in thailando

en tripp till andra sidan jorden senare
ni undrar säkert hur jag har det
och eftersom det går så förbaskat långtsamt med snigelpost så tänkte jag och amanda utnyttja WiFi som finns tillgängligt på hotellet.
vi har alltså tillbringat vår första dag i patong, kom hit tidigt imorse innan ens affärerna hade öppnat. tog en frukost på en restaurang i form av red curry chicken. fy fan va gött!!
sen tog vi en massage, amanda tog en thai och jag olje.. tror jag e lite för feg för att pröva på thai men amanda sa att de va gött i allafall. tog det stället mamma hade rekommenderat o vi vart riktigt nöjda.

patong beach hart för övrigt gjort en ansiktslyftning då det är mycket finare nu än vad det har varit de tidigare år jag har varit här. strandkillarna som jobbar med solstolarna kände igen mig och sa att mamma o pappa var här förra veckan. kul! vi ska åka till karon och kata också. kata har jag aldrig varit på så det ska faktiskt bli kul att se. sen ska vi se vart vi kan åka o göra en dagsutflykt. både jag och amanda har sett phi phi så det hade varit skoj att se något nytt. så har ni något förslag på någon fin ö man kan åka till härifrån phuket så får ni gärna skriva de!

amanda kan äntligen sluta tjata om pizza hut då vi åt middag där idag. pannkaka har vi också ätit. mums

nu ska vi sova. puss o kram skumbanan
inga bilder har kommit än, men det kommer väl under resans gång förmodligen, beroende på hur uppkopplingen blir. ta hand om er i kylan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0