅ! Tro fan att fråghelvetet kommer och det var en 12 poängsfråga. AAAAAH! jag som ändå kunde så mycket om allt de andra som inte kom. ÅH! :(

student

4 juni idag. tenta för min del och student för många andra. Undrar dock om de tar studenten i Karlstad, för jag har då inte hört ett enda skrik eller jubel på hela morgonen eller så har de helt enkelt andra sätt än vad vi i Trollhättan har/hade. Ne, jag har tenta mellan 14 och 18 så tänkte plugga in i det sista här. Vi hörs senare! puss


små stjärnor lyser också i mörkret


Jörgen och Weronica. Så fina!

thursday

Oh! Kaoset är över. Igår tog vi ett riktigt tag och faktum att man faktiskt kan ta sig från det ena rummet till det andra utan att passera en hinderbana känns underbart. Det här kommer bli skitbra, I know it. Imorgon har jag tenta, sista för denna terminen så dagen ska spenderas ute i solen i en park med skolböckerna. Amanda har också tenta imorgon så vi sitter tillsammans. Lite roligare då. Hörs senare!

puttenuttigt


bruden och brudarna


Jag, Annika, Amanda, Weronica, Josse, Emma och Tanya

att synas men inte märkas


en liten förhandstitt från bröllopet i lördags. nu ligger i allafall bilderna inne på datorn. ni får fler imorgon. nu ska jag nana! puss

1 dag senare

Hello! Jag överlevde flytten. Men är långt ifrån klar i den nya lägenheten, som tyvärr har lite dåligt med förvaring så har ingen aning om vad jag ska göra med allt. Typ kläder. Amanda har väl dubbelt så svårt som jag med tanke på att hon har 10 gånger mer kläder. I värsta fall får vi använda hissen som en extragarderob. :)

Läget är i allafall underbart. Ni har lite bilder på amandas blogg så om ni vill får ni kika, jag har ännu inte hunnit tagit några men kan lägga upp lite när vi så smått börjar bli färdiga här. OM ca 3 veckor då vi får hjälp med amandas möbler. Hoppas ni har lite överseende med att bloggaktiviteten (både läsandet och skrivandet) hamnar lite åt sidan nu när det är stormiga dagar framöver. Har tenta på fredag också så även det ska hinnas att plugga till. BLÄ! Hör kanske senare när jag kojsar. Puss på er

RSS 2.0